Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davver
csendes tag
válasz
fabri07 #167400 üzenetére
Helló!
Èn nem règen kerültem pontosan ilyen helyzetbe egy viszonylag fapados kisebb de 200.000km futott autóból ültem át egy ismerősöm R. Fluence be ami Privilege felszereltsèg ès 80.000 van benne! A különbsèg èg ès föld a Renault javára bár mèg csak 2 hónapja van nálam de nagyon megszerettem a sedan hátrányaival együtt! Mindennapi használatra teljesen jó! Mi sokat autópályázunk vele ès sok cuccot eltud nyelni. Egy picit lomha de amúgy sem vagyok egy versenyző tipus! A kènyelem meg ebben az árfekvèsben pèldás! Csak ajánlani tudom hogy vedd meg, bár egy pici alku bele kell hogy fèrjen! 2M alá kène vinned az árat! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest