Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rootkiller #8098 üzenetére
hát amit írtál az számomra kicsit furcsa de én mindent elhiszek.
-
rootkiller
őstag
válasz
#00809728 #8093 üzenetére
Nem azért a 20fillérért, de 2008ban egy jó ideig állt a szalon előtt többletautónak egy 200le-s kézi váltós sárga TFSi FR, amit ki is állítottunk a soproni VW találkozon. Valamikor a nyár vége felé eladta valamelyik kereskedés. Konfigurátorban is mind a 3 FR volt (TFSI manual, TFSi DSG, PD TDi manual). Továbbá a SEAT Tesztivál keretében volt nálunk egy O.CT tuningos piros TFSi DSG FR is, ami a Tesztivál végeztével itt volt nálunk Sopronban, mi raktuk őket rendbe.
-
törölt tag
válasz
fekeandras #8092 üzenetére
Hát ahogy elnéztem a videot örülök is ,hogy amatőr kispályás vagyok...
-
törölt tag
válasz
rootkiller #8089 üzenetére
nos mindenki azt ajánlotta ami éppen a raktáron volt
Igazából ha berakod a porgiba 2005-feletti seat leon akkor a 7,5*17 et48 adja ki.
Nézd meg ,hogy néz ki rajta.Igazából hátulra a 8*17 et35 elfért volna de elől 3cm kilogott a kasztniból és az nekem nem tetszett.
Et48 helyett aki et35 rak igazából ott a futómüvet gyilkolja ill a csapágyat.
Maradtam a gyárinál... -
törölt tag
válasz
Hy!
Nos akkor egy kis tanulni való.2008-ban 2 ugymond extrás gép volt.
fr-Diesel,
Cupra -benzinesÉn fr-t rendeltem.
Most már éllítolag kiadják a cupra-fr versiot is de ezt csak ugy elkiabálták.Az,hogy lesz-e belőlle valami azt nem tudni. -
tomcsi23
veterán
válasz
Hát igen, Dodi is ezt mondta, hogy ebből indulnak ki, hogy úgysem az kell oda, ami az ajánlás, mindenki szélesíteni akar, mert ez a trendi.
6 seb manuál + 1 hátra a biztonság kedvéért.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
170-es pd manual 6 gang.
-
törölt tag
válasz
rootkiller #8087 üzenetére
Bugyibuci!
Nem figyeltél és nem jártál olvasás képezésre.Magyarországra még nem szállítottak ilyen méretüt..8 ill 8,5*18 annyi van raktáron mint égen a csillag.Igazából egy seatos márkakereskedés sem ajánlotta azt a méretet.
-
tomcsi23
veterán
válasz
#00809728 #8077 üzenetére
Hogy az anyja 3,14csájából jön ez a mentalitás errefelé.
Sem nem értenek hozzá, nem is a vevő érdekeit nézik, csupán ők akarnak minél hamarabb meggazdagodni. Tök nyóc, hogy mit akarsz. Jó lenne már megérteni, hogy a Te pénzedért hadd vegyél már azt, amit akarsz, nem mellesleg abból lesz nekik a fizetés.
Amikor én is szívtam a gyári téli felnivel (mert ugye a gumisnál derült ki, hogy nem passzol a furat), akkor ott okoskodtak, hogy ez a jó hozzá (márkakereskedés), sőt, egyik okos megállapította, hogy 15 collos kell rá igazából, mert azzal adták a többit is. Az nem baj, hogy nem menne fel előre a fék miatt, de ők biz azzal adták.
-
törölt tag
-
rob210
nagyúr
válasz
#00809728 #8077 üzenetére
Erre csk annyit kell mondani köszönöm a szakértelmet.
Nem ezt kértem tegyenek vele amit akarnak.[OFF]Engem egyszer egy számítógép nagykerben akartak meggyőzni arról, hogy VGA GT vs. GS jelzői nem takarnak teljesítmény különbséget.
Pofánröhögtem és közöltem vele nem ezt rendeltem így ezt nem is viszem el.
Kicsit legörbült a szája.Sok helyen csinálják ezt eladják a GS-t GT nek ő meg hazaviszi a GT-t és röhög a markába.
[/OFF]
-
törölt tag
Hy!
Nos a felni 7,5*17 5*112 et48 4db Dotz hanzo igényesen becsomagolva matricák ill katalogusok mellékelve.
Kupak+Csavarok+közbetét a felrakakáshoz stb...188.000ft-Németektől seat-manufactury.de és a házam udvarába lerakva 4nap szállítás után.Magyar nagyker: 51,500ft/db és nincs hozzá kupak + csavar sem.Az plusz pld a 4db kupak 8000ft a csavarok db-ja 250ft * 20db
Lényeg,hogy nem is azt a méretet küldték amit megrendeltem mindig a 8*17 5*112 et35 küldték és kioktattak arról őnnek ez a mérete.
Amikor felraktuk már láttamlesz jó mert kb az kasztniból kilogott 3,5 centit.
Válasz a Magyar nagykertől.
-Uram azért veszik az alu kerekeket mert szélesíteni szeretnének mi is ezért küldtük mert most ez a trend.
Hát erre most mit mondjak.... -
keIdor
titán
válasz
#00809728 #8053 üzenetére
Huh, rohadt jól néz ki! Hányas 17-18?
Dobsz egy árat priviben, hogy mennyi volt? Csak érdekelne... de jöhet ide is, ha neked az jobb.Nekem is a napokban jött meg az új felni, igaz csak 16-os, de most csak erre volt keret, ezt is megúsztam 90k felett egy picivel, ez volt a cél, nem akartam túllépni a 100k-t de kellett valami normális. Meg volt már nyári és téli pack is, szóval új gumikat se akartam, jó a 16.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #8074 üzenetére
francba
esetleg a megtalálás oldaláról egy link?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #8072 üzenetére
huhh ha esetleg van fent több kép azokhoz egy linket kérhetek?
hát ha találok magunkról képet
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #8069 üzenetére
hüm, ez nem a mai tököli bogaras banzályon készült?
-
fero02
nagyúr
válasz
fekeandras #8069 üzenetére
Kár, h meg van nyomja a Golf popsija...
Amúgy Te véletlenül nem fankadeli vagy?
-
törölt tag
válasz
fekeandras #8065 üzenetére
Ja azon az opelon amit a srác árul Szfvári/Fero02 belinkelt/.De megnyugodtam seat leonon még senkinek sincs mert Magyarországra még nem szállítottak ilyen méretüt.
-
fero02
nagyúr
válasz
fekeandras #8065 üzenetére
-
fekeandras
őstag
válasz
rootkiller #8064 üzenetére
Akkor húzzál bele!
Dodi: Jól néz ki.Valakin láttam már ilyen kereket de az istenért nem ugrik be, hogy kinek az autóján...
-
rootkiller
őstag
-
törölt tag
válasz
rootkiller #8060 üzenetére
Hy!
Ki az mert én clubseat révén ismernem kéne.Ha tényleg ez a formájú az ő autója.
-
tomcsi23
veterán
válasz
rootkiller #8060 üzenetére
Hát ez a sárga szín - hogy is mondjam, eléggé megosztó.
Amúgy okmánnyal hogy állsz?
-
VR6-Fan
veterán
esetleg ha valakit érdekel, holnap esedékes.
-
törölt tag
-
törölt tag
Azt hiszem megérte várnom..
-
VR6-Fan
veterán
csak szeretném hogy az enyém (is ilyen) legyen.
amúgy úgy hogy fénykép előtt mindig meg van mosva
, de itt pl piszkos volt már
amúgy tükrök vissza cserélése gyárira, egy még durvább ültetés, a gyári fekete csík, meg valami bitang kerék és meg van, a nagyából ilyen állapot
fekeandras:lusta voltam újra feltölteni ha már fenet volt valahol, de ahogy Winner mondja kilikk rá.
-
VR6-Fan
veterán
külsőre se több, se kevesebb
-
Matthew
őstag
válasz
fekeandras #8045 üzenetére
Köszi, ez viszont már kissé messze lenne nekem.
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy korrekt autószerelőt/gépjármű villamosságist akinek van fényszóró beállító kütyüje? Helyileg észak Pest környékén lenne ideális.
Köszi!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #8042 üzenetére
első kérdésem:
-hány darabból van?-melyik része nem lopott?
-1,4-es papíron van?
-beindul?ha ezekre pozitív vissza jelzést kapok akkor lehet elgondolkodnék azon hogy megnézzem
-
fekeandras
őstag
Ez miért csak ennyi? [link]
-
törölt tag
-
-
VR6-Fan
veterán
~160e körül. (ténylegesen)
egyszer volt megnyomva. meg a szokásos rá nyitások amúgy semmi nem volt csesztetve rajta.
évi 7e km-t megy.különösebb baja nincs vele, max alacsony neki, ergo az enyémtől szokot kapni szívszélütést, meg én is amikor hallom hogy végig húzza az alját..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
fekeandras #8032 üzenetére
1,5-ből vége is lenne.A moci tartós,az autó szép,gázzal meg olcsó is volna
Bevállalnám
-
lorcsi
veterán
jól lement az áruk
a km-t meg mintha osztották volna...2-3-al -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VR6-Fan #8025 üzenetére
Nem hinném,hogy olyan szarok lennének.Ami gáz lehet az a turbó,de ugye azok meg ált user faszság miatt döglenek inkább.A befecsi mán bizonyított.Csak az a kérdés,hogy vw mennyire "spórolt" az alkatrészek áraival.De ha a fiatnak sikerült olyat csinálni annó,ami 2 nemzedéket is kiszolgált nagyobb módosítás nélkül akkor vw-nek is megy.Remélem
[link] hozzátenném,hogy azé nem csúnya
-
VR6-Fan
veterán
válasz
rootkiller #8024 üzenetére
aha és ez mind miből szűrted le? ("fasza motor")
de eddig még nem nagyon mentek el 100e km-t szóval kár is még véleményt formálni róluk, már ha lehetne reálisat.
-
Tibi71
csendes tag
Sziasztok
Octaviát szeretnék venni opel után 1.4 tsi motorral,milyen negativumokat tudtok az octaviáról?
A szerviz költségetek mennyi szokott lenni? -
tomcsi23
veterán
válasz
rootkiller #8019 üzenetére
Intézkedjél, hogy egy-egy hétre mi is megkapjuk.
-
DeadMeat
nagyúr
Asztapicsa
Mondjuk meg is látszik rajta,hogy fiatalok tervezték.Szép lett szvsz.Tomcsi:az hát.fent van cs-n is.
-
VR6-Fan
veterán
-
fekeandras
őstag
Hmm... jó kis játszós autó: Passat Quattro
#8012: A neten minden fellelhető, csak a megfelelő helyen kell "keresni"...
-
Manitou
veterán
Valakinek nincsen egy user manuálja (lehetőleg magyar nyelvű, esetleg angol) Golf IV-eshez? (pdf)
Spanyolt találtam neten csak. -
tothm
őstag
Például:[hát nem olcsó?
]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest