Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Na vegre meg van az uj hosszbordas szij ( szegeny auto mar 1 honapja igenyli a cseret ) , csak kozbejott par dolog.
Jovoheten berakatom egy szerelovel aztan ujra szepen fog szolni a gep
-
TaaT
nagyúr
-
Végre csináltam képet a hangcuccról úgy, hogy be van szerelve.
-
rob210
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
tomcsi23 #62076 üzenetére
Azok tengerentúli linkek voltak ha jól emlékszem és a postázás nagyon megdrágítaná a dolgot.
Aszem 226-os tárcsák vannak hátul, amúgy találtam Ate Ceramic-ot 15000-ért, de lehet csak simán olyan márkájú betéteket veszek 6500-ért mint amik elöl vannak. Azok nem ganéznak annyit mint a hátsó textar-ok. [link]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Balupapa #62063 üzenetére
Pedig a gyári gamma nagyon jó vételt biztosít.
Eddig használtál fantom tápot az antennára? Cseréltél antennát? A gyári rádióhoz nem kell fantom táp, gyárilat úgy van bekötve a rádió belseje, hogy áramot ad az antenna erősítőjének az antenne kábel közepében futó szálon.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
-secret- #62059 üzenetére
Beulok, ranyomok az ablakemelore, hogy a levego amit az ajtobecsukassal beszoritanek szabadon tavozhassek, majd finoman becsukom az ajtot
Ha ezt megcsinalod es lehuzod amikor valaki epp beul, akkor azt fogja eredmenyezni, hogy meg nagyobbat fog csattani ahogy becsapja
nincs akkora ellenallas
-
-
törölt tag
válasz
rob210 #62055 üzenetére
Azt azért tudd, hogy az A4 már az újabb futóművet kapta, jobb, de drágább is (a kutyacsontos széria). A 80-as még a "hagyomány" jegyében készült. Ez van nekem is egyébként, 15 éve a családnál, 5 éve nálam (kb), semmi komoly baja nincs a kopó dolgokon kívül (27 éves, bontatlan motor). Ha TDI-t találsz olcsót, az a megbízhatóság mellett még takarékos is. De vehetsz 1.6-os 16 szelepest is, az is jó darab. Érdeklődj sokat, próbálj ki párat, esetleg ott vannak a 100-as Audik is..
-
-
-
TaaT
nagyúr
Azt amúgy tudja valaki hogy kerámia fékbetétből idehaza miért csak EBC-t és ATE-t lehet kapni? jópénzért
Usankában elég olcsók az ilyen cuccok, csak a posta min 2x annyiba kerülne mint maga termék.
-
ßrainiac
addikt
válasz
VR6-Fan #62049 üzenetére
Te, nekem erre nem jon be semmi
Es mire irod amugy?
-secret-: mi a kerdes?
gabor85: xar idoben nem ezzel jovok (ho, sozott aszfalt, meg mittomen)
Mit fujsz be WD40-nel? A csukodas azert megy nehezen, mert nincs ahol kimenjen a levego. Ezert kell lehuzni picit az ablakot, vagy ilyesmi ^^
-
gabor85
őstag
válasz
ßrainiac #62047 üzenetére
Melóba járni házikedvenccel tilos
Az éjszakával az a gond hogy múltkor majdnem (megint) elgázoltam egy állatot. Vagyis nem, egy részeget...
Óvatosan kell hajtani falun belül vasárnap hajnalbancsukódás nyitódás, lófrancokat! WD40. Amióta befújtam, tüsszentek és nyílik
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
-secret- #62045 üzenetére
Picit le szoktam nyitni az ablakot, ugy konnyebben csukodik, megszoktam a Bogaras idokbol. Ha a csomagtartot csukom le, akkor nyitva hagyok egy ajtot, hogy ne kelljen nagyon eroteljesen lecsapni ^^
Kivancsi vagyok, meg tudom-e orizni jo allapotban, a lanyomnak jo elso auto lehetne, GTI-n megtanulni vezetni
(csupan olyan 18 ev van addig
)
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
Ezt mintha en irtam volna...
Magus2: tul sok a kabel es a mokolas
en azt hittem egyszerubb, de mivel soha nem okozott gondot a tempomat hianya (kb evente egyszer teszek meg nagyobb tavot nyaralasnal), ezert kihagyom. Koszi a felvilagositast azert
-secret-: akkor szerencsed van, hozzam mindenki szinte igy szall be, olyanok is akiket mar tobbszor is tajekoztattam ennek a helyes metodusarol.. Van, aki ugy b*ssza be az ajtot, mintha a kert vegi budiba ulne be
aztan azt mondja, hogy sry a Nivahoz van hozzaszokva.
Mas: szuperhosos matricak a fa betet helyett?
Megnyugtatnatok hogy nem vagyok izlesficamos amiert tetszik? Nagyon gondolkozom rajta. Meg WOB-os krom sebvalto gombon, de egyelore nem talaltam "elerheto" aron.
-
degec
senior tag
SRÁCOK SOS !
Bár még nincs napos idő 0-24 ben, de nagyon szeretnék a passatomra b6 limuzin, olyan ablaksötétítő tappancsos hálót, ami méretpontos, tehát jól leköveti az ablak formáit, hátsó teljes ablak és a két hátsó oldalsó, mert ami most van az ilyen plecsni, és középen jól takar de a sarkaknál igen szépen bejön a nap, ami jól kisüti a szemét a gyerkőcnek.. fólia felejtős nekem nem tetszik...! HELP hol lehet ilyet venni? aktuális C mercire láttam ilyet nem gyárit, rohadt jó volt, csak nem tudtam hol vette a tag... Köszzzz szépen !
-
net84
őstag
válasz
-secret- #62039 üzenetére
Aki nem tud akkorát lépni, az legyen szíves orral előre beszállni
. Nálam küszöbre támaszkodni se be- se kiszállás közben nem lehet. Mindemellett bunkóságból (mert megszoktam kapni, hogy bunkó vagyok, amikor oktatást tartok arról, hogy hogyan kell beszállni az autóba) el is szoktam magyarázni, hogy a szőnyeg azért van az autóba, hogy a talp azon álljon, nem a kárpiton vagy az ülés alatt...
Az őrületbe tudnak kergetni, amikor benézek hátra és a szőnyeg tiszta, de körülötte minden tiszta mocsok. -
net84
őstag
Autós törlő párnát valaki?
Lesz egy-két darab... Ilyen a törlő oldala.
-
TaaT
nagyúr
Senki sem talált, 3sdm 0.05
-
degec
senior tag
Tuti gyári bbs kollekció !
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #61995 üzenetére
Bocsi, de erre esetleg valaki tudna nekem mondani igent/nemet?
Ha nem jó akkor megveszem a Motordiag-os kábelt csak nem feltétlen akartam rá négyszer ennyit kiadni ha egyébként semmi különbség nincs. -
rob210
nagyúr
-
Na ilyen illatosítót sikerült venni az omv-n tegnap, egész jó illata van. Pedig nem is ilyenért indultam.
-
rob210
nagyúr
válasz
bitpork #61999 üzenetére
Ez szerinted megbízható?
Nem ismerem, de mint ha erre mondták volna, hogy nem sikerült jól, vagy az a kezdeti A4-A6 voltMinden esetre ez szerintem nagy nekünk és a környezetvédelmi besorolása miatt nem játszik, egy esetleges szmogriadó esetén alólam ne kapják ki a kocsit, mert munkaeszköz.
Elsődlegesen olyat szeretnék aminek egybe nyílik a hátulja azaz 5 ajtós, de nem kombi.
Mint pl. a Leon, golf, de nagyon nehéz, mert ilyen árfekvésben kb, a sedanok vannak. -
rob210
nagyúr
válasz
Nem3sys #61997 üzenetére
Ezeket mind láttam, de nem nagy szám kijavítani, a beltere ép.
HA a motor nincs szétszakadva érdemes vele foglalkozni.
Ennek ellenére nem ezt az egyet fogom megnézni.
Ez még mint írtam csak nézelődés, hogy az igényeknek mennyire felel meg.
Ettől még az is lehet, hogy tök más típus tök más fajta kocsi lesz.
CSak felkerült a listára.Az észrevételeket köszi, több szem többet lát, de ezeket én is láttam.
-
degec
senior tag
Nah! Megvilágosodtam !
(lehet senkit nem is érdekel de leírom..hátha mégis!
csak én vagyok ilyen """tudományos"""" gyerök ittt
?? )
Megtaláltam amit kerestem..a koxlerakódás és a duplabefecskendező témakörében szép értelmes képekkel dokumentálva !!! igaz márkaidegenékhez kellet menni mivel lent említett vw modellből senki sem akart motort boncolni
vajh mér
Toyota 86 meg Subaru brz vagy mi, ezekben a motorokban is dupla befecskendező van 2013 tól (D4-S), ugyan úgy mint vw nél is 2 modellben, gti golf 7 2.0 tsi és audi a4 2013 as 1.8 tsi.
Srác 5000 mérföld után szétkapta a mocit lefotózott mindent: szép tiszta minden !szóval ezen nem lesz koximaxi.. ígért fotókat legközelebb is, valami újabb tuningra készül megint szét kell kapni..ezek gyári motorról készült képek..Engem meggyőzött !
Ekkora (nem óriási) futás teljesítmény után egy sima közvetlenes motoron már szépen látszik a koximaxi!
Link a motorról: [link]
Video a működéséről: [link] 1.14 től !
Téma lezárva..! nem írok többet ilyen fárasztót..
Nyilván idő múltával kiderül, hogy esetleg ez hoz e egyéb bajt magával. eddig nem, mondjuk a befecskendező rendszer vezérlése, klasszul nem egyszerű, majd az pukkan el, de még mindig jobb mint miszlire szedni egy motort nem kis lovéért és vakargatni..!
ÜDV ! -
VR6-Fan
veterán
válasz
Mágus2 #62008 üzenetére
Tudom, ezt mar beszéltük, de neki felig Meddig maradt az AGU-s környezet nem?
Elvileg ahogy néztem nekem a karter gaz korból az aktív szentartaj csövet kell dugoznom ami jon szepen a benzin hid alatt.holnap du majd csinálok a vakumozasrol egy sematikus abrat aztán betolom a 20vt zsekniknek, hat ha mondanak ra valamit...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Mágus2 #62006 üzenetére
közbe kezdem kinyomozni a vákum erdő hogy SAI nélkül mit hova kéne.
elv az N112 kap egy vákumot a szívósorról, majd onnan a WG labdájának kisebbik csöcsére, és a másik szelep a nyomócsőről kap egy nyomást az meg a WG nagyobbik csöcsére megy, viszont gy dolgot nm értek jelenleg, elvileg a DV-re direkt szívócső vákumot kötnek, de azt meg hogy és mi a francnak???
és így ugye a az N249 kimarad, a vákum erőtároló is, maga hajszárító és a két csöve, illetve a HF oldalán lévő egység, aminek a helyét dugózni kell?!
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Bling95
őstag
Ismer valaki ugyes es megfizethető szerelőt Székesfehérváron vagy környéken? Nincs semmi gond, csak hatha szukseg lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W