Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
brumi1024 #86095 üzenetére
A xenon sokkal nagyobb hatásfokkal alakítja az elektromos áramot fénnyé, azaz kevésbé fűt.
Tapasztalat, a H7-es 65W-os halogén izzó leszárította a vízcseppeket a fényszóró burájáról, ami kellemesen langyosra melegedett át. Ehhez képest a 35W-os xenonnál teljesen hideg maradt a búra.
-
freaghill
őstag
válasz
!Overdose! #86087 üzenetére
Kíváncsi vagyok meddig bírja, én bízok benne.
-
norrberth
addikt
E kéne nekem! ezek közül valamelyik! [link]
nem lennék hosszú életű! -
rob210
nagyúr
válasz
!Overdose! #86090 üzenetére
Szinte minden aksit amit itthon forgalmaznak itthon is gyártanak.
A banner az pont kivétel, de van még pár ami nem itthon készül. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #86087 üzenetére
Gigawatt.
-
brumi1024
veterán
Na az autó első külön forgalmija pipa, hiba nélkül átment.
(#86083) Cheesy: Sokat nem hiszem, mert a Xenon hamar leolvasztja magáról a havat, legalább a lámpa tetejének ki kellene látszania már egy 5-10 perc után.
-
freaghill
őstag
válasz
!Overdose! #86033 üzenetére
BOSCH S3-al remélem nem nyúltam annyira félre.
Mondjuk télen kiderül.
-
norrberth
addikt
-
-v-
addikt
válasz
rob210 #86071 üzenetére
Azért van annyi autó, mert mindenkinek más az ízlése, ezen kár győzködni egymást.
Erről beszélek én isDe mondjuk a Ford nekem egyáltalán nem szimpatikus
Én se vagyok egy nagy Ford fan
Bár semmilyen márka fan se vagyok (kivéve porsche meg ilyenek)
Amúgy nem mondtam hogy nem tetszik, nekem a sima passát is tetszik, az új 7-es golf meg kifejezetten.
Csak stílusuk nincs -
rob210
nagyúr
Azért van annyi autó, mert mindenkinek más az ízlése, ezen kár győzködni egymást.
Nekem pl. a mai napig és valószínűleg mindig is így lesz erre csöppen el a nyálam.
Valamint , hogy ne legyek teljesen topik idegen erre is.Nekem ezek jönnek be.
De mondjuk a Ford nekem egyáltalán nem szimpatikus, ettől még senkit nem fogok meggyőzni róla, hogy ne vegyen Fordot.
-
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #86065 üzenetére
Nem tudom, olyan számonkérőnek tűnt
A passat cc az nekem egy az egyben egy németes design kívülről is, egyedül a coupé forma amit behoztak, azt ráhúzták a sima passátra és ennyi. Egy kicsit itt ott próbálták kerekíteni a lámpákat stb. de látod honnan indultak meg látod az eredeti elemeket mögötte. Technokrata. Meg hát a konszernnek kimondott törekvése az egységes márkaarculat, egyen vw, egyen audi stb. Ebbe nem fér bele a megszalad a ceruza és rajzolok valami kreatívat meg stílusosat dolog ... na mind1, szóval azért nem egy pininfarina a cc se
Sportosan hideg/hűvös üzletemberes technokrata német design, egyen volkswagen. Ez jut eszembe róla -
Mágus2
Közösségépítő
Neked ugrottam? Kíváncsi vagyok a véleményedre, erre azt kötekedésnek veszed? Szokatlan, ha meghallgatnak? Én mint vw fan? Látom nem ismersz.
Szerintem a CC éppen az a külső forma, ahol kicsit szabadabbra engedték a gyeplőt. A beltér a passat-é, az olyan, ahogy írtad is, pontos, németes, unalmas.
-
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #86062 üzenetére
próbálj meg belekötni a CC formájába, lássuk, mi nem tetszik rajta
Esetleg láttad a mondandómban azt a részt is, hogy ez persze szubjektív vélemény?
Meg ismered azt, hogy ízlésről nem vitatkozunk? "Lássuk" ... be kell bizonyítanom hogy nem tetszik vagy nem értem?Vagy csak előtört belőled a VW fan, "rosszat" mondtak a márkára (nem), és nekem ugrasz?
A szardízelezés is így kezdődik általában, nem az van, hogy van valaki dízelellenes, aki leszól bármit is, hanem van egy kimondottan dízel fan, aki mindent annak ért
vw van az orrán
Azzal semmi bajom sincsen, nincs problémám a fócvágennel
Csak tipikusan német, kiszámolt, racionális, letisztult autókat gyártanak. Egy alfának van stílusa pl. Vagy egy jaguárnak. (ismételjem meg hogy ez persze szubjektív?
)
Pl. ez nekem nem egy stílusos beltér, hanem egy tipikusan németes, fócvágenes, kocka, mérnök által tervezett kiszámolt, hideg, minden a helyén van stb. típusú beltér (amivel amúgy nincs baj)
[link] -
mima1017
tag
Srácok, hogy lehet kikerülni az első oldalra az autósok közé?
A fórumozók autóihoz?
-
mima1017
tag
Srácok van egy VW GTI MK4-es golfom, belső féltengelyt kell benne cseréltessek, hol tudom megnézni hogy mi mennyibe kerül bele?
alvázszám:9bwke61j934077392
Köszi előre is
-
tresh
veterán
válasz
MunezXBK #86044 üzenetére
Volt egy nagyon szép s-line os 99-es avant de elvitték előttem mondjuk azt én szúrtam el mert mire oda értem már két figura nézte a gépet... (tényleg patika volt) és ott hezitáltak hogy mi legyen én meg megkérdeztem hogy most mi van viszik vagy nem mert ha nem akkor kp-ba itt az ár a zsebembe és viszem az autót
Erre rögtön mondta hogy jó akkor megveszik .. szóval eladtam az autót amit meg akartam venni
Szerk: mondjuk a mostanit meg nagyon jó áron vettem, és asszony se pattog hogy fúj kombi
viszont már tudja hogy a következő az lesz felkészítettem lélekbe
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Rendo84 #86047 üzenetére
101905601F -Ez a gyári gyertya cikkszáma. Azt tenném bele, mert a gyújtásrendszer nem lett alakítva. Jól bírja a gázt is.
Ezekbe az autókba már nem elég megnézni az elektróda távolságát, mert van amelyik beépített ellenállást igényel, van amelyik nem. Ne az elektróda alapján válogass, hanem vedd megy a gyári bele való gyertyát, és nem lesz gond.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig gyujtógyergyát szeretnék rendelni.
Ezen az oldalon [link] több fajta is van, de nem tudom pontosan jelenleg mi van benne, ezért kiszedni pedig nem szeretném ha nem muszáj.
Kétféle elektróda távolságú van: 0,7 és 0,9mm.
A Fabiám LPG üzemű, ezen az oldalon az ehhez tartozó 0.7 mm távolságút írja.
Lehet egyébként problémám belőle, ha véletlen nem ugyan olyat veszek mint amilyen a jelenlegi? -
tresh
veterán
válasz
Mágus2 #86035 üzenetére
De k*rva jó ez a szín összeállítás a beltérben
(#86042) Mágus2 : megértelek...nekem is sajnos kombi lesz a következő ha váltás lesz, de ez a kaszni mindent visz nálam ennél szebbet a VW-en nem igen csinált
Mondjuk azért ennek is jó pár hullás a csomija csak a pakolás nehézkesebb
-
Mágus2
Közösségépítő
[link] Taat, egy nyálcsorgatós fejet kérek.
Keret nélküli ablakot mindenkinek. -
!Overdose!
őstag
válasz
rob210 #86016 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy elektromos targonca esetén nem indító, hanem meghajtó akkumulátorról beszélünk. Abban valóban nem rossz a Banner, bár én arra is inkább mást ajánlanék. A Banner starter akukkal személy szerint nem vagyok megelégedve. Mindenesetre ne vegyük egy kalap alá az indító és a munkaakkumulátorokat és ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a legtöbb gyártónak többféle sorozata is van a belépő szinttől a prémiumig. Hasonlóan értelmetlen, mint gumiknál egy-egy márkát ajánlani, nem pedig típust, mintázatot. Az én ajánlásom: Yuasa, Exide Premium, Varta Silver. Első sorban meghajtó akkumulátorokkal foglalkozok, de azért pár száz darab indító akku is megfordul a kezeim között.
-
Morris
veterán
Exide premium 77Ah lett végül, 25k-ért.
-
-
-
tomcsi23
veterán
-
-
-
-
Kiskokó
veterán
Jövök témáhozzzz
Kezd megnyikkani az Akku... most fél óra állás és közbe csak a rádió ment 60%ra ment az akku töltöttsége és szólt a computer hogy inditsak motort lassan...
én gyáriba gondolkodnék de gondolom drága...
tavaly vettünk egy Exide Classic ot 90 vagy 95-öst a Hyundaiba 32 volt...
Hol tart most az Exide amúgy ? volt jó akksi is meg volt rossz is most ugy látom megint kezd színvonalasabb lenni. -
Morris
veterán
Na, még egy lehetséges alternatíva:
K Norbi: Bosch indokolatlanul drága. Nem bízom benne.
Szerk: Lehet, hogy mégis Varta lesz. mivel az oldalán (lap közepe kb) azt írja, hogy a Varta akkuk garanciáztatása Békéscsabán is lehetséges.
-
-
norrberth
addikt
Valaki megtudná mondani mi a különbség a három cikkszám közt? kívülről full egyformák gyári CD lejátszóról lenne szó.
1J0035119A
1J0035119B
1J0035119C
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest