Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy szemelyes forum.
To all: ha a rokonsagban vannak nyugdijasok figyelmeztessetek oket h a bevasarlokozpont parkolokban nagyon figyeljenek oda amog pakolnak. A nyolcvan eves aposomat es anyosomat pa perce fosztottak ki a szegedi metro parkoloban.
-
momo2828
tag
válasz
Balupapa #76078 üzenetére
Tényleg van, én is meglepődtem rajta.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
brumi1024 #76082 üzenetére
Nem lesz TSI és nem lesz allroad sem. Maradok a skodánál és a kályhánál.
Ide nem vennék újat, akkor sem, ha lenne rá zseton(van, de annyit nem adok egy új autóért, csak azért mert új).
1. Nagy az értékvezstése.
2. Unatkozni fogok egy új autóban.
3. A mostani autóm szintje alatt nem akarok másikat. Ha ezeket a paramétereket összeadjuk, minimum 20 000 eurót kellene adom egy autóért, amit nem tudok garázsolni, meghúzzák, megtörik, összekarcolják, szétverődik a kátyúkon.aki nem ért az autókhoz, az vegyen újat, de aki meg tudja javítani anyag áron, annak nem tudok értelmes indokot az új autó mellett.
-
ßrainiac
addikt
-
-
Balupapa
senior tag
válasz
zsolt19900 #76041 üzenetére
van 16os ramses, 5x100ban már láttam
az már más kérdés hogy már nagyon kiment a divatbólkb "ciki" kategória.
4x100ban 16 colon nagyon sok más lehetőséged van -
Ace owner
addikt
válasz
zsolt19900 #76056 üzenetére
-
freaghill
őstag
-
ßrainiac
addikt
válasz
bitpork #76007 üzenetére
Nekem most fent van az ATE powerdisc elol-hatul keramia betettel hetfo ota, nem nyikkan egy fel sec-et sem. Igaz, hogy a tomcsi altal linkelt alapjan meg nincs osszekopva, lehet, hogy azutan mas lesz a felallas, de egyelore csendes, jo, stb.
Morris: meg nem tudom ajanlani nyugodt szivvel az ATE-t, mert baromi draga es meg csak ~100km-t mentem veluk, de irok meg, ha van valami update, vagy mentem vele mondjuk par szaz km-t
Varsam: es az ara is jo szerinted?
-
FET-MEN
veterán
Van itt szigetszentmiklósi?
-
Cheesy
őstag
Mi szívás... a szerelőmnek nincs, nem is tud szerezni, és még 2 másikat is hívtam akinek megintcsak nincs Audi-hoz való váltóolaj-leeresztő csavar fogó
Szolnokon bazz. Valakit csak fogok találni...
Nem mondjátok, hogy márkaszervizbe kell elvinnem... ez csak valami csodaszarszám lehet! -
ßrainiac
addikt
Errol a felnirol velemeny (azon kivul, hogy "fujj fekete" - amugy sotet szurke)?
Olyan 130k-ra van tartva.
-
KaiotEch
nagyúr
Mágus izzítógyertyából az NGK jó? Azt legalább japániába gyártják a Bosch-t meg romániátol elkezdve türkisztánig mindenhol.
-
Mágus2
Közösségépítő
Csak a TSI. De az nincs B5.5-ben.
Remélem nem fogod megbánni. Majd 2-3 év múlva megmondod, mennyire volt jó döntés a tesi.
P.S. Ha mégis megbánnád, lassan eladó lesz a Classicus TDI octavia-m. Az csak euro3, de cserébe nem kell tartani a motor kiforratlanságától. A golf 2-ben indult a konstrukció és 2004-ig gyártották.
KaiotEch Beru az gyári beszállító, bár voltak motortok, amiben bosch a gyári. NGK is jó, azon izgulj, hogy kijöjjön egyben a régi, onnantól nyert ügyed van.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
zsolt19900 #76056 üzenetére
Annyiért már ezt venném...
-
-
degec
senior tag
válasz
Morris #76051 üzenetére
bosch tárcsa bosch betéttel, de te rám úgy sem halgatsz
szóval mnd1 is
b6 ot is gyárilag azzal adják én arra cseréltem bosch fékolajjal és igen jó lett!, régen ferrodo brembo kombót nyomtam minden kocsimra de ez szimpibb,és jobb is! határozottab sokkal a fék ! boss szervizben meg kaptam rá kedvezményt is!
-
Morris
veterán
Ezt a fékbetét féktárcsa dolgot vesézzük már ki rendesen. Nekem is cserés lesz hamarosan a fék.
Eddig meg voltam győződve hogy az ATE jó lesz, de az alapján mint amit mágus mond, kicsit elbizonytalanodtam. Ferodo most nem lesz.
Textar, zimmermann?Ki mit ajánl?
-
freaghill
őstag
-
Ace owner
addikt
válasz
zsolt19900 #76041 üzenetére
Porsche felnik is adjak alatta majd otthonrol linkelek egy kepet amit stancefesten lottem
-
degec
senior tag
Kötelező olvasmány az év motorjáról 2014 ben ami persze benzines !
A cikk elolvasása és az állatok helyére szerelése után, hangosan egyszerre vonyítjuk:
a benzineseké a jövő ! na és akkor no flém !
Germám endzsinéring odaba***ott a csoda szkájaktív rizsrakétáknak ! -
Dr.Zoo
őstag
Találtam a hahun egy új gyöngyszemet....
-
kk831228
addikt
Jó-jó ez a Passat, de ma ment előttem egy új 740D...
Befért volna a hátsó ülésre a passat...
Biztos kellemesen tol az a csepp moci...
Onnan kezdődnek az ótók.
Most biztos megköveztek de ami szép az szép még ha nem is vw konszern...
Ja a másik autó amiben szerelmetes lettem Veszprémbe állt ez a gyönyörűség:range rover evoque nagyon brutál előben...
Na jó mst már elásom magam...
-
kk831228
addikt
Bocsi -
zsolt19900
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
brumi1024 #76038 üzenetére
Ez a kitakarós móka már 5-6 éves találmány, az usában évekkel ezelőtt lehetett hallani róla, mint újítás, de valamiért a mai napig nem vezették be sehol. Ott arról szólt ez a dolog, hogy egy mikroprocis vezérlésű takarólemez kitakarja a szembejövő autót, így annak a vezetője nem vakul meg, miközben Te országútival közlekedsz. Lehet a dolog bonyolultabb annál, mintsem egyszerű földi halandó kapjon egy ilyen világítással szerelt autót.
-
Rick4
félisten
válasz
zsolt19900 #76035 üzenetére
Mekkora a gumi- felni a Lupo-n? Elméletileg minden lehet, de a ramsesből szerintem 17" alatt nagyon nincsen.
-
zsolt19900
őstag
most egy buta kérdés, de megfordult a fejemben
4x100as a felnom a lupokán, osztókör módosítóval rámehet pl a ramses replika felni a lupora?
nincsenek a közeljövőben ilyen ingerenciáim
csupán egy gondolat a fejemben
-
kopidoo
senior tag
válasz
bitpork #75999 üzenetére
Driver Assistant Kamera
A fentebb sorolt új típusokban van egy újabb/olcsóbb cucc.@[rvilike]:
Elméletileg a tekerő kapcsolót auto-ra kell tenni, de ez csak este be és nappal meg kikapcsolja a világítást.
Viszont, ha az automata refit is szeretnéd bekapcsolni, akkor először az menüben kell aktiválni az automata refit. Ha ez meg van, akkor a bal bajuszkapcsolót előrelökve az LCD-n meg kellene jelennie egy hasonló "A" betűs refi ikonnak. -
Balupapa
senior tag
65.000 van a tárcsába(brembo) és betéteke(ate) 90% város. ez jonak szamit sportos vezetés mellett?? Sokat motorfékezek... még nem jelzett vissza a BC de már nem sok van rajta.
-
tomcsi23
veterán
válasz
ßrainiac #76025 üzenetére
Sok?
EBC: can be as long as 800-1000 milesVilike: nem mindenki várja ki.
-
tomcsi23
veterán
válasz
VR6-Fan #76018 üzenetére
Szvsz, ami kapható ilyesmi áron, az max normál kategória, ahhoz képest a zimmi sport ütősebb. Nyilván árban is. Mondjuk, amíg ki nem próbálod, nem tudod, milyen
meg függ attól is, milyen betéttel párosítod.
Luigin van ilyen, ate sima betéttel, de hogy milyen lett vele azóta, sokat nem tudunk róla. -
-
tomcsi23
veterán
válasz
ßrainiac #76015 üzenetére
Zsír.
Elején óvatosan, majd szép lassan összekopik. -
ßrainiac
addikt
Felkerultek az uj fekek
Meg nem kuldtem meg oket nagyon, de egyelore faszak
Igen.. Mar csak egy szellosebb 17-es felni kell
-
Ace owner
addikt
Mára ennyi
-
KRISSTUS
aktív tag
Sikerült találnom egy emberkét aki átprogramozta a Cordobám komfort elektronikáját. De csak az automata centrált lehetett aktiválni, a távirányítós ablak le/fel nem, mert azt a központi elektronika vezérli és azt nem lehet programozni. Elvileg ez csak a 2006 utániaknál van az az előttieknél lehet aktiválni (2002-2005).
-
brumi1024
veterán
válasz
kopidoo #75998 üzenetére
Q3 megfelel? Automata refink van, nem rossz, esőben hajlamos nem észrevenni szembejövőket, a BMW féle táncolós Xenon/LED viszont köröket ver rá. Sávtartást nem ismerem, az nincs.
-
-v-
addikt
válasz
kopidoo #75998 üzenetére
Epp tegnap probalgattuk de nem jottunk ra az automata refi titkara ... Nezem a hasznalatiban, ha auton van a vilagitas siman fel kell kapcsolni a refit es utana kapcsolgatja magat ... De mintha nem kapcsolgatta volna bar igazabol annyira nem probaltuk reflexbol ment a lekapcs mindig kezzel .... "Ez mar automata? Csinal valamit? Na mindegy kapcsolgatom inkabb"
Viszont ez a zsiruj xenon uristen de jo... Beszaras hogy vilagit, raadasul jol is van beallitva eleg messze is hord, enyem ehhez kepest mintha elemlampaval vilagitanek.
-
-
AndrewTdi
addikt
Ez az ATE kerámia cucc nem nyikorog amikor hideg? Illetve "hidegen" is jól fog?
-
TaaT
nagyúr
Az EBC Black-et is meg lehet fontolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!