Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Egy régi cikk az Index-ről: [link].
-
róland
veterán
S íme a La Fonera 2.0 fejlesztői. Érdemes Kalóz Imre honfitársunk nevét megemlíteni.
-
róland
veterán
Kezdésnek ajánlom figyelmedbe a topic nyitó hozzászólását, melyben a PH! moderátorai összegyűjtötték a topic fontos információit.
Tudtommal nincs területi akadálya Magyarországon La Fonera router üzemeltetésének.

Amennyiben van szélessávú neted, úgy azt megoszthatod egy ilyen router segítségével. A jogi oldalát (internet szolgáltatód szerződési feltételeit) most hagyjuk. (Szvsz nagyon véleményes a szerződészegés egy La Fonera üzemeltetésénél. Szerencsére mindkét SSID jel védett, s nem csatlakozhat hozzá bárki.)Amennyiben tudsz várni még 2 napot, úgy a Fonosfera blog információi alapján valami meglepetés készül:
"We’ve added nice features, fixed most of the known bugs (not all, sorry) and set it ready to accept the nice coming plugins. We will take a short break for Xmas, we deserve it, believe me, and then will come back with great surprises. Because Tantor is our Santa present but in Spain, we also celebrate the coming of the Three Wise Men the 6th of December, so expect new nice things by then." - apró megjegyzés, hogy a Három Királyok ünnepe január 6-án van, így ezután várható a meglepetés.
Pár hozzászólást visszaolvasva, találsz egy lassan hosszabb bemutatót az én La Fonera 2.0 beta-mról, ami a topic kezdő hozzászólásában Liberator-ként említett router.
Mivel ezen van közvetlen UTP port a számítógép felé, így a csomagján/-ban lévő útmutatók alapján egyszerűen beüzemelhető. (Első bekapcsolásnál fontos a dobozon lévő sorrend betartása:
- csatlakoztatás a szélessávú internetre,
- router feszültség alá helyezése,
- 45 perc várakozás a frissítésre (amíg zöldre nem vált a "Power" LED),
- ezután használható számítógéppel.Sajnos a router csak a publikus WiFi-n keresztül aktiválható, tehát kell egy WiFi-s eszköz hozzá.
Firmware frissítését én WUBI-val telepített Ubuntu 8.10 alatt végeztem. A leírás 20 perdcével szemben, majdnem 3/4-ed óráig tartott. Utána párszor újra kellett indítanom a routert, ahogy a funkcióit újra aktiváltam, de ezen kívül nem volt más gond. Ha tudsz angolul, akkor a La Fonera 2.0 Wiki alapján nem lesz gond a frissítéssel.
-
appia
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék csatlakozni a FON WiFi közösséghez.
Segitsetek az elindulásba.
Én Budafokon vagyok,ott lehetséges e az üzemeltetés.
Sajnos nagyon keveset/majdnem semmit/nemtudok a müködésről,úgy hallotam róla.
Kérem segitségeteket.
Elöre is kössz
appia -
kataiv
csendes tag
Sziasztok
Egy kis gondom akadt a routerremel (fon). Átváltottam UPC kábeles netre, de nem tudom a routert életre kelteni. vezetéken megy a net. UPC-nél regisztrálnom kellene a router IP-címét de nem tudom. A telefonos segítségnél (1221) azt mondták, hogy dugjak oszze mindent és indítsam újra a modemt meg mindent és automatán felismer mindent a modem és utánna lehet regisztrálni, de nem csinál semmit.
T-mobil-nál pppoe volt megadva és felhsználónév meg jelszó kellet, de UPC-nél milyen beállítás kell a routernél ????Köszi
-
róland
veterán
Január 6-ig pihi a bemutatóban.
Akkorra ígértek valami meglepetést. Remélem, a torrent plugin lesz az, s nem a mostani pepecselős telepítéssel lehet csak felrakni.
-
kataiv
csendes tag
és a fon-t hogy kell beállítani hozzá?
-
kataiv
csendes tag
Köszi
De nem vagyok nagyon otthon ebben a témában, milyen új MAC címet?
Sima dhcp csatlakozást kell beállítani? -
amargo
addikt
Köszi, erre lettem volna kíváncsi

Még egy kérés kérdés t-mobile web'and'walk os (icon 225) usb stickje akinek van és ilyen Fonja is kitudná próbálni, hogy mennyire megy vele? Egy fórumon olvastam, hogy a támogatást éppen várják hozzá, de lehet azóta jött ki rá valami.
Esetleg Budapesten ha van valakinek, 1x kipróbálhatnánk vele.
Köszönettel
amargo -
kataiv
csendes tag
Sziasztok
BUÉK mindnekinek!!!Egy kis gondom akadt a fonommal. Átváltottam UPC kábeles netre, átírtam a felhasználónevet és a jelszót a router oldalán de nem akar működni. Mit kelle még átállítanom?
Köszi
-
róland
veterán
Még 2 fotó, működés közben:
-
róland
veterán
Újabb, ezúttal élő, képek:
a Csomag
oldalról
termékjellemzők
doboz kinyitva
a doboz tartalma -
róland
veterán
Most végeztem a firmware frissítésével. Egész jó ez a dashboard-os megjelenés!
-
-
róland
veterán
Végre aktív a routerem!

Megoldás: a publikus WiFi-n bejelentkezve lehet aktiválni. Se vezetékes neten, se a Privát WiFi-n nem aktiválható a gyárilag szállított firmware-rel.
-
róland
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Most épp szenvedek.
Buta módon elkezdtem feltölteni egy ~800 MB-os .avi-t a pendrive-ra, s bizony szörnyű lassú.
S megszakítani se lehet. 
Pedig tud elég problémát okozni egy ilyen. Gyönyörű interferenciát a házunk kábeltévés rendszerében, ha ezen keresztül kötöm be a gépemet.

-
ngabor2
nagyúr
elvileg nem illene, hogy egy ilyen passzív eszköz visszafogja.
ki kellene deríteni, hogy mire van állítva a fon (10, 100, vagy auto). az a baj, hogy linux alatt csak az mii-tool nevű cuccot ismerem ehez, ahoz meg egyrészt ssh kell, másrészt nem tudom, hogy fenn van-e a firmware-ben.
-
róland
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ez engem is érdekelne?! De még csak most kezdtem a tesztelést.
Konfigom az adatlapomon, kis kiegészítés hozzá itt:
- 1 db APC SurgeArrest túlfeszültség védő elosztó, minden azon át kötve (LAN is). AZaz a Fonera-ról ide jön be az UTP kábel és innen megy tovább a gép felé.
Lehet ez a "hiba" oka?
-
ngabor2
nagyúr
hááát, az nem valami vastag
azt jelenti, hogy legalább az egyik csati csak 10Mbitet tud.csak úgy elméleti szinten: nem hinném, hogy sokkal többe került volna az előállítás, ha mindkét aljzat 100, vagy akár 1000Mbites. egy másik topikban azt fejtegetik, hogy filléres dolog manapság a gigabites vezérlő. nem tudom, de az elterjedtség és a tömeggyártás miatt valszeg igaz.
-
róland
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
WUBI-val dual bott-os a gépem.

Szóval akkor ext2 legyen? Köszönöm a segítséget a pd formázáshoz.
Első tapasztalatok a Liberatorral:
- vezetékes net szépen megy a gyári erősen post-alfa/pre-beta (2.0.1 r1) firmware-rel is;
- pendrive-ot felismerte, mountolta (Kingston DataTraveller 1GB), a router adminisztrációs felületén keresztül elérhető annak tartalma;
- sajnos a fent említett firmware-rel nem lehet vezetékes kapcsolaton keresztül regisztrálni/aktiválni.Minden Házigazda/Moderátor "sapkás" lett?!

-
ngabor2
nagyúr
pendrive-ot ext2-re akarod formázni, semmiképp nem ext3-ra. azzal kb. fele idő alatt tönkremegy (vagy még hamarabb), illetve sokat lassít a naplózás.
amúgy igen egyszerű, bedugod a gépbe, megnézed a /var/log/messages-ben, hogy miként ismerte fel. vinyók számától függően /dev/sdb-től felfele valami. ha már van rajta partíció, akkor root-ként mke2fs /dev/sdx1.
ja, feltételezem, hogy linuxod van
win alól... passz. addig gyűjts be egy linux live rendszert, nálam mindig van egy pendrive-on 
-
róland
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Hali!
Sajnos elakadtam az aktivációnál, mivel vezetékes neten nem megy - ráadásul fogalmam sincs, hogy miért. Talán holnap egyik kollégám notebookjával sikerül aktiválni, s akkor kezdek bele majd a szoftveres tuningba.
Én pendrive-ban gondolkodom, ahhoz nem kell neki külső táp. (A kérdés csak az, hogy lehet-e egy pendrive-ot ext2/3 fájlrendszerre formázni? Még nem néztem utánna, de amennyiben igen úgy tavasszal-nyáron szeretnék venni hozzá egy 32-64 GB-os modellt.)
HDD-hez pedig egy USB-s tápot tudok jelenleg használni, amit tavaly vettem egy MP3 lejátszó töltéséhez.
S boldog karácsonyt még így a végén is!
Természetesen megosztom a tapasztalataimat, remélem már hamarosan.
-
róland
veterán
Korábban már linkeltem a La Fonera 2.0 wikijét, de most nézem, hogy a tegnap még RC2-es firmware mára "Final"-ra változott: 2.2 Final aka Tantor The Elefont.
Azaz karácsonyi ajándékként elkészült a La Fonera 2.0 (leánykori nevén a Liberator).

(Frissítenem kellene itthon, a hét elején megjött routerem firmware-jét!)
Boldog karácsonyt minden Fonero-nak!
-
róland
veterán
Megérkezett a Liberator-om.

-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Hali!
HDD-t mivel kötötted rá?
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Van egy Fonera routerem, de mivel vettem egy másikat itthonra, így ezt megkapná anyósom.
Cirka egy évig én használtam itt Újpalotán.
Ha ezt elviszem hozzá Kőbányára, akkor rendesen működni fog ott is? Valamit kell állítanom, akár a Fon-os fiókomban (cím átírása vagy egyebekre gondolok)?
Gondolom nincs helyhez kötve, de azért inkább megkérdezem, minthogy ott szenvedjek vele aztán
Köszönöm!

-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Hali!
Most nézegettem, hogy Transmission klienst használnak páran torrentezni.
Érdekelne, hogy miként is lehet ezt telepíteni.
U.i.: Privát is ment.
-
wwenigma
Jómunkásember
Régebben mondtam, problémáim voltak DD-WRT firmmel. Fagyott, nem indult, etc. Megoldódott.

Valamiért nem volt jó neki, ha WAN Traffic Counter/ttraff Daemon be volt kapcsolva, azt kikapcsolva, 12nap hibamentes uptime van már.

-
04ahgy
nagyúr
Én már használtam QRM-ben, igaz a 0.9.7-et. Sok idő, míg be lehet lőni, de ha egyszer jó, úgy marad. Áramtalanítás után viszont nem csatlakozik, fix IP-vel sem a már beállított hálózathoz. Nem tudom miért. Belépve, állítgatva egyszer csak megjavul, de ez változik, hogy mikor. Néha fél óra, néha kettő...

HGyu
-
kew
senior tag
Hali!
0.9.6-os freewlan-t QRM módban használja valaki? Ha igen, le tudnátok írni, hogy kell beállítani, mert nekem nemigazán akar működni. Másik fórumon írta valaki, hogy neki sem ment, hátha itt valakinek igen

Eddig így próbálkoztam:
Az Advances/Internet connection alatt átállítottam a Mode-ot WLAN (QRM)-re, alá beirtam a csatlakoztatni kívánt ssid-t. Ez után a status page-n látja is a dlink-et, de IP-t nem kap tőle. Próbáltam másik routerre is csatlakoztatni, de ott is ugyanez a helyzet. Pedig laptopról mindkettő elérhető, a fonerán meg egy 8dbi-s antenna van jelenleg.Próbáltam megadni neki fix IP-t is, de úgy is ez a helyzet, sőt restart után eltűnik a beállított IP...
Hja, és ebben az állapotban nem sugároz egy ssid-t sem a fonom, így csak kábelen tudom piszkálni. A private-nek nem kellene mennie így?
thx

-
ALI_G
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
zeroconfig?
a laptop (ibm r51) sajátját leszedtem, mert úgy sejtettem az gubancol, jó is volt egy hónapig utána 
XP saját cuccát használtam eddig.
Tegnap este valahogy a külső hálóról is ledobott, nézegettem a beállításokat, nem csináltam semmit és csatlakozott a saját hálózathoz.
-
poffsoft
veterán
Nekem mindig 'nyílt'-ra változott magától, és addig nem volt hajlandó felcsatlakozni.
Mindig visszaváltottam wpa-ra, tkip-pel, és beírtam a passphare-t is, utána megjavult...
A drivered jó? zeroconfigot használod, vagy a sajátját? próbáld ki mindkettőt...ja, és a hálókártya tulajdonságok,speciális fülön lehet még mindenfélét állítgatni, ott is érdemes körülnézned...
-
poffsoft
veterán
A kapcsolat tulajdonságai táblára kell eljutnod, ott a második fül valami hálózatok, ott sorolja fel, milyen hálózatokat lát(hat), alul egy kis ablakban, és ha ott megnyitod a hálózatot (szerkeszt), ott írja ki milyen a hálózat titkosítása. És én hiába állítottam be a wpa-psk (tkip) megosztott hálózatot MyPlace ssid-vel, mindig nyílt-ra változott, nem is tudott feljelentkezni a wpa-val védett myplace-re, csak a fon_ap -re..
(Bocs hogy nem pontosan írom a fülek nevét, de most sem a saját gépemről írok, itt meg nincs wlan ) -
poffsoft
veterán
Ez windows feature lesz.
Véletlen, ha a vezetéknélküli tulajdonságaira (elérhető hálózatok/speciális tulajdonságok, Hálózatok)rámész, a titkosítást nem kapcsolja át a win nyílt-ra? Nekem azt csinálta, és majd megőszültem, mire megtaláltam...
Most már viszont ha nem akar csatlakozni, tudom mit kell megnézni elsőre
-
ALI_G
veterán
na hát szóval hazajöttem, de egyszerűen most már nem akar kapcsolódni a belső hálózatra. A nyíltra simán csatlakozik és van is net, de miért nem hajlandó a belső hálóra csatlakozni?!
XP van a laptopon, windowsos bejelentkezőt használok. Próbáltam már a wifi hálókártyát letiltani, engedélyezni, kihúztam a FON-t, visszadugtam, de semmi.Mi a rák van ezzel?

-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Azért kérdezem, mert a megrendelésnél megadható kód is.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Promóciós kóddal mennyibe kerül? Mert a FON Shop-ban van lehetőség promóciós kódot megadni.
-
kapcs-ford
őstag
Fonera 2.0 Beta Review
Doboz:
[link]Régi és új:
[link]Egymáson:
[link]Mi ez a 2.0? mivel tud többet? Must read. Screenshot-ok
[link]Dobozban
onera 2.0,szokásos kábel , adapter, használati lap és matrica.Ezt a verziót nem lehet wlan-on keresztül regisztrálni csak kábelen keresztül ami azért jó mert nem fogom regisztrálni
már fon user vagyok tehát miért is osszam duplán a netet?
Nem sokat próbálgattam eddig mert nincs sok időm, usb-re raktam egy vinyót és jól megy a fileshare-ing házon belül.
A olcsó noname camerámat még nem support-olja de majd biztos lesz driver, addigis jól néz ki rajta.
Cam:
[link]Torrentkliens plugin-t még nem találtam meg..
Időm sajnos nincs erre tehát szerintem majd ha kijön egy jó firm akkor aktiválom na meg kész lesz a 3g-wlan support a huawei modemekre.Kint van a fon.shop oldalán tehát már lehet rendelni országhoz való kötöttség nélkül! 50euro postával!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ránézek.
Milyen a torrent kliens?
-
ALI_G
veterán
nektek szokott olyan lenni, hogy nem csatlakozik a FON-hoz a PC? Faterom egy csomószor szív, mert nincs miatta net és nem tudom miért.
nem eredeti "firmware" van rajta, hanem ez a módosított, viszont e nélkül nem tudnék netet osztani, mert a szolgáltató MAC adressel. -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Kösz!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Írtam privit.
-
kapcs-ford
őstag
Mivel mégsem sikerült találnom olcsóbb cuccot ezért jelentem, hogy a Fonera 2.0 Liberator megrendelve!
A fon-nak van egy progija telcsire, wifis telcsid osztja wifin a 3g kapcsolatot. Egy haverom szerint nagyonjó.
[link]
Van olyan progi is amivel a gépeden levő netes kapcsolatod tudod megosztani wlan-on hotspot-ként de nem tudom mi a neve... egyszer be volt ide linkelve. -
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Pedig mostmár itt lenne az idelye..
Mert 2-en egy USB sticket használni nem jó pofa.. Max notirol fogom osztani a router felé a netet, ami majd tovább adja, de ez milyen már?Bár a T-testvérnek is jöttek ki GSM-es routerei, csak mennyi lesz?
-
rgqjx
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre szorulok!

Elkezdtem frissíteni a Fonerámat (Fon2200) a leírt módon.
Szépen futott is a flash, amíg az NVram-hoz nem ért, de innentől kezdve nem történt semmi (több mint 1 órát vártam). Leállítottam a frissítést és a leírás "Fix from Bad Upgrade FLASH" részét folytattam, tehát a ap51-flash-fonera-gui-1.0-42.exe nevű progit lefuttattam úgy, hogy semmi nem volt bepipálva. Ez rendben le is futott.
Innentől kezdve a WLan led többet nem villant fel. Próbáltam mindenféle resetelési módszert, de nem jutottam előbbre. Jelenleg egy freifunk 0.7.2 r3 hacked nevű rom van a fonerámon és ettől szeretnék megszabadulni és visszaállni a gyári 0.7.1.1-re, mert a dd-wrt romot szeretném rátölteni. Sok módszerrel próbálkoztam, de nem megy.Szeretném kérni tanácsotokat, hogy mit tehetek? Építsek rá soros portot és úgy biztos sikerrel járok, vagy van esetleg valakinek jobb ötlete is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Áhhh, csak szenilis vagyok.
Akkor én is kérek 5leteket, GSM lekezelő routerre, mert eddig csak drákat láttam.. Linksys-t.
-
ocsi31
csendes tag
szeretnék kérni egy Fon meghívót.köszi
-
HXY
addikt
Sztem egy nagyon jó kütyü a FON2 helyett: [link]
Lehet, h egyre beruházok.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
imho szétkapni kevés... ahoz érteni is kellene. bár ha hirtelen lát az ember benne 4 egymáshoz közeli kivezetést, akkor már bizakodhat, különösen, ha a 2 szélső között 5V-ot mér

-
lapsang
csendes tag
Megoldódott a gondom, a fon-osokat kellett megemaileznem mert valaki regisztrálta már magát a nevemmel mialatt a router konfigolta magát.
Bocs hogy idepofátlankodtam a klubotokba. -
kapcs-ford
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Jó lenne... kinek van olyan fonerája hogy szétkapja?
(#3408) róland:
A 7/24-re és még sokmindre találtam az Aspire One-t (ssd verzió) nézd meg a témáját ha gondolod.A wind az nekem nem jött be, gyengus bill. és kijelző, venti nem szabályozható ezért éjszaka zümi, túl nagy kijelző/gép és drága.(#3409) amargo
Valóban, csak a hardware-t néztük, elvégre a fonera2.0-ból szinte bármit lehet faragni.
Már vannak modemek melyek kezelik az hsdpa etc..usb modemeket csak drágák. -
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ez miért is jobb? Mármint ez a Linksys, nem tud GSM kártyát lekezelni.
Nekem meg pont olyan alternatíva kellene, ahol GSM-t is hozzá lehet csapni valahogy, akár usb stick-en kerszetül.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
NEkem nem tűnik annyival jobbnak a Linksys NSLU2.
Ráadásul nem tudom az milyen torrentezni. (7/24-es torrentezéshez kellene valami eszköz. La Fonera 2 vagy MSI Wind tetszene.)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
a fonera+-ra lehet vajon usb-t hegeszteni? mert ha igen... akkor nincs kérdés. 12k-ért valóban lehet jobb cuccost venni.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Lefújva!
Bocs róland!
(nekem se lesz)
Project lefújva, nem rendelünk. az ára miatt. Haverom ajánlott egy jobb cuccost aminek a neve Linksys NSLU2.
Mint az a fon fórumából kiderült, vagy legalábbis szerintünk gyenge a cucc és szinte ua. mint a foneraplussz.
A legjobb választás erre a célra az az NSLU2 (igaz jóval drágább).
* FON2100 aka La Fonera 1.0 :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/16MB, 1 Ether (blindage métal sur le PCB, connecteur console à 10 pins)
* FON2200 aka La Fonera 1.1 :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/16MB, 1 Ether (pas de blindage sur ls PCB, connecteur console à 4 pins)
* FON2201 aka La Fonera+ :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/16MB, 2 Ether (switch Marvell 88E6060).
* FON2202 aka La Fonera 2.0 :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/32MB, 2 Ether (switch Marvell 88E6060) + USB 2.0.The NSLU2 has an ARM-compatible Intel XScale IXP420 CPU running at 266mhz includes 32 MB of SDRAM, and 8 MB of Flash memory
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Engem érdekel.
De előbb jó lenne pár felhasználói véleményt, tesztet olvasni.
Gondolom, neked hamarosan lesz egy működő darabod.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
-
kapcs-ford
őstag
Amit sikerült megtudni az az hogy karácsonyra lesz kapható a teljes szoftveres és az ára jóval több lesz alighanem duplája. De semmi sem megerősített, sem az ára sem a boltba kerülése... elvégre már ez a második vagy harmadik kari lesz amire tervezik.
Ami biztos hogy a jelenlegi béta az limitált darab.
Most beszéltem egy haverommal és valószínűleg rendelek többet tehát ha minden igaz akkor lesz 4 darab felesleg, megrendelem és akinek kell az jelentkezik és küldöm neki postán innen hispániából.
Az ára az 50euro + a posta magyarba ami további 20euro(ajánlott) vagy 15euro ha belefér egy másik kategóriába. (Ha megérkezik a cucc akkor tudom csak meg)Fizetés előre paypal-al (a költsége téged terhel a ppcalc.com szerint).
Mehet az ebay shop-omon keresztül is.Ha valakit érdekel akkor az írjon de csak az akit komolyan érdekel és minél hamarabb mert limitált a példány.
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Höhhh, az jó, ha ezeket tudni fogja!
Akkor megéri venni

Ui.: Már meglévő fon-hoz is lehet kérni? Utána olvasok..Szerk:
Bár látom nem is lehet rendelni..Ui.: hol tudom megnézni az aktív promó kódjaimat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

S megszakítani se lehet. 
azt jelenti, hogy legalább az egyik csati csak 10Mbitet tud.
win alól... passz. addig gyűjts be egy linux live rendszert, nálam mindig van egy pendrive-on