Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mágus2 #136049 üzenetére
Szia Mági!!
Szomorúan olvastam az írásod, h a 250k eljövet is tartogat némi meglepetést.
Szeretnélek megkérni, h a tapasztalataid alapján, ha időd engedi és kedved is lesz hozzá, összeírnál nekem egy listát, h mikor mire kell figyelnem, mikor mit érdemes átnézni cserélni??
Még mindig CBAB 2.0 CR 2008-as CC-ről beszélünk 130K-nál tartok km-ben.Köszönettel:
-
-
zsolt1129
addikt
Szerintetek nincs megülve a hátulja? Sùly alig van a csomagtartòban.
[kép] -
norrberth
addikt
válasz
golfvariant #136083 üzenetére
Itt olyan idő volt, majdnem elvitte a házat! Szakadt a jég 5 percig.
[link]
Utcát elöntötte a víz. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
létezik, hogy egy 2002-es A6 C5-nek dupla oldalüvegei vannak?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #136083 üzenetére
Semmi se volt. Sut a nap
-
golfvariant
aktív tag
Nem tudjátok hogy a XIII-ban volt-e jégeső? Porsche Pestnél van az autó. Csak remélem nem verte el a jég
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_ #136077 üzenetére
Ááá, ez csak egy random netes kép, ott a vezzes.hu vízjel a bal felső sarokban.
mod:
Innen szedtem: [Golf és Passat között félúton
Teszt: Volkswagen Jetta 1,2 TSI] -
Qru
MODERÁTOR
Az alábbi képen a bekarikázott résznél kilógott egy kis nejlon darab, mondom kiszedem biztos vhogy beakad oda. Jah csak kihúzva az egy pufi VW emblémás lezárt tasak (alatta nincs is alvázvédő mint a többi helyen körülötte) megnézve a másik oldalon is van így vissza lett tömködve.
Ez vmi zajszigetelő cucc, ha jól esjtem...
-
Doki16
addikt
válasz
Magnum_ #136065 üzenetére
Igen ez nekem is szöget ütött a fejembe már jó párszor. De akárhogy keresgélek mind külföldi. Nincs egy olyan kocsi se fent ami nem lenne gyanús nekem. Olyan jó lenne magánszemélytől rendes itthoni kocsit venni. De ha tudtok valami jó vételt ebben a kategóriában akkor ne tartsátok vissza magatokat
Golf, Jetta, Passat mind érdekel.
-
törölt tag
nah fasza, ugyanúgy nem indul a kocsi... most beszéltem a szerelővel. Vissza rakták az ECU-t, beindult szépen, mentek vele, aztán bemelegedés után ugyanúgy nem indul. Vagyis semmit nem értek el vele.
Most azt mondták másik szoftvert raknak rá...
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy Passat-ot vásárolni és ez az ami eléggé tetszik. Biztos jobban értetek hozzá. Láttok rajta valamit ami nem okés. Szombaton elmegyek megnézni valószínűleg. Mire figyeljek nagyon ezeknél a típusoknál?
Előre is köszönöm a segítséget
-
csiga8
senior tag
válasz
Mágus2 #136049 üzenetére
Értem, köszönöm a választ. Még kérdeznék, ha nem gond.
A használtan vett BJB kódos, de nem DPF-es 257.000 km-es ( óra szerint) 1.9 PD-be is előfordulhat ugyanez, ha mondjuk 5w30-al használták? ( tudja fene mit tettek bele azelőtt)
Érdemes - ezek szerint - a szelepfedelet leszedni és megnézni, hogy mekkora a kopás?
Én egyébként 5w40-et használok.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mappa #136047 üzenetére
Járkálnak már az utakon, reggelente szoktam találkozni eggyel munkába menet. Élőben mozgásban (nappali fénnyel) szerintem még rosszabb. A faceliftmentes pedig tetszett. Bár tény ez még ritka, a korábbiból meg múltkor a Petőfi hídnál 5 állt előttem, 3 barna és 2 versenykék RS.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
csiga8 #136048 üzenetére
Szétkopik az 5w 30-tól, de a DPF miatt meg csak az mehet bele. A dpf-eseken kb 250 000km után illik eldobni a vezérmű tengelyt amúgy is, meg az összes tőkét. 300 000km fölött a nem dpfes is elkezdi kilyukasztani a tőkéket, olyankor azon is ugrik minden a levesbe. Megelőzés képpen tőkéket kellene cserélni, időben. Ha már meg vannak kapva, viszik a tengelyt is. Elfutna az többet is, csak törődni kell vele, nem kell sajnálni bele az alkatrészeket.
-
csiga8
senior tag
Mágus!
Véleményedre lennék kíváncsi.
Adott egy BMM kódos 1.9 PD motoros, DPF-es Octavia. 350.000 km-nél "letérdelt". Az utolsó gazdi 240.000 km-t használta Mobil1 5W30 LL olajjal 15.000 km-es csere peridussal.
Idézek tőle:
" A motorom kuka, megsűlt. A szerelő szerint a gond a vezmű tengely kopásatól indult és a hidrótőkéktől, ott szökött az olajnyomás, aztán az szép lassan megette a főtengelyt és a salnikat. Érdekes, hogy soha nem gyúlt ki az se az olajnyomás se a olajhiány jelző." ................. "Én soha nem láttam olajnyomás visszajelzést a műszerfalon és a 15e-res csereperiódussal használt Mobil long life olajnak soha nem kellet utánnatőlteni, pedig 24oe km jártam a kocsival. Érdekes, hogy a turbóval sem volt soha semmi gond. "
Ez a vezérműtengely kopás úgy nagyjából mikortól várható az 1.9 PD motoroknál? Ha jól emlékszem tőled olvastam itt a fórumon, hogy a PD motorok inkább az 5W40 505.01-es olajat kedvelik, mint az LL 5W30-at.
Nekem BJB kódos van, arról annak idején azt olvastam, hogy akár 500-600 ezer km-t elfut. Van ekkora különbség a vez tengelyek között, vagy tényleg odaver neki az 5w30?
-
Mappa
addikt
válasz
brumi1024 #136046 üzenetére
Képen nagyon más. Áprilisban voltam Prágában, két faceliftet is láttam. Az egyik egy szedán alapabb felszereltség nagy ballonos gumikkal kis felnin. A másik egy fullos kombi na az utána fordulós volt még a telefonomat sem tudtam elővenni annyira szép volt. Fehér volt mindkettő. Mikor kijöttek az első fotók interneten ugyanezt mondtam én is de élőben pfffu bejön
-
Mappa
addikt
ŠKODA Octavia L&K
uhh baz
-
Gyula84
veterán
válasz
sirszevenap #136005 üzenetére
az ülések tetszenek
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
atos19881101 #136024 üzenetére
DPD de árat nem tudok mondani így fejből mert az öregem intézte...
-
FoLey-v
addikt
-
-
válasz
LaptopSystem #136019 üzenetére
Szia Zoli!!
Ha akarsz sz@rakodni vele akkor itt találsz "anyagot" hozzá:
http://gpsunderground.com/forum/audi/40558-audi-mmi-3g-europa-east-west-2017-dvd.html
ha nem akkor keress valami korrekt "céget" akik megfizethető áron készítenek használható másolatot. pl:
http://www.satnav4u.com/index.php?route=product/search&search=Audi
De a legbiztosabb ha megkeresed Zsoltot:
http://tempomatszereles.hu/
Ő annyira korrekt a maga területén mint Te!Szívből ajánlom, és ha tud frissíteni azt hiszem potom 5eHUF-ért csinálja, én is nála szoktam frissíttetni, nem görcsölök vele, bár a gépemen (T430s
) van térkép ISO-ban.
Szóval a döntés a tied,Üdv:
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
atos19881101 #136022 üzenetére
Ragszalaggal páronként össze lett ragasztva és úgy elvitték.
-
atos19881101
senior tag
Küldött már innen valaki postán vagy futárral kerékszettet MO-n belül? Be kell csomagolni?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
sirszevenap #136005 üzenetére
Azt se tudja mit árul. A hirdetés címe combi, a képeken meg sedan van..
-
sziasztok abban tudnátok nekem segíteni,hogy hogyan tudom lefrissíteni a térképet az audin,az autó 2015-ős évjárat,beregisztráltam a Myaudi oldalra,de amit a komplet europa teljesre kiír file nagysága 7.4KB?
-
Kiskokó
veterán
válasz
#89874944 #136004 üzenetére
Én még nem láttam, nem gyári felnit amit a "gyári" gyártó csinál és ugyan úgy néz ki mint a gyári.
Szóval vagy replika, vagy Gyári és benne van hogy Ronal gyártmány.De hogy Nem gyári de Ronal gyártmány és ugyan olyan mint az eredeti külsőre olyannal még nem találkoztam.
BMW nél sokkal több gyári felni Ronal gyártmány. -
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Válaszotok már így előre borítékolható, de hátha!
Itt egy 2.0 TDI 170Le RS. Tehát a mumus motorral.
Ugyan úgy tartsuk tőle távol magunkat, ugye?
-
törölt tag
válasz
Kiskokó #135996 üzenetére
Akkor ez a Ronal nem lehet olyan szar
Bár a gyárnak készült darabok vhogy mindig tartósabbak... kértem képet az eladótól de b@szott válaszolni.
Az én ECU-mmal amúgy se tudnak kommunikálni
nah jó, mostmár lehet....
OBD-n kikapcsolják az immot? Vagy miért ekkora előny neki az OBD?Morris: milyet raktál bele?
-
Morris
veterán
Na, megnézettem az akkut. A feszültséget szépen tartotta, csak éppen amper nem volt benne
Kapott másik akksit az ótó. Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával