Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #210097 üzenetére
Elolvastam és még mindig áll a kérdésem. Mondom miért kérdem. Nekem 1 modul került 1700€ anyagáron és még nem volt szerelve. A szerelőm mondta hogy majd ő beszerzi jó áron. 2,5 hónapig állt a kocsi úgy h a végén én szereztem be barátom segítségével teli áron inkább mint hogy még álljon a gép és ezen rugózzak.
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Passat B8-ban a kocsiban levo SIM modul lehet, hogy csak 3g-s? Kulfoldon tunt fel, hogy felmegy a 3g halozatra, mert meg nem kapcsoltak le, otthon csak edge(?)-re.
-
-
csiga8
senior tag
válasz
Mágus2 #210091 üzenetére
Most már mindegy, majd kiderül.
A régi Sachs szettben - gondolom viszakapom, akkor tudok fotót mutatni- valami eltört.
Igazából nem volt az még annyira gané, leállításkor, indításkor nem volt hangja, a tárcsa sem kopott.
Menet közben - kb 140 km/h- egy csúnya, súrlódó hang jött elő hirtelen, a hang a gázra reagált. Én előszőr nyelestengely csapágyra gondoltam.A váltóházban van némi súrlódó nyom is.
Mutatta a szerelő a régi szettet és törött darabot. Igazából nem tudtam beazonosítani, kb 15 cm átmérőjű kb 2 mm-es furatokkal ellátott és leginkább a kerékpár féktárcsához tudnám hasonlítani azt, ami kettétört és elhajlott.
-
válasz
T0mBd1gg3R #210093 üzenetére
Mennyi a gyári h ennyire kerülöd?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #210093 üzenetére
Kauffer, ha nincs kiírt ár akkor ingyen van az ajánlatkérés.
-
válasz
T0mBd1gg3R #210065 üzenetére
Érdeklődnék, hogy az említett termosztát(ok)ra a gyári alkatrészre ti milyen árakat láttok, aki rálát?
Van olyan forrás ahonnan (érezhetően) olcsóbb a gyári, mint a márkakereskedésben? -
csiga8
senior tag
Üdv!
2011-es évjáratú 2.0 CRTD 140 LE B7 Passat kettőstömegű ( Sachs) cseréje szükségessé vált.
Az előre megbeszélt LUK szett helyett Valeo 837405 [link] került bele.
Már benne van...
Mik a tapasztalatok, mennyivel hamarabb fogja összefosni magát?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Stylewars_kp #210087 üzenetére
A hátsó híd fix pont, ahhoz kell állítani az elsőket ha egyenesen szeretnél menni kormány középállásán.
Kell rá a kegyere, másképp csak összetartást tudnának állítani, utánfutást nem.
A kérdésre válaszolva, nem kell állítani lengéscsillapító csere után, sőt, a multilinkben elől sem kell állítani, ha az első gátlókat cserélik, mert nem a lengéscsillapítón fordul el a kerék.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
grizlisandor #210086 üzenetére
Köszi!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #210085 üzenetére
Igen, első bonyolultságához mérten a hátsó egyszerű.
Csak azért jutott eszembe, mert amikor csinálták az első futómű beállítást, akkor a hátsó kerékre is tettek ketyerét. Bár nem kérdeztem meg, de lehet az csak egy bázis, egy nullpont, de ha utólag módosul, akkor az már nem szól bele az autó viselkedésébe. Első futómű szerelésébe meg végkép nem szól bele, hiszen "fixek" a csavarok. -
grizlisandor
veterán
válasz
Stylewars_kp #210084 üzenetére
Pirosban mikor cserélte a szerelő kérdeztem, azt mondta, hogy nem kell.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #210084 üzenetére
Az nem egy faék csatolt lengőkaros híd? Ha úgy van, nincs is mit állítani, lengéscsillapító nem szól bele amúgy sem
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok, b5 passatban hátsó lengéscsillapító cserélve volt. Kell a futómű beállítás szerintetek? Nem húz semerre.
-
zsole84
senior tag
Sziasztok! A4 ( évj : 2013 ) 4 ágú kormány cseréje faceliftesre (3 ágú , kör légzsákos) mennyire macera? A mostani is multi, viszont a csere kormányhoz kellene még légzsák is.
Köszönöm előre is.
-
válasz
csababarca #210076 üzenetére
Az üléslap nem hajtogatható csak eltávolítható . Az elején alányúlsz és végighúzva az újad bele fog akadni egy rögzítési pontba. Ott felfelé kell húzni elméletileg.
-
csababarca
őstag
válasz
macilaci78 #210078 üzenetére
Húzófogantyút csak a háttámlán látok, azzal nincs gond.
maga az üléslap van egyben, próbálok turkálni mögötte, hátha találok valamit. -
macilaci78
nagyúr
válasz
csababarca #210077 üzenetére
Ha tippelnem kéne, a csomagtartó felől dönthető az üléstámla. Gondolom, az utastér felől nem találtál semmit.
Valahol a csomagtérnyílás felső részén két oldalt van 1-1 húzófoggantyú. -
csababarca
őstag
válasz
csababarca #210076 üzenetére
Jah sedan, és teliben egyben van a hátsó üléslap, csak olyan videókat látok, ahol külön van a bal hátsó keskenyebb üléslap.
-
csababarca
őstag
2012-es skoda superb-nél a hátsó üléstámlákat le lehet hajtani, hogy aztán az ülés háttámla viszonylag síkot képezzen a csomagtartóval?
Ha igen, hogyan?Szállítanom kellene 7 doboz 60x60-as járólapot, nem annyira szeretném egymásra stócolni őket.
-
válasz
T0mBd1gg3R #210074 üzenetére
Álló helyzetben a limit is azért van a fordulaton mert akár ki is gyulladhat valós mozgó hűtőközeg nélkül a kocsi. Ezért sem ajánlott a helyben kényszertisztítás obdről. Csak pl itthon ez a jaóvanazúgy kategóra.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #210070 üzenetére
...és miért nem a gyári-eredeti került bele? Talán azzal nem szívnál most.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
T0mBd1gg3R #210070 üzenetére
Ha elfôzöd egy helyben, akkor ne csodálkozz. Gondolod nem melegedett, amikor helyben járattad?
-
-
-
aktív tag
válasz
"megálltam az udvaron járjon csak, vacsora után kimentem még mindig 1000 volt, p-ben nyomtam a gázt, ugye limitál 2500-ra kb egy percig"
Ennél egy megszakított regenerálás is jobb lett volna.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Mi èrtelme otthon járatni? Nem regenerál alapjáraton, csak a katalizátort tartja melegen. Többet árt, mint használ. Csak telebaszta gázolajjal a motorolajat.
-
Sziasztok!
CFGB Passat B7, 2021 novemberben lett cserélve mindkét termosztátom, Gates TH47787G1 és Behr TH 5 75 típusúak mentek bele.
Tökéletesen is működtek eddig, tegnap sem tapasztaltam semmit, csak pont regenerált a kocsi mikor hazaértem, 1000 fordulat.
Nem volt kedvem már mászkálni, megálltam az udvaron járjon csak, vacsora után kimentem még mindig 1000 volt, p-ben nyomtam a gázt, ugye limitál 2500-ra kb egy percig, mikor elengedtem már leesett 800-ra, be is álltam és kész.
Reggel viszont úgy tűnik nyitott állapotban ragadt a termosztát, 20 kilométerrel indulás után sem volt még félútonse a vízhőfok, és 75-ön az olaj. Később Pesten pár kilométerre a melótól már elérte a középső állást a víz, az olaj meg a 84-85 környékét, nem tudom hogy végül mégiscsak megszűnt a megszorulás, vagy a városi tempóban nem hűtötte a menetszél.
Létezik, hogy ilyen hamar megkotlott, vagy csak megszorulhatott mondjuk a regenerálás hőhatása miatt? -
grizlisandor
veterán
válasz
Snooker #210063 üzenetére
Nem vedd meg, első generációs 2.0 TFSI, problémás motor, max akkor gondolkozz el rajta, ha valami híresen profi helyen generálozták a motort. Bővebben a lap alján talál infókat.
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
TFSI 2.0, BWE motorkódról vélemény?
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Másfél éve volt vezérlés+vízpumpa+fagyálló csere előző tulajnál (Audi a4 b8 2.0 dízel,2013 evj.) Szervízlap szerint g12 rózsaszín fagyálló (intercars) ment bele. Kb. 7.000 km-t mentem azóta és max. szintről 3/4-ig van jelenleg hideg motornál, nagyrészt autópályán használom a kocsit. Milyen fagyállóval (márka /típus) tudom utántölteni amivel tuti nem lövök mellé?
Köszi.
-
imyourfriend
őstag
5e5 lengéscsillapítónál miként tudom megtalálni az alkatrészt, elől a rugó felső részébe ül bele hátul pedig mivel merevített hidas ezért a rugó alján és tetején is van egy-egy gumi elem.. TMBJG7NE4G0029363 a VIN, [link] 3-as és 5-ösre gondolok. Elsőt nem sikerült megtalálni katalógusban, de oda is kell ilyen elem.
-
tibbike01
őstag
Nemrégiben volt szó féktárcsa+fékbetét ajánlásokról. A Zimmermann márkát miért nem ajánlotta senki?
-
TrollBalint
addikt
szebbé tetted a napomat
Nemrég láttam valami utazós youtubert, aki mondogatta ezt a "oszt jóidő", de még most mosolyra fakasztja a számat
Így, utolsó munkanapon szabi előtt, nem is jött rosszulbájdövéj, tegnap megvolt a váltóolajcsere végre a Skodában. Nem tudom miért, hogy kellett-e vagy szorgalmas volt csak a kolléga, de az aksit is kivette. Mikor visszatette, amit a kocsi produkált... világított ott minden. Mentem egy kis kört, meg törölt, amit tudott hibakódot, de a kormányszögjeladóra csak hibát jelzett. Egyedül az segített, hogy egy hosszabb útra elmentem, ahol rendesen kb. végállásig tekertem a kormányt. És mint megtudtam, maximum fölé volt töltve a váltóolaj, ami állítólag szintén nem jó....
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szőröscica #210037 üzenetére
Az asszony jogsija automatára korlátos? Ha nem, megtanulja, vagy megy busszal.
Holt szezonban vegyen 10 órát és menni fog. -
rbalint88
addikt
válasz
yodamester10 #210046 üzenetére
Ez nagyon szep gondolat, csak ceges autonal sokszor a kell/nem kell a valasztasi lehetoseg.
phevkent az Ampera meg mindig eleg kulonlegeset tud, most kezdik utolerni elektromos hatotavban, mas megkozelitessel lett csinalva. Az kvazi egy villanyauto combosabb range extenderrel, addig az atlag phev egy sima belsoegesu, ami szuksegbol tud menni 30-50km-t villannyal is.
Jo auto magyon a GTE, ha csak egy autom lehetne a mostani kinalatbol, az valoszinu valami ilyesmi lenne, de ettol fuggetlenul nem minden kerdesre az a valasz -
CharlieDrop
veterán
válasz
szőröscica #210042 üzenetére
A Hondának van ilyen elvű hibrid megoldása.
-
Reggie0
félisten
válasz
ArthurShelby #210038 üzenetére
...és az az autó sem az érzelmekről szól.
Eretnek! -
yodamester10
őstag
válasz
Ezeket simán tudja a GTE Golf
Én biztos,hogy hagyományos autóba már nem ülnék vissza.Majd elektromosra is akkor váltok ha majdnem olyan lesz a töltő infrastruktúra mint Norvégiában.
-
gabor9991
addikt
Hát nem tudom, attól függ mennyit kér érte, 3M-ért van hirdetve egy pár 2012-es amit hónapok óta árulnak, 3.5-ért hirdeti a sajátját is az e-szerviz, én is nézegettem ezeket de ennyit, pont amiatt mert 11+ évesek, nincs hozzá alkatrész és nincs hozzáértő szerviz és 250ezer az éves casco, úgy gondolom én sem fogok adni hiába lenne ingyen a napelemek miatt az üzemanyag.
3.5-ért vennék valami 1.6 dizelt -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Most meg jokor ki tudsz szallni az Amperabol.
-
szőröscica
addikt
válasz
yodamester10 #210041 üzenetére
Nem kulonosebben. Szeretem az Amperat, a feladatat ellatta, amire 2018-ban vettem. Rengeteg penzt megsporolt, segitett abban, hogy a lakasceljainkat teljesitsuk. Szuper auto, a mai napig nincs nala jobb PHEV (hatotavban mar akad, de az, hogy ez akkurol fut, hut, padlogazra is teljes teljesitmennyel gyorsit, nem indit benzinmotort, annak nincs parja). Elektromosra cserelnem esetleg, mas PHEV-re nem. Viszont 11 eves, alkatresz es szerviz alig akad hozza, bajai pedig elobb-utobb lesznek.
De abszolut nem volt fura visszaulni az 1.6 TDI Octaviaba utana, sot hosszu uton meg jobb is a Skoda, mert nem beget, csak mormog mint egy normalis auto. Es 1500km utan az oktavbol az Amperaba beulni se volt az a huha feeling, hogy dejo csendben menni a varosban.
-
yodamester10
őstag
válasz
szőröscica #210040 üzenetére
Csak mert Ampera,nem fog hiányozni,hogy elektromosan is tudsz menni?Nem lenne jobb valami hybrid/phev vonalon tovább menni?
-
szőröscica
addikt
válasz
molnarpeter #210039 üzenetére
Nem kell 3 auto. Igazabol meg 2-re sincs szuksegunk, legtobbszor egyutt megyunk mindenhova, vagy csak egyikunk megy el otthonrol.
Az Ampera melle azert kertunk ki egy kocsit a paromnak, mert o gyakorlatlan sofor, miota meglett a jogsija (14 ev), alig vezetett. Az Amperat nem merte vezetni, mert nincs hozza alkatresz es konnyu GTK-ra torni kis koccal is. Ezert, hogy tanuljon es el tudjon jarni ide-oda egyedul, ha szeretne, jott a cegauto. Meg orulunk is neki, hogy elsore hasznaltat kapott, igy kevesbe faj egy megpadkazott felni. Ez a 4 eves DSG-s Octavia tokeletes neki es a nyaralason is jol szolgalt. Kezi valto nem megy neki. Lehet, hogy idovel belejonne, de en jobb szeretnem, ha inkabb biztonsagosan tudna kozlekedni, mintsem a valton stresszelne, nem is eroltetem.
En feliratkoztam erre a Leonra vegul. Sajnalom, hogy kezi, mert igy parom nem fogja vezetni, de olyan felkialtassal tettem, hogy maskepp valoszinuleg nem lesz uj autom, mert en nem adnek ki 10+ milliot egy kompaktert. Es tetszik a gondtalansag, most a jegkar miatt se kell aggodnunk.
Ha nem kapom meg a Leont, akkor viszont lehet egy harmadik alternativa jon elo, miszerint megprobalunk asszonynak egy DSG-s Golfot/Leont/Octaviat konfigolni. Ha eleg jo a kedvezmeny, egy kielegitoen felszerelt talan belefer a keretbe. Nem kell sok dolog, egy tolatoradar, tempomat, carplay, futheto ules. Ha ez osszejon, akkor eladom az Amperat es marad csak a ceges.Az Octaviara onmagaban nem alapozok, mert max 2 evig tarthatjuk meg es varhato egy uj cegauto szabalyzat, ahol felo, hogy esetleg lecserelik a kocsit cash opciora. Ekorul eleg nagy a bizonytalansag meg, ezert jo lenne legalabb 1 uj ceges, az 4-6 evre letudna az igenyeink.
Tudom, sok a ha, de sok a bizonytalansag is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #210037 üzenetére
Akkor végülis ingyen casco... Részemről egy majdnem igen
ha amúgy a következő x hónapban y % alatt van az egyéni konfig céges lehetősége, akkor kockázatok miatt megéri szerintem.
Plusz kérdések:
-kell 3 autó a háztartásba? (ezek szerint igen)
-mekkora az igény, hogy mindketten vezethessétek? (így kívülről nézve a szitut, ha oldalborda használja az ő cégesét, akkor ez kisebb jelentőségűnek tűnik... persze km-eket úgy kéne akkor beosztani, hogy messzebbre az övét vigyétek, nade gondolom városozni is az lenne mindennapokban kényelmesebb, érthető a dilemma) -
ArthurShelby
addikt
válasz
szőröscica #210024 üzenetére
Nem tudom mennyit számít az én véleményem, de szerintem egyértelműen a seat.
A cégautó a legjobb autó. Vigyázol rá, de mégsem a kiskedvenced. Ha meg igen, akkor azért jó. A 6os bömbös ára gondolom pár évig nem fog fölfele menni, az megvár (talán a romhalmazok még lejjeb is húzzák az árát). Az ampera idősödik, és az az autó sem az érzelmekről szól. -
szőröscica
addikt
válasz
molnarpeter #210036 üzenetére
Excel nagyjából nullára hozza ki most az Amperával szemben, a gondtalanság miatt cégautóra szavaznék, csak a váltót sajnálom kicsit, hogy asszony nem tudná vezetni.
Qru: nem kell kabrió, és sajnos az MX5-höz túl magas vagyok.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #210032 üzenetére
Excel mit mond?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #210032 üzenetére
Ha van már egy céges a családban akkor lehet a pénzt választanám inkább. Veszel mellé egy MX5-öt és jóidő.
-
válasz
szőröscica #210026 üzenetére
Menj be az első Seat szalonba és nézd meg belülről, hogy milyen. (Nem ismerem.)
Más reális kifogásod nem lehet vele.Valamelyik extrát feláldoznám a jobbik (ledes csiribiri) hátsó lámpákért, nagyon disznó.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Mihez képest hitvány? Én finnyás vagyok, de simán vettem volna Seat-ot.
Mondjuk Cupraban, de az mindegy.
-
tibbike01
őstag
válasz
szőröscica #210026 üzenetére
Én tuti átülnék a Leonba egy Opel Amperából. Sportosabb, modernebb, minőségibb a Leon, szerintem.
-
Asbee
veterán
válasz
CharlieDrop #210023 üzenetére
Igen a Golf 7 Pozsonyra gyártására írta, hogy legutóbb a Golf 4-et gyártották ott. Valahogy ez neked nem ment át.
-
tibbike01
őstag
válasz
Milyen autóból ülnél át? Egyébként menj el egy tesztvezetésre, simán online be tudsz jelentkezni.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
4. generációs Leonnal jár valaki? Lehet bele tudnék ülni egy új kéziváltós, 1.5 TSI-be, 130 lovas Stlye felszereltségűbe, kicsit felextrázva: carplay, tolatókamera, távolságtartó tempomat, kormányfűtés, esőérzékelő, 3 zónás klíma, stb.
Mennyire "hitvány" autók ezek? Elolvastam pár tesztet 2020-ból és elég vegyes következtetést vontam le, pl. a futóművét dícsérték, de az összeszerelési és anyagminőséget eléggé lehúzták, illetve a központi rendszert is szidták, de gondolom ez 3 év alatt azért javulhatott.
-
Asbee
veterán
válasz
CharlieDrop #210021 üzenetére
Golf 7 ről írt végig Pozsonnyal kapcsolatban, nem skodáról. Ahogy az alap hsz-ben is szerepelt a golf 7. Benézted, felesleges erőlködsz.
-
válasz
CharlieDrop #210017 üzenetére
-
aktív tag
& többiek: köszi mindenkinek
A G7 már valóban nem Pozsony lesz, Speedzone-os videó is sikeresen félrevezetett.
Leont úgy érzem látni, próbálni kell mindenképpen akkor. Skodához már volt szerencsém, valóban egészen rendben van, viszont Hahun vagy alap vagy iszonyatosan hülye configok érhetők el belőle, vagy olyan, ami már félig megkerülte a Földét. A Leon felhozatal nem nagy, de felszereltségre, állapotra egészen rendben vannak szerintem. Legjobban G7-ből lehet válogatni.
-
diegho
nagyúr
Leon3 a beltér összeszerelési minőségben nem túl fényes. Nálam 147k van az autóban és vannak zörejek, viszont futóműben sokkal feszesebb, mint az O3. Ha jó úton jársz, akkor sokkal élvezetesebb a Leon-t vezetni (ezért is nem O3-at vettem, mert a cégnél azt hajtottam) nekem pont ez a sportosság kellett 2 és fél éve, amikor vettem. Most már valószínűleg Oktávot vennék a nagyobb csomagtartó és beltér miatt.
-
Pozsonyban utoljára 4-es Golfot gyártottak, azóta főleg a nagy SUV-okat Touareg, Q7, Cayenne. Európának Golfot a 7-es óta csak Németországban készítenek, a 6-ost még Belgiumban is készítettek.
Leon, Octavia hasonló, Golf minőségben felettük. Octavia nagyobb, Leon sportosabb.
-
aktív tag
Golf VII, Octavia III, Leon III trióban szerintetek most hogy néz ki a minőségsorrend? Én azt hittem, hogy ebben a sorrendben van, viszont a napokban beszélgettem O3 tulaj ismerőssel (Skoda fan, valószínű elfogult is), és szerinte mostanában az Octavia viszi a prímet. Érvelése szerint "cseh" autó, csehek által gyártva, Csehországban, ez így presztízskérdés a Skodánál. A Pozsonyban gyártott G7 már nem az igazi (
), Leon meg hajlamos rozsdásodni, már fiatalon is.
rasotamas: Körülnéznék én is az egyéni szerelők között, VAG csoportos autókhoz sok ilyen elektronikai szaki létezik. A tibbike01 által említett srác facebook referenciái pl. elég szimpatikusak.
-
válasz
simonjoe #209998 üzenetére
300 ezret biztos ne madnék egy 10+ éves technológiáért.
Még ha egy B8 beköthető nagyobb felbontással, csakcsak.
Bontott nincs olcsóbban?Amúgy a feleségem Priusába tettem Xiaomit, tükörre pattintós kijelzővel, leszámítva hogy a piros-sárga vonalak köszönőviszonyban nincsenek a valósággal (de arra úgyis ott a radar) nagyon jó a képe. Talán 40 körül volt a szett és én raktam be.
-
embe
nagyúr
Én most a fiam MK5-ös Golfjába és az S-Maxba is Hart Premium szettet tettettem. Szerelő szerint a Premium sorozatot a TRW gyártja. Azt mondta többféle autó alá tette, eddig mindenki elégedett volt vele. Eddig én is. A tartósság meg majd kiderül.
-
daniel2121
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #209986 üzenetére
Szerintem meg ahány ház annyi szokás. Valóban elterjedt hogy az Ate visít,ezért nem javasolt. Trw,Zimmermann,Brembo de van még jó néhany amit simán be lehet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!