- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- OLED monitor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ha valaki az akku kapacitás miatt vesz órát akkor venni kell egy frankó kvarc Casio-t. Brutál sokáig bírja.

Ha viszont okosórára van szükség akkor a funkcionalitás a szempont. Minél több dologra képes annál jobb.
Nekem az utóbbi a fontos. Óráról nagyon sok dolgot tudok intézni és kezelni. Nem érdekel hogy hány napot bír ki. Egy napot tudjon fixen. Ha már ettől többet tud az már pazar. -
István971
tag
Senki nem veszi már.....
Tárgytalan, sokkal jobb a többi óra, xiaomi, Huawei, Garmin meg a többi.Elmúlt már az apple filing....
Hát igazából már ingyen se kéne.... -
Ami azt illeti, engem is zavar, hogy az összes órájukat napi szinten kell tölteni. Megértem, hogy ez sokaknak nem probléma, de miért nem csinálnak a többiek (egy elég nagy tömeg) számára egy butább eszközt jobb üzemidővel? Egy okoskarkötőt, nagyon korlátos képességekkel / tudással. Tippre rengetegen vennék.
-
MLA
aktív tag
Huawei órám van, 8-9 naponta kell tölteni, állandóan elfelejtem. Előtte Samsung volt. Tudtam, mielőtt zuhany felrakni az órát tölteni. Benne volt a napi rutinban.
-
NavySeal
senior tag
Olvasva a hozzászólásokat azokkal azért egyet tudok érteni, hogy a design nem sokat változott. Az akkuidő nekem még éppen elmegy (AOD ki van kapcsolva), estére kb 40-50% úgy, hogy ezzel alszom.
Viszont akinek a pontos pulzusmérés és alvásmonitorozásra van szüksége, annak szerintem jó választás (tudom, más órákban is van, de azok minősége azért nem minden esetben megfelelő - legalábbis nekem). Persze az integráció az ökoszisztémába is brilliáns.
AW9-em van és nem bántam meg a vásárlást.
Egy frissített design-t nagyobb akkuval el tudnék képzelni már azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest