Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor
üzenetére
ezek szerint ki tud szedni a szenet a szűrőből? Ha igen, akkor beteszed a sütőbe, vékony rétegben, 100-150°C fél óra és amit ő megkötött szagokat a hűtőben, azok távoznak.
Elvileg aktív szén valamennyire az is, amit a boltban megveszünk, mint grill faszén.
Le tudod mérni a kiszedett aktív szént, az mennyi? -
mAtech
aktív tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Tényleg! Ott is van. Köszi.
-
SirRasor
addikt
Aktív szenet hol lehet kapni?
Hűtégép szűrőjébe kell.
Falat doboz, de 13k a gyári. Aliról az utángyártott is 3-4k, ami vicc...
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Szerencsére

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Jesszum, de ráérsz.

-
Én olyan megoldást is láttam amikor egy tanker Kraz elejére szereltek Mig 21 hajtó művet
Az még az aszfaltot is felszárította
Fogyasztásáról nem tudok adatokat... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Ganézólapát, Apám anno csinált magának 80 cm széleset a sertésekhez*, azzal tolja le az udvarban is a havat. Halad vele...

*Amikor még megérte csinálni, volt a háznál 80-120 hízó is. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Lehet h nevetni fox, de a feleségem vett pár éve ilyen fűkiperzselő hőlégfúvót hosszú nyéllel és a makacs jégfoltokra rámegyek azzal
Gyomégető néven lehet megtalálni, valami 10 ezer körül volt az ára. -
garga pista
őstag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Egyébként ha minden kötél szakad, a páramentesítőbe való por is jó lehet út szórásra.

Ugyanis a páramentesítő por/tabletta is nagyrészt CaCl2, szüleimnél kell a házban gyűjteni a párát és konkrétan pár évente ilyen útszórót szoktunk venni és azt töltjük a kis szövet zacskókba, mert olcsóbb mint a páramentesítő tasak/tabletta. -
SirRasor
addikt
válasz
SirRasor
üzenetére
Na mit dobott a reklám:
Tilos a járdák sózás. -
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Hamu...
-
csoszogi
tag
-
-Tsaba-
tag
válasz
fecus
üzenetére
Én még hétfőn vettem az Obiba, de már akkor is nagyon fogytán volt (a só meg a zeolit is). De kollégám mondta hogy tegnap ő már csak egy gazdaboltba talált (talán Szőregen). De hogy állítólag országos hiánycikk mindenféle síkosságmentesítő, meg a hólapát is már. Az a baj hogy már én is mindent kiszórtam...
-
Na, útszóró só sincs. Valaki látott még készletet?
-
válasz
Gergello
üzenetére
A Start-Stop rendszeres autókhoz eleve drágább az akku a sok indítás miatt nagyságrendileg 100k környéke.A másik dolog meg az akku cserét is úgy ajánlott végrehajtani,hogy az autó feszültség alatt "maradjon" tehát vagy egy másik akkut kell párhuzamosan kötni a lemerült akkura vagy egyéb tápegységgel biztosítani a tápellátást.
Ha nem így történik akkor megbolondulhat az autó "agya" de persze vannak kivételek(2 akku van az autóba gyárilag stb) -
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Egyedi talpbetéthez ortopédust tudtok? A Pacsirta utca végén van egy, de nem tudom ők készítenek-e ilyet.
Ha van máshol is ne tartsátok magatokba.
-
finest
addikt
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyat, aki foglalkozik elektronikai eszközök javításával. Van több aktív hangfalam, amiket fel kéne újítani. Elöregedtek, búgnak bekapcsoláskor, már nem úgy szólnak. Sajnálnám őket kidobni, mert annyira nem gagyik, Genius 7.1, meg 2.0 Sp HF 1255A lenne.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kösz, azt ismerem, de nem megoldás. Legalábbis így gondolom
-
lorcsi
veterán
Univerzalis 220v adaptart keresek kolcsonbe
eu-> brit a lenyegvagy ilyen atalakitot: [link]
G tipusu, brit szabvanyuhol lehet ilyet a jovo hetre kapni a varosban ?
-
válasz
_Petya_
üzenetére
Éveken keresztül nézegettem én is az autókat mert a 23 éves Peugeot 206 1,4B autómat szerettem volna lecserélni valami fiatalabbra nem mint ha lenne komolyabb baja csak nincs benne klíma és közeledve a 60-hoz egyre nehezebben viselem a meleget.Rengeteg videót megnéztem hallgattam nyomoztam ha volt valami kiszemelt példány az esetleges típus hibákról.Majd a nejem beleszeretett egy Toyota Aygo X-be 2022-es 1.0 72LE szívó benzin.Hetekig ment a tanakodás végül rábólintottam legyen.Nem akartam dieselt és benzines turbós autót sem így azért elég sok mai autó kiesett a keresés alatt.
12 évig volt hű társam a 206-os és egyenlőre csak hasonlítgatom a 2 autót egymáshoz de nem is lehet egy napon említeni őket.Még nem tudtam beleszeretni a Toyotába. -
_Petya_
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Ez egy Ford Fiesta, a Hovány-nál vettem. Ne vegyetek Ford-ot, vagy legalább ne itt..
Nincs 3 éves és harmadszor rohadok le vele, mindig tönkre megy benne az akksi, cserélik gariban, de azt nem nagyon akarják megtalálni mi okozza. És még bunkók is. Eddig egy próbálkozásuk volt kb teljesen vakon, nem jött be, most megint rossz.
Van rajta Assistance, de így is elég szar hogy nem tudok számítani rá, hogy elindulok amikor akarok, vagy 2-3 órával később, mire megjön a traileres, meg a csere autó.
Bezzeg a régi Focusommal sosem volt ilyen baj, 9 éves kora óta volt nálam, több mint 10 évig.
-
garga pista
őstag
Januári szelektálás

Vigyetek HDD-ket vagy 300W-os tápot, esetleg hibás USB3.0 vezérlőt ingyé. A többi hirdetés már fizetős, de topik tagoknak lehet egy kis kedvezményről szó
-
macilaci78
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha van közöttünk DC (discord) guru. Kérem írjon rám PM-ben.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Már rég nem az
-
Véleményem szerint az egyre silányabb minőségű új autók miatt egyre több lesz a panasz és ezen panaszok a mennyiségük miatt nem lesznek orvosolva...
-
martonx
veterán
válasz
_Petya_
üzenetére
Ez engem is érdekelne, milyen márkával sikerült így megjárnod? Nálam a Dacianak kétszer ment tönkre gari idő alatt a kettőstömegű lendkereke. De másodjára már a kuplungot is cserélték, és azóta (lekopogom) minden hibátlannak tűnik, pedig már jóval túl mentem azon a futásmennyiségen, ami alatt kétszer kellett lendkereket cserélni.
-
_Petya_
őstag
Sziasztok, boldog új évet mindenkinek!
Fogyasztóvédelmi ügyben jártas ügyvédet keresek, még jobb lenne ha gépjármű ügyekben is lenne tapasztalata.
A sztori röviden: van egy újonnan vett, még garanciális autóm, ami már harmadszor romlik el ugyanúgy, a szerviz láthatóan nem töri össze magát hogy megtalálja a hiba igazi okát, tüneti kezelésekkel próbálkoznak, az a sejtésem hogy csak ki akarják húzni a garancia idő végéig.
Szeretném őket kicsit jobban presszionálni arra, hogy még komolyabban foglalkozzanak vele, az importőrnek írt panasz és a szerviz utáni kérdőíveken a rossz vélemények hatottak valamennyit, a második eset után és a sokadik 1 csillagos értékelés után már a márkakereskedés vezetője hívott fel hogy "beszéljük meg", ha jól sejtem komoly bajuk van/lesz a negatív értékelésekből, de úgy érzem ennek ellenére még mindig nem az igazi a hozzáállás, sőt azóta újra elromlott, most is náluk van.
Szeretném ha végre rendesen megjavítanák, ha erre képtelenek, akkor visszavásárolnák, vagy ha ez nem megy akkor legalább normális áron beszámítanák egy újba.
Gondolom segítene ezen a dolgon, ha legközelebb az ügyvédemmel mennék. Talán ez elég, ha mégse, akkor szeretném átbeszélni a lehetőségeket, és ha van értelme akkor jogi útra terelni az ügyet.
Tudtok ajánlani valakit?
Köszi!
-
Törölhető, rossz topikba írtam.
-
martonx
veterán
Buék minden topik lakónak! Mindig reménykedek, hogy a következő év jobb lesz, mint az előző. Hátha jövőre...
-
BUÉK mindenkinek!
-
szabzoltan1
tag
BUÉK!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az egész éves segítséget!
Ezúton kívánok mindenkinek és természetesen a családjaitoknak is: egészségben, gazdagságban és boldogságban bővelkedő új esztendőt! -
martonx
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Jaja, naponta kétszer az az 5 csoportosan közlekedő filippínó megnyomná a gombot, megvárja a zöldet, átmegy a buszmegállóba, és kész. Ehelyett 7/24-ben szopatják az autósokat. De hát valahol muszáj bevételt generálni.
-
garga pista
őstag
válasz
csoszogi
üzenetére
Kevés kivetélek egyike vagyok, aki legalább biciklin fehér vagy citromsárga (sí)kabátot húz télen
Egyrészt nem is szeretem a feketét annyira, ha már ilyen gyász idő van legalább dobjuk fel kicsit. Cserébe tényleg időben észre is vesznek. Gyalog van h veszek fel sötétebbet, de nyugodtabb vagyok a tarka ruhában 
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
És tömeges lassítást a tarfiboxok előtt?
Mint a véda kapuk előtt. A navigációs programok be is mondják/figyelmeztetnek h sebességmérés lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Star Wars rajongók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az még az aszfaltot is felszárította

Én sima építkezési lapáttal dolgozom, a hólapát műanyagja szereti megadni magát egy-két év után. Igen, tovább tart így, de működik.