Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styling
csendes tag
mechanikus krezi adagoló+sdi tengely+ egy Réti Feri chipsz
A mechanikus adagolót hogy csippeled meg? Sehogy Lapos csavarhúzóval + 10es villáskulcsal esetleg.
Utcára valóban a legjobb kombó az 502 (dtp új csúcs darabja 7e ft) meg egy 1749VA + chip
Füstmentesen tud 160lovat, kis köddel 170-t meg egy 350-370nm-t és ugrik és baromi jól megy. Aki ért hozzá az meg is tudja írni. 1500-4500ig húz ugyan úgy. -
Kiskokó
veterán
Énis dolgoztam délig.... jöhet a többi de már legalább haszi volt XD
Boldog Karácsonyt Über Alles
Én mondjuk ha hangulat gyilkos ha nem kegyetlenül értékelem a napsütést 14 fokkal!!!
Remélem 15 év múlva már Balatonon a 20-25 fokba tudok karácsonyozni !!! -
brumi1024
veterán
Boldog békés Karácsonyt minden kedves konszerntásnak, majdnem konszerntársnak és nem konszerntársnak is
-
Ck.
addikt
Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves (és megmaradt) klubtagnak!
Számomra ez az év nem éppen úgy sikerült minden tekintetben, ahogy elterveztem, így hát egyelőre határozatlan időtartamra búcsúzom is egyben.
Kitartást a mindennapokhoz és sok gondtalan km-t.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Morris #88085 üzenetére
Mit tolsz?
vendingo: azert nem rossz ez a hagyomany, mar csak annyibol sem, hogy ilyenkor egy kicsit mas, mint a tobbi nap, meg pl. akiknek videken vannak a rokonok, azok osszejonnek ilyenkor, stb.
Na de nyilvan annak jo leginkabb aki felkasztja a munkaruhat mondjuk ugy januar 5-ig
Na igy mar bele tudnam elni magam!
-
ßrainiac
addikt
válasz
vendingo #88080 üzenetére
Mindig elhatarozom, hogy jovore jobban rakeszulok, de a sok fassagom es a kotelezo dolgok mellett egyszeruen nem jut ra ido :/
Szoval iden is mindenkinek asszony vasarolt be, en meg neki epp hogy vettem ezt-azt, de nem is tudom igazan mire van szuksege, mert tok trivialis dolgokat mond, amiket barmikor megveszunk, ha arra jarunk, ilyenek hogy takaro, meg mittomen..
Attol felek, hogy o viszont elegge eltalalta, hogy mit szeretnek, legalabbis ezt sugallja, bar meg en sem tudom h mit szeretnek, mert az autoval van tele a fejem allandoan, hogy mit hogy kene
-
kk831228
addikt
Békés Boldog Karácsonyt Minden Kedves Fórmtársnak!!!
-
ßrainiac
addikt
válasz
rob210 #88078 üzenetére
Elegge fosul keltem ma reggel, a hatam is faj, a bejgli nem izgat, fat kene allitani, de legszivesebben vmi mast allitanek
Mondhatni valotlant allitanek ha azt mondanam, hogy jelen pillanatban leginkabb fat allitanek
Nem erzem a Karacsonyt iden egyaltalan. Az egyetlen pozitivuma a dolognak egyelore, hogy ma nem kell dolgozni menni :/
-
rob210
nagyúr
Na mindenki lépjen bájglit zabálni sose fogtok elhízni ha itt írogattok.
-
ßrainiac
addikt
Boldog Karacsonyt a kivalo auto markak hasznaloinak!
-
Mágus2
Közösségépítő
Boldog, szeretetben és üzemanyagban gazdag Karácsonyt mindenkinek!
-
tomcsi23
veterán
-
norrberth
addikt
Boldog Karácsonyt minden volt! és jelenlegi fórumozónak!
-
MunezXBK
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Kellemes kilométerekben gazdag Ünnepeket mindenkinek.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolt19900 #88065 üzenetére
Én se értem.
-
zsolt19900
őstag
válasz
szőröscica #88061 üzenetére
lol
miért lett volna fossátörve
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #88061 üzenetére
És??
Meg kell igazítani a motorháztetőt...
-
norrberth
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
zsolt19900 #88051 üzenetére
Ez fossá volt törve?
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsolt19900 #88058 üzenetére
Nincs tul kozel az auto ezeken a kepeken?
-
zsolt19900
őstag
jepp ez lett belőle, mivel nem vittem "rendes" gépet csak telót, ezért takartam ki az ujjammal
a többi kép meg majd gyün
-
Ace owner
addikt
válasz
Na még 38..
-
varsam
őstag
válasz
Szia tesó
Szép
Többi kép? -
MunezXBK
nagyúr
válasz
1. eltévedtél?
2. A belógó kisujj nem maradhat el.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
Ez lett a kis lupobol?
-
Ace owner
addikt
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
freaghill
őstag
válasz
Mágus2 #88038 üzenetére
Holnap ránézek, lehet csak az a gumicső ami bátyámnak az Audijánál is gondot okozott.
Ja, meg utána jött a múltkori leáll a turbó és nem tölt míg újra nem indítom jelenség. Az a Control Difference.(#88032) hdman: Uhhúúú. Nem kell ide csipsz.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Kiskokó #88036 üzenetére
Az ekezeteket elhagyasa baromira idegesitett egy idoben, melohelyen a fejlesztoktol meg IT-tol irtak igy, aztan valahogy raszoktam, valoszinuleg a telo miatt, ahol nem szivesen bibelodom ilyesmivel.
Megertem, hogy szurja egyesek szemet :/ en is ateltem ezt mar ^^
De nézzétek, nagyon szépen írok ám ékezetekkel is, ugyanúgy mint más
csak egyszerűen nem akarok
-
-
Kiskokó
veterán
Mondod te aki végig ékezetek nélkül ír le egy ilyen oltást...
GratulálokAmúgy magamból kiindulva, hogy tanultam gépírást és nem nézek oda amikor írok ebből kifolyólag főleg ha sietek sokszor felcserélődnek a betűk.. és akkor mivan? Nagy cucc... élőben normális értelmes kommunikációra vagyok képes. Pont
Felőlem lezárva a téma.
-
freaghill
őstag
Ma hazafele gondoltam kikormolom. Negyedikbe, 3200-as fordulaton mentem. Gondoltam kicsit jobban is nyomom neki, 3600nál olyan füst volt mögöttem.
-
Morris
veterán
válasz
birozoli7800 #88026 üzenetére
Nem hosszabb, hanem a bosokonak el van tolva a felfogatása. Kalap szar az egész. Én is rendeltem belőle 3 garnitúrát, de el is adtam, mert passat b5.5-re nem jó
Maradtam a Bosch-nál. -
mmdms
addikt
Rohadt ablaktörlő lapátok!
Tegnap lemértem mindkettőt, mindkettő 530 mm hosszú volt, Bosoco márka vagy mi, lényegtelen is, vettem bosch lapátokat ugyanebben a méretben. Hát persze hogy nem passzol! A bosoco 20 mm-el hosszabb a jobb oldalon mint a bosch, ellenben el van egy kicsit balra csúsztatva. Jól megszívatott, az újat így nem tudom feltenni mert belelóg az A oszlopba. Most hallgathatom 1400 km-en a nyikorgást. -
ßrainiac
addikt
válasz
MunezXBK #88022 üzenetére
PLZNO +1
K Norbi: az a gyerek h beszopja egyszerre a ket utest...
Amugy meg elobb irok ekezet nelkul, mint idiota billentyuzetekkel amik fel akarjak ismerni a szavakat es helyette jo nagy baromsagokat irnak. Csak egy pelda tegnapi viber uzenetbol:
"Laci! 17-ért vettem a G6 botkormányt.
De nemzedékek hozzá légzsák is. Meg a fotódon szvsz GTI kormány van, az kb. 300 €." -
rob210
nagyúr
A sok nyelvész most aztán vérig megy a harc.
Én igénytelen vagyok vállalom, de legalább jókedvű.
Mer én nem tok írni bazze azé gyóvan?
-
-
norrberth
addikt
[link]
(#88003) Kiskokó lehet bitpork is ezért nem jön fórumra -
Kiskokó
veterán
válasz
szőröscica #87998 üzenetére
Tett be képet is more kit izgat,hogy írta amíg nem igénytelen mint az állat ! Ha nem teTTTszik valami így jártál...
Ne vedd magadra, de amúgy ide már nem lehet úgy beírni, hogy valaki ne kössön bele Akármibe...
Ezért írok már én is kevesebbet.... tiszta vicc...Kellemes ünnepeket (mondjuk én még holnap délig melózok)
-
enddav
aktív tag
válasz
ez ku.jo volt, feldobtad vele a reggelem. = DDD (Y)
-
válasz
iOS szopatja vele a fórumozót (igekötő). 🚔
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max