- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Még nem pastáztam újra, de valamit észre vettem ha alap órajelekkel indítom a kártyát akkor ien 50-60fok és amikor a gpu-t átrakom 853Mhz-re rögtön felugrik a 85-90fokra, és ha vissza veszem alapra nem hül vissza csak amikor gépresizek.
50mhz plusztól ien meleglenne?
szerk: most azt is megnéztem ha acsak a memokat húzom akkor is felugrik 80fokra...

-
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Az, hogy van egypár játék ahol akkor is a rendszermemóriát használja a vmem helyett, ha ott még bőven van hely.
Pl az NFSPS ahol 115MB-ot használ a 256MB-os vmemből és 112MB-ot a rendszermemből. Emiatt rendkivüli módon lelassul az egész. Ha a BIOS-ban a legkisebb Apertura Size-t állítod be, akkor csak annyit használ a rendszermemből és szárnyra kap a játék.
Ez csak az AGP-s kártyákra igaz! -
Száni
tag
A #10663-ban Aggregátortól meg is kaptad a választ. Egyébként semmi gond, csak tegnap rövid időn belül a Tiéd volt a 2. olyan válasz hsz., aminek semmi köze nem volt az eredetihez.
Teljesen véletlenül (na jó, akár szándékosan is) használ valaki RAM hűtő süniket Sapphire kártyához? Ha igen, tapasztalat? Az a gondom, hogy a meglévő Glacialtech Nortpole 1000-es hűtőm (ami passzentos erre a kártyára is) csak a GPU-t hűti, a RAM-okat nem, és félek, hogy emelt órajelen nem bírnák a gyötrést.
-
Sajnos a driverek uninstall-ja nem szed le mindent, ez okozhat később galibát, ezért ajánlott a Driver Cleaner. Nem nehéz a használata. Egy listából ki kell választanod az nVidia cuccokat (vagy egyben az egészet) és mehet a menet. Reboot után meg mehet fel az új driver.
gyiku:
A 2600-nál már 128 bites memóriavezérlő van, míg a 780IGP és a HD 2400 is csak a felével rendelkezik. Sokkal gyorsabb és nem tudnának együttműködni. Ezért van az, hogy a 2400, 3470, 3450 megy vele, a többi viszont nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), és még van benne szufla, 1950pro-t is bírta ami többet kajál ha jól tudom
De ha nem érzed elégnek, akkor a 400-as sem sokkal drágább...

Amikor Márciusban néztem az IceQ 35K-ba fájt....