Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Kromcsik szar, fel is jott, lehuztam, eldobtam. Ha valakinek kell ajandekba kb 8m 5mm vastag kromcsik, szoljon.
-
válasz
máyköl #120098 üzenetére
Sajnos hibatároló nélkül nem lehet pontosan diagolni. Ez lehet szervó vezérlés v motor hiba, de lehet egyszerű rozsda vezetéken nyákon csatiban.
(#120097) F_Zolee: A netes nyilvános és ingyenes adatbázisoktól nem kellene várni semmit. Többek között ezt is kipróbáltuk anno és sedán helyett kombit mutázott meg minden xirxar, uh részemről megbízhatatlanok.
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Adott egy Skoda Fabia, 2000 -es.
Elszállt nem olyan rég a szervó, égett is a kormány hibajelző, ment is szervizbe egyből, 4ezer Ft. -ért megcsinálták, a szervizben azt mondták a csatlakozó volt a rossz, nem kapott elég Ampert.
Azóta jó a szervó, de azt vettem észre, hogy ha kb. fél órája megyek az autóval, kigyullad ismét a kormány hibalámpa. A szervónak semmi baja, hibátlanul megy. Ha leállítom, majd újra, akkor már nem ég, de ismételt fél óra után újra kiég.
Ez mi lehet? -
F_Zolee
nagyúr
Ide beírtam az alvázszámomat és Toledót ír rá miközben Leonom van. Kezdjek aggódni?
[link] Vagy van megbízhatóbb oldal?
-
válasz
enterlaci #120094 üzenetére
Ezzel nem azt akartam mondani h mindenki elbsza automatikusan. Mert lehet kaccsolót venni amit a kesztyűtartóban lehet pl gyárilag megtalálni, meg lehet kódolni is a kocsi vezérlőjét, de feltétlenül olyan emberhez kell vinni aki tudja is mit csinál mert ez veszélyes is lehet. No meg a tipizáláskor egy ilyen kaccsolónál kell visszajelző is a mi feszt világít ha OFF állásban van. Szóval egyre másra jönnek a költségek vele.
-
válasz
i-sti #120080 üzenetére
http://prsearch.planetvag.com/
Próbáld ezzel is ^^A kérdés nálad is adott: van ISOFIX elől? Pl az usa modellekbe nem tesznek tudtommal kikaccsolót , mert ott nem is egy államban tilos gyereket első ülésen szállítani.
-
-
-
-
-
enterlaci
senior tag
Sziasztok!
CAXC 2008as Leon-ban sajnos nincs anyósülés légzsák kikapcsoló kapcsoló. Hiányzik, mert ha egyedül viszi valamelyikünk a gyereket, jobb lenne a jobb1-re ültetni. Van lehetőség vajon utólag kapcsoló beépítésére?
-
-
-
-
brumi1024
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz
brumi1024 #120059 üzenetére
nekem ilyen. ezt nem lehet előrébb húzni?
-
brumi1024
veterán
válasz
Magnum_ #120056 üzenetére
Ilyen-e a G6-ban a könyöktámasz. Nyitáskor kattog, több ponton megállítható, illetve húzható-tolható. Nekem jól bírta a strapát.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120057 üzenetére
nem vagy messze tőlem. nem pilláznál rá holnap, ha szépen megkérlek?
most nézem a szerkesztést.
ahogy most van, úgy eléggé hátra kell nyúlnom a könyökömmel, hogy rajta legyen. nem kényelmes. érted? ennyire alultervezett szart tettek bele? a GolfV elejű jettámban tök jó volt. (az A4-ről nem is beszélve.) -
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120053 üzenetére
van bőrkormány (de nem multi), meg bőr váltógomb, gyönyörű kárpit, nagy érintőkijelző, ülésfűtés, tempomat, board, sok sok cucc.
de az, hogy a könyöktámaszt nem lehet előrébb húzni, az kurva idegesítő.... sehogy sem lehet, ugye?
mp3. köszi az infót!
Dede, ez volt apué. Tőle vettem. Illetve a cégétől
korrekt biz' volt. Fater kicsit túlkímélte, úgyhogy nagy stresszt is tett rám. Mindig féltettem az autóimat, de ezt most még annál is jobban, betegesen. Konkrétan gyári, szalonfénye van, sosem kellett még polírozni, illetve nem kell.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120050 üzenetére
18"-at, de idén már tuti nem. kiürült a kassza.
Holnap megnézem a füzetet.Brumi: hehe, ilyen lett a rács most
ez az érintőkijelzős hifi vajh mp3-at játszik le?? vagy csak audiot? (nem baj, ha csak audio). Továbbá az AUX csatlakozót hogy lehet kihasználni és mire jó? mi kell hozzá?
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #120050 üzenetére
Szerintem nem Comfortline, ott mintha lenne két krómcsík az orrán.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120048 üzenetére
nem tudom, hogy Confortline-e, hol tudom megnézni? Azt tudom, hogy nem mezitlábas, sok olyan cucc van benne, amik még eddig nem voltak nekem korábban, igaz, igényem se volt és most se nagyon van rájuk
de nagyon szép vas amúgy, kezdem nagyon megszeretni.
felnikérdés mi most? -
Magnum_
nagyúr
Most, hogy elallt, letorolgettem es tettem fel diszkret (5mm) kromcsikot a ket kozepso hutoracs csikra. Nem, nem vagyok izlestelen tunerjoska, szerintem elegans lett. Ha megunom, lehuzom.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
bitpork #120026 üzenetére
Épp azt mondtam, milyen keveset mutat a számlálóm a másikhoz képest.
(#120025) Killer01: Még semmi baja, nem kell a topik ultimate problémamegoldó módszerét alkalmazni rajta.
Piwi: Erre gondolsz?
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
Mi is annak az oldalnak a címe ahol meg lehet nézni a szervizkönyvből átmásolva az adatokat hogy milyen extrák is vannak az autóban?
-
válasz
homeless09 #120028 üzenetére
A kérdésed nem kérdés hanem kijelentés: vissza kell állni a 10-15k km periódusra. 30k-t csak pályázva és ideális körülmények között tesz meg.
-
homeless09
őstag
Másik téma: Ha jól tudom(computer szerint is) long life olajat használnak ezekhez az autókhoz gyárilag, méghozzá Castrolt. Mennyire lehet megbízni ebben a 30ezres km periódusban? Szűrők nem gyepálódnak le?
Az autó (és matrica) szerint is még 16 ezer km van a következő kötelező szervizig. Érdemes inkább visszaállni a hagyományos 10-15ezres periódusra? -
gzbotii
nagyúr
Ma, amikor csuktam be az ajtót kezembe maradt a kilincs (eltörött). Nem kicsit pislogtam.
Indulhat a vadászat utánna ...Másik: a kalaptartot megemelo madzagbol (amikor felynitod a csomit) az egyik hiányzik. Hol találok ilyet? Alkatrész szaküzletekben van?
-
-
brumi1024
veterán
-
homeless09
őstag
válasz
szabonagyur #120022 üzenetére
Volvo S60
-
szabonagyur
félisten
válasz
homeless09 #120021 üzenetére
Értem, és milyen típus volt?
-
homeless09
őstag
válasz
Lacess #120018 üzenetére
Igen kicsit felnyomódott, ezért nem lehet síkba zárni a géptetőt. Maga a zár jó, meg stabilan tartja. Szétszedve az orra még nem lett, látatlanba nem mondott semmit a karosszériás, de azt mondta elsőre nem tűnik vészesnek. Ki kell húzatni padon az elejét picit aztán kész.
szabonagyur: Nincs, látszólag ő horzsolásokkal megúszta.
-
Killer01
őstag
válasz
homeless09 #120017 üzenetére
Szomorú ezt a szép autót így látni
-
szabonagyur
félisten
válasz
A másik félről nincsenek képek?
-
Lacess
tag
válasz
A jobb elejéről készült képen a fényszóró-motorháztető környék nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Az egész eleje hátracsúszott egy kicsit, a géptető alá? Vagy ott mi a helyzet?
-
homeless09
őstag
válasz
Kiskokó #120012 üzenetére
Szigorúan kézi.
Voltam ma a karosszériásnál, minden menthető rajta, lököst sem kell cserélni, úgyhogy ami "drágább" lesz a lökös fényezése majd.
Biztosítóval is megy már a folyamat.
Mindjárt rakok fel képeket.
Szerencsére annyira nem rossz a helyzet, cirka ~50ből meglesz.
Az alsó műanyag rácsok is elálltak, de szerencsére mindegyik visszament a helyére. -
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy 3mas golf 1.6 gt. Húz egyik irányba. Lehetséges, hogy a hátsó kerékösszetartás miatt, vagy dőlés miatt? Ha igen, akkor lehet állítani, vagy fix?
-
-
-
Lacess
tag
válasz
molnarpeter #119998 üzenetére
Én is valami hasonlóra gondoltam, csak attól tartok nem-e kócolnám így össze a mutatókat a betolt levegővel. Nem hinném hogy azok olyan komolyan vannak rögzítve.
Te megcsináltad már az ötleted alapján?
-
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van valami oldal ahol össze vannak szedve a gyári fejegységek, hogy melyik mit tud?
Az érdekelne hogy 2008-tól a sciroccoban a legegyszerűbb 1din mit tud, van-e benn bluetooth (azt tudom hogy a kihangosító mikrofonját lehet utólag pótolni.).Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron