Hirdetés
-
102269 - 102201
102269 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
tisn
veterán
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
-
GrotESC
aktív tag
Ez alapján Winflash-hel simán elvégezhető, csak egy /nodate kapcsolóval kell elindítani az exe-t:
https://www.youtube.com/watch?v=UgFk0Y37yYEKöszönöm, hogy utánanéztél. A windows sajnos használhatatlan, a BIOS pedig nem engedi. Ma még megpróbálom újra.
-
regvoltrossz
aktív tag
Amennyiben van köztetek ONE üzletkötő (vezetékes internet szolgáltatás), legyen szíves keressen meg.
-
nap
addikt
TV-szerelő esetleg, elektroműszerész.
Van benne egy valószínűleg áramgenerátoros tápegység és egy marék dióda valamilyen kötésben.
Ha szerencséd van, kontakthiba.
A következő lépcső a táphiba, egyszerű csere is megoldás.
A macera, ha egy-egy dióda halt meg a sorban, egyesével kimérni, cserélni, vagy egy az egyben panelt cserélni. Ez rémálom lehet egy dizájnlámpánál, ha egyáltalán lehetséges.Ezen megfontolásokból maradtam a szabvány foglalatokba illeszthető led fényforrásoknál. Egyszerűbbnek tűnik egy izzót kicserélni, mint átépíteni, vagy lecserélni egy meglévő lámpát.
Köszi a tippet, megpróbálom.
-
fecus
őstag
Van benne egy valószínűleg áramgenerátoros tápegység és egy marék dióda valamilyen kötésben.
A macera, ha egy-egy dióda halt meg a sorban, egyesével kimérni, cserélni, vagy egy az egyben panelt cserélni. Ez rémálom lehet egy dizájnlámpánál, ha egyáltalán lehetséges.Ezen megfontolásokból maradtam a szabvány foglalatokba illeszthető led fényforrásoknál. Egyszerűbbnek tűnik egy izzót kicserélni, mint átépíteni, vagy lecserélni egy meglévő lámpát.
Én már próbáltam pár ilyen lámpában LED-et cserélni. mind kiégett pár óra működés után. Sorban vannak a LED-ek és nem tudsz ugyanolyan paraméterűt betenni. Elkezd más színű és más hőmérsékletű lenni. Vagy ő megy ki vagy az eredetiek közül a leggyengébb.
Többet nem foglalkozom vele.
nap: Esetleg ha szét van szedve és látszik a modul, az Alin sok ilyen, komplett modult árulnak. Hátha van belevaló! -
macilaci78
nagyúr
-
nap
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok valami szervízfélét, ahol led-es falilámpa javításával foglalkoznak?
Google nem a barátom, csak égőket és autófényszóró javításokat ajánlgat.
Számla már nincs meg és a bolt se, ahol vettük... -
SirRasor
addikt
-
GrotESC
aktív tag
Asus X540LA. A BIOS jelzi, hogy csak frissebbet enged. A legfrissebb van fent, de az nem jó.
-
SirRasor
addikt
Amikkel eddig találkoztam, ott magában a BIOS-ban lehetett állítani, hogy engedjen-e downgradet, vagy nem.
Youtuben nincs hozzá valami trükk?
Ha leírod a pontos típust, futhatok vele egy kört. -
tucsok.
senior tag
ITC a Fofasoron.
-
csoszogi
tag
Én is őket ajánlom, több problémám volt régebben laptopokkal és korrektül megoldották.
-
macilaci78
nagyúr
Őket akartam javasolni. Old Fox-ról nincs friss infó? Dolgozik még? Él még?
Vagy 15 éve nem volt vele direkt kontaktom, az azért sok idő, bármi megtörténhetett azóta és bizonyára sok dolog meg is történt. -
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Laptop szervizet keresek, ahol tudnának egy ASUS laptop BIOS downgradet csinálni. Sajnos csak frissebbre engedi, de azzal nem működik, illetve a jelenlegivel sem. A Proton-Tech Kft.-vel beszéltem, de magasnak találom az adott munkára adott árajánlatot. -
SirRasor
addikt
-
lorcsi
veterán
Sziasztok
megbizhato, referenciakksl rendelkezo babyszittert keresek
holnap 17-18:30 idoszakban -
Ted_Beneky
senior tag
Petőfi-telepen a múlthéten volt 1 nap, amikor ilyen volt, máskor normális.
-
csoszogi
tag
Lehet azzal szerel a szaki a hazban. Nem is arra gondoltam, azert irtam valahol, a halozatra gondoltam. Mivel nincs rendes szakipar nem fognak utana jarni. Azert a vizoraig eleg sok vezetek lehet...
-
r3dsnake
nagyúr
Én lekopogom a Rókusi krt-on (szerintem) rendben van, én 90%-ban azt iszom évek óta. Pohárban kitöltve sokszor úgy marad éjjelre, reggelre se zavaros semmi baja simán megiszom. Régi vas csővezeték van a házban, párszor már volt leengedve a főnyomó hogy itt lakok tömítés csere miatt. Akkor a hirtelen nyomásra jött ki rendesen lerakódás, de egyébként nem vasas/iszapos a víz. De lehet csináltatok már pár mintából vizsgálatot, kíváncsivá tesztek

Én is arrafelé lakok és büdös a viz. A kád meg totál sárga lesz tőle
-
garga pista
őstag
Én lekopogom a Rókusi krt-on (szerintem) rendben van, én 90%-ban azt iszom évek óta. Pohárban kitöltve sokszor úgy marad éjjelre, reggelre se zavaros semmi baja simán megiszom. Régi vas csővezeték van a házban, párszor már volt leengedve a főnyomó hogy itt lakok tömítés csere miatt. Akkor a hirtelen nyomásra jött ki rendesen lerakódás, de egyébként nem vasas/iszapos a víz. De lehet csináltatok már pár mintából vizsgálatot, kíváncsivá tesztek

-
tisn
veterán
30 éve mozgok Újszegeden, 3-4 helyen laktam, és voltam 8-10 helyen vendégségben, éttermekben +Szőreg. Ott is dolgozok 30 éve.... Semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Újszegeden egy víztorony van tudtommal. Én a torony és Erzsébet liget között mozgok, habár voltam Eco parkban is, és környékén, az volt legtávolabb. Szaniterek sehol sem voltak rozsdásak. Sokszor elég egy rossz vezetékrész valahol, az új lakás sem garancia semmire, mivel a rendes szakipar szinte megszűnt, szóval bármi lehet.
5 retegu csobol nem fog rozsda kioldodni, es a legotvarabb szaki is azzal szerel mar (nem is nagyon kaphato mas, de az alternativa rezcsobol se fog kioldodni rozsda)
-
tisn
veterán
szegedi viz ihatatlan sajnos

vissza kellene koltoznom a dunantulra
-
csoszogi
tag
30 éve mozgok Újszegeden, 3-4 helyen laktam, és voltam 8-10 helyen vendégségben, éttermekben +Szőreg. Ott is dolgozok 30 éve.... Semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Újszegeden egy víztorony van tudtommal. Én a torony és Erzsébet liget között mozgok, habár voltam Eco parkban is, és környékén, az volt legtávolabb. Szaniterek sehol sem voltak rozsdásak. Sokszor elég egy rossz vezetékrész valahol, az új lakás sem garancia semmire, mivel a rendes szakipar szinte megszűnt, szóval bármi lehet.
-
SirRasor
addikt
Tápéi kiskertekben kissé homokos, de finom. Kevésbé kemény, mint a panelekben (Makoksháza, Tarján), ami furcsa
A homok se vészes, de egy pár napja vettem egy ilyen csapra szerelhető szűrőt:
https://www.vizklinika.hu/Economy-csapra-kotheto-viztisztito-szurohaz-szurob
És hozzá ilyen betétet:
https://www.vizklinika.hu/Szuro-betet-aktivszennel-10x2-5
Olyan finom lett tőle a víz, hogy még kedvem is van tiszta vizet inni
-
macilaci78
nagyúr
Újszeged, ez fontos. Amennyire tudom, Szegedet 7 víztorony látja el. Esetleg egy mechanikai szűrő a vízórához sokat segít.
-
Vicoo
senior tag
Nálatok milyen a csapvíz? Nem szokott büdös vagy zavaros lenni? Nekem pl tele van rozsdával, egy szűrő / hét a fogyasztás. Akinél jártam újszegeden, mindenhol ez van, pár hónapja átadott lakásban is. Már vörös lerakódás van a lefolyók körül.
-
Tomika7788
újonc
A Miszterkárpitot én is ajánlom, korábban nálam is dolgoztak és jó lett a végeredmény. De azon is gondolkoztam, hogy legközelebb inkább bérelek egy gépet tőlük (erről az oldalról link ). Ha van türelmed az ilyen aprólékos, pepecselős munkákhoz, akkor nagyon megéri. Csak a tetőkárpittal meg az ajtókkal kell óvatosan bánni, mert a ragasztást feloldhatja a gép. Viszont ha már nálad van a gép, a kocsival együtt a nappali ülőgarnitúráját meg a szőnyegeket is ki lehet takarítani vele []
-
r3dsnake
nagyúr
Mondjuk, nincs is rá igényem. Elég sűrűn kell megnyitnom, hogy időben értesüljek a közelgő eseményekről. Autó 1000 km-rel és 30 nappal korábban szól, motoré 500 km-rel.
És még mindig: felelősségvállalás. Egy könyvelőnek van felelősségbiztosítása is, ha valamit elszabna. Neked van? Egyáltalán köthetsz?
Egy EV könyvelését elég nehéz elrontani. Főleg így. Prezíc ember vagyok ilyen téren, ráadásul egyből látom, ha valami nem stimmel. Sokkal több kontrollom és pontosságom van így, mint korábban könyvelővel.
De pl. ugyanígy csináltam a befektetéseim kezeléséhez egy webappot. A trading212 apiról lehúzza a tranzakcióimat, az mnb-ről az adott napi végeli árfolyamot, majd a végén kiböki, hogy az adott évre mennyit kell bevallanom.
Ezt is lehet excelben, korábban én is így csináltam, de egyrészt macerás, másrészt csúnya. Mobilon meg pláne szörnyű.
-
macilaci78
nagyúr
Mondjuk, nincs is rá igényem. Elég sűrűn kell megnyitnom, hogy időben értesüljek a közelgő eseményekről. Autó 1000 km-rel és 30 nappal korábban szól, motoré 500 km-rel.
És még mindig: felelősségvállalás. Egy könyvelőnek van felelősségbiztosítása is, ha valamit elszabna. Neked van? Egyáltalán köthetsz?
-
r3dsnake
nagyúr
Az okosabb excel táblában be lehet állítani, hogy adott feltétel mellett adott cellát beszínezzen. Táblázatban vezetem a tankolásokat dátum, km alapján, meg az egyéb költségeket is akkor már... Ha meg már ott van, akkor jelzi a forgalmi, jogsi, eü készlet lehárati dátumát, olajcsere és más hasonlók esedékességét.
De az nem küld neked opcionálisan telegram értesítst, vagy teszi be a google calendarodba.
Plusz sehogy nem fogsz hozzá banki és nav api-t integrálni.
-
macilaci78
nagyúr
Igaziból egy EV könyvelése olyan szinten bagatell, hogy akár egy okosabb Excel táblával meg lehet oldani. Egyedül az éves, negyedéves határidőkre kell odafigyelni.
De azért én akkor vagyok nyugodt, ha egy könyvelőnek fizetek, és ezért felelősséget vállal. 1 évet voltam is könyvelő nélkül, amikor magamnak intéztem.Az okosabb excel táblában be lehet állítani, hogy adott feltétel mellett adott cellát beszínezzen. Táblázatban vezetem a tankolásokat dátum, km alapján, meg az egyéb költségeket is akkor már... Ha meg már ott van, akkor jelzi a forgalmi, jogsi, eü készlet lehárati dátumát, olajcsere és más hasonlók esedékességét.
-
macilaci78
nagyúr
-
martonx
veterán
Igaziból egy EV könyvelése olyan szinten bagatell, hogy akár egy okosabb Excel táblával meg lehet oldani. Egyedül az éves, negyedéves határidőkre kell odafigyelni.
De azért én akkor vagyok nyugodt, ha egy könyvelőnek fizetek, és ezért felelősséget vállal. 1 évet voltam is könyvelő nélkül, amikor magamnak intéztem. -
martonx
veterán
Nulla programozói tudással hetek óta magamnak "fejlesztek" appokat. Először Google antigravity-ben, aztán Claude-ban, most ChatGPT Codexben
- Csináltam könyvelést, ami a nav apiról és banki apiról összematcheli a számláimat, majd elkészíti a negyedéves kimutatásaimat, határidőket jelez, iparűzési adót számol, grafikusan jelzi az éves limitekben hol tartok (le is mondtam a könyvelőmet),
- Tanuláshoz genárálok vele pdf-eket más elrendezésben, hogy tudjak rá jegyzetelni iPaden
- Webscrapingre is szuper
- PDF/DOC kitöltése is használom, pl egy árajánlathoz. Mai példa: behúztam egy árajánlatkéréshez a pályázati feltételeket, EV dokumentumaimat, adataimat, ő meg megírta a kész fájlt pár perc alatt
- Különböző termékek árának monitorozására is írtam appot
- PPT prezit is megcsinálja helyettem python kóddal, ha betolom neki az adatokat, fotókat. Szépen elrendezi, megdizájnolja
- Csináltam magamnak insta sztorihoz több fotóból álló grid készítő webappot
- Fájlműveletekre is sokat használom. Pl szedje össze egyik mappából a lightroomban flagelt fotókat, majd dobja szét dátum szerint másik mappába
- Mivel a gmailemhez is hozzáférése van, megírja helyettem a levelet, ott lesz a draftok közt, nekem már csak olvasnom és küldenem kell
- és még sorohaltnám, mert minden nap használom valami újra. Plusz konkrét listám van, miket szeretnék még magamnak lefejleszteni.Elképesztően zseniális, és kb 2 hetente modellt váltok, úgy fejlődnek. Nagyon hirtelen tud elavult lenni az, ami 2 hete még jó volt.
Nem is azt mondtam, hogy én sem használom, azt mondtam hogy stackoverflow hiányában programozásilag nem lesz hova fejlődnie.
Bármikor elismerem, hogy csomó mindenre tök jó az AI. De pont tegnap este futottam bele a kolléga AI-al összeokádott kódjába, amiben már az AI se tudott eligazodni. Kénytelen voltam magam ásni a mélyére
Szóval azért ésszel kell használni, nem pedig látatlanban 10 perc alatt összedobáltatni vele bármit. -
ritkaság
aktív tag
Nem kell magyar, csak azonos kiosztású és sok-sok türelem a kupakok átrakásához.
Marhára nehéz a kupakok átrakása. Az egyik lepattant 10 !!! perc volt mire a szervizes visszarakta, mert sajna "pillangó"!
-
macilaci78
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Olyat nem tudok, aki vállal ilyet, viszont saját tapasztalat: HP Elitebook 840 G3-nál szintén vacakoltak a gombok, a céges IT-s srácok billentyűzetcserét javasoltak. Megrendeltem Aliról valami 5000 forintért, kicseréltem Youtube Tutorial alapján és azóta hibátlan. Mindezt összesen 5000 forintból és kábé 30 perc alatt.
Kösz! Ezeket már nézegettem, de nem találtam olcsó magyar billt.
-
4ron
senior tag
Olyat nem tudok, aki vállal ilyet, viszont saját tapasztalat: HP Elitebook 840 G3-nál szintén vacakoltak a gombok, a céges IT-s srácok billentyűzetcserét javasoltak. Megrendeltem Aliról valami 5000 forintért, kicseréltem Youtube Tutorial alapján és azóta hibátlan. Mindezt összesen 5000 forintból és kábé 30 perc alatt.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vállalná, hogy a TUF F17 laptopomnak a billentyűzetét átnézné? Csatlakozásait kellene megnézni, hogy minden rendben van-e? Pár gomb rakoncátlankodik! -
Gergello
addikt
-
tisn
veterán
-
Gergello
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
-
tisn
veterán
ja az kiraly, ha meg egyetemista vagy. az nekem 30 eve volt, orulok hogy meg elek, nem hogy a konyvelessel foglalkozzam

-
r3dsnake
nagyúr
Ha az éves bevételed 10%-a (egyetem mellett), akkor azért tétel

Amíg 3k-t kért, én se gondolkoztam alternatív megoldáson. Idén hirtelen nagyot emelt, nekem meg nem esett jól. Ez adta a kezdő lökést.
-
tisn
veterán
Ebben az a zseniális amúgy, hogy év elején megkérem, hogy olvassa el az aktuális jogszabályokat, magyarázza el konyhanyelven, és ez alapján módosítsa az adott évre szóló limiteket, határidőket. Ráadásul a NAV telefonos (és személyes) ügyfélszolgálata elképesztő módon segítőkész. Úgyhogy ha elakadok, hozzájuk fordulok úgyis.
Egy KFT-t mondjuk nem bíznám AI appra, de a kis EV-m kis bevétele nagyon megérezte eddig is a könyvelő költségét. Ráadásul volt, hogy elmaradt a HIPA bevallásom a könyvelőm által, és úgy inkasszózták be a számlámról. Tényleg úgy érzem, hogy ezt tudom magamnak jobban is.
hajra. nekem azert 120k kiadas annyira nem nagy tetel, de inkabb elviszem asszonyt wellnessre belole. (bar iden o vitt)
-
r3dsnake
nagyúr
Ebben az a zseniális amúgy, hogy év elején megkérem, hogy olvassa el az aktuális jogszabályokat, magyarázza el konyhanyelven, és ez alapján módosítsa az adott évre szóló limiteket, határidőket. Ráadásul a NAV telefonos (és személyes) ügyfélszolgálata elképesztő módon segítőkész. Úgyhogy ha elakadok, hozzájuk fordulok úgyis.
Egy KFT-t mondjuk nem bíznám AI appra, de a kis EV-m kis bevétele nagyon megérezte eddig is a könyvelő költségét. Ráadásul volt, hogy elmaradt a HIPA bevallásom a könyvelőm által, és úgy inkasszózták be a számlámról. Tényleg úgy érzem, hogy ezt tudom magamnak jobban is.
-
tisn
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
-
tisn
veterán
Nem.
A wallet nevű app, amiben a költéseim vezetem, openbank apin keresztül automatikusan behúzza az OTP-s tranzakcióimat. Ennek csak olvasási jogosultsága van (az OTP nem is adna mást)És a wallet-nak szintén van read-only api-ja, amin keresztül az én appom hozzáfér a tranzakciók nevéhez és értékéhez.
Tehát 2 read-only apin keresztül, két lépcsőben.
Nincs benne semmi "nem okos".

Pont úgy működik, mint ahogy az OTP webes felületén is meg tudod nézni a Revolut egyenlegedet.
nincs otps webes feluletem, a revolutom pedig zaroltak (mivel nem hasznalom)
cibnel van ceges meg nem ceges szamlam is. es asszony konyvel, kar lenne erre tokent aldozni

-
r3dsnake
nagyúr
Nem.
A wallet nevű app, amiben a költéseim vezetem, openbank apin keresztül automatikusan behúzza az OTP-s tranzakcióimat. Ennek csak olvasási jogosultsága van (az OTP nem is adna mást)És a wallet-nak szintén van read-only api-ja, amin keresztül az én appom hozzáfér a tranzakciók nevéhez és értékéhez.
Tehát 2 read-only apin keresztül, két lépcsőben.
Nincs benne semmi "nem okos".

Pont úgy működik, mint ahogy az OTP webes felületén is meg tudod nézni a Revolut egyenlegedet.
-
tisn
veterán
EV-t könyvelni amúgy sem bonyolult, főleg, ha már ilyen fejlett mankóm van mellé. Negyed évente van vele 5 perces dolgom, meg évi egyszer 10. Pontosabban könyvel, mint a könyvelőm, mivel ő pl. nem a kifizetésének dátumát vette figyelembe a negyedéves bevallásnál, hanem a számla kiállításának dátumát (egyszerűbb, meg nincs hozzáférése a bankomhoz), így viszont a banki API-n keresztül mostmár ez is úgy fog működni, ahogy kell.
hozzaferest adtal neki a ceges bankszamladhoz? nem okos.
-
r3dsnake
nagyúr
Már csak az a kérdés, ki vállalja érte a felelősséget? A könyvelőnél nem kérdés...
EV-t könyvelni amúgy sem bonyolult, főleg, ha már ilyen fejlett mankóm van mellé. Negyed évente van vele 5 perces dolgom, meg évi egyszer 10. Pontosabban könyvel, mint a könyvelőm, mivel ő pl. nem a kifizetésének dátumát vette figyelembe a negyedéves bevallásnál, hanem a számla kiállításának dátumát (egyszerűbb, meg nincs hozzáférése a bankomhoz), így viszont a banki API-n keresztül mostmár ez is úgy fog működni, ahogy kell.
-
zsotesz81
senior tag
Nulla programozói tudással hetek óta magamnak "fejlesztek" appokat. Először Google antigravity-ben, aztán Claude-ban, most ChatGPT Codexben
- Csináltam könyvelést, ami a nav apiról és banki apiról összematcheli a számláimat, majd elkészíti a negyedéves kimutatásaimat, határidőket jelez, iparűzési adót számol, grafikusan jelzi az éves limitekben hol tartok (le is mondtam a könyvelőmet),
- Tanuláshoz genárálok vele pdf-eket más elrendezésben, hogy tudjak rá jegyzetelni iPaden
- PDF/DOC kitöltése is használom, pl egy árajánlathoz. Mai példa: behúztam egy árajánlatkéréshez a pályázati feltételeket, EV dokumentumaimat, adataimat, ő meg megírta a kész fájlt pár perc alatt
- PPT prezit is megcsinálja helyettem python kóddal, ha betolom neki az adatokat, fotókat. Szépen elrendezi, megdizájnolja
- Fájlműveletekre is sokat használom. Pl szedje össze egyik mappából a lightroomban flagelt fotókat, majd dobja szét dátum szerint másik mappába
- Mivel a gmailemhez is hozzáférése van, megírja helyettem a levelet, ott lesz a draftok közt, nekem már csak olvasnom és küldenem kell
- és még sorohaltnám, mert minden nap használom valami újra. Plusz konkrét listám van, miket szeretnék még magamnak lefejleszteni.Elképesztően zseniális, és kb 2 hetente modellt váltok, úgy fejlődnek. Nagyon hirtelen tud elavult lenni az, ami 2 hete még jó volt.
Én claud-dal írattam pythonban egy darts scorert, mert amik vannak windowsra azokban mindig van valami ami nem tetszik, a legtöbb amúgy elég gatya. Mondjuk nálunk melóhelyen is tolják most a claude-ot, szóval ez tanulásnak is jó.
-
macilaci78
nagyúr
Már csak az a kérdés, ki vállalja érte a felelősséget? A könyvelőnél nem kérdés...
-
r3dsnake
nagyúr
-
martonx
veterán
-
tlac
nagyúr
-
DarkByte
addikt
-
tlac
nagyúr
-
Rimuru
veterán
mastodon az inkabb twitter/bluesky/threads
lemmy/piefed az reddit/hn
pixelfed - instagram
peertube - youtube
stb -
garga pista
őstag
Samsung Galaxy A56-hoz keresek tokot SOS.
Aliról rendeltem egyet, de 2 hét mire ideér...
Akár kölcsön is jó 2 hétre
EDIT: ha van itt MODI, kérem módosítsa már az ÁSZF-et: most kaptam egy figyelmeztetést, mert felraktam hwapróra egy légpisztolyt. Már módosították a jogszabályokat és szabadon lehet venni-hirdetni
Sztem ebbe a topikba írj.
-
SirRasor
addikt
Samsung Galaxy A56-hoz keresek tokot SOS.
Aliról rendeltem egyet, de 2 hét mire ideér...
Akár kölcsön is jó 2 hétre
EDIT: ha van itt MODI, kérem módosítsa már az ÁSZF-et: most kaptam egy figyelmeztetést, mert felraktam hwapróra egy légpisztolyt. Már módosították a jogszabályokat és szabadon lehet venni-hirdetni
-
martonx
veterán
Nincs semmi gond, csak mi sem ismerünk minden új social networkinget, bár nekem ez a mastodon kicsit olyan discord érzésnek tűnik, csak a discord inkább a csevegések felől közelíti meg, míg a mastodon meg inkább a klasszikus social network felől közelíti meg ugyanazt.
-
fecus
őstag
Miért nem faggatod ki az AI-t arról mi az a Mastodon is hogyan működik? (Egész pontosan te a fediverse működését akarod megismerni.)
Én is csak röviden próbálgattam, de tömören: a fiókodat létrehozod valamilyen szerveren, a nevednek lesz egy utótagja ami a szerver amin regisztráltál, de utána ezzel a handle-el tudsz más szervereken is tartalmakat követni, kommentelni, stb.
Kicsit olyasmi a Mastodon azonosító mint egy email cím, ezt is többfajta "szolgáltatónál" tudod regisztrálni.
Az egész fediverse lényege hogy nem központosított, hanem a közösség üzemelteti, akár te is indíthatsz egy saját mikroblogot, vagy videómegosztó szervert (PeerTube), vagy akármi.Mindazonáltal én valamelyik nagy szervert választanám, nekem pl. a mstdn.social-on van.
Köszönöm.
Gondolom 1-2 év múlva be is zárhat a PH, mert mindent is megkérdezhetünk az AI-tól. Addig még kérdezek néha.
Új hozzászólás Aktív témák
-
102269 - 102201
102269 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy Honor 200 8GB/12GB okos telefon.
- Eladó egy használt Gigabyte RX5700XT 256bit 8GB DDR6 Ram
- Eladó egy hibás Denon Pm1080r erősítő.
- PC bontás - NZXT H630, Seasonic Plat 860W, X99, i7-6900K, NZXT Kraken, 64Gb, GTX 980Ti, 6TB
- Red Faction PC - NZXT, B450, Ryzen 5 3600X, 16Gb, RTX 2060, 1,25Gb tárhely - Windows 11
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ iPhone 17 256 GB BLACK - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - ÁFÁ-s + 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- DDR2 KINGMAX 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest