- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Johnny_vT #167436 üzenetére
2 millió lenne kb a keret. Elsősorban azért próbáltam "tömeg" autót nézni, mert azoknál az alkatrész árak is jobban alakulnak, szerelők is talán jobban értenek hozzá és választék is talán jobban van. Volvo téren benzinesből, ami megbízhatóbb motorral szerelt, talán 4 db van, illetve nagyon sokat futottak
Azt gondoltam a 2 millió körül könnyű választani, de ahogy nézem pont ez az a határ, ahol az egyel újabb széria még nem fér bele a régebbi széria meg már viszonylag sokat futott vagy egyéb kényelmi/dinamikus motorból kellene lemondani.
Persze dízelnél nincs ilyen gond vásárláskor még, benzinesek ára meg fent amellett, hogy választék is kevesebb.
Jelenleg G astra van, jó lenne előrébb lépni mert nem is túl kényelmes, menni se megy annyira, zajos is. Cserébe olcsón fenntartható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest