Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• huan

őstag

Sziasztok,
    A Photosync-el kapcsolatban lenne egy kérdésem.
    A telefonok (iOS) fényképeinek feltöltését megoldottam (Photosync), működik rendesen (más megoldások kompromisszumosak voltak), de a fotók böngészéséhez hesználnám a SynologyPhotos-t. Jelenleg két megosztott mappában vannak a fotók, az enyém és a feleségemé (a gyökérmappában, amit áthelyezek, ha működik a SynologyPhotos úgy ahogy szeretném).
    Azt szeretném megcsinálni, hogy a SynologyPhotos-ban a telefonokon az feleségemnek az ő feltöltött fotói jelenjenek meg, az enyémben az enyémek, azaz csak böngészésre használnám az alkalmazást.
    Már ott nem értem, hogy miért nem jelennek meg az alkalmazásban a /homes/én/Photos-mappába másolt képek, csak a /photo/PhotoLibrary -ba másoltak. Továbbá, ha csak a /photo/PhotoLibrary-ba lehet másolni, akkor hogyan lesznek külön mindkettőnk képei?
    (bocsi a nehézkes felfogásért, de hatodszor ugrok neki megérteni a SynologyPhotos-t, de eddig nem sikerült :D )
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák