- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- [TAPASZTALAT] Philips Evnia 27M2N3500NL/00 – Meglepően erős, meglepően olcsón
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laracroft
senior tag
Hú gyerekek ez az Andor azért nagyon ott volt a szeren... Amúgy is szívem csücske a Rogue One, de az Andorral együtt én azt mondom nálam most a top ha csak a filmeket nézzük. Az első három résszel még volt gondom, de utána... ja és K-2SO for the (robot) president 😉
Szóval Disney tessék ilyeneket csinálni még még többet. (Tudom hogy naiv kérés, de hátha) -
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #1430 üzenetére
THX! Viszont
-
Creative997
őstag
May the 4th be with you all
-
Creative997
őstag
The Hound Sandor Clegane lesz az új Baylan
-
-
tibaimp
nagyúr
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
markknight #1423 üzenetére
Mi volt ez pontosan és kicsoda. Nem vagyok képben
-
markknight
veterán
Fú gyerekek erre a Celebrationre csóró Jacintot meghívni nem tudom kinek az ötlete volt, de messze ez a legkellemetlenebb interjú az egész eseményen.. Csóró teljesen ki van és közben ilyeneket mondanak neki, hogy a karaktere fan favorit, meg milyen jó színész. Én szégyellem magam kb.
-
Creative997
őstag
válasz
tibaimp #1421 üzenetére
Kb az egesz SW az o spinoffja
De nem lehet elegszer megnezni.
Nekem nagy hatassal volt a Sithek bosszuja, Anakin bukasa es Vader felemelkedese. Az a belso vivodas, azt nagyon at tudtam erezni. Plusz maga Hayden is remekul alakitott!
Amugy igen, rengeteg Vader story van, amit be lehetne mutatni. Szerintem siman el lehetne adni egy Starkillerrel valo bemutatast. Mai technologiaval, utos jelenetek lehetnenek ahogy elszabadul az ero...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #1420 üzenetére
Egyetértek! Anakin/Vader-ről kellene egy komoly dark hangulatú mozifilm, ahol az "öreg" megmutatja az erejét...(kb. mint a Vader képregényekben)
-
Creative997
őstag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #1418 üzenetére
Ez mi ez? Nem is tudok róla!szerk: fasza [imdb]
-
Creative997
őstag
Várós!!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker #1416 üzenetére
Köszi az infót!
Jó lesz ez, részemről várós! -
l.skywalker
titán
Andor S2 epizódjainak hossza:
-
l.skywalker
titán
Hondo újra vissza fog térni egy új SW Projektben. A színész beszélt róla, hogy már bemodellezték az arcát:
KING OF KINGS' Jim Cummings Has Done Hondo Ohnaka "Facial Recognition" For New STAR WARS Project (Exclusive) -
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker #1413 üzenetére
OK, megnézem, köszi
-
l.skywalker
titán
válasz
tibaimp #1412 üzenetére
Igen sok ilyen átfedés van, de ennyire részletesen már én sem mentem bele.
A klónháborúknak is van olyan része ami már a 3. részben játszódikHa nagyon bele akarsz menni, a Wookiepedianak van erre vonatkozó oldala, ahol ki tudod kapcsolni amiket nem akarsz látni, és akkor csak a mozgóképeket mutatja. Szólok előre, elég kemény lista lesz
Timeline of canon media | Wookieepedia | Fandom -
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker #1411 üzenetére
Köszi!
A Mandalori 2-3. évada nem később játszódik, mint a Boba Fett könyve, vagy ennyire nem érdemes belemenni?
-
l.skywalker
titán
válasz
tibaimp #1410 üzenetére
Én aszerint kezdtem el nézni, ahogy a Disney+ ajánlotta:
Acolyte (1. évad)
I. Baljós árnyak
II. Klónok támadása
Klónháborúk (1-7.évad)
Sithek bosszúja
Rossz osztag (1-3. évad)
Solo
Obi-Wan Kenobi
Lázadók (1-4. évad)
Andor (1. évad)
Zsivány egyes
IV. Új remény
V. A Birodalom Visszavág
VI. A Jedi visszatér
Mandalóri(ai) (1-3. évad)
Boba Fett Könyve (1. évad)
Ashoka (1. évad)
Kóbor alakulat (1. évad)
Ellenállás (1. évad)
VII. Az Erő ébredése
VIII. Az utolsó Jedi
IX. Skywalker kora -
tibaimp
nagyúr
Az élőszereplős sorozatok esetében, melyik az ajánlott időrendi/nézési sorrend? Itt elsősorban a Mandalorian/Ahsoka/Boba Fett könyve sorozatokra gondolok.
Azt tudom, hogy:
- Obi-Wan Kenobi a III. és a IV- rész között játszódik,
- Andor közvetlenül a IV. rész előtt, kapcsolódik a vége a Zsivány egyes mozifilmhez,
- The Acolyte teljesen független ~200 évvel korábban játszódik a IV. rész előtt,
- Skeleton Crew a VI. rész után játszódik pár évvel. -
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
Creative997 #1407 üzenetére
Már ez a retro faktor nem az original trilogy
-
Creative997
őstag
válasz
l.skywalker #1406 üzenetére
Hogy nem tudnak elszakadni ettől az eratol
Következő meg majd Wicket gyerekkora lesz -
l.skywalker
titán
Sebulba visszatér
[link] -
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #1404 üzenetére
Valami mozifilm elméletileg lesz ebből az érából!
-
tibaimp
nagyúr
Nem tudom hallottatok-e róla, hogy a KOTOR Remake-et mégsem állították le! Valahol olvastam róla egy cikket, megkeresem.
szerk: Nyugalom, még mindig készül a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
-
minek?:S
őstag
válasz
l.skywalker #1399 üzenetére
Nekem nem is az a bajom vele, hogy lassúcska, hanem olyan "darabos", kicsit túl sokat akar bemutatni. Viszont a vége, a scarifi csatával szerintem zseniális. Ott nagyon elkapták a fonalat.
Az Andor S01 elejével vagyok így, hogy az első 5 rész "szenvedős", de a 6-tól brutál jó.
(#1401) Creative997
Ha úgy tűnik fel benne, mint a R1-ban, akkor csinálják felőlemMeg tudják oldani azért ezeket a cameokat jól is, akár tényleg a R1-ben Vader, vagy a Soloban Maul és még elméletileg nem is lenne tájidegen. De, ha nem lesz benne semmi ilyen, akkor sem megyek falnak.
-
Creative997
őstag
válasz
l.skywalker #1392 üzenetére
Ez a legjobb SW hír amit olvastam az elmúlt években
-
őstag
Andor | Season 2 Trailer
Mit szóltok? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Ideje volt már....
Remélem valaki kompetensebb kerül oda. -
Redneck
nagyúr
válasz
l.skywalker #1394 üzenetére
Én is így vagyok vele. Mindkettő gyöngyszem a Disneys posványban. Volt még pár jó megmozdulás, de a legtöbb produkció kellemetlen feszengést vált ki belőlem.
Pedig annyi szép történet van amit megcsinálhatnának...
-
l.skywalker
titán
válasz
Redneck #1393 üzenetére
Ennél rosszabb már nem nagyon lehet. Ennél még az is jobb, ha bezárnak mindent és nem készül többé SW tartalom
Igen az Andor első évadja és a Rogue One nekem nagyon original trilogy hangulatot ad.
Most megnéztem az első évadot és utána rögtön megint a Rogue One-t és így még jobb -
Redneck
nagyúr
válasz
Csak aztán nehogy rosszabb jöjjön, mint ez a kártékony spiné...
Örömhír viszont, hogy jön az Andor S2 nemsokára! Nagyon várom, imádtam ezt az új megközelítést, és a komorabb hangulatot.
-
l.skywalker
titán
-
-
Darth Angelus elkészült a "A Birodalom Örökösei" című animációs filmmel. Jelenleg 2 részben nézhető, tervei szerint újrarendereli az első felét is, majd összerakja egyetlen 4 órás filmbe.
Aztán folytatja a "Sötét Erők Ébredése" című remekművel. A Disney meg mehet a vérbe...
-
Di Natale
senior tag
AI
-
válasz
l.skywalker #1382 üzenetére
Ahelyett, hogy a sok Thrawn-sztori kozul valasztananak egy trilogiat...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker #1382 üzenetére
Én azért Dave Filoni-ban bízok!
-
l.skywalker
titán
Ha ezek közül csak egy is eléri az élvezhető szintet, boldogak lehetünk:
-
ripla
addikt
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan hely kis hazánkban, ahonnan tudnék venni Sabacc készletet, rendes fémből készült tokenekkel?
Neten találtam egy angol nyelvűt, konkrétan az USA-ból szállítanak, de a komplett pakk 160 ezer forint, azért az kicsit durva, bár tény, hogy iszonyat jól néz ki. -
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #1377 üzenetére
Mondanám, hogy csak emiatt sajnálom... de szerintem meggyalázták volna őt is. -
l.skywalker
titán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #1370 üzenetére
“Nyáron véget ér,” de aztán csak újranyomunk egy csomót és év végén véget ér… hmm fishy fishy FOMO-ra alapozott nyerészkedést szimatolok.
-
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker #1370 üzenetére
Meg van mind
csak a "Legendák" csík hiányzik a borítóról.
Azt sajnálom nagyon, hogy a
Karen Traviss féle Commando sorozat nem lett befejezve... -
l.skywalker
titán
-
tibaimp
nagyúr
Szevasztok!
Milyen jó "kis" fórumokra találni itt!
Amiatt jöttem volna, hogy itt esetleg ismeri-e valaki a starwarsmedia.hu [link] oldalt!
Én regisztrálva vagyok/voltam itt már jó pár éve, és innen szereztem jó pár értesülést is, de mostanában ez a fehér oldal fogad, amit a linkre kattintva látni is. Írtam e-mailt a info@starwarsmedia.hu oldalra, de visszajött, nem lehet kézbesíteni. -
anulu
félisten
az 5. rész kevéssé sz@r, mint az eddigiek, a Sith színésze meg végre mutat valamit. de egyszerűen emiatt a Darth Cipzár maszk miatt képtelen vagyok kicsit is komolyan venni, egyszerűen elfog a röhögőgörcs, amikor meglátom...
Mae/Osha-t alakító színésznő továbbra is egy hatalmas nulla.
az viszont kifejezetten zavar, hogy a Jediket továbbra is - sőt egyre jobban - annyira balf@sznak állítják be, akik még egy vajas kenyeret sem tudnak megkenni.
az meg, hogy fénykarddal vág hajat egyszerűen értékelhetetlen minden szempontból. meg az is, hogy a "Mester" nem érzékeli a saját tanítványát, és simán hülyére lehet venni. -
Dilikutya
félisten
Nem film, hanem játék: felújítva kiadják augusztus 1-jén a 2002-es Bounty Hunter-t PC-re és modern konzolokra. Korábban csak PS2-re és Gamecube-ra jelent meg.
-
l.skywalker
titán
válasz
spleenszuru #1364 üzenetére
Én még nem láttam. Utána mondok ítéletet
-
spleenszuru
őstag
Akolitus mostani 5. része elég keményen odavert, a harcokat baromi jól megoldották, még ha kellett is neki 5 rész, hogy legyen végre.
kilóra megvett, rohadt jó karakter.A Sith (ha az a csávó) Nem tudok felülni az itteni, és máshonnani hate vonatokra, mert nekünk tetszik, bár az igaz, az első 4 rész elég lassú volt.
Nem foglalkozunk a social média általi szarokkal, csak nézzük a tartalmakat, és kész.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Joccc07 #1362 üzenetére
Lehet nem gondolta, de akkor kezdett katyvasz lenni, amikor már siker volt. A 80-as évek végén jöttek a rajongói könyvek, aztán a játékok, jött Thrawn, volt Luke-nak gyereke stb. Aztán ezek mentek a kukába, még a hivatalos Star Wars játékok történései is.
De pont a most előkerült probléma, Mundi életkora egy ősrégi CD-ROM-on totál jelentéktelen a sztorik szempontjából. -
Joccc07
addikt
Mivel Lucas nem gondolta, hogy siker lesz, így nem is gondolkodott előre. Engem nem zavar ez a másoknak hatalmas probléma. Itt megint csak az a gond, hogy az emberek ezt a részét látják meg. Azt, hogy fel akarják építeni az univerzumot azt senkit nem érdekel.
-
Micsurin
nagyúr
Valaki aki látta a 4. részt összefoglalná
mi a búbánatot művel ott? ~100 évvel korábban?Ki-Adi-Mundi -
Dilikutya
félisten
Tegnap félig megnéztem, ha már újrázom a szériát, ezt tudom, hogy mozi után otthon is láttam. Akkor nem tűnt annyira szarnak, pláne az EP8 után, mert ennek legalább van egy forgatókönyve. Mégha szar is, mert Palpatine bedobása a semmiből iszonyat bénán lett megoldva, bután, ostobán. Főleg, hogy amikor az EP8-ban Snoke-ot kettévágták, még lehet nem is volt tervben Palpatine visszatérése. Amit meg lehetett volna oldani értelmesebben is.
Továbbra is az EP8-at tartom a legrosszabbnak, ott van benne egy fél filmnyi küldetés a kaszinóvárosba, ami teljesen fölösleges, ráadásul valami iszonyatmód balfasz. -
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #1352 üzenetére
Nekünk asszony+gyerek miatt konstans van Disney+, de még nem vettem rá magam, nem mertem. A régi trilógia után most újrázom az EP7-8-9-et, a 8. részt nem láttam a mozi óta. Most még szarabb, így hogy a régiek is lementek a múlt héten. Olyan ostobák a karakterek, blőd a sztori, az egész cselekmény, bedarálják az ellenállást, de még ennek sem érezteti a súlyát a film. Messze az új trilógia legszarabbja. Emlékszem, anno tetszett moziban az EP7, de most az is szar volt, annyira buta a régi trilógia után. Az új karakterek mind nulla, a régiek is kínosan nosztalgiáznak, öregeskednek, olcsó fanservice. Han Solo halálát is sikerült eljelentékteleníteni a folytatásban. Kőbuta lelketlen látványfilmek, az előzménytrilógia minden hibája ellenére is sokkal jobb, Lucas szívvel lélekkel csinálta, a saját projektje volt, ahogy a régi is. Nem lett volna szabad eladnia.
-
Micsurin
nagyúr
Megnéztem az első 3 részt. Cancel-öltem a Disney+-om.
Srácok én erre nem voltam felkészülve.Ez úgy mi a jó leborult ? Ez gyakorlatilag még egy fan filmnek is gyenge, azok ettől erősebbek szoktak lenni. Jelmezek rendben, díszletek rendben de ettől több pozitívot én nem tudom egyszerűen összehozni róla....
Pedig azon kevesek egyike vagyok akik az Obiwant is magasztalták és a Mandot együltében nézte végig.A plot gyengeségén felül emelkedve,
ezek most kvázi amolyan mindennapivá tették Anakin születésének körülményeit? -
Redneck
nagyúr
A hibáival együtt is szeretem az előzmény filmeket, de a Disney féle folytatásoktól a falra mászok. Mindhárom trilógia más generációnak készült, ezért általában nem mindenki komálja az összeset.
Dilikutya:
Már az első multikulti előzetesnél látszott, hogy újabb Disney gyöngyszem lesz, de a reményhal megy utoljára. -
Dilikutya
félisten
Most nyomtam le újra az eredeti trilógiát. Szerintem a folytatásban pár eddig még kimaradt régiség fog következni: Harc az Endor bolygón, Bátrak karavánja.... éééés Holiday Special.
Ez az új sorozat elképesztően hidegen hagy, pedig a legelső előzetesnél még reménykedtem. -
anulu
félisten
válasz
Redneck #1342 üzenetére
az első 3 részt megnéztem, a 4-et már nem fogom.
értékeléseim
EP1: 3/10 - volt pár értékelhető momentum, de alapvetően középszernél gyengébb, jópár helyen wtf.
EP2: 1/10 - ZS kategóriának elmenne, de azzal szemben ez megpróbálja komolyan venni magát és így lesz borzadvány
EP3: nem írom le a véleményem, mert nem akarom kitiltatni magam PH!-ról. minősíthetetlen módon bánik Anakinnal és pár jelenet egy "ZZ filmben" is elmenne felvezetésnek.tudom, - szép lassan középkorú - férfiként úgy, hogy elég régóta ('89) az Univerzum rajongója vagyok nem én számítok célközönségnek, de eddig némi érdeklődést mutattam a Disney-féle SW iránt. innentől nem. elegem lett ebből az ipari hulladékból, amivé fajult ez az egyébként csodás Univerzum.
szumma-szummárum [ASCII 70][ASCII 85] Disney! -
l.skywalker
titán
válasz
spleenszuru #1346 üzenetére
Én biztosan várok belőle pár hetet a megjelenés után. Vagy előbb egy Ubi+al demózom le
-
Redneck
nagyúr
-
válasz
Redneck #1342 üzenetére
Ja, a krimisorozat. Hat lof.szt.
Annyira "bena, bugyuta, bardolatlan, barbar bohoc" a Disney a franchise-zal, hogy hihetetlen. A kezukben van a letezo legsoxinubb, legjobban kidolgozott, oriasi sztorikat rejto univerzum ;s olyan szarokra futja csak, mint a folytatas-trilogia, a Solo, az osszes eddigi sorozat (az Obi-Wan is csak filmkent jo) es most csinalnak belole egy krimisorozatot. -
Redneck
nagyúr
Nekem az 1997-es VHS-es felújított változat a kedvencem. Ha tehetem azt a verziót nézem. "C-3PO ember-kiborg kommunikáció."
Az Acolyte-ot elkezdte már valaki? Nekem most nincs Disney befizetve, de a trailer alapján egy darabig nem is lesz.
Helyette pörgetem a Jedi Survivort inkább. -
-
-
Dilikutya
félisten
Csak én érzem úgy, hogy a jelenleg elérhető eredeti trilógia egy katasztrófa? Bár már elvesztem ebben a nagy katyvaszban, ami a felújítások körül van. Van ugyan Disney+ itthon, de most hétvégén nem azon néztem meg az EP4-5-öt. Évekig a despecialized edition-t néztem, ez egy bootleg verzió, részben a hivatalos, talán 2004-es moziverziós Original Trilogy DVD kiadás felhasználásával, nem tudom, HD minőségben honnan van hozzá anyag, tudtommal ez csak DVD-n jött ki. Szinkron hozzá mindhárom filmnél a legelső változat, amik TV-re, meg a legelső Guild VHS kiadásra készültek. A hivatalos kiadásokat akkor engedtem el, amikor a szellemalakokba is belenyúlt Lucas, és kicserélte pl. a Jedi végén Obi-Van és Anakin szellemét is az előzménytrilógia színészeire.
Most sincs túl jó állapotban a trilógia.
Az EP4-ben már túltettem magam, hogy nem Han lő először, de amikor C3PO ember-kiborg PR menedzserként mutatkozik be, az agyfasz, reménykedtem, hogy ez csak valami silány tévés szinkron volt, de nem, még mindig futtatják.
Az EP5-ben most még nem láttam szellemképet kicserélve, csak az Uralkodó hologramját modernizálták, illetve az a párbeszéd bővebb, lényegében megágyaz a film legnagyobb csavarjának. Nem értem, miért kell összebarmolni ezeket a filmeket, látványra az eredeti verzió is megállja a helyét, a szinkronban meg igazán értelmetlen egyes szövegeket módosítani, mert amúgy ugyanazt a szöveget használják mindegyik verzióban.
EP6 ma jön, bele se néztem, hogy a végén melyik szellemképekkel fut most.
Agyrém. -
Di Natale
senior tag
Kinek hogy tetszett a Bad Batch? Sok szálat felvezettek, de végülis nem kezdtek velük semmit. A Rex féle klónlázadás, Ventress, Cody dezertálása, CX2.
Hemlock karakterét szépen felépítették, de nyílván meg kellett halnia.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ebbe a topikba minden SW tartalom belefér?
Kerestem volna figurás topikot, de nem találok. Van itt akciófigura gyűjtő?
Black Series figurákkal kezdtem el szemezni, esetleg vannak konkrét tapasztalatok honnan érdemes beszerezni őket?
Google barátom, de inkább a külföldi oldalakhoz menne a kérdésem, ha olyan tapasztalat is van. -
Joccc07
addikt
Tudom
Kint van ott is. De bedobtam ide hátha nem nézik az aprót. De igazad van. Elnézést. Megy az aláírásba. -
Rengeteg könyvre írják, hogy új, előrendelhető, de szerintem mindegyik újra kiadás... ha valaki talál valóban új könyvet, jelezze, pleaseeeee
-
A Szukitsnal aremeles jon aprilistol.
-
őstag
-
válasz
l.skywalker #1324 üzenetére
Ki van irva az oldalukra.
-
válasz
l.skywalker #1322 üzenetére
Koszi. Erdemes azt is tudni, hogy junius utan a Szukits mar nem ad ki Star Wars muveket.
-
l.skywalker
titán
-
laracroft
senior tag
válasz
l.skywalker #1304 üzenetére
Ó ez a Han Solo trilógia nagyon jó volt. Kb 30 oldal volt vissza mikor azt gondoltam,
nagy élmény volt, napokig agyaltam rajtahogy mekkora ziccert hagy ki az író, hogy nem hozza össze az eredeti trilógiával... Aztán BUMM... Óriási pacsi jár neki
Köszi az ajánlást... -
l.skywalker
titán
-
Redneck
nagyúr
A nyögésük nekem is túl sok volt, de a mágia része nem zavart. Az inkább, hogy hőseink nem szeletelnek hanem csak simogatják a nagy részüket.
Thrawn arca lehetett volna gonoszabb, de annyira nem égetett ki mint az eleje.
l.skywalker:
Lehet be kell nyelnem végre ezt az új metát, és folytatni azt is. Úgysincs mit nézni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #1317 üzenetére
Legjobb sorozat
-
l.skywalker
titán
válasz
Redneck #1314 üzenetére
Én amíg kitart az occó Disney+ előfizetésem, a Clone Wars 8 évadját tolom. Most tartok a negyedik elején és meg kell mondjam, már eddig is rengeteg nagyon sok számomra kimaradt új információ volt benne. Nagyon élvezem. Utána tervben van időrendben minden más is, majd utána mondok Áment az egészre
-
-
Redneck
nagyúr
Covidosan hempergek itthon, megnéztem egy csomó kimaradt fost (DC, Marvel, stb.) és átmentem szentimentálisba.
Folytattam Ásóka kalandjait, és részben megkövetem magam.
Vannak casting hibák, logikai baromságok, és pár szokásos Dizni gagyizás, de annyira nem volt ez rossz.
Egy jó második évadot össze lehet hozni belőle, ha nem állítják maxra a kretén turbót, és nem akarják feleslegesen nyújtani.Persze sosem lesz egy Zahn féle folytatás, de azt a szintet nem is nagyon lehet elvárni tőlük...
-
Micsurin
nagyúr
Outer rim / Peremvidékkel van valakinek tapasztalata? (Boardgamere gondolok, a kieg is megvan hozzá természetesen ha ez kérdéses.) Párommal másodjára estünk neki de mindkétszer marha nyögvenyelősen indult majd behozhatatlan előny alakult ki.
Igen igen tudom társasjáték topik de rétegjáték révén reméltem itt hátha nagyobb esélyem van fogni valakit aki szintén játszott már vele.
----
Ha már úgyis a könyvek voltak a témák, 104th Wolf Pack-el kapcsolatban van bármilyen regény? Képregényből elfogytam és jöhetne még valami lightos vagy épp nem lightos sztori.
-
Joccc07
addikt
válasz
laracroft #1301 üzenetére
Szia,
Ezen a linken eléred a könyvek listáját sorba szedve.
Saját lista. Mai frissítéssel. Ha kell, akkor akár ebook elérhetőseggel. -
-
macilacus
senior tag
válasz
Nekem az alábbiak megvannak epub-ba.
Az új reményig olvastam mindet és csak egy kettő volt ami nem tetszett ezeket bátran ajánlom.
Az új remény utániakból már nagyon válogatós voltam és talán ha e felét olvastam.
Viszont szerintem mindenképpen személyes ízlés függő minden könyv.
Ha bármelyik érdekel írj priv.
-
laracroft
senior tag
válasz
Lesem is köszi 😉
-
válasz
Igen, ez a Solo trilogia is jo.
Az Ahsoka 8. epizod meg felvonultatta a zombi rohamosztagosokat es a magiat. Nem tudtam vegignezni az epizodot...
:hanyossmiley: -
l.skywalker
titán
válasz
Nekem az eredeti Han Solo trilógia a kedvencem:
https://moly.hu/sorozatok/star-wars-han-solo-trilogiaIlletve a nem SW témában a Dűne Legendái trilógia:
https://moly.hu/konyvek/brian-herbert-kevin-j-anderson-a-dune-a-gepirto-hadjarat -
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
Thrawn trilógiához hasonló minőségű könyveket tudtok ajánlani?
Köszi😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest