Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Ezek szerint a többség már felpakolta. Ha be tudnék járni valahova, már feldobtam volna. De a szabadban ritka hideg van.
A gumis is "sürget". Ha a héten is mennem kell hozzájuk dolgozni, akkor bedobom a csomitariba a torpedó kerekeit. Bartalba lerendezzük..."frissen" mosva van elrakva a téli. Van rajt 4km-nyi kosz, meg egy városnyi fékpor...
-
footy
addikt
válasz
focvis #84078 üzenetére
Az ar itt jonak tunik, viszont csak a 6-ost irjak kombatibilisnek. Ugyanaz az 5-os es 6-os valtoszoknyaja ill. valtogombja? Az egyetlen ami nem passzol, hogy a valtogombot szurkeben szeretnem. Talatam ugyan gombot egy masik shopban, de nem tudom mennyire egyszeru kicserelni.
-
net84
őstag
Eltelt egy év! és Silverlight (vagymif*sz volt a neve) izzó elhalálozott. Miért nem lepődök meg?
Van valamelyik gazdaságos multinál most valami akcióba normális izzó? H7 vagy H4 megy a torpedóba? Vagy egyik sem? (2005 Toledo MK3)Télipapucs?
Felpakolás kész állapotban van, csak ki kéne bányásznom és F1 módszerrel felszórnom 3mp alatt. Mik az arányok? Ki rakta már fel és ki nem?
-
tomcsi23
veterán
válasz
molnarpeter #84090 üzenetére
Zimmermannból is van kezelt tárcsa, az jóval olcsóbb. Bár nem tudom, hátul hogy bírja (akármelyik is).
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #84090 üzenetére
Teljesen jó a házi megoldás. Igen, lekentem a nyergeket is hammerite-al.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Mágus2 #84087 üzenetére
Tehát csak elporladt, ennyi?
Durva, legalább arra vártam, hogy berohadt a féknyereg, vagy legalább van valami
Mindenesetre köszönöm, jól dereng, hogy Nálad is hasonló csere volt szükséges nemrég?
TaaT: A következő már le lesz természetesen, de ezekkel vettük még a kocsit. Bár ha lenne valami csoda tárcsa, ami gáyrilag okos annyira, az lenne a leginkább nyerő, persze karbon-kerámia cuccokat leszámítva. Az EBC cuccok szimpatikusak, ha jól rémlik ott még ugye az alap discen kívül minden felületkezelt, de ez maszkolás-kályhafekete is gyorsan megvan. Te lekented Hammerite-tal a nyerget is?
szerk.: Ekkora árkülönbségre nem számítottam azért, sima Premium Disc hátra 16,5k, következő lépcső 50k; nade minek van itthon hőálló festék...
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #84086 üzenetére
Komolyan mondom nektek is kéne festegetni a fékalkatrészeket, akkor talán nem mennének idő előtt tönkre
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #84086 üzenetére
Ez is hamarabb fog elrohadni, mint elfogyni. Ezek a hátsó fékek sajnos ilyenek. Csak a csere segít.
-
válasz
bitpork #84080 üzenetére
Szerintem én kihagyom a téli gumikat még.
Majd ha karácsonyra megyek haza majd előtte rakok fel téli gumikat.Itt teljesen felesleges lenne koptatni a téli gumit.
Anno mentem már hóban is otthon Yokohama nyári gumikkal probléma mentesen.
Úgyhogy én majd csak dec közepén rakatok fel télit. -
-
válasz
molnarpeter #84075 üzenetére
BDL: egy kínai webshop az Aliexpressen ami árul OEM VW cuccokat is (meg biztos gagyit is) jó áron.
BTW a téli kerekeket én akkor rakom fel ha jön a hó vagy a fagy.
-
Itt elég sokan már a télre készülnek októberben...
Nov közepén fogok hazamenni autóval,3 hétig leszek otthon.
Azt mondjátok rakjak fel rá téli gumikat ? -
-
-
Coyot
őstag
Gyors kérdés az Urakhoz!
Milyen szervóolaj kell nekem a paszulyba? AVB 2001 1.9PD
Ma néztem és sajnos min alatt van a szintsürgősen pótolnom kell. Valamint az lehet hogy egyenes állásban a kormány "darabosan mozog" kicsit - van e ennek köze az alacsony olajszintthez? Nem feltűnő de most hogy a téli papucsok vannak fenn érezhető a nyáriakkal nem éreztem ezt a darabos mozgást.
-
TaaT
nagyúr
-
-
FET-MEN
veterán
-
Morris
veterán
TaaT: Elsősorban tőled kérdezném, mert látom felniguru vagy.
A VW Phonenix felni létezik 16"-os méretben?
Nekem 17-es garnitúra van, de erősen gondolkodom, hogy downgrade-elek 16"-ra.
-
TaaT
nagyúr
Na srácok, minden jó ízlésű autós számára egy kihagyhatatlan vétel.
[link]
-
TaaT
nagyúr
Itt vidéken (megyeszékhelyen, alföld stb...) be lehet vállalni egy akkora kompromisszumot mint az én autóm, napi használatban is.
Párszor voltam fent pesten (meg vidéken az isten háta mögött) na ott vannak kemény részek amiket tuti nem lehetne kibírni. Ezért is írtam korábban ilyen helyekre valami hasonló átalakítást csinálnék. [link] [link]
Amúgy kíváncsi lennék mennyit javulna a komfort ha a keményített gázos Monroe-k helyett visszakerülnének az olajos gyárik.
-
titko
tag
Sziasztok! Jelenleg egy 2001-es Passat 1.9 PDTDI feltámasztásán (szó szerint!) ügyködöm. Szépen haladunk, az automata váltóval sz..tam sokat, de kopp kopp kezdünk kiegyenesedni.Lehet majd egyszer részletesen leírom
Most a hideg idő beálltával vettem észre hogy nincs fűtés. climatronic-os a gép. Nyáron szépen hűtött, viszont a kijelzőn a külső hőmérsékletet nem jelezte. Szerintetek van összefüggés? Ha igen , hol találom a külső levegő szenzort. -
-v-
addikt
válasz
bitpork #84037 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, ha valakinek ilyen félig hobbi szinten van az autó, hogy néha néha használja de nem kell se munkába járáshoz se más "kötelező" dologhoz nagyon, akkor elhiszem hogy kibírható kompromisszum, hogy ok akkor ide nem megyek autóval stb. de ha akár csak havi 2e km-t kéne autózni rendszeresen úgy hogy nem te választod meg az utakat amerre menned kell .. megnézném akkor ki az aki csak díszből leültetné az autóját ...
-
-
freaghill
őstag
Nekem is ma kerültek fel a téli kerekek.
-
vendingo
veterán
Talán még a 17-es felnit bevállalom, de az ültetés nem nekem való.
Rázkódtam én már eleget sportmotoron meg ültetett kocsiban. A kényelmet már többre értékelem.Most ülésfűtés beszerelésén gondolkodok. Honnan és milyet lenne érdemes venni?
Gyári jellegű kapcsolóval kéne.
Ebay? -
TaaT
nagyúr
válasz
vendingo #84011 üzenetére
Hát én már 2007 óta ültetett autóval közlekedek, megtanulja az ember hogy merre nem szabad menni aztán már nem annyira vészes.
Haver a gyári a futóműves négyesgolffal tökön paszulyon keresztül megy, 0 odafigyelés, és amikor furán nézek rá akkor mondja hogy ja tényleg nem erre kellett volna jönni mert SZAR az út.
-
vendingo
veterán
válasz
Ace owner #84000 üzenetére
Majd megtudod milyen hosszútávon...
Elején nekem is kényelmes volt, aztán egyre rosszabb lett, pedig kényelmes sport fotelok voltak a kocsiban.
Nálam akkor telt be a pohár amikor a 2. féltengelyt cseréltem, meg amikor az összes szilent szétmorzsolódott.Más: szomszéd fia lecserélte az G5 R32-t.
Nagyon vad ezzel a narancssárga színnel. -
Mágus2
Közösségépítő
Felkerült a téli szett. Jön a hideg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával