Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
Kicsit koszos volt, de a fiúk tudnak pucolni. Sajna nem rakja sorba a képeket, de a koszos az előtte, a tiszta az utána.
-
ßrainiac
addikt
válasz
tomcsi23 #94091 üzenetére
Dehat ez nem is farmotoros :0
[rvilike]: na igen.. Ma is azert hanyta el magat a csalad mellettem majdnem. Keves a kraft.
Egyebkent erdekes es oromteli, hogy 4 felnott meg egy gyerek (jo mondjuk o csak ilyen 10+ kilo xD) es nem ereztem igazan gyengenek a vasat.
Aztan meg az is furcsa volt, hogy befertunk ennyien
-
szőröscica
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mágus2 #94081 üzenetére
Neeem.. Nem veled van baj. Baromi szar hangja van. Ezert is csinaltam a videot anno..
Azota is ugyanolyan
"A Video" !!! XD
(Amugy k.vara latta / hallotta mindenki sztem
)
Es nem. Nem diesel. Egynyocte
[rvilike]: "hahaha"
..es ebben meg te is ultel egyszer, amikor detto ugyanilyen hangja volt
-
-v-
addikt
válasz
tomcsi23 #94079 üzenetére
Indítsd be az enyémet megmutatom milyen a full hulla lendkerék hangja
(#94088) ßrainiac : na jó mondjuk a tiéd tényleg durvább ..
(#94089) joamilestoné : tegyél bele powerflexet azt sose kell cserélni, cserébe "kicsit" romlik a menetkomfort
(alapjáraton lesz maszírozó fotel
)
-
bombibmw
veterán
válasz
daniel2121 #94071 üzenetére
A4 B5 kombájn.
Holnap teszek fel képeket.
Ma szerencsére el is tudtam intézni mindent,amit kellett,úgyhogy hivatalosan is az enyém a gép.
Elvittem szervízbe,hogy nézzék át.
Először copattak és mondogatták,hogy ajjaj,mire majdnem szívbajt kaptam,de aztán megnyugtattak,hogy nincs se rohadás,se hibakód,ezek után szépen elküldtem őket a pi...ába.
A futómű újszerű,a motor szépen jár.
Öröm és boldogság,mivel egy 17 éves autóról beszélünk és lutri volt egy kicsit elhozni 250km-ről.
Szóval,holnap lövök pár képet. -
kk831228
addikt
Egy kis Boba-Motor:
[link]
200-nál kipörrennek a kerekek...
-
ßrainiac
addikt
Itt a nyar!
-
rob210
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
To All: Volt benne szervó folyadék cserélve, csak és kizárólag reggel kattan egyet, oszt' utána kussban van egész nap.
Szervó folyadék a maxon. Volt benne ABS kocka cserélve, akkor minden folyadék le lett cserélve.
Morris.: nyelvtannáci...
(egyébként is, garázsbó' akart lenni)
Tresh: fakk...
-
Kiskokó
veterán
-
footy
addikt
Golf 5 Variant terhelesvaltasnal surolo hangot hallat a futomu felol. Ha balra kanyarodok, akkor jobbrol hallatszik, ha jobbra, akkor pedig balrol.
Valakinek otlet? -
tresh
veterán
válasz
!Overdose! #94041 üzenetére
Nálam 306k km -nél adta fel a harcot, szerintem az életbe nem nyúltak hozzá. Ettől függetlenül én minden folyadékot cserélek 2-3évente (motorolaj természetesen 10k -ként). Most meg úgy is tavaszi nagy szervice van , egy gyors olaj cseréből elbontottam az elejét az autónak
-
!Overdose!
őstag
De, neked szántam. Ugyanis eléggél megoszlanak a vélemények arról, hogy kell-e időnként cserélni szervofolyadékot. Én 200k km-nél egy nagyszerviz alkalmával lecseréltettem és természetesen a méregdrága gyári ment bele. Kormányműfelújítással foglalkozó ember mondta, hogy kb. munkájuk sem lenne, ha ezt mindenki megtenné. Talán TC-n is volt egy cikk erről. Ehhez képest néhány szerelő nem javasolja a cserét, mert szerintük pont attól fog elromlani. Nekem azóta már belement 40k km és kutya baja. Igaz előtte sem volt.
-
tresh
veterán
válasz
!Overdose! #94038 üzenetére
Volt, de amikor már megvettem nem volt 100-as aztán szétnyílt a gumi harang alul és szépen szivárgott ki a hidraulikai folyadék. Amúgy a ház ect makulátlan állapotban volt, mivel dupla tűzfalas a gép és nem igen éri külső behatás. Engem az zavart hogy a féltengelyen a külső gumi harang 30k alatt már kezd repedezni nem vészes de cserélem... csak kicsit kevésnek érzem.Ja hogy nem nekem
Dr.Zoo: ha könnyen megy akkor nem biztos hogy gond van vele meg kéne pislákolni nekem sajnos már egyszer kétszer megnyikkant a szivattyú (levegőt szívott a szimeringnél) illetve a szervó hatás kb 50% volt. Így ment szakműhelybe, 1 év garral 44k -ba megcsinálják
-
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #94038 üzenetére
Ezt a gumiharangra?
Jah, Zoo-nak írtad szvsz. -
tresh
veterán
Ezt a sok nyelvtannáczit
Más:
Kormánymű kint, elvittem felújítani
Viszont 1,5 év alatt 30k után normális ha repedezik a gumiharang a féltengelyen ?
Mindegy azt is kicserélem ha már ott bohóckodók csak meglepett hogy ennyit bírt.
-
bombibmw
veterán
Köszi Srácok!
Morris:
De igen,csak amiért lementem volna 300km-t,annak minden nyűgje volt.
Egy másikért szintén lementem volna jó messzire és le is volt beszélve,direkt korán elaludtam,mert reggel 3/4 6-kor indultam volna a vonattal,erre felkeltem és láttam az sms-t,hogy eladta az ember este 10-kor.
Na,itt meguntam és taktikát váltottam.
Mivel nem megyek olyan sokat az autóval,így félretettem a fogyasztást az agyamban és megláttam ezt az autót.
Reggel indultam az első vonattal és négy és fél óra után ott is voltam érte.
Közel 300km-t raktam bele tegnap és a mutató 3/4 alatt van egy kicsivel,szóval nem lesz ez rossz.
Városban 2000-nél el lehet váltogatni és így nem gáz a fogyi,viszont 3000-től indul meg az autó,akkor aztán leeszi a gatyámat is.
Összességében azért vettem ezt,mert nagyon megtetszett a letisztultsága és sportossága egyben,a belseje full S line(még a szőnyegek is,karbon betétek,stb.), tényleg nagyon szép az állapota és úgy hallottam,hogy az 1,8 20V egy jó motor.
Bocs,a hosszúságért! -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Végül ő lett a befutó.
Már itt áll nálam.
Az autó gyönyörű és már meg is kapta az első kényeztetést is egy külső-belső tisztítás formájában.
Alkudni is sikerült,holnap átírás,stb. -
Ace owner
addikt
válasz
!Overdose! #94023 üzenetére
Sajnálom is hogy nem láttam a mini filmjüket múltkor..
-
cool13
őstag
Ez a képaláírás nagyon tetszik.
-
kk831228
addikt
Na fölszereltem a zimmer tárcsákat+zimmer betéteket... Nem rossz, csak nagyon furcsa hogy nem rángatja ki a kezemből kormányt fékezéskor...
Már úgy megszoktam...
-
Ace owner
addikt
-
VR6-Fan
veterán
szelepszárszimmering/PCV/turbo/lánc lánc feszítő, ill km függvényébe kicsit ill nagyon bundás kenyér a motor.
konzerv chipes Jóskabá chipeset nem vennék olajat ha nem cserélték elötted szívás.amugy viszonylag élhető kocsi, csak baromira nem látni semmit benne
hamarabb vennék S3-at vagy Leon cupra-t.
-
Ck.
addikt
Mágus úr és tisztelt egybegyűltek:
Első szériás, 1.8T 225 pacis TT-ről tudtok-e vmit mondani?
-
TaaT
nagyúr
Ez kettesgolf?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Fűnyíró topik
- Tőzsde és gazdaság
- Próba
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W