Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
VR6-Fan #96097 üzenetére
Hát a legutóbbi márkaszervizes tapasztalat, bratyónak céges autót felnyomták, megpróbálták elvinni, valami miatt nem sikerült, vagy ennyire amatőrök voltak, vagy megzavarták őket, mindenesetre bal egy zárját meg a gyújtáskapcsolót szétbaxták ... komplett zárkészlet csere, és valamiért az egész bal első ajtót cserélték, vagy fényezték ... azt nem is értem, mindegy, fényezni biztos fényezték. A színt csak nem sikerült eltalálni ... és egy tavaly nyár végi 30-40e km-es autóról beszélünk, gyári színkód meg minden. Mert az, hogy a 10 éves kifakult színű autó sarki Józsi bácsi által újrafényezett lökhárítója elüt utána kicsit.. na bumm. De egy vatta új autón a márkaszervíz a gyári színkód alapján olyanra fényezi, hogy napsütésben messziről látod, hogy az úgy nem
-
mmdms
addikt
válasz
Mágus2 #96093 üzenetére
Nem tudom mennyit futhat egy 15 éves dízel, ebbe ennyi van. Ilyen meglepő? Sikerült kifognom hugyészaré' egy öreg bácsi 14 éven át használt kocsiját. Soha nem vettem volna vw konszernes kocsit, ha nem ismerem az előéletét. Úgy voltam vele, ha nem is tetszik, muteréknak ez örök lesz a '86-os passat helyett. (az egy 1,6-os izompacsirta
)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
zsolt19900 #96094 üzenetére
Még perelni fog a ross-tech. Elég volt amikor letiltották youtube accomat 1 bemutató videó miatt.
Képes, szétírós dolgot nem fogok írni. Időm sincs rá meg untat is.
-
zsolt19900
őstag
esetleg majd kapunk egy pontról-pontra bemutatós vag-comos kiolvasásos segítséget az első hszbe? nem sürgetés vagy ilyesmi okból, pusztán kérdezem.... mert akkor várok addig a dolgok olvasgatásával
úgy amúgy nem lehet "becsapni" a progit, hogy 64bites win alatt futtatom valamilyen módban? mondjuk win xp vagy ilyesmi -a jobbklikkes megoldásra gondolok
szóval mindenképpen 32bites win kell hozzá?
-
mmdms
addikt
Halihó!
Furcsa dolgot produkál a kuplungpedálom, már nem csak fel le mozog, hanem kicsit oldalra is kileng, a két véglet közt max 1 centit mozog. Néha észre se veszem, de van hogy zavaró. Mit kellene csekkolnom, vagy mitől lehet ez? (99 passst, ahh 66kw)
-
Mappa
addikt
Szerda benzin +9 dízel +8 Ft drágább
-
Mágus2
Közösségépítő
Előzetes képek, hogy miért is kell kivenni szegény párát. A beteg: octavia1 1.9tdi ALH, 4 sebességes automata.
A szomszéd vette magának a gépet, csak az automata mivolta miatt, mert egy súlyos munkahelyi balesetben majdnem elvesztette a bal karját.
Az előző tulaj csak járt vele. Nyomás cső szétcsúszva, nem is megfelelő tömítő gyűrű volt benne. Emiatt a turbó tengelye szétforogta magát. Lógás minden irányba több mint fél centi a tengelyen, olajat 1:1 arányban fogyaszt a verda. Orrán-szájén dől mindenből az olaj.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bajnokpityu #96074 üzenetére
2,5 év alatt futott 133000km-t. az enyémet használták, nem csak a garázsban simogatták.
Más, holnap egy automata 1-es octiból fogom kioperálni a turbót. Akartok képeket?
-
tomcsi23
veterán
Mágus szerintem arra értette, hogy maxra van állandóan feltöltve az olajszint.
Én is más megvilágításból írtam, amit.
Amúgy semmi baj, ha valaki márkaszervizbe hordja a kocsiját - főleg, ha ez elvárás a garancia miatt.
Csak elég sok a negatív vélemény velük kapcsolatban, nem beszélve az árról, így aki/amikor teheti, már pattan is le róluk. -
JimBeam00
csendes tag
Sziasztok!
Megbízható és nem utolsó sorban hozzáértő Audi szervízes van itt fórumon vagy van valakinek ismerőse? Előre is köszi!
-
Mágus2
Közösségépítő
Megint egy maximalista. Elárulok egy titkot, mindegyik motor fogyaszt olajat.
Legközelebbi csere után próbáld meg csak nézegetni, és akkor tölts rá, ha a minimum közelébe ér. Ha ez nem történik meg a következő cseréig, akkor teljesen normális az olajfogyasztás, és ne foglalkozz vele.
-
Tigi
őstag
válasz
Mágus2 #96053 üzenetére
Akkor rosszul saccoltam a mennyiséget.
A max. alatt volt kb. 2 milliméterrel, de mivel az elmúlt egy évben kétszer töltöttem rá, hogy max-on legyen így már nem emlékszem pontosan, hogy mennyit töltöttem rá.
Sajnos azt, hogy a szervizben kicserélték e az olajat nem tudtam megnézni.tresh:
Nekem is tetszik, valamiért jobban mint a ködlámpás változat. -
Mágus2
Közösségépítő
Valami nem kerek. 10 000ként cseréled a 10w 40-et, de 11 000km alatt benyelt 3 egész decit?
Most vagy nem cseréled 10 000ként vagy teljesen normális a 3 decis fogyasztás, ha ezt úgy tetted, hogy maxig felöntve ment bele a 3 deci. Ha úgy kért 3 decit, hogy elérje a minimumot, akkor valami gáz van(ez azt jelentené, hogy egy litert becsecselt). A max és a min között több mint fél liter van, szóval megint csak nem értem a 3 decis rátöltést. Kifejtenéd bővebben?
-
Tigi
őstag
kb. 10.000-et megyek vele évente és így is van cserélve, nem long Life-al kértem 4 éve mikor vettem.
Mobil 1 Super 10W40-et használok.A márkaszervizben mondták, hogy ilyen használat mellett megfelelő a 10W40.
A nullás körgyűrűn használom 110-es folyamatos tempóval. -
Mágus2
Közösségépítő
Ha benyelt egy liter olajat a 30 000km alatt, az normális, mondjuk nem normális ennyit járni egy olajjal.
Felezd meg a csere periódust, és nem lesz olajfogyasztás a két csere között, és még a motornak is jót teszel.
10W40??? Miért nem 5w 30? Nem 120-as skoda ez.
Mennyit pályázol vele?
Mit jelent nálad konkrétan a minimális olajfogyasztás?
-
Tigi
őstag
Sziasztok!
2010-es Octavia 2. 1.4 16V 80LE.
Mennyire normális ennél a motornál egy minimális olajfogyasztás?
37.000 Km van benne. -
JimBeam00
csendes tag
válasz
focvis #95795 üzenetére
Hmmm... érdekes...
Mondjuk a lényeg, hogy a frissítés megoldotta a problémát a Te esetedben. Nekem szerencsére azóta nem jelentkezett az EPC hiba és egyre inkább kezdem azt hinni, hogy csak beképzelem a rosszabb menetteljesítményt a hiba jelentkezése óta...
Azért ezek a "randomra" jelentkező hibák költségesek tudnak lenni...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy 100e kilométeres hatodikos golf, folyamatosan szervizelt. Ma reggel indulnánk melóba és mintha az aksi magát volna magát...(önindító meg se nyekken, csak így zizeg a műszerfal indításra. Műszerfalon világít az abs, aksi, kipörgésgátló, motor). Ez gyakori eset ennél a típusnál? Vasárnap még használtam, rajta hagyni világítást meg ilyeneket nem lehet mert magától leveszi egy idő után...
-
Baland07
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék (Skoda Octavia 2 MPi 2008 évj BSE 102le 75kW) lehet-e cserélni a jobb és bal hátsó kis ablak körüli gumitömítéseket (vagy ablakokat tömítéssel együtt) ugyanis kicsit elmozdultak a kerettől, és gondolom ez miatt hallható 90-100 km/h tól szélzaj, ami zavaró. Tipushibának írják a "hátsó ajtók kisméretű, fix ablakát". Lehet az ajtókédereket is cserélni kell? Rendszeresen bekenem Einszett gumiápolóval őket de semmi változás.
Tudtok esetleg ajánlani szakit aki ki is tudná cserélni?
Köszönöm a választ!
Üdv mindenkinek!
-
Cheesy
őstag
Sajnos nekem sem középállásban megy egyenesen... Tegnap Debrecenbe menet jó hosszú egyenes útszakasz.
-
bognar110
őstag
Sziasztok, a tegnapi nap parkolás közbe hallottam egy visító hangot a kormány tekergetése közben, passat3b 1997 1.8 20v. Valakinek tipp mitől lehet ?
-
Ck.
addikt
Munez,
Mizu a vizhofokkal, kiderült mi okozza? -
Atish19
őstag
Sziasztok! Ez vajon működne 2003-as Seat Leon-al is? Esetleg külső tükrök automatikus behajtása lezáráskor?
-
FoLey-v
addikt
válasz
norrberth #96008 üzenetére
Pont mint így? VW Testing
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Fűnyíró topik
- Tőzsde és gazdaság
- Próba
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari