- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megy valaki Ikeába holnap- holnapután? Van 2db 1250 Ft-os kedvezmény kártyám, amit nem használtunk fel. 1 sörért átadnám mindkettőt.
-
SirRasor
addikt
válasz
lemmy71
üzenetére
Olcsó húsnak...amikor a Nívó biztonsági ajtó volt 200k, akkor a hisec hulladék 120k-ért ment.
Ide a rozsdás bökőt, hogy drága lesz a javíttatás és/vagy meg se éri megcsináltatni.
Semmiképpen se engedd magad rábeszélni mégis hisec/jolasec szemétre.Nívósok se lettek persze olcsóbbak
-
lemmy71
őstag
Üdv!
Bejárati ajtó beállításában (javításában) járatos szakembert keresek, Szeged Csongrádi úti panelbe. Az áldozat valami kínai "biztonsági" ajtó, HiSec vagy valami hasonló. A tünetek (nehezen csukódik, lóg a zsanér, tömítés (géder) csere, szerintem kokányúl is van beszerelve). Szóval erre kellene valami mágus, aki emberi áron rendbe tenné négy öt évre. Vagy esetleg egy ajánlat egy új ajtóra, szintén emberi áron
-
4ron
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Vállalod az enyémet is?
-
4ron
senior tag
Dashcamet hol szereltetnétek be Szegeden és környékén? 70mai A510 + RC11 + hardwire kit, azaz nem csak szimpa szivargyújtós történet. Úgy akarom beszereltetni, hogy ne látszódjon sehol a vezeték.
-
martonx
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Tudok olyan hódmezővásárhelyi festőt, aki katona és mellette másodállásban tolja gyakornok festő csapattal. Annak idején normál festők 700K+-t mondtak festésre, plusz az anyag, ő meg anyaggal együtt kihozta 75K-ból!!! Ez még 2023-ban volt, nem tudom dolgozik-e még ugyanezzel a felállással. Ha érdekes lehet privátban elküldhetem az elérhetőségét.
-
Jinxb1rd
addikt
Az utóbbi pár hetem költözködésről, adminisztrációról, szervezkedésről szólt. Ki vagyok merülve. De a héten még kellene egy tisztasági festés a régi albérletben. Van bármilyen felület vagy oldal, ha valaki szeretnék ezzel megbízni? Mondjuk egy diák aki szeretne kis pénzt keresni, de én meg szeretnék jól kijönni. De jó lenne nem kisebbségi, agyhalott stb.
-
SirRasor
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből.
Lego utánzat MOC F15-ös vadászgép - új - ez még aktuális és mondjuk 5k-ért vihető.Ezen kívül van egy M4 Sherman tank - 1x összerakott és az egyik kis géppuskát sajnos babó eltörte - 2k-ért vihető.
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Direkt eltakarták a parketta 90%át. A maradék 10% újszerűnek tűnt.
Már birtokbaadáskor is szerződést szegtek, mert nem pakolták ki a házat és a szekrények továbbra is túl sokat takartak. Szerencsére lefényképeztem akkor mindent.tlac thx, bedobom oda is.
-
SirRasor
addikt
Na remek, olyan szinten penészedünk, hogy 99% szerkezeti probléma van. Ránézésre rohad a parketta és dohos szag is volt már tegnap. Perelni akarjuk az eladót rejtett hiba miatt.
Alábbi szakemberekből tudtok ajánlani?
-épületdiagnosztikai szakértő, vagy igazságügyi műszaki szakértő aki ingatlanokban jártas (szakértői vélemény kelleni fog az ügyvédnek)
-ingatlanjogban jártas polgárjogi peres ügyvéd (vagy valami ilyesmi) -
csoszogi
tag
nekem Firefox alatt, igen ez van valóban, ha beírom a google-be. Ha viszont jobbra megyek: "A cím megjelenítése a címmezőben"
Akkor íme:
[link]
Most kattintható a link, és google találati oldalra visz....
Úgy tűnik a zöldülés jegyében csak külön kérésre jelenik meg a címsávban a hosszú link, több száz karaktert spórolva...mi ez ha nem környezettudatosság
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Az csak a google keresesi link volt. Hogy nem ment at...
Mindegy is. -
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Nem google maps. Saját rendszerük van, amire rá tudják illeszteni a telekhatárokat is. Szüleim intézték, ők sem akarták elhinni, de mondták egyértelműen látszott minden. És ez 2017-ben volt. A lentiek alapján, ha valaki ilyen helyzetben van (azbesztpalától akar megszabadulni), mindenképpen érdemes utána járnia, mielőtt bármit is tesz.
Beírtam a google-ba (ezek szerint csak jól emlékeztem
) :AI válaszolt, ami nyilván nem teljes, de jó iránymutató :
A földhivatalok által használt légifotók és műholdképek (például a FÖMI adatbázisok) nagy felbontásúak, és alkalmasak a szabálytalanul épített, vagy be nem jelentett építmények, köztük a hullámpala tetővel fedett melléképületek, tárolók azonosítására. A hullámpalával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a földhivatali térképezi és rendezési tervek szempontjából:
Be nem jelentett épületek: Ha a műholdképen látszik egy disznóól, kazánház vagy tároló, de a földhivatali térképen nem, az problémát okozhat például CSOK igénylésekor.
Szabályozás: Bizonyos települési önkormányzati rendeletek korlátozhatják vagy megtilthatják a hullámpala használatát külterületi épületeken vagy beépítés esetén.
Azbesztcement tartalom: A régebbi típusú hullámpalák azbesztet tartalmazhatnak, ami környezetvédelmi és egészségügyi kockázatot jelent, így a földhivatal és a környezetvédelmi hatóságok fokozottan ellenőrzik.
Teendő: Amennyiben a műholdképen látható építmény nem szerepel a térképen, építési engedély (vagy egyszerű bejelentés) nélküli építésnek minősülhet, amit a földhivatal észlelni fog.
-
csoszogi
tag
válasz
fecus
üzenetére
Egy valamire ügyeljen: ha hullámpala, vagy más azbeszt tartalmú födémként azonosítható valami van a fészeren, akkor azt rakja vissza az újra is, vagy hivatalosan számlával vitesse el, mint veszélyes hulladék. Nálunk telekrendezésnél látták a műholdképen, hogy a telken van disznóól, hullámpalával (2-5 m2). Míg nem hoztunk róla számlát, hogy hivatalosan szállíttattuk el, addig semmit nem voltak hajlandók intézni. Itt is ha régebbi műholdképen van pala, újabbon nincs, akkor kérdőre vonják az illetőt, hogy hova is lett? Lehet nem most, hanem eladáskor, és akkor jön a bünti...
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
fecus
üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy a zártkertekre nem adnak annyi beépíthetőséget, mint egy építési telekre, általában sokkal kisebbet. Ha nem akarsz mellé nyúlni, akkor mindenképpen a szegedi Önkori építési (vagy) műszaki osztályán kellene érdeklődnöd, hogy mit ír az aktuális Helyi Építési Szabályzat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Ha más nem, GLS csomagpontról csomagpontra.
Foxpost csomagautomata legnagyobb rekesze 60×36×61 cm, abba belefér. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
fecus
üzenetére
Nem tudja közületek valaki véletlenül, hogy az Alza-boxokat csak az áruházból érkező és oda tartó csomagoknál lehet használni vagy ettől függetlenül használható magánszemélytől-magánszemélyig történő árufeladásra? Egy 45x41x26 cm nyomtatót kellene feladnom a dunántúlra minél olcsóbban.
-
Hátha van valakinek tapasztalata:
Szeged, Tápéi zártkertek. Letennék egy 3x4m-es lemez tárolót. Milyen közel lehet a kerítéshez? Vehetem ezt mobil tákolmánynak? Elég az 1m, hogy kezelni lehessen a kerítést vagy van rá előírás?
Most nem az "úgysemveszikészre" megoldás érdekel. -
fradi81
veterán
500gb pccloud lifetime tárhely 139 euro akciósan, ez mennyire jó ajánlat?
-
Jinxb1rd
addikt
hétvégére leszerveztem utánfutós nagy kirándulást, mivel egyéb dolgaink is akadtak, amiket a régi lakásokban kell hurcibálni és azok is nagy méretűek.
De köszönöm szépen a felajánlásokat.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
A minimum, hogy azon a néven aláírom, amelyiken vélhetően megismernek. Jelen esetben a hardveraprós nicknév tűnik kézenfekvőnek.
-
-Tsaba-
tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Én azt sejteném hogy ha válszolsz rá, akkor feliratkozol valamire jó drágán, vagy emeletdíjas lesz az sms-ed...
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Ignoráld, az a tuti.
-
vizslakutya
senior tag
Kapott valaki ilyet? Mi a trükk ebben? Természetesen semmiféle dolgot nem hirdetek az aprón!
-
martonx
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én ajánlottam, hogy segítek, de a mai nap nem igazán jó (azért egy gyors forduló akár ma is beleférhet valamikor 4 után és 6 előtt). Ha holnap még jó lehet, akkor nagyon szívesen! A majd 2 méteres csomagok neccesek, hogy beférnek-e (elvileg akár beférhet), Csomag 1, 2, 6 biztos hogy simán befér. Ha kell segítség keress meg privátban, és egyeztessünk.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Nagy nehezen megjött az új bútorunk a Möbelixbe.
= = = = =Csomagok száma: 6
- Csomag 1: mérték 51.9/125/9 cm (hosszúság/szélesség/magasság), súly 28 kg
- Csomag 2: mérték 45.4/102.2/8.8 cm (hosszúság/szélesség/magasság), súly 20 kg
- Csomag 3: mérték 53.2/185.10001/6.4 cm (hosszúság/szélesség/magasság), súly 27 kg
- Csomag 4: mérték 53.2/201/4.6 cm (hosszúság/szélesség/magasság), súly 28 kg
- Csomag 5: mérték 53.2/191.3/4.2 cm (hosszúság/szélesség/magasság), súly 23 kg
- Csomag 6: mérték 45.4/135.2/7.2 cm (hosszúság/szélesség/magasság), súly 26 kg
= = = = =
Kérdés: tud-e esetleg bárki segíteni a szállításban?
Természetesen nem ingyen, de jól esne nekünk kicsit olcsóbban megúszni egy áruházi kiszállításánál.

Legjobb lenne ma, mert már nagyon vártuk, de szóba jöhet más nap is.
-
SirRasor
addikt
Ha jár ma valaki Lidliben, megnézné, hogy akciózzák-e végre a 20k-s homokozót?
Emlékszem 1 éve még 15k volt és az "akció" végén 10k-ért lehetett vinni...
Előző heti újságban volt, tehát ezen a héten már eshet az ára. Tegnap voltam, csak kiment a fejemből
-
veze
őstag
nekem meg pont ott nem. ugy látszik pénztáros függő..
mert azt mondta nekem a kasszas, hogy korabban becserélték, de ahol töltik nekik ott szoltak hogy nem pont olyen a gépük ( ?) és nem tudja tölteni .
Nem értettem igazan mi eltérés lehet hisz mind a két palackot ugyanabba a sodastream, de nem szállhattam vitába a pénztárossal. mert ő mondja meg és azt amit akar.. -
veze
őstag
az aldiban a csere olyan 2350 Ft körül volt még év elején, de csak a saját márkásat (címkéset) cserélik, a sodastream palackot nem
A lidlben is láttam már az idén ( tavaly ott még nem volt ilyen lehetőség) náluk viszont sodastream palackot láttam. Ők meg valószinűleg azt cserélik csak.
az ára annak is ugy 2500 körül volt ha jól emlékszem.
mivel nekem már mind a két palackom aldis, igy csak ott tudom cserélni ( az aldisat viszont nem tudtam cserélni néshol (pl tesco vagy euronics, mivel ők csak sodastream palackot cserélnek) -
4ron
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a menetes Sodaco szódapatront hol érdemes Szegeden cserélni? Pl. az Aldiban, Lidlben cserélik-e akkor, ha nem a saját címkéjük van a patronon? Vagy bármi más megoldás is érdekel, ha olcsó és egyszerű.
-
veze
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
én itt javitattam denon cuccot év elején
[link]
korrektül meg lett csinálva. kb 10 nap volt.
8e a bevizsgalasi dij amit azonnal kell fizetni amikor ott hagyod ( kártyával is lehet) ez beszámít a javitás dijába he elvégeztetok a javitast.
Nem tudom másnál mennyi most ez a dij , a szuper elszo 57 kft-nél évekkel ezelőtt volt ugyanez 5e ( kb 5 éve, valószinűleg ők is emelték azóta) De oda nem akartam vinni.akkor se ha ez a dij csak ezer forint lenne....
Egyébként akkor kerestem én is hol lehetne hifit javitattni de összesen talaltam 4 et a városban ( egy ujszeged , egy a kecskeméti utca , az elszo és ez a berlini krt) -
ShadowX
őstag
Beköltöztünk az új lakásba, tényleg a mesh rendszer lett a megoldás 100m2-re, köszi a tippeket.
Viszont amekkora kókányolás volt a vezetékeléssel az még engem is meglepett. Cat 5e kábeleken a 4 érpárból csak 2 volt bekötve a lakás több pontján is, így persze csak 100mbit jött a gigabit helyett és összevissza volt minden kötve. Fél nap volt mire kinyomoztam melyik kábel hova megy...plusz a csatlakozó helyett rézig blankolta a "szerelő" a kábeleket és azokat sodorta össze, majd szigszalag...a pillanat hevében levágtam minden kábelt és raktam csatlakozókat a végükre, így mostmár mindenhol megvan a gigabit.
Viszont a kaputelefon összekötést is elvágtam mérgemben és nem tudok rájönni, hogy volt bekötve...itt kérnék egy kis segítséget, hátha valaki tud valami okosat mondani.
Lakáson belül, a kaputelefonig Cat 5e utp (4 érpáros) megy, amiből be van kötve 2 érpár az alábbiak szerint rézig blankolva és összesodorva: narancsfehér+narancs és zöldfehér+zöld. A kaputelefon utcai egységéből a bejáratig pedig riasztókábel megy, ami 6 eres...itt nem tudok rájönni, hogy hogyan kötötte össze a szerelő a 8 eres Cat 5e utp másik végét a 6 eres riasztókábellel. Bármi javaslat jöhet, hátha találkoztatok már ilyennel.
-
proper
őstag
-
garga pista
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
Esetleg őket kérdezd meg: FISound HIFI Store
-
Van egy Marantz CD lejátszó, ami nem ad hangot.
A CD-t forgatja, beolvassa, mutatja a trackek számát és hosszát. Fej volt cserélve, de az új fejjel sem változott semmi. Mindhárom kimenetét próbáltam (jack, rca és optikai), de egyiken sem ad jelet.Hová lenne érdemes elvinni javíttatni?
Old Fox nem válaszol sajnos. -
16-os használt dísztárcsa érdekel valakit itt? 4000 Ft.

-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Mindegy, de ez Szegedi topik, tehát nem releváns a UPC
. -
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Pesten élek, de ez mindegy.
Anno, mikor elindult a Telekomnál az IPTV, 8 mbps volt a minimum, amin elment egy csatorna, fHD, 30 fps. Ha ezt nem tudta a vonal, nem lehetett a szolgáltatást eladni sem.
Nekem 10 mbps ADSL volt, mellette IPTV, a 20 mbps-ot már nem bírta el a vonal.
Alig vártam, hogy leteljen a hűségidő és mentem a UPC-hez feleannyiért 30 megabites csomagba.
-
SirRasor
addikt
válasz
proper
üzenetére
A digis csomag, ami már nincs. De ha nem variáltál rajta, akkor még mindig ennyit kell fizetni, csak átcímkézték One-sra.
Ja igen, picit megtévesztő: tehát most már nem lehet erre előfizetni. Viszont nem értem, hogy martonx miért váltott erről a csomagról - vélhetően - drágábbra. -
SirRasor
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Netfone-ról még nem is hallottam.
DiginélONE-nál most a 200 perc ingyen a 15 GB-al 3500 Ft
Netfone-nál ehhez képest minden drágább, kivéve a legalapabb csomag 3000-ért 100 perc és 1 GB ami vicc.. -
Old Fox-ról tudunk valamit?
Írtam neki privátot, de már hónapok óta nincs bejelentkezve... -
garga pista
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Amiket írtál, azt 99%ban minden szolgáltató csinálja, hívogatnak, a webes rendelés meg tele van random dolgokkal, mire elég adott sebesség. Szokásos hülyítés.
Szegeden tudattommal nem volt kábeles UPC amúgy, szóval az nem teljesen releváns.
Itt kábeles szolgáltatások közül van One(Digi) optika, meg Telekom koax és néhol esetleg régi Invitel optika (és esetleg Szegeden kívül lehet még valahol xDSL).T-nél a koax miatt ergya a feltöltési sebesség, kötelező az IPTV box. Csomagban ha mobil is ott van, tudnak jó ajánlatot adni.
One (exDigi)-nél az optika nagyobb feltöltést tud, saját rotuerrel nagyon stabil. A tv-hez nem kötelező a box, cserébe a felbontás és a tv minősége rosszabb mint a T-nél (és nem az IPTV technológia miatt jobb a T, hanem a One lebutította a bitrátát).Én pl. nem váltanék a T-re, mert a mobilom céges flottában van a Yettelnél, kábelen meg csak a net drága náluk, a koax miatt meg lassú is a felöltés. Plusz a koaxnál több hiba is lehet, akinek koaxos netje van kollégáknál, állandó karbantartás (meg nyári viharoknál gyakran száll el 1-1 erősítő). Akinek nem számít a letöltés és a mobilt is oda viszi, jó döntés.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Mi családilag átmentünk a Netfone-hoz (kivéve internet, ami maradt a One). Amikor 5 előfizetésem van, és lejárnak a régi digis kedvezményes csomagok, akkor hirtelen 3-szorosára drágult volna az előfizetés. Gyorsan szétnéztem, és az utolsó olcsó alternatívához mentünk.
Tök jó is, csak most attól félek, hogy ha sokan átmennek, és sok előfizetőjük lesz, akkor elérik a NER ingerküszöbét, és vagy felvásárolják, vagy ellehetetlenítik őket, és megint kezdhetem az egész szerencsétlenkedést elölről, és a végén majd választhatok a drága és a még drágább előfizetések közül.Szóval felejtsétek el, amit írtam, nehogy bárki is átjöjjön a Netfone-hoz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
A ONE is gané. Még UPC-vel kezdtem, alap net, családi TV csomag, CI kártya, 1 év hűségidő.
Rendszerint 3-6(!) hónappal a hűségidő lejárta előtt hívnak, hogy kössek újat, nagyobbat, persze drágábban. Mindig azt mondom, "A jelenlegi szolgáltatással a jelenlegi áron elégedett vagyok."
Volt már, hogy párszáz forinttal drágábban kötöttem (az akkori akciós árra) valami film+ csomaggal ajándékba.
Legutóbb már sms-ben küldtek ajánlatot: új hűségidővel 8.340 Ft havidíjért változatlan tartalommal, vagy ha lejár a hűségidő, megy tovább változatlan feltételekkel. WTF?
Októberben járt le a hűségidőm, hívtak is, hogy az a csomag megszűnik, az új 8.340 Ft, ugyanúgy alap net, családi TV csomag, 1 év hűségidővel.
-Köszi, nem.
-Dehát lejár a hűségidőm, ki tudja, mi lesz így a havidíjammal?
-Megírtátok sms-ben, hogy a hűségidő letelte után sem változik a havidíjam, ez igaz?
-Hát, igen, csak nincs garantálva, hogy meddig.
-Oké, köszi, maradok a jelenlegi konstrukcióban.Ezek hülyék. Telekom is bekábelezte pár éve az épületet, alap net és alap TV kb 8eFt havonta, de meg kell tűrnöm egy STB-ot és plusz egy távirányítót kell használnom, amihez nincs idegrendszerem.
A másik: Telekom honlap javasolja a legalább gigabites netet, ha streaminget is szeretnék. Mi a frásznak, amikor a 4k HDR stream is elvan 50 mbps-mal...A másik kedvenc, amikor mobilelőfizetést ajánlanak. "Az a drága, amit én fizetek." - céges telefon rulez.

-
Nálam a T kezd széthullani.A 2db androidos kis doboz hullik szét szoftveresen.
Egy éve amikor beköttetem ahogy megnyomtam egy csatorna gombot azonnal ott is volt.
Most bekapcsolom vagy sikerül vagy végtelen betöltésbe fagy (olyankor tápegység áramtalanítás) és akkor betölt.Elég sok csatornánál 1-1 pillanatra megszakad a hanga majd megy tovább.Beállításokba nincs frissítési opció...
Majd ma felhívom őket.... -
lorcsi
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Koszi
Amugy is a yettelhez akartam menni, de kulon fel is hivtak a mobil miatt
meglatjuk mit ajanlanak -
martonx
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Elfelejtettem feljebb írni, hogy a one-os modem nálam is bridge módban van, egy normális router plusz kettő switch (kismillió eszköz otthon) osztja a netet.
-
garga pista
őstag
válasz
tixem
üzenetére
Saját router kell, a szolga eszközt meg modem módba rakatni. Nálam évek óta atom stabil így a Digi/One-os net. Még a DNS kiszolgálót érdemes átrakni a Google/CF publikusra.
@lorcsi neked is a fentit tudom írni. Ha nem akarsz boxozni, a One-nál van "sima" koaxos DVB-C kábeltv, a TV-be meg CI modult kell kérni, akkor nem kell plusz eszköz, vagy távirányító.
-
lorcsi
veterán
Net+tv-re mi most a jo szolgaltato a varosban ?
yettelrol jokat hallok
erdemes ? -
tixem
addikt
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Nálam speciel hetek óta szaraxik a net/wifi, kábeles net van direkt beledugva a TV-be, de még azzal is elmegy a stream sokszor. Borzalmas mélyrepülést hajt végre a szolgáltatás minősége mióta a fórájdzsí keze benne van, igazi ungarische sikertörténet lett ez is
Be sem jelentem már nekik a hibát, úgysincs semmi értelme. Még jó, hogy a yettel 5G egész stabil a telefonon, van mire átmászni, ha meguntam -
garga pista
őstag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Központi hiba van, nézz be a kábeles One topikba, de más szolgáltatóknál is van gond, akinek a One adja a jelet.
-
szabzoltan1
tag
Mi van a volt digivel?
Egy csomó csatorna nem megy,ha igen akkor meg a hang xar.
Másnál is fennál ez a probléma? -
martonx
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Akkor már engem jobban zavarnak a kátyúk, és a szarul kátyúzott kátyuk, illetve a lassan tötymörgők. Múltkor volt szerencsém Szeged - Sándorfalva között valakit 50-nel végig követni. Lehetetlen volt előzni, mert előtte történtek a balesetek, és folyamatos kocsisor volt. Emberünk előtt nem ment senki, önszántából ment 50-nel, szemben pedig hömpölygött a baleset miatt felszaporodott autó tömeg. Észbontó volt.
-
Jinxb1rd
addikt
Most hogy a Rókusi nagy Tesco mellé költöztem kiemelten élvezem, a driftelgető emberkéket, meg a körúton gyorsulgatókat. Amik igen gyakoriak. a Rendőrség direkt nem figyeli a környéket?
-
sebipayne
tag
Sziasztok! Szeged környékén keresek valakit 1000W+ tápos PC-vel, ahol 10-15 perc alatt ki tudnánk próbálni egy RTX Pro 6000-et. Elcsesződött a gépem és most már sajnos ott tartok, hogy elképzelhető hogy maga a GPU ment tönkre.
Windowst is már újratelepítettem.A jelenség: nvlddmkm 153 hiba, a kép elég gyakran elfeketedik miközben a display driver resetel, FurMark elszáll OpenGL kernel exception hibával. Szeretném 100%-osan kizárni az egyéb periféria / táp hibát mielőtt garanciáztatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy is.
Nem szeretném, hogy a digi sorsára jusson.