Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Száni
tag
válasz
hfrankee
üzenetére
Nekem az x800-ról megmaradt a Glacialtech Northpole 1000-es hűtő, az is felmegy 26xt-re.
Öléggé OFF: gondoltam megyek egy karikát a GRID demójával, de csak színes csíkok, krikszkrakszok látszanak, a játék elindul, a menüben vagtában tudok lépegetni, sőt futamot is tudok indítani, de ott is csak ezek a csíkok látszanak. Minden más játék mükszik. Kb. 2 hete játszottam már vele, akkor semmi gond nem volt, azóta nem cseréltem drivert, nem tettem föl új progit... Mi lehet a nyűge?
Üdv.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
hfrankee
üzenetére
Inkább 8600GTS-el hasonlítgasd, kisebb nvidia-k elvéreznek nagyon. régi szériából talán a 7900GS ami felveszi vele harcot, és talán le is győzi egy két régebbi játékban.
Ez a kari a 8600GTS-el van pariban, rengeteg tesztet olvastam.

ui: Ja, és a procid gyengusz hozzá, prescott-ok kevesek, nekem is az volt, aztán belevágtam a C2D-t, és láss csodát, rendesen mennek a game-k, és kész.

-
fagy53
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)