Hirdetés
- AMD FX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
-
A Maxim kiadó tervezete a közeljövőre.
- Aaron Allston: Solo, a parancsnok (X-szárnyúak-sorozat 7.)
- Charles Soule, Marco Stiello, Jethro Morales: A penge (A Köztársaság Fénykora – A Jedik-küldetése-sorozat 3.)
- Michael A. Stackpole: Sötét áradás II.: Pusztítás (Az Új Jedi Rend-sorozat 3.)
- Claudia Gray: A fény felé (A Köztársaság Fénykora – A Jedik próbája-sorozat, viharral szemben-trilógia 3.)
- Charles Soule: Sötét droidok (A Sötét droidok-sorozat 1.)
- Aaron Allston: A számkivetett (A Jedi sorsa-sorozat 1.)
- Lamar Giles: Menedék – Egy Bad Batch regény
- Charles Soule: A Jedik próbája (A Köztársaság Fénykora – A Jedik próbája-sorozat, A sötétség szeme-trilógia 3.)
- Rodney Barnes: Ahsoka Első évad első kötet (Ahsoka-sorozat 1.)
- John Jackson Miller: Az élő Erő
- Alexander Freed: A félelem álarca (A Birodalom uralma-sorozat 1.)
- James Lucenco: A káosz ügynökei I. A hős próbája (Az Új Jedi Rend-sorozat 4.)
- Timothy Zahn, Jody House: Thrawn – Szövetségesek
- Kwame Mbalia: Az Utolsó Rend
- Cavan Scott: Vihartörő (A Köztársaság Fénykora – A Jedik próbája-sorozat)
- Adam Christopher: A gonoszság mestere
- Marc Guggenheim: Sötét droidok: D-osztag (A Sötét droidok-sorozat 2.)
- Christie Golden: Ómen (A Jedi sorsa-sorozat 2.)
- Rodney Barnes: Ahsoka Első évad második kötet (Ahsoka-sorozat 2.)
- Steven Barnes: Mace Windu – Az üvegbolygó
- Steve Perry: A Birodalom árnyai
- Charles Soule: Sötét droidok (A Sötét droidok-sorozat 3.)
- Rebecca Roanhorse: A szakadék szélén (A Birodalom uralma-sorozat 2.) -
válasz
tibaimp
üzenetére
Náluk is kaphatóak, a Képregénydepó oldalán is, meg szerintem más kiadóknál is.
Én közvetlenül a Maxim kiadót nem javasolnám, mert szigorúak a visszaküldési kitételeik, pedig jogszabály határozza, de kinek van kedve leállni vitázni velük, amikor megveheti máshol is a kiadványokat.Amúgy eddig 5 képregény jött ki náluk, Jedik küldetése 1-2-3, Mandalóri 3-4.
Amúgy ha egy borítón egynél több nevet látsz, az valószínűleg képregény lesz.
-
tibaimp
nagyúr
Ez félelmetes! Konkrétan ezt a két újabb kiadványukat nem vettem meg tavaly, mikor volt egy komolyabb leárazás, erre kiderül, hogy ezek a képregények! És most jelenik meg a 3. része....
Mondjuk valahol feltüntethetnék a fő oldalon is, hogy ezek nem könyvek, hanem képregények.
-
tibaimp
nagyúr
Azt esetleg lehet tudni, hogy a Maxim képregényeket is fog kiadni olyasmi formában, mint a Szukits korábban?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a Maxim kiadó, ők lettek a Szukits után a hivatalos hazai forgalmazók.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Amúgy nem tudom ki foglalkozik ilyenekkel idehaza még."
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem, köszönöm. Már nem merek a magyar kiadásokon túl másba belekezdeni...
-
l.skywalker
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Hazai megjelenéssel még nem találkoztam. 2026 májusában jelenik meg az első rész odakint (összesen 5 különálló rész fog megjelenni):
Cassian Andor (Május)
Jyn Erso (Június)
Saw Gerrera (Július)
Chirrut & Baze (Augusztus)
Darth Vader (Szeptember)Meglátjuk, hogy addig mit fognak mondani ill. mivel globális megjelenés van, elképzelhető, hogy az angol nyelvű füzetek már itthon is kaphatóak lesznek azonnal.
Amúgy nem tudom ki foglalkozik ilyenekkel idehaza még.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ki adja ki? Maxim könyben? Vagy újságosnál lesz?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kösz az infót
, ez engem is érdekel, pedig már nem akarok fizikálisan könyvet/képregényt venni, mert nincs helyem
-
l.skywalker
titán
A Rogue One10 éves évfordulójára kiadnak egy képregény-sorizatot, ami az Andor második évada és a Rogue One közötti időszakot fogja lefedni. Régen nem vettem képregényt, de ez most érdekel
-
tibaimp
nagyúr
Ez megvan? Most találtam, totál véletlenül, 2027-re írja: imdb
-
-
.LnB
titán
válasz
Creative997
üzenetére
És a vége csattanó, a LEGO megvolt?
Nagyon nevettünk.. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Végig néztem. A végére rakott gondolatok nagyon igazak, valóban egy mestermű ez a videó

-
.LnB
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Harry Potter, Hobbit+LotR, és most SW van terítéken. Nézzük őket szépen sorban. De csak a fő epizódok + a (legjobb) Rogue One-t.
Én nem szeretnék túl drámai, vagy színpadias lenni. De ha Kenny elmesélte, hogy mit is jelentett az EP1 nekünk gyerekekként. Hát számomra az EPVIII, és főleg amikor Luke eldobja azt a fénykardot... Teljes összeomlás volt. EPVIII-as pólómat majdnem levettem, és beledobtam a mozi kijárati folyosójának egyik kukájába. És nem viccelek sajnos.
Az óta is tikkel a szemem ha meglátom/hallom Rian Johnson nevét. -
Creative997
őstag
Valóban nagyon jó minőségű videókat gyárt, írtam neki párszor hogy csinálhatna kritikákat erről-arról is. Sosem jött válasz de hátha egyszer

Sajnos EP8 moziban láttam, azóta SW csak max hazimoziban megy
azóta is kb ha nosztalgia nézés megy, csak az első 6, R1, Clone Wars és ennyi kb. -
.LnB
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Reggel néztem újra az EP VIII kritikáját, mert az következik ma nekünk. Féltem, hogy más lesz a véleménye mint nekem. Mert mint tudjuk, fontos az önigazolás a tartalomgyártók által!
De a viccet félretéve, megnyugodtam, hogy egyezett a véleményünk ott is.Minőségi csatorna, nem kérdés. De ezzel a videóval szintet ugrott.
Fiamnak szoktam mutogatni a csatornán, régi filmeket/sorozatokat. Például a Doctor Who-sat is szerettem.
-
Creative997
őstag
Jah, 40 percig jutottam a hétvégén vele, majd folytatom, de teljesen egyetértek. Szerintem is sokkal jobb a film mint az átlag véli.
Amúgy szeretem ezt a csatit, sokszor referenciakent hozom fel pl az Utolsó jedik kritikát

-
.LnB
titán
GYEREKKORUNK BALJÓS ÁRNYAI | Star Wars '99 Emlékszalag - Retroshock Youtube
Nincsenek szavak erre a videora.
-
tibaimp
nagyúr
A két remek EA-s Jedi játék (Falleon Order, Survivor) ~10EUR környékén vehető most a Steam-en! [link]
A 2. részt vettem most meg 7,55EUR-ért, annyit bőven megér. -
tibaimp
nagyúr
-
l.skywalker
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Ez is csak egy erős pletyka
-
Sajnos úgy tűnik, hogy Waititi filmje is megvalósul... úgy látszik még nem alázták meg kellőképpen ezt az univerzumot. Abban az egyben bízom, hogy Filoni visszadobja a forgatókönyvet. Waititit pedig már rég szöges korbáccsal kellett volna elzavarni Hollywood külvárosából is. Nem csak primitív a humora, de még rendezni sem tud, és mindig túltolja a fingós-böfögős "poénokat", mindig. Az alpári humora minden filmjében az előtérbe van tolva, és mögötte a film cselekménye szilánkjaira hullik.
-
Creative997
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Várós!
És a másik 2 is pletyizik a trilógiabol vagy csak ezt?
-
Redneck
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Reméljük normális irányt vesznek, és vége a fosdömpingnek, meg a gagyizásnak.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remelem, ha tenyleg igy van, nem ba... cseszik el.
-
l.skywalker
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Engem jobban felizgattak azok a pletykák, hogy Filoni esetleges pozícióba kerülésével lehet, hogy a Birodalom Örökösei is filmre kerülnek. O-M-G
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
OK, köszi
-
Creative997
őstag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Igen, ezt láttam én is. Elég jónak ígérkezik!
szerk:
Pontosan mennyi SW rajzfilm/animációs film is létezik?
Amikről tudomásom van:
The Clone Wars 7 évad
Tales of the Empire 1 évad
Tales of the Jedi 1évad
Tales of the Underworld 1 évad
The Bad Batch 3 évadVan még ezeken kívül valami?
Illetve mi a nézési sorrend? -
Creative997
őstag
Senki nem emlitette meg a Shadow Lord elozetest. Maultol fuggetlenul, en szeretem az underground sztorikat
-
l.skywalker
titán
Rajzfilm rajongóknak egy kis teszt
[link] -
Mozaart
aktív tag
De persze a kár amit művelt eddig, felbecsülhetetlen.

-
Creative997
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oh, az valóban jó hír akkor! Végre van Egy új remény

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Filoni a jelen helyzetben a legjobb döntés, gyakorlatilag Lucas volt a mentora, szóval reméljük a legjobbakat.
-
l.skywalker
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Hivatalos már. Dave Filoni lép a helyére a kreatív területeken [link]
Nem akarok nagyot mondani, de a Kemnedy korszak alatt neki voltak a legjobb munkái
-
Creative997
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó-Jó, örülünk. Na de várjuk meg ki lép a helyére, én simán kinezem a Dizniből hogy még rosszabb lesz.. vagy van már erről hír, pletyka?
-
l.skywalker
titán
Hivatalos: a császár halott! Éljen az új köztársaság!
[link] -
Redneck
nagyúr
Nem kellett sokat várni, GP-be rakják az Outlawst. Előbb, mint gondoltam!
-
válasz
Redneck
üzenetére
Mármint 11 euró vagy 11k forint?
Ubinál 21 euró az alapverzió a 70%-os kedvezménnyel, szóval cirka 8200 forint, és ez még lejjebb vihető, ha van 100 ubi pontod a +20% kedvezményre az alap 70%-on kívül, de ha nincs, akkor is kapsz mellé még +10%-ot a HOLIDAY szó megadásával a kosárnál.
Szóval vagy 80% vagy 90% a kedvezmény rá, ennyiért ajándék. -
Di Natale
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm!
-
l.skywalker
titán
válasz
Di Natale
üzenetére
Ja értem! Kezdetben a chip kényszerítette őket az engedelmességre, de később a Birodalom agymosása és a saját, fegyelmezett katonai neveltetésük tartotta őket a sötét oldalon.
Scorch elveszítette társait a háború végén. Egyedül maradt, így még inkább a rendszerbe kapaszkodott. A Birodalom célt és otthont adott nekik, cserébe a vak engedelmességért.
-
Di Natale
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Scorch-ra és a többi klónra gondoltam akik a Tantisson szolgáltak.
-
Redneck
nagyúr
Xboxon jelenleg 11+ az alap akciósan. Majd megnézem a demót és lenyomom egy havi Ubi Plusszal, vagy megvárom GP-ben. Hamarosan szerintem oda is eljut.
tibaimp:
Neem, már nagyon rég nem. Csak nyomott áron, és akkor is csak tuti címeket. Ubinál gyakran van akció, főleg ha egy cím nagyobb bukó lett a kasszáknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5 darabnál járnak most perpill.

Az óta is tikkel a szemem ha meglátom/hallom Rian Johnson nevét.
De a viccet félretéve, megnyugodtam, hogy egyezett a véleményünk ott is.

: