- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Mágus2 #155690 üzenetére
Szia!
Tudnál egy picit segíteni? beillesztek egy VCDS képet két ilyen blokk részről ahol az FSI common rail nyomást mutatja de itt található 2 nyomás érték most itt melyik mi lehet?Mert ebben az autóban 1 nyomás érzékelő szenzor van ugye a nagy nyomás részen azért nem értem.Első az egy olyan érték lenne hogy annyinak kéne lenni?És a 2. meg ami a tényleges nyomás?Elvben szar a magasnyomású pumpám ezt szeretném kideríteni.
Golf iv 1.6 fsi a kocsi 2002 BAD
-
-
válasz
Kiskokó #155696 üzenetére
Ott a kép ami van nálam: szerintem nálad is az van, de becsülettel bevallom h az allroadnál nem néztem meg, ami közel lenne a tiédhez. Középen egy un transfer box van ami egy láncos áttétel- valamiért a q7 csoportban osztóműnek híjják.
MOD
Baj? Szíjjedarálódik
Különben az első difi is szokott elnyíródni, uh fel kell emelni a kocsit és lecsupaszítani h kiderüljön mi merre. Nálad egyszerű mert könnyű a gépsárkány de 3 tonnás emelő nem mindenhol akad.
-
Kiskokó
veterán
Megkaptam az árat 325ezer ft ért tudnának nekem újat.
De most beszéltem egy másik szerelővel. Ő azt mondja nem osztomű van középen hanem torsen difi.. sőt az rendes szerelőm is azt mondta. Nem tudom hogy most akkor mi a franc az hivatalosan ami a váltón van rajta
Porky rendelünk 2őt egyszerre hátha engednek az árábólNeked mi a jelenség és mennyire durván?
Nekem kb 3 hónapja kezdte, ha igy hagyom lehet nagyobb bajom belőle ? -
r.tibor
csendes tag
Sziasztok!
2007-es 1.6 BSE VW Jettához (248.000Km) olajcseréhez konkrétan milyen motorolajat ajánlotok? Jelenleg Castrol magnatec 5w-40 C3 van benne, de időnként hidrotőke hangja van, hidegen és melegen is. Legutóbbi olajcsere után pár hétig csendben volt. Olajat évente cserélek, az autó évi futásteljesítménye 10000 Km alatt van, főleg városi használatban. Váltóolajat ajánlott ezekben cseréni? Ha igen milyet?
Alapjárat ingadozás nálam is fennáll, közben a fényszórók és a műszerfal, valamint az utastér világítás fénye is az egyenetlenség függvényében pislákol, elhalványul, ez mitől lehet?
Köszönöm
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Holnap megyünk megnézni egy Golf VII 1.4TSI 140 le motorral szerelt autót ~100k km-el (2014). Magyar, végig szervizelt. Kell tartani ettől a motortól? Próbáltam már és elég meggyőző volt az ereje. Keresgélés közben találatam róla pár cikket, ahol említették, hogy egyes esetekben szereti fogyasztani az olajat.
A másik variáció ugyan csak egy Golf VII viszont az 1.4 125 Le verzióban, hasonló futásteljesítménnyel. Tudtok esetleg valami típushibáról, ami miatt az egyik esetleg kevésbé rizikós?
Köszönöm
Üdv -
honeker
őstag
Hay..vetem egy igás lovat vw caddy 1.6 benzin BSE kodu...3000 km/ 1.5 l oil 10/40 eneosz . Sok mindenkit+ kérdeztem a válasz ez ilyen
-
válasz
molnarpeter #155672 üzenetére
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork #155670 üzenetére
Hát ami a váltón van az mi ? Az az osztómű nem ? Vagy most ezt hirtelen nem is vágom.
Érdekes, valamikor nem olyan vészes de van amikor nagyon tud kerregni...
Amúgy az hogy teljesen kitekert kormánynál nagy gázra "darált" az nomrális és azt mindig is csinálta. A Quattro ilyen, többen is ültem már mind olyan. De most ez a darálás már szinte normál használat mellet is előjön egy szimpla kikanyarodásnál. Amúgy szinte ugyan olyan mint a féltengely hiba csak azért is biztos hogy nem, mert mindkét irányba csinálja.
A szerelőm se tudja kivel kéne felújíttatni, pedig ha már ő nem tud segíteni...
A két hátsó bölcsőtartó bakom is kivan rohadva. Azt is cserélni kell. Kérdeztem nem e lehet köze, hogy azért feszül össze jobban a hajtás és azért darál e mert a bölcső tartó bakok odavannak, sokszor érzem is a kocsi mozgásán hogy "úszik" meg inog.
De azt mondta nem függ össze.Megkérdezem Egedi urat mennyiért tud nekem újonnan ilyen cumót aztán majd szörnyülködünk
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Vizhutot nehez cserelni? Egyik szerelo sem.er ra.. folyton halogatja
Alany egy a4 b5 2001 -
válasz
molnarpeter #155681 üzenetére
A q7 csoportban nem ajanlak itthonit. Lehet csak mert benak de szerintem volt mar furdes.
-
Ehnaton88
csendes tag
válasz
molnarpeter #155682 üzenetére
A motorban azért cserélek
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Ehnaton88
csendes tag
válasz
Mágus2 #155675 üzenetére
Azt mondták, hogy 6 év alatt fogyhat belőle, a nyomáspróba nem mutatott szivárgást, fél órán át volt rajta. Korrekt szervíz időpontot is nehéz foglalni náluk így most még hiszek nekik
Állítólag nem tesz jót a kompresszornak ez a gázhiányos működés, remélem, hogy nem lett baja -
válasz
molnarpeter #155672 üzenetére
Ket hsz feljebb.
-
-
-
Kiskokó
veterán
Helló!
Segítségért jöttem
A féltengely problémának hitt kitekert kormánynál való kattogás a keréken problémámról kiderült, hogy a váltón lévő torsen difim kezd elfáradni.
Valaki nem ismer esetleg megbízható embert aki ezt fel tudná újítani nekem és mondjuk úgy hogy látott is már ilyet és garanciát is adna rá.
Mindkét irányba kitekert állapotban viszonylag kis gáznál is darál már.
Gyári újra kértem árat még nem küldték de gondolom lesz vagy 2-3kiloköszi
-
válasz
diablo1984 #155656 üzenetére
Valszeg az lesz az, sajnos az autó 200 km-re van tőlem, így nem tudom csekkolni.
Mági: köszi, megírtam nekik, hogy este vigyék el egy kanyarra az autót, és figyeljék a kanyarvilágítós funkciót - ha egyik irányba nem okés, akkor kiégett az adott oldali H7-es, ha egyik irányban sem okés, akkor meg nézzék meg a biztit (gondolom egy biztin van).
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Ha jól tudom, legalább is a konfigurátor alapján, az új Passat esetén kétfajta első LED opció van:
az egyik neve LED-es főfényszóró, benne automatikus fényszóró magasságállítás, 276 860 Ft
a másik neve LED-es főfényszóró II, benne LED-es nappali fény, kanyarfénnyel, automatikus fényszóró, magasságállítás, fényszórómosó berendezés, 445 770 Ft
Egyik kérdésem, hogy jól gondolom, hogy mindkettő adaptív (ami angolul talán dynamic light assist), és annyiban térnek el, hogy csak a 2-es verzióban van kanyarfény is meg fényszórómosó?
A másik, hogy egy haszált autónál ha annyit írnak, hogy LED világítás, akkor honnan tudom, hogy pontosan melyik fajta LED van benne?
-
Mági, ha egy HL B6 Passat (xenonos) aszongya, hogy Cornering Light Failure (AFS), az mire szeretne kilyukadni?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #155653 üzenetére
Izzót cseréld ki. Nekem is csinált ilyet a skoda. Az izzó ellenállása az autó szerint rossz, hibásnak írja akkor is, ha működik.
Nálam az egyik hátsó helyzetjelző játszotta ezt. Megpucoltam a foglalatot, kicseréltem az izzót, töröltem a hibát... ez volt három éve, azóta csendben van.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #155422 üzenetére
Gyújtógyertya csere szükséges(gyári vw van benne), NGK-t kap.
Kerékdob kitakarítva, 2 marék homok meg egy kevés levél 1-1 oldalt.
Tolatólámpa izzó jó, csatlakozó érintkezik, villamossági szaki jövőhétre vállalta.
Az Aral5W40 olajat úgy néz ki nem csipegeti 1k km után, de azért figyelem. -
válasz
molnarpeter #155649 üzenetére
Hazafelé kipróbáltam, Androidon más a Waze.
Sikerült működésre bírni, de akkor nem tudom a rádiót hallgatni.
[kép]
A hangokat lejátszását a hangszórón ki kell kapcsolni Waze-ben; az autóban a média lejátszást BT-re. Ekkor szól a Waze, vagy bármi a telefonon, de az autó rádiója néma. -
canniball
nagyúr
válasz
molnarpeter #155649 üzenetére
A legfrissebb verzió van fent (csak nem i-n hanem androidon), ebben sajna nincs ilyen. Pedig a neve alapján ez tuti lenne.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
molnarpeter #155643 üzenetére
Hol van ilyen opció a Wazeban?
-
válasz
canniball #155645 üzenetére
2. Waze-t használok, a telefonon kihangosítva, közben töltöm a fedélzeti MMI/USB-ről. Teljesen jól érthető; ill. hasznosabb mint az offline gyári navi (az enyém offline).
BTW: nem tud Android Auto-t a Karoq? Arra ki tudod tenni a Waze-t, kihangosítva.
(#155643) molnarpeter: szifon, h.andrás, fék nem érdekel.
De köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
molnarpeter #155641 üzenetére
De, ki lehet választani a telefont mint bemenetet, de ezzel csak a telefon funkció érhető el, a navi/média hangja itt sem megy át.
Nálam (Dacia Sandero) évek óta stabilan működik mindenféle hangátvitel BT-n, sokkal kényelmesebb mint kábellel vacakolni. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
focvis #155642 üzenetére
Szifonon Waze-ben a hangutasításokat hívásként lejátszásra állítva működik a BT-n navigálás nálam. (Fiesta) BT zenét próbálgatni sem nagyon szoktam amúgy (mindig másik autó, kábel gyorsabb így), talán gyártó/rádió függő, ha nem látszik bemenetként, valószínű nem tudja
Android Auto miatt úgyis kábeleznék. Scenic-ben nincs USB, ott használom így, de néha kicsit mintha bénázna, ingadozónak hallom a tempót.
-
válasz
canniball #155640 üzenetére
Szia!
Szvsz & Golf7-ből kiindulva (+ Nexus 5x):
1.a. zene csak kábelen megy át (asszem', de majd megnézem, általában rádiót hallgatok)
1.b. telefonos navigáció hangja nem megy át, ha néha mégis átmegy egy pillanatra az véletlen (bug) és nálam akkor fordul elő, ha közben BT-kihangosítva telefonálok;
2. FL előtti Golfon (2016. modellév) a menü lehet magyar, de a navi hangja csak angol/német/stb.Gyanítom, a Karoq is hasonló, lévén a technika ugyanaz alatta.
-
canniball
nagyúr
válasz
i-sti #155639 üzenetére
Sziasztok!
1. Hogy lehet a Skoda (Karoq) fedélzeti rendszerére BT-n átküldeni a média hangját? Telefonkihangosítóként működik, de a navi hangja és a zene nem megy át. Egy Sony Xperia XA-val és egy Samsung A3-mal is próbáltam, előbbi esetén a "média hang átvitel" (vagy ilyesmi) engedélyezve van a BT beállítások között de a hangok nem jutak át, utóbbi esetén pedig nem is lehet ezt az opciót aktiválni.
2. A fedélzeti rendszeren lévő navi menüje (mint az egész rendszer) magyar, de a hangutasítások angolul jönnek, olyan opciót pedig nem láttam hogy át lehetne állítani; lehet ezzel valamit házilag kezdeni vagy csak a szakik tudják magyarrá varázsolni?
Mod. Nem válasz akart lenni, sorry.!
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
tresh #155634 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor egy darabig tuti így marad, sajnos most nincs rá keret. Több részletben pedig nem érdemes cserélni, többször levenni a váltót. Majd apránként összeszedek mindent hozzá.
Nem igazán vagyok otthon a témában, a hosszú ötös váltó mit takar? Milyen számút keressek? Tipp esetleg a megbízható beszerzésre?molnarpeter
Ezek mennyibe fájnak? Bármelyik autósboltból beszerezhetőek ezek az alkatrészek? -
tresh
veterán
válasz
molnarpeter #155635 üzenetére
na ja , az se árthat
-
tresh
veterán
válasz
gabikiraly2 #155633 üzenetére
Venni bele egy normális bontottat (hosszú 5 ös váltót)+ új kuplung szett max 80-100k ba megáll és nincs vele gond jó darabig.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Golf 4 1.9 TDI, 90 Le, AGR motorkódú autó. Egy problémám volna vele, az pedig a váltó. Eléggé kotyog és a sebességeket is kissé nehezen veszi. Mit érdemes vele kezdeni első körben?
Köszi Gábor -
PeTeR_33
tag
válasz
Killer01 #155629 üzenetére
Én kizárólag a MOL Evo diesel pluszt használom.
Nagyon szépen pörög tőle az autóm.Finomabbnak érzem az alapjáratot.
A Shell prémium Diselét próbáltam egy alkalommal.Határozottan gyengébb a MOL Evo Dieseltől.Határozottan érezhető.
OMV kút közvetlen környezetemben nincs.
1 maximum 2 tankolásnál esett útba az OMV.Akkor szintültig tankoltam az autót.
A Max motion és az Evo Diesel plussz közt nem véltem felfedezni különbséget.Az injektor cserék óta nevenincs kútra nem megyek köszönöm.
-
diablo1984
veterán
válasz
Killer01 #155629 üzenetére
Azt mèg nem próbáltam, árra mint a maxmotion, de az omv extrája már bevált. Most hogy nyár van èn szinte nincs hideg üzeme a kocsinak, olyan szèpen el lehet járni vele 5-5,5 literrel, hogy szinte hihetetlen ès ennek a java város! Most van 537 km ebben a tankolásban ès mèg a felètől több dízel van a tankban, ezt tudom szeretni ebben a kis cr tdi-ben. De 3/4 szint alá nem engedem, amúgyis luxus, a hetente 10ft-al emelkedő üzemanyag árak mellett, lassan tankolni megèri!
Az asszony volt yarisában a lukoilos benya jól viselkedett, jól fogyasztott vele a kocsi, dízeljüket nem próbáltam, ez nem az a próba-szerencse kocsi.... -
Killer01
őstag
válasz
diablo1984 #155625 üzenetére
MOL prémium dízel nyála is szar? Mondjuk én Ausztriában tankolok legtöbbször, olcsóbb mint itthon. Múltkor Turmöl prémium (talán Racing fedőnevű) dízelt próbáltam, meglepően fickós lett a 2.0 CR, pedig alapból is jól húz.
-
Reggie0
félisten
válasz
diablo1984 #155625 üzenetére
MIelott az itthoni lukoilt eladtak a magyaroknak az OMV-vel vetekedett az uzemanyaguk minosege, MOL pedig mindkettotol messze le volt maradva.
-
diablo1984
veterán
válasz
PeTeR_33 #155616 üzenetére
Gyári èrtèk egy tól-ig intervallum, nem egy konkrèt èrtèk! Ha ettől eltèr akkor sz@r, az eltèrès nagyságától jönnek a tünetek..... Nekem ha lekoxszol az injektor akkor is kívül esik a határèrtèken ès alacsony fprdulaton torpanásban nyilvánul meg, de hibát eddig mèg nem dobott! Azóta csak maxmotion, mert mol-os sima dízellel tèlen párszáz km város után előjön, omv maxmotionnal eddig nem!
-
PeTeR_33
tag
3milliò forint volt a plafon.Max 120.000kmel.500at javìtàsra fèlre tettem.
2.650.000be ezt nem alartam otthagyni.Ìgy kb az autòra fèlre tett pènz fedezte a problèmàs injektorok cserèjèt.A maradèkbol pedig futni fogja a lendkerèk valamint EGR csere.Közben majd megveszem az èrintő kèpernyős kijelzőt.Bőr multi kormànyt.
Aprànkènt fel szeretnèm extràzni.
Nekem egy Wolksvagen Jetta volt az àlmom.😊
-
-
norrberth
addikt
Sziasztok!
Szilentből van ajánlott? -
PeTeR_33
tag
válasz
diablo1984 #155614 üzenetére
1 injektorom lett elektromos hibás megvétel után 2-3 ezer kilométerrel.
Azt előre nem lehetett tudni.A maradék 3ból kettő nem tudta a gyári értéket.
Nem szar volt hanem nem tudta a gyári értéket.Javaslatot tett a szervíz arra,hogy a 2 problémás injektort is cseréljük.
Én pedig elfogadtam.Nem egy olyan esetet olvastam,hogy ezek a siemens injektorok akár 50.000km-nél is problémásak lehetnek.
Laikus vagyok,de szerintem Lukoil és társai üzemanyaggal könnyen kivégezhetőek ezek az alkatrészek.
Az autó egyébként végig vezetett szervízkönyves.Wolksvagen kereskedésben csináltak rajta állapot felmérést.
Az injektrokon kívűl minden hibátlan rajta.Vezéléstől kezdve minden gyári volt még rajta.Egy normális wolksvagen szervízben meg ha ránéznek a szíj kopásából megállapítható,hogy az már a csere határán van vagy sem.
-
Doki16
addikt
válasz
diablo1984 #155614 üzenetére
VCDS-el ki lehet valahogy mérni menet közben az injektor értékeit? Kíváncsi lennék rá, hogy az enyémek milyen állapotban vannak 150-nél.
-
diablo1984
veterán
válasz
PeTeR_33 #155613 üzenetére
3 injektor szar a 4 ből 100e km-nèl?
Kintről jött az autó km rendelèsnek megfelelően?
Ha a skodám váltója van az alatt is, akkor városban 3as fölè nem kell váltani, akkor 50nèl 2000et fordul. Ha regenerál, akkor ki kell vinni megsètáltatni, halogatni nem èrdemes, mert beírja hibára ès utána már nem görcsöl vele! Azt a 3 injektort ha nem egy visszatekert, hanem városi autóról van szó, akkor maxmotiont neki teljes tankkal ès rúgj bele vagy 500km pályát, majd utána diag, ha akkor is rossz, akkor kèszítheted az 500 gurigát, mert akkor 4 injektorral kell kezdeni a költèst! -
PeTeR_33
tag
válasz
Mágus2 #155612 üzenetére
Megmondom neked őszintèn nekem ez a teljesìtmèny nagyon elèg.
Mikor vàsàroltam az autòt mindenkèpp Jettàt szerettem volna.
A keret 3millio forint volt 6èvnèl nem idősebb max 120.00kmel.500.000ftot ràhagytam az esetleges javìttatàsra.
Ebbe csak egy fapad Jetta fèrt bele 1.6Tdi TSI ről mindenki lebeszèlt.Megtalàltam ezt.Fapad Jetta 100.00km el.2.650.000.Annyi h fènyezve volt a lölhàrìtò ès a bal hàtsò ajtò.
3injektor pedig màr nem tudta a gyàri èrtèket.De a lènyeg h nekem ez előtt egy 2003as Seat Toledom volt 1.6 16 szelepes.
Ahhoz kèpest ez a Jetta fantasztikusan megy.Jòval nagyobb èlmènyt ad a vezetèse .Pörgøsebb nyomatèkosabb.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni.
Vásároltam tavaly novemberben egy CAYC motorkódú 2011 es Jettát 1.6 CR TDI motorral.
Jelen pillanatban valós 115.000km van az autóban
Két kérdésem lenne itt a szakikhoz,hozzáértőkhöz.
1,Ezek az autók,mely fordulatszám tartományt szeretik igazán??Meddig érdemes kihúzatni elváltani??Úgy,hogy ne legyen káros a motornak.Soha nem volt még Diesel autóm ezért lennék erre kiváncsi.
2, 115.000km nél van olyan javítási munkálat amit érdemes elvégeztetni az autón megelőzvén egy későbbi meghibásodást???
Elnézéseteket kérem ha esetleg butaságokat kérdeztem.
-
4264adam
veterán
válasz
molnarpeter #155590 üzenetére
Sajnos céges autóban a rádiegység teljesen szétment. Be van ragadva az összes gomb. Az aux éppen működik, de mivel önéletet él éjszaka képes visszakapcsolni magát és lemeríteni az akkumulátort. Persze lehet mindig lehúzni az aljzatot róla, de az aux-on csak a zene megy át hívás kezelés nem (sem ios sem android készüléken) és kellene az autópályán.
Mindenképpen cserés.
Mágus2: Köszönöm az ajánlást, de sajnos saját keresetből kell megvásárolni ennyit nem akarok rászánni.
SAL VB 4100 Ezt néztem ki eddig. Kompatibilis az autóval?
-
diablo1984
veterán
Nincs is jobb, mikor este 7kor végzel a munkával és a skoda mire elkezd melegedni, azzal a lendülettel indítja a regenerálás ciklusát, így légvonalban 500m-t 30km alatt kell megtenni, hogy fő legyen a békesség! De a javára írom a skodrinak, hogy az út 3/4-edén már végzett is, mire hazaértem már mindenki heppi volt(én is és a kocsi is).
Élet apró örömeiegy DPF-es TDI-vel!Ja a kis drágaság írja, hogy 10 nap múlva olajcsere!
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Elég régen írtam, de folyamatosan olvasom és követem az eseményeket. Az alany még mindig VW Passat b5.5 2002 AVF 96kw 131le. Kezdődött azzal, hogy enyhe duhogás volt hallható a motor felől a légszűrőház környékéről, elvittem szervizbe, mértek motorkompressziót, egyik hengerben nem volt megfelelő, elküldték hengerfej felújításra, cserélve lesz még ezen kívül, szelepek, hidrotőkék, és a vezérműtengely is kopott már, tengelyből gondolom csak a gyári és új lenne a célszerű, tudnátok hozzá nekem küldeni egy cikkszámot vagy beszerzési forrást?
Ezeken kívül valamit érdemes még kicserélni, ha már meg van bontva? -
válasz
Amarton #155604 üzenetére
Elvileg viheted, ha teljesítik a leírt feltételeket. Véleményem szerint, akkor is bele fognak kötni, különösen a 2 éven túli +2 év garancia esetén. Én nem reszkíroznám, annyival nem drágább a márkaszerviz (attól is függ, hogy melyikről beszélünk, a Porsche csoport szervizei kimondottan drágák).
Viheted az olajat is, én mindig viszem. -
Amarton
tag
válasz
focvis #155603 üzenetére
Elolvastam.
Számomra még mindig nem derül ki egyértelműen, hogy egy sima szervizben történő javítás, amivel pecsételnek a szerviz füzetbe az garanciavesztéssel jár-e vagy sem.
Gondolom a márkaszervíz tolla jó vastagon fog, ezért sima szervizben gondolkodom, ahol én is jelen tudok lenni és vihetem az olajat is.Ma rendeltem meg az autót. 4 hónapot kell rá várni mire átvehető, mert mindenbe az 1.5TSI ACM motort rakják.
-
válasz
Amarton #155588 üzenetére
Olvasd el ezt, a lap alján található pdf-fel egyetemben.
Mi tartozik a kötelező cserébe:
- olaj + szűrője a kijelző szerint, de max. 2 év / 30 ezer km után
- pollenszűrő 2/3 évente (60 ezernél?)
- fékfolyadék 3 évesen
- légszűrő 90 ezernél
- gyertyák 60 ezernél -
Ehnaton88
csendes tag
válasz
Mágus2 #155599 üzenetére
Megcsináltam a mérést kozvetlen a klímapanel előtt.
21.5 volt beállítva, 27 fokot tartott. A pt100 at bedugtam a szellőzőbe akkor 5.1 fokos a kifújt levegő, de amint elérte a 27 fokot érezhetőenvisszavett a klìma, ha lentebb vettem 1 fokkal akkor rákapcsolt 25.7 ig szépen levitte. Ötlet? Tudom gyújtsam fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest