- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Freewlan egy hallgatólagosan elfogadott fonera ADDON. Csak azt kapcsolja ki, hogy webrol a routeredbe bele tudjon a FON nyulni. Ami nem hulyeség, mert ha pl. a fonnál feltorik a cuccokat, mindenki fonérájába ártó kódot, password loggert, vagy akarmit tudnak telepiteni... És mellékesen sokkal okosabb lesz a cucc igy.
-
hzcs
senior tag
-
Rick4
félisten
gondolom a központtal való kapcsolattartás miatt lesz látható ott is, hogy használod...másik szofttal ez nem fog menni..ettől függetlenül a te dolgod, hogy a net megosztását hogy csinálod, de a fon térképen csak akkor fogsz látszani, ha a routered válaszolgat is néha nekik..
-
hzcs
senior tag
válasz
kapcs-ford #2892 üzenetére
Szerintem nem. Nemcsak az 1000 forintról van szó, hanem a termék árának 30%-os árkülönbözetéről is. Szerintem sokan vannak, akik mielőtt vásárolnak valamit, megnézik például a neten, hogy hol, mi, mennyiért kapható. Mondjuk egy 200 ezres tv-nél 10 ezer forint különbségért is megéri elmenni más helyre, pedig az csak 5% különbség.
Persze ez a felvetés nem vonatkozik a kis értékre, pl. egy 1000 forintos billentyűzetnél nem éri meg elmenni 100 forint különbségért.szerk: magyar helyesírás szabályai
-
hzcs
senior tag
ha látja a fon is, hogy szórom a netet, vagyis ugyanarra a célra megfelel, mint amire kiadták eredetileg, akkor belevágok. De nem szeretnék soros kábelt csinálni, úgyhogy csak akkor frissítek, ha biztosan sikerül utp-ről.
Honnan lehet leszedni alternatív fw-t?Múltkor valaki írta, hogy nem szívesen adna olyannak kódot, aki megveszi a fonerát és egyből átflesseli. Vagy ez nem az a téma?
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Köszi a kódokat, egyet elhasználtam!
Rendeltem egy La Fonera + La Fontenna kombót, 3500 Ft körüli összeggel terhelte a számlám, PayPal-on keresztül fizettem.
Két e-mail-t kaptam: egyet a FON Community-től, hogy "Confirm your registration", a másikat pedig a PayPal-tól, a fizetésről.
Kérdésem, hogy a "My Fon"-on kellene-e valahol látnom a fenti megrendelésem?
Köszi,
Zoli
-
hzcs
senior tag
Lehet ostoba kérdés, de a fonerát rá lehet valahogy bírni az upnp-re, vagy dmz-re?
-
04ahgy
nagyúr
Na, kicsit előrébb vagyok. Szétszereltem, és van odabenn egy 10 tűs tüskesor. Gondolom az az általad is említett soros interfész. Már csak azt kellene akkor kideríteni, milyen programmal lehetne beletölteni az új firmware-t, meg egy adatkábelt szerezni / kölcsönkérni / kreálni...
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Az egyik legjobb barátom Foneráját épp az imént tettem tönkre. A 0712-es FW-t akartam volna ráflashelni, de meghalt szegény. Nem éled fel a WiFi jele, LAN-on meg világít ugyan a lámpája, de nem kommunikál a 169.254.255.1-es IPcímet beírva, 169.254.255.2-es IP-jű géppel. (Subnet 255.255.255.0)
A FW frissítés azért kellett volna, mert a 0711 FW-vel nem akart PPPoE csatlakozni.
De most semmit nem csinál!Valami megoldást tudtok, vagy az RMA marad?
Köszi mindent!
HGyu
-
HXY
addikt
válasz
kapcs-ford #2877 üzenetére
mert akkor egy Mátyást meg lehet spórolni...
-
Rick4
félisten
freewlanos kérdésben tud valaki nyilatkozni? legfőképp a wifin vett net megosztása érdekel (tehát az AP- ként való üzemeltetés)
-
ACE-
addikt
Ja, még valami. Ha esetleg valakinek problémát okozna a Paypal használata, vagy nincs dombornyomott kártyája, Webkártyája, annak szívesen segítek. Priviben megdumálhatjuk a részleteket.
-
ACE-
addikt
Énis adakozom pár promo kódot, íme:
B586325589873075
B179940725696324
B713890516455068 -
hzcs
senior tag
Torrent is működik, csak én voltam szerencsétlen, mert ahonnan töltöttem, onnan jött lassan.
A vaterás gyerek letiltott, és megmondta, hogy analfabéta vagyok a témához, meg rontom az üzletét azzal, hogy figyelmeztettem. Remélem ADSL-es veszi meg tőle, és megb@szatja vele a sz@rját
-
Rick4
félisten
ja, ott már én is találtam okostojást, aki a skystar2-es kártyáját 20ért akarta adni (12800 az új ára bruttóban) , ezt le is írtam neki, meg azt is, hogy 7K-t adok érte. erre leugat, hogy ő nem akar bukni. ja kis barátom, akkor vegyél aranyat, meg ingatlant...
utána visszanéztem, levitte 15K környékére...persze a beszélgetésünk ki lett törölve..
torrentre nem tudok mit mondani, nem élek vele..
-
hzcs
senior tag
Mostmár oké minden, minden stimmel. Minen működik, tupa ööm é bódottá. Magyek, hazahozom a linksyst, hadd pihenjen, a fonera lépett a helyére
-
hzcs
senior tag
köszi! De pont fordítva jönnek nálam elő: először a privát, utána publikus. Ezért nem találtam a publikust. Már minden stimmel, kivéve: ugye csak beállítás kérdése, hogy menjen a torrent? Mert az 1 megás neten eddig 130-cal ment a linksyssel, most a fonnal csk 80-nal megy maximum, de inkább 70.
szerk: nem teljesen ide tartozik, de azért beírom: az előbb kioktatott a vaterán egy okostojás, hogy az internetelosztó switch-ként hirdetett 10-es hubja elosztja a netet, mint egy router
-
Rick4
félisten
a myplace hálónak is kell mennie, azt célszerű neked használni, a publikus részt is csak azok használhatják, akik regeltek a fonnál, és van e-mail címük jelszóval..várj vele 5-10 percet, keress rá az új hálózatokra, ott lessz a myplace is..amikor odakattintasz a csatlakozásra, kérni fog jelszót, és felhasználónevet. na ekkor kell bepötyögni a készülék alján található számsort, ami az S/N után van..
-
hzcs
senior tag
Na sikerült, csak később jelenik meg a publikus rész. Szépen beállítottam mindent.
Kérdés: Linusra állítottam a fonerát, akkor itt boldog-boldogtalan tud netezni, vagy csak a fonerók? Mert most a publikusra vagyok csatlakozva, de addig nincs net, amíg be nem jelentkezek a fonra. Akkor csak a fonosok tudnak csatlakozni a netre? (bocs ha láma a kérdés) -
hzcs
senior tag
Ezt alig akarom elhinni: ez a kis szerkezet a mini antennájával akkora jelet ad, mint a linksys wrt54gl-em egy 7 és egy 10dbi antennával.
Viszont a QIG elég nagyvonalú, azt se írja hogy kell elérni az admin felületet, mi a jelszó a private lan és a public menüponthoz, stb... Ráadásul nekem csak private hálót lát a gépem. Ennél fogva nem tudok a publichoz csatlakozni, és beregelni a wifi.fon.com-ra, a private hálón keresztül meg nem jön be az oldal. Ötlet? Bár még próbálkozom. -
ACE-
addikt
Hogy adjátok itt meg a Promo kódot? Csináltok egy email címet és küldtök magatoknak? Olyankor nem csak arra az email címre lehet regisztrálni a cuccost?
Ha valakinek kell fonera szóljon, kedvezményesen adok. -
HXY
addikt
Van olyan ország, ahol $ fizetőeszköz, de ugyan olyan az áramcsatlakozójuk, mint Magyarországon?
Mert ha van, akkor 2500 Ft-ért meg lehet rendelni a cuccost, mivel a rendeléstől számított 24h belül szabadon lehet módosítani a szállítási címet.
-
hzcs
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2844 üzenetére
Akkor remélem holnapután megkapom, 31-én rendeltem
-
Blaise
veterán
Néha elszáll a netem a fon routerrel, és amikor belépek az admin felületre ezt a hibaüzenetet adja:
ifconfig: ppp0: error fetching interface information: Device not found
Ez mitől van ? 1-2 percen belül működik megint
-
Hülyesamu
csendes tag
Itt van még három promó kód:
B104197949332258
B657234084577241
B218420401592781Bibí, nekem notival és telefonnal is megy a fonera (más meg nincs is)
-
HXY
addikt
valaki használja Nokia telefonnal?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #2845 üzenetére
vezetékesen beállítottad a publikus cuccost? ip az 1. hsz-ban, akkor legegyszerűbb direkt kábelkapcsolattal játszadozni vele, bár valszeg routeren keresztül is eléred.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2845 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy a Linksysen DD-WRT V23 SP2 van.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy óra alatt még mindig nem boldogultam a beüzemeléssel...
Valamiért nem akar a publikus AP IP címet kapni, míg a My Place simán kap (ráadásul elvileg jót, 192.168.10.xxx).(Konfig: Linksys WRT54G router, ez osztja a netet (wifi részét most kikapcsoltam), a fon kap is IP-címet tőle DHCP-vel, ez látszik az admin oldalán is (mind a linksysnek, mind a fon-nak), a fon DHCP módban van.)
Mi lehet a probléma?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Január 29-én rendeltem, és ma már meg is érkezett a Fonera és a Fontenna. (Most ment el a UPS-es srác.)
8 nap alatt ideért a cucc, ami egyáltalán nem rossz...Viszont: CD-t nem találtam a csomagban, és dokumentációt sem, csak egy QIG-ot és két matricát. Mindegy, a weboldalról majd letöltögetem a doksit.
-
ngabor2
nagyúr
azt tudom... de legalább nem mondhatja, hogy nem tudta...
de egy másik, nem teljesen technikai jellegű kérdés (amit már egyszer kérdeztem, csak választ nem kaptam):
- van egy fonerám, ami több, mint 1 éve folymaatosan szórja a netet, tehát a "hűség" letelt. ez még az a fajta, amin viszonylag egyszerű fw-t cserélni, meg mmc-olvasót beépíteni. mennyire tartjátok etikusnak, ha én ezt lecserélem egy frissre, és jóól megberhelem? -
wwenigma
Jómunkásember
Azt eszrevettetek, hogy ha sajat email cimre akartok kuldeni, akkor azt irja, hogy mar van arra a cimre free fon?
-
ngabor2
nagyúr
aki nem 3 hetet, max 2 napot akar várni, és max a magyar postaköltséggel (debrecen esetén annyival se) kíván többet fizetni érte, annak: [link]
megj.: csak akkor, ha tényleg be is üzemeli, tehát a "megveszem oszt átflesselem" júzerek kíméljenek, ellenőrizni fogom, hogy megy-e a cuccos!
-
04ahgy
nagyúr
Ma beléptem a FON oldalra kicsit nézelődni. Azt írja, hogy még 20 invitációm van.
Úgy döntöttem, hogy a napokban 5 promo kódot ebből közzéteszek, feltéve, ha van rá igény...
Tényleg, miért nem egyszerűbb a kérvényező címére kiküldeni egyből a meghívót? Hátrányokkal / előnyökkel járna-e?HGyu
-
Fonos
csendes tag
3 Promotion kód, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró. (Kizárólag saját használatra, nem továbbértékesítésre)
B200486746912877
B357273424040761
B989709254725045https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel. Ha azt írja, hogy Invalid promotionalCode, akkor már valaki felhasználta. Fizetni a megrendeléskor dombornyomott kártyával vagy PayPal-on keresztül. ( Ha jól tudom, akkor PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, elég ha az aláírásnál van 3 jegyű biztonsági kód.)
-
HXY
addikt
If the screen where you can register your FON social router does not automatically appear and you’re forwarded to the FON pass buying screen, it may be due to two reasons.
a) Your FON social router has already been registered by another user.
b) Another FON user has connected in your router before you.
If this is your case, send us an email with the MAC number of your router. You can find it under the serial number of your equipment. -
Ramius
őstag
Megkaptam a csomagot. Hétvégén izzítom.
-
wwenigma
Jómunkásember
Hmm, jo ez a freewlan, most raktam fel. Leginkabb azert, mert alapelveket nem szegve tovabbra is megosztok, viszont ki van okositva a cucc...
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Volt két Fonerám, de nemrégiben az egyiket átruháztam másra. Viszont gyakran van kikapcsolva (éjjelre áramtalanít teljesen.
). A fon oldalon még mindig az én routereim között szerepel, hogy lehetne onnan eltüntetni?
Üdv.: HGyu
-
HXY
addikt
-
bnss
veterán
Üdv.
Olvasgatom a totyikot, felkeltette az érdeklődésemet a FON. Viszont van még nyitott kérdés számomra, ha nincs a közelemben FON hotspot (FON felhasználó), akkor így jártam, nincs net? Azért kérdem, mert Pécsett vannak FON-osok, de tőlem relatyve messze, illetve ahol fontos lenne a net (Harkány) ott nincs egy FON tag sem. Köszönöm a felvilágosítást előre, nem újonckodom többet.
-
ngabor2
nagyúr
no, akkor Fonos kedvéért egy korrekt ajánlat: beszerzési ár + pk-ért az első 2 jelentkezőé 2 fonera + 1 fontenna. persze csak külön-külön, jelentkezés és részletek csak pü-ben.
-
HXY
addikt
-
Hülyesamu
csendes tag
Szépen fogynak a kódok, itt vannak az aktuálisak:
B256141159842405
A209658840204041
B498615188641616 -
HXY
addikt
2,5 hét alatt én is megkaptam.
Sok képet láttam róla, de élőben nagyon meglepett, hogy milyen pici a kütyü.
A SIP hívások csak nálam pocsékok rajta? -
Hülyesamu
csendes tag
Aktuális kódok:
B182152296992226
A209658840204041
B980614788464106 -
hzcs
senior tag
SMA csatija van a fontennának, amelyik a pci wifi kártyákra megy?
-
ACE-
addikt
Az is gáz ha 3000 helyett odaadom 2000-ért a zsír bontatlan fonerát?
-
hzcs
senior tag
A középső kódot felhasználtam, köszönöm szépen!
Nekem 3443 forintot vett le a fonerára és a fontennára együtt. Valóban nem nehéz használni, és a paypalt is létrehozza. Kíváncsi vagyok, mikor érkezik meg.Biztonsági kérdések: Ha a privát hálózatomat levédem, de a "mindenki" hálózatát nem, akkor az ugye nem fordulhat elő, hogy valaki meghekkeli, és a védett hálózatom forgalmát is látja?
Nyomon tudom követni, hogy ki használja éppen a külsős hálót?Szerk: kár, hogy az omnidirectional antennát nem lehet akciósan rendelni, kellett volna 1. Sztem az jobb, mint ez a fontenna.
-
ngabor2
nagyúr
no, most akkor foglaljuk össze, hogy kit is csapok be ezzel.
- a fon-t? nem hinném, hisz kifizettem érte az akciós árat.
- aki megveszi? a hirdetésben ott a link, a topikban talál promó kódot, tudja, hogy olcsóbban hozzájuthat, ha türelmes. tehát őt se.
- a többi fonerot? akinek nem kell, nem veszi meg.sőt, vannak valszeg olyanok, akik így megveszik, de a webshopból nem vennék meg. így terjed is a cucc.
miért etikátlan haszonszerzés? akinek 3 hét megér ennyit, az talán másként vélekedik. a boltoknak is etikátlan a haszonszerzése?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ma megjott vegre a FON-om, belőve, üzemel...
Kicsit szivtam, de miutan lecsereltem az alap wpa kulcsot, beindult a net full sebességgel... ? Most vagy 30 karakter random kisnagybetuszam....
Jo langyos...Van 19 meghivom, aki szeretne, privi!
-
Fonos
csendes tag
válasz
ngabor2 #2804 üzenetére
Elég furcsának találom a "kis haszonnal" értékesítem az akciós Fonera projektet. Ha árulni akarod, akkor vedd meg teljes áron, ha meg szimplán "jófej" vagy, hogy ne kelljen hetekig várni, akkor ne nyerészkedjél rajta.
Amikor beváltod az akciós kódot nem azt vállalod, hogy kis haszonnal továbbadsz rajta.Szépen kérek mindenkit, hogy lépjünk túl a piti 1500 Ft-os (etikátlan) haszonszerzésen és inkább arra fordítsuk az energiát, hogy minél több emberhez eljusson a 11 Eurós Fonera.
-
ngabor2
nagyúr
még van egy kód, aztán jön újabb 3:
B804333267512271 -
róland
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2800 üzenetére
Igen, ezek egyikét felhasználhatod. Ha mégsem sikerülne, akkor próbálj másik kódot, mert sokan nem jelzik, hogy felhasználtak innen kódot. Vagy kérj egy kódot privátban valakitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest