- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Köszi a választ!
Most jutott eszembe, egy játéknál szokta azt csinálni a gép, hogy az autó egyszer csak elkezd körbe-körbe menni (gyakorlatilag 1 kört nem lehet végig vinni). Nem jöttem még rá, mitől lehet. Kezdetben a billentyűzeten próbáltam állítani, de valószínűleg a konfig nem lehet jó a kártyának. -
tzsolesz
nagyúr
Emléklszem régen a 9550-nél 256Mb-ra tettem, meg néha változtattam rajta, teszem azt 128Mb, 64Mb, azt azt sem tudtam mire való. Néha egy két játék jobban, vagy rosszabul szerepelt, sose tudtam miért, sőtt néha kikapcsoltam az AGP fast-write-ot, na látjátok azt sem tudtam mire való, meg most sem, de már nem is baj nagyon. A PCI-E azért gondolom merőben eltér.
-
barnam_
nagyúr
Jó, de gari vesztős megoldás: a ram 4 sarkára kis pötty pillanatragasztó, a többi részre meg hővezető paszta. De ha van csavarhely a ramok körül, fel is lehetne csavarozni. Amúgy a legegyszerűbb ha Zalman ram süniket veszel, a helyén marad, és könnyű leszedni is, tehát nem ugrik a garancia.
-
Futto
csendes tag
-
bolcsodal
addikt
Ami megvolt nekem azonnal kifagyott, mármint ATT. Ezek után csak a bétát próbáltam. Ez együttműködik az AGP-s HD2600XT-vel.
Egyébként nem tudom, hogy a CoD2 támogatja-e már a SM3,0-át. Ha igen, akkor azért látod gyengébbnek az XT-t, mert az x800 csak SM2,0-t tud megjeleníteni...és az kevésbé erőforrásigényes lehet.
Nomeg az x800 erős kari volt, csak későn jött ki. És nem utolsó sorban 256bit-es meminterfészt kapott, mondjuk ezt ellensúlyozza a HD2600XT másfél gigaherzes RAM frekije 128bit mellett.
-
grunge
addikt
az széép
nekem a mustanggal sikerült egy 15-öst produkálni, 86%os töréssel tk-ra tenni a gépet!
a törés baromi jo és a hangok sem rosszak!
gbors: én is ezen morfondirozom
bár a fizikán van még kivetnivalo, de mindent egybevetve hangulatos darab!
Ezt a gámát is felirhatjuk a "szereti a 2600xt" listára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged