Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
14adam #48093 üzenetére
szerintem nekem downgread lenne
kipu is van már köszönöm.
én egyáltalán nem vagyok tekergetős, de azért jobb az kényelmesebb, ma is emelek egy picit a baloldalt mert az lejebb került valamiért, majd OIM-ra ívig tekerem én is meg koppra tekerem a keménységet hogy ne rugózzon...
-
14adam
addikt
válasz
VR6-Fan #48091 üzenetére
az lett volna a minimum elvárásom
Mivel az ap oldala egy szar ezért nem tudom elküldeni a pontos típust most. De a fix 30/40-est.
Lehet megbánom,hogy nem tekergethetős de az 2x ennyi lett volna.Aztán imádkozni se akarok amikor koppra van tekerve,hogy mikor ér le a teknőMegnézem.Épp az előbb jöttem fel mert a kipuffantóról levettem a méreteket
Vegyetek kocsierősítőt,nektek olcsóbb (kicx kap 44) nektek 28k
-
footy
addikt
válasz
narancsnn #48072 üzenetére
En Graz kornyeken lakom, ez nem kulonosebben hegyes,de a sozas itt is durva, szinte minden auto rohad 8 eves kortol. Amelyik garazsban tartott, az jobb egy fokkal, de ilyen szempontbol eleg szar a helyzet.
(#48078) Piwi
En is nezegetem a nemet piacot, de az baj, hogy mire kifizeted a novat es a kornyezetvedelmi adot nem sokkal vagy beljebb. Foleg hogyha mire megtalalod az autot ketszer lyukra futsz. Mondjuk ha Linz kornyeken laksz, akkor nem annyira veszes atugrani. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
14adam #48088 üzenetére
Ehh, bolhacsípés..
(én úgy kezdtem anno a pályafutásom a Taft-al, hogy mikor 3 év kőkemény meló után, műszakival vidáman furikázva mentem úgy kábé 1 hónapot, úgydöntöttem, ideje fagyállózni... Öntöttvas Toyota Corona motor van bent gyárilag, a hűtő, és a tűzfal felé is egy-egy fagydugóval. Szerinted melyik volt kirohadva?? Motor félig ki(motor+váltó=350kg, öntöttvas), régi fagydugó ki. Utánna fagydugó vadászat, mert "természetesen" ilyen átmérőjű fagydugó a világon nincs..... 2 hét után leltem, öööm, bodottá, motor visssza)
-
14adam
addikt
Meséltem a 12 literes fogyasztásról.... Lehet megvan a gond. Ma fullra vágtam a kocsit (évente talán 1x ha kitudom gazdálkodni
) erre jött a meglepetés,benzin szag. Kocsi alá benéztem és látom,hogy elfolyt egy jó fél liter... hú mondom fasza,40km-re voltam otthonról. Nah akkor sietnem kéne,hogy nehogy hazáig elfogyjon. De semmi,a mutató nem sokat mozdult meg. Kocsi alját bámultam 10percig egy csepp nem csöppent. Holnap engedhetem le az összes benzint,hogy kitudjam venni a tankot és átnézzem mi lehetett a hiba.
De legalább a középső dobról letudom venni a méreteket,hogy az is meglegyen csinálva savállóbólÉs mostanába még a kuplung is csúszkál... ohh yeah. De legalább úton az új futómű,az AP-t kipróbálom úgy döntöttem.
Igen,tudom mire vállalkoztam amikor elhatároztam,hogy egy egyes golf kell -
Brae
őstag
Sziasztok!
Vettem a napokban egy 1994-es B4-es Passatot 90 lovas 1.9TDI motorral. Nagyon megkímélt a gép, rengeteget jártam utána, mire ilyen állapotút sikerült találnom. Éppen ezért szeretném megőrizni gyári állapotában, de ez oroszlánrészt a szerelőn múlik, úgyhogy kérlek ajánljatok Bp. körül olyan szerelőt, aki keni-vágja a típus minden csínját-bínját és nem gányol!
Jöhet privátban is, előre is köszönöm! -
footy
addikt
válasz
narancsnn #48063 üzenetére
Ha nincs kép a belsejéről, akkor az szar autó?
Amúgy meg schauen kostet nix.(#48065) MunezXBK
Én ennek az ellenkezőjét tapasztaltam eddig. Ha a bőrrel törődnek, akkor ha napon is áll az autó sem nagyon látszik rajta, a műanyag viszont elporlad a sok napsütéstől. Persze nyilván függ autótípustól is. -
Dr.Zoo
őstag
Valami szivat.
Alapjáraton nincs klíma. Most billegett el a cimbim, nàla is volt hasonló probléma, asszondta hogy valami nyomásérzékelő gomba pusztult ki benne, ez lehet? -
rob210
nagyúr
Helló urak, ne kövezzetek meg, de ha valaki nem csak a szép vw ket szereti akkor holnap gárdonyban francia autó találkozó lesz, szépségversennyel, hangnyomás versennyel, etc.etc.
Ha valakit érdekel szóljon privátban.9:00kor kezdődik, mi 10 kor indulunk 1 óra az út.
-
footy
addikt
válasz
MunezXBK #48058 üzenetére
A bőr az oké, hogyha ápolva van sokáig tart. Nade a műanyag? Mutter 1.4-es Leonjában(2001) garantált 80ezer km van és igaz, hogy halványan de kicsit már kezd kopni. Lehet hogy a modellfrissítettben már jobb anyagokat használtak? Mondjuk egy barátom anyjának van ugyanaz a leon csak 2002(vagy2003?) mint mutternak és abban másabb tapintású a kormány, az ajtóbehúzón pedig szemre is látszik, hogy teljesen más anyag.
-
footy
addikt
A kormánykopás témához. Létezik, hogy 300ezernél még így néz ki a kormány/beltér
Ezen lát valaki valami csúnyaságot? Színen és a felnin kívül.
-
33as
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, egy új tárcsabetét kopó réteg vastagsága kb 10-12mm jól gondolom?
Mert az egyémen lévő betét 5mm-es így felesleges cserélnem még azt mondta a szerelőm, szerintetek? -
narancsnn
senior tag
És akkor kérnék először egy gyors választ mindenkitől.
Bitpork féle Siófokusz
Avagy Dr.Zoo féle VelenceKérem tegyék meg a tétjeiket
-
net84
őstag
válasz
MunezXBK #48002 üzenetére
...hogy mennyit gondolkodtam azon, hogy minek Neked tinta és gép. Aztán akkorát koppant, hogy a szomszéd is felébredt.
Meg egy invertert és a csomitartóba berendezek egy stúdiót?Hamarabb kész lenne mint az otthoni - 4-es metró építési fílingje kezd lenni...
(#48005) narancsnn - privátban is megy, nálunk eldőlt...csak a szept. 20-22. jó, elötte rendezvényünk van
Helyszín igazából mind1, nekem tetszik Siófok is.
Továbbra is kérdés, hogy a kemping ott még olyankor nyitva van-e...
Ha más nincs, akkor Keszthelyről fogunk menni, betoldom hosszú hétvégés pihenésnek (feltételezvén és megengedvén, hogy azon a hétvégén lesz az összejövetel).(#48033) bitpork - nálunk, ha valamit garázsba raksz, azt előbb elviszik, mintha kint hagynád a szabad ég alatt (nyitott ajtókkal). Már a Torpedót is sikerült egy éjszakára nyitva felejtenem, megúsztam, semmi nem hiányzott.
Amíg volt garázsunk, havi egyszer megpróbálták felfeszíteni. Aztán egyszer csak sikerült bejutniuk...hajnali 3-kor nem vicces rendőrökre kellni és leltározni mi hiányzik, meg összetákolni annyira az ajtót, hogy legalább reggelig vissza lehessen csukni.
-
Dr.Zoo
őstag
Rendkívűl bûszke vagyok magamra, már hónapok óta nem megy a hátsó ablaktörlő spriccnije, ma szétbarkácsoltam, és szét volt csúszva baloldalt az egyik rekesz mellett egy csati, és oda folyt a lé...
Márcsak a hátsó ajtó zárját kéne szétberhelnem, mert valami ökör oda tervezte a kapcsolóját a csomahtér világításnak. -
Ck.
addikt
Ha adok egy gyári számot a rádióhoz, tud-e vki cserébe adni egy kódot?
Az Árkád mélygarázsban lévő drága autómósó banda a legutóbbi külső-belső takarításnál kidobta a kódot, ami a kesztyűtartóban volt, több fontos irattal együtt... persze már nincs meg náluk se.
-
AMD Power
titán
Szerelmes lettem ezekbe az új Audikba. Mondjuk mire lenne rá pénzem addigra 20 évesek lesznek.
-
-
-
Ck.
addikt
válasz
Mágus2 #47989 üzenetére
Nem tudok róla, legalábbis velem nem történt ilyen. Bár amíg őrizetlenül pihen a parkolóban, bármi megtörténhet sajnos...
"Mindkét veninek mennie kell, ha megy a klíma. Ha nem érkezne lekapcsolni, elengedné a gázt, nehogy valami elrepedjen a nyomástól."
A második mondatot nem igazán értem, gondolom telóról írtad és belejavított.
-
FoBCRaistlin
őstag
Mammer nagyon komoly
Visszafelé még tiltásba is beleforgatja. -
tomcsi23
veterán
Ejj, de jó volt már egy kicsit autókázni.
Bp-Badacsonytomaj-Bp. Persze Fehérvár, Veszprém elkerülő, ill. Csopak majd Balaton mellett. A gyorsforgalmik királyak, van pár rosszabb szakasz ugyan, de szinte végig frankó volt. Csütörtök reggel oda, tegnap este meg vissza. 8 után indultunk, Csopaknál felfele külön jó volt a sötétben kanyarogni, pörköltem végig, mint atom (a zasszonnyal együtt, szóval azért némileg visszafogottan).
Fogyit itthon nézem, 6,8.
Tudom, pár helyre beköszönhettünk volna, szóri.. -
narancsnn
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
-
VR6-Fan
veterán
válasz
ßrainiac #48003 üzenetére
ismerős anno lött egy 3-as caddy-t (105le-s 1,9 pd, szög gyári) újba 80-90e körül lehányt róla a lendkerék, de kb úgy mint Sanyinak, súlyt nem rak bele (autó riasztókat szerel stb..), saját otthoni kocsija.. nem autó gyilkos...
kb 2éves lehetett a kocsi, gariba nem akarták megcsinálni meg egyezkedtek, végül mondta hogy kapják be..vett egy g60-as motyot felrakta, most 300e körül van a caddy-ba, no problem.
a Te váltód igen csak egyezik még a G60/VR6 éra VW váltóvail, (5 gangos a tied ha jól tippelem), ott meg nem igen volt két tömegű motyó.
-
törölt tag
Megérkezett a vcds 11.11 kábelem
janos666 kolléga segítségével
mindjárt le is megyek aztán varázsolok vmit
más: nem érdekel vkit szép hímzett szőnyeg? német ebayről szőnyeg van golf, octavia rs, a3,a4,a6, seat stb... 5700 darabja, csak a szállítás is ugyanennyi rá. Viszont ha összeállunk 3-an 4-en akkor már nem vészes mert 8 darabnak is csak 6ezer a szállítása
-
-
-
narancsnn
senior tag
válasz
bitpork #48006 üzenetére
Erről jutott esezembe. 36:30 után a lényeg
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest