-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeTeR_33
tag
válasz
diablo1984 #155614 üzenetére
1 injektorom lett elektromos hibás megvétel után 2-3 ezer kilométerrel.
Azt előre nem lehetett tudni.A maradék 3ból kettő nem tudta a gyári értéket.
Nem szar volt hanem nem tudta a gyári értéket.Javaslatot tett a szervíz arra,hogy a 2 problémás injektort is cseréljük.
Én pedig elfogadtam.Nem egy olyan esetet olvastam,hogy ezek a siemens injektorok akár 50.000km-nél is problémásak lehetnek.
Laikus vagyok,de szerintem Lukoil és társai üzemanyaggal könnyen kivégezhetőek ezek az alkatrészek.
Az autó egyébként végig vezetett szervízkönyves.Wolksvagen kereskedésben csináltak rajta állapot felmérést.
Az injektrokon kívűl minden hibátlan rajta.Vezéléstől kezdve minden gyári volt még rajta.Egy normális wolksvagen szervízben meg ha ránéznek a szíj kopásából megállapítható,hogy az már a csere határán van vagy sem.
-
Doki16
addikt
válasz
diablo1984 #155614 üzenetére
VCDS-el ki lehet valahogy mérni menet közben az injektor értékeit? Kíváncsi lennék rá, hogy az enyémek milyen állapotban vannak 150-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest