Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Valami készülődik a FON-on.....
-
HXY
addikt
az USA-ban csak 2200 Ft a router + az antenna
-
ACE-
addikt
Ha valakinek kell promotion code, priviben küldje el az email címét.
-
net84
őstag
Az imént bejelentkeztem a fon.com-ra, hogy megváltoztassam a mail címemet. Ahogyan elnézegettem a dolgokat, mindent tudok változtatni, csak aze-mail címet nem.
Illetve, ami nagyobb gond, hogy a rendszer szerint szeptember óta nem megy a fon-om.
Tény, hogy kb. 1 hónapja nem néztem rá, de korábban használtam arról a netet és működött.
Remélem ez nem pusztult meg. De még levelet sem küldtek, hogy te marha nem megy a fon x napja. Holott korábban egy ismerősnek 1 hétig net hiány miatt nem ment a routere, egyböl kapott egy mail-t kb. a 3. nap után... -
ALI_G
veterán
válasz
kapcs-ford #2681 üzenetére
én nem kaptam és tag vagyok egy ideje. Emléxem mikor osztották az ingyen acc-okat, de én nem kaptam, csak akkor is ilyen kedvezményesre lett volna lehetőségem vagy hogy is volt..
-
kapcs-ford
őstag
Kiszórás akkor volt mikor mindenki (meglevő tulajok) kaptak 3 ingyen cakkpakk meghívót fonerára..
Lehet ez pont nem egy profitorientált cég, ha a tulajdonos bio-ját megnézed akkor láthatod, hogy nem ebből fog tovább gazdagodni mert azt már párszor megtette.
Ez inkább egy amolyan megálmodott eszme amibe belepottyantott pár millió eurót.
-
tibibi
őstag
ha én a legközelebbi somszédtól 2km re lakom nincs értelme a fonerának
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #2652 üzenetére
még ez is itt van, valaki vigye el. valamire kiváncsi vagyok vele kapcsolatban. aztán lesz a többi 19 is.
sőt, pü-ben dobhattok e-mail-címet is, és akkor közvetlenül arra küldöm a kódot. meg ne penészedjen ez a lehetőség, ki tudja, mikor jön hasonló, vagy jobb
segítsünk nekik raktárt takarítani
-
Fonos
csendes tag
Nagyon szívesen mindenkinek, használjátok egészséggel és szóljatok az ismerőseiteknek is!
Miután megérkezett a Fonerátok és beregisztráltátok ti is kaptok 20 kedvezményes meghívót.
Újabb 3 Promotion kód, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.
B050642031945062
B306998838849033
B947851585389429https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel. Ha azt írja, hogy Invalid promotionalCode, akkor már valaki felhasználta. Fizetni a megrendeléskor dombornyomott kártyával vagy PayPal-on keresztül. ( Ha jól tudom, akkor PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, elég ha az aláírásnál van 3 jegyű biztonsági kód.)
-
HXY
addikt
Linus vagyok, akkor az
Alienek pénzért,
a Fon tagok meg ingyen netezhetnek nálam.
A bevételből egy fityinget se látok.Bill vagyok, akkor az
Alienek pénzért,
a Fon tagok meg ingyen netezhetnek nálam.
A bevétel felét megkapom.Tehát az egyetlen különbség, hogy a Linusok nem kapnak pénzt?
-
ALI_G
veterán
ha egyszerre rendelek kettőt akkor a szállítási költség csökken egyel? Vagy minden promo kulcshoz külön lehet csak?
ez a nagy kiszórás azért van mert kész vannak az új FON-ok? Az mennyi lesz majd és mivel fog többet tudni?
bár az enyém így is szupi, igaz nehezen tudtam csak rárakni a freewlan-t, de laptoppal nézve két vájogfal meg se kottyan a jelnek otthon. Sajnos a PDA már 20 méter után nem érzékeli egyáltalán, vagy talán már 15 után sem. -
net84
őstag
válasz
ngabor2 #2663 üzenetére
ahogyan nézegettem a netet volt egy ilyen fűtős széria
Úgy vettem észre, hogy nagyon be volt lassulva, én meg kihúztam és visszadugtam. Furcsa volt a matrica az alján, vissza volt pöndörödve, amikor meg rányomtam, éreztem, hogy izzik és látom is, hogy kicsit el van szineződve a műanyag és össze van ugorva a szellőzőrésznél.
De hál istennek azóta is működik. -
HXY
addikt
Melyik futárszolgálat hozza?
Jó lenne felhívni őket, hogy megbeszéljem velük, hogy kb. mikor hozzák... -
net84
őstag
válasz
pvojnisek #2659 üzenetére
összekötöd a fon-t a chello modemmel, rácsatlakozol a fon-ra, majd a prog.chello.hu oldalon belépsz az adataiddal és beregisztrálod az új eszköz MAC címét...a honlapon egyébként minden egyértelműen követhető.
Elrepedt a gyári antenna a routeren. Találkozott már valaki ilyennel? hozzáérve sem volt, fel volt akasztva a falra, és költözéskor vettem észre, hogy a lehelet tartja a csuklórésznél össze. Nem nagy gond, van pluszba D-Link-es...csak gondoltam megkérdezem, hogy csak nálam vannak ilyen nyügök a routerekkel vagy másnál is?
1 leolvadt (de újra működik - igaz nem nálam), 1-nek meg az antennája törött... -
pvojnisek
csendes tag
válasz
ngabor2 #2658 üzenetére
Köszi az inót..
Volt már példa arra, hogy routert cseréltem (kb fél éve), akkor nem kellett változtatni semmin sem.
Hogyan tudom regisztráltatni a fonera mac-jét? Ha jól tudom, a regisztrációhoz be kell lépnem a netre. De mivel nem tudok a netre lépni a routerrel, nem jön elő a regisztrációs website..
Ezek szerint Te UPC-vel használod?P
-
pvojnisek
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek! Nemrég érkezett meg a routerem az antennával és nem igazán sikerült beüzemelnem.
10mb Chello-m van. Egy jó kis kábelmodemes routert adtak hozzá, amire rádugtam a régi wifi routeremet és automatikus dhcp beállításokkal beállítottam a wan-t.
Most a fon routerrel hasonlóan, dhcp beállításokkal próbáltam. Nem ment, nem sikerült beregisztrálni a routert. Aztán rádugtam a régi wifi routeremre, dhcp szintén, sikerült is csatlakoznia, beregisztráltam. Mindent sikerült beállítanom. így működik az új router. De minek használjak két routert?
Ha kihagyom a régi routeremet, és közvetlenül a kábelmodemre csatlakoztatom, nem sikerül felmásznia a netre.
Lehetséges, hogy a UPC "észreveszi" a fon routert és nem engedi kapcsolódni? vagy mégsem a dhcp beálításokkal kell használni?Köszi!
P -
HXY
addikt
Ma megrendeltem én is
fonos-nak köszönöm a kódot, ngabor2-nak meg a segítséget a rendeléshez.
A paypal a levont 1 USD-t is. Ezt mire?
Van a paypalnak havi vagy éves díja? -
ngabor2
nagyúr
ezeket hogyan kapod? mert nekem továbbra is a 20 "drága" meghívóm van.
mod: lehet, hogy nem is olyan drágák? valakinek küldenék egyet, hogy nézze meg, mennyibe kerül most. kicsit hülyén nézne ki, ha megint magamnak küldeném...
mod2: oké, megvan: B505353818505008 használjátok egészséggel. jön majd a többi is.
-
Fonos
csendes tag
Örülök, hogy gazdára találtak a régebbi kódok. Ennek örömére 3 új Promotion kód, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.
B121539453949222
B620070582297567
B667955745581752https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel. Ha azt írja, hogy Invalid promotionalCode, akkor már valaki felhasználta. Fizetni a megrendeléskor dombornyomott kártyával vagy PayPal-on keresztül. ( Ha jól tudom, akkor PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, elég ha az aláírásnál van 3 jegyű biztonsági kód.)
-
ngabor2
nagyúr
a következő merényletet szeretném elkövetni: miután lejárt az első fonom 1 éves "hűségnyilatkozata", ezért azt kicsit megokosítnám, és helyette betennék egy másikat, amit most rendeltem. szerintetek ez így etikus? így nem veszíteném el a fon tagságot is, és nem az lenne, hogy csak egy ócsó wlan routerért csináltam. vélemény?
-
djszido
tag
nekem otp juniorral is ment a paypal...
és szerintem jó dolog ez a fon. hiába mondják sokan hogy így sz*r meg úgy sz*r
nekem csak kellett egy wifi router. és a legolcsóbb 7000 volt a boltban, ez meg 3200 fontennával... szóval nekem megérte -
vtechun
veterán
megkaptam a 3 FON routert. Ezeket simán beregisztrálhatom az accountom alá? Vagy elosztogatom a haveroknak és ők beregelik a saját frissen létrehozott fiókjukhoz?
-
ngabor2
nagyúr
a kártyád hátulján... mondjuk laikusként elég szép nagy biztonsági résnek látom ezt, valaki majd elmagyarázhatná, hogy miért nem az. minden szükséges infó ugyan azon a bankkártyán van (lejárat, bankkártyaszám, scs). ja, kemény 3400 pízt vett le fontennával együtt. bár sokan írták, hogy egy rakás akármi, de maga a pigtail többe kerül bótba, úgyhogy megéri
-
Osiris
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy a fonerás Linksys WRT54GL routerhez valo firmware-rel mit fog tudni a routerem? A gyári firmwares funkciók megmaradnak, vagy még butább lesz?
-
Osiris
őstag
válasz
plukacs7 #2625 üzenetére
Egyetértek. A wifimet én most is kódolatlanul használom, nincs lejelszavazva, bárki használhatja, merrt nem hiszem, hogy az a max 60Kb/s-os sávszélessége nagyon leterhelné a netem. Ezért is gondoltam, hogy csatlakozok a fonhoz, de új router biztos nem fogok miattuk venni.
-
HXY
addikt
ezt a 3 jegyű biztonsági kódot hol lehet megnézni?
online utalgatni én is tudok... de itt nem utalni kell. vagy mégis?
(nekem mkb studentem van, és minden ingyenes, még az utalás is, de csak Visa Electron kártya jár) -
Thrawn
félisten
Erste banknál vagy egy Online számlának nevezett csomag, amihez nem jár dombornyomott kártya (persze kérni lehet hozzá), de lehet vele online utalgatni
-
Fonos
csendes tag
Itt vannak az aktuális Promotion kódok, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.
B117071170212852
B863311675869083https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel. Ha azt írja, hogy Invalid promotionalCode, akkor már valaki felhasználta. Fizetni a megrendeléskor dombornyomott kártyával vagy PayPal-on keresztül. ( Ha jól tudom, akkor PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, elég ha az aláírásnál van 3 jegyű biztonsági kód.)
-
plukacs7
aktív tag
Biztos sokat gyártottak.
Ami engem idegesít, hogy nagyon lassan telik még a budapesti térkép is
Nálam ez a dolog nem azt jelenti, hogy "vegyünk óccsó AP-t aztán ha elmegyünk otthonról kapcsoljuk ki".
nah mindegy, nem akarom újrakezdeni a rinyálást, visszaolvasva ezt már kitárgyaltátok.
-
Hülyesamu
csendes tag
Hogy álltok meghívókkal?
Akinek kell 10+2 EUR-os, szóljon!
-
Osiris
őstag
A FON-hoz csatlakozni lehet esetleg a meglevő linksys WRTL54GL routeremmel is, vagy csak ha tőlük rendelem meg a router?
-
ngabor2
nagyúr
a ludus által linkelt cucc tényleg döngölősen egyszerű. a kapcs-ford által linkelt egy fokkal összetettebb, de így se egy bonyolult dolog. oké, az antennák általában nem bonyolultak, csak a megfelelő méretezés a kérdés. nem hinném, hogy emögött olyan hatalmas mérnöki és k+f dolgok vannak. bár az is igaz, a fonnak is meg kell élnie valahogy.
én is csináltam már antennát (igaz, az omni volt), ha ki volt számolva minden, onnantól kezdve türelem kérdése. csatlakozóval és szereléssel együtt 1 darab 2k alatt maradt. nagy tételben még olcsóbb lenne.
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #2617 üzenetére
ez egy antenna...minek kellene benne lenni? mikrochipnek? ledeknek?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #2612 üzenetére
mi van benne? egy fotót tudsz róla dobni?
-
kew
senior tag
hm most néztem mit irt róla kapcsford
mondjuk nekem csak annyira kell h a lakás túlsó felébe vigye rendesen a jelet, mer muter mindig panaszkodik h szakad a nete, hátha ezzel jobb lesz kicsit.
mindenesetre ha valakinek van és nem kell neki, 1-1,5k-t megérne nékemtöbbet azé nemnagyon (aprón 4k-ért adná valaki)
-
plukacs7
aktív tag
Létezik, hogy szar a Fontennám?
Kb olyan erős a jel a kis pöcökkel, mint a nagy szürke dobozzal.
Ablaküveg mennyit foghat belőle? Az ablakkilincsre akasztottam.
Milyen jó árú antennát javasolnátok a meglévő helyett, hogy még legal módon, de komolyabban tudjak sugározni?
-
kew
senior tag
hali!
ha valaki rendelne promos fonerát fontennával, de az utóbbi nem kell neki, átvenném szívesen
az egész ugye olyan 3250 ft körül lenne, 1,5k-t adnék az antennáért. pesten átvenném ha megérkezikköszi
-
Fonos
csendes tag
Mivel az előzőek elkeltek
, 3 új Promotion Code, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.
B117071170212852
B777639564277422
B863311675869083https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel.
-
Fonos
csendes tag
2 db Promotion Code, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.
B130154237041567
B612536694794815https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel.
-
kapcs-ford
őstag
A +os jelenleg EUR54.95 mindennel együtt, erre úgy tudom nem vonatkozik a meghívós kedvezmény de majd valaki megerősíti.
Elég nagy távolságot tud átvinni (sima antennával), meglepően jó. Az irányított antenna az érdekes, mikor ráraktam akkor nem tudtam csatlakozni onnan ahonnan a sima még vitte pedig irányítva volt... akkor rá is hagytam és a gyárival megy.Az irányított antennát érdemes szétfeszegetni és lerövidíteni (páka kell) a kábelt annyira ami szükséges mert méterenként 1,5db csökkenés biztos van (nem valami profi kábel).
-
ngabor2
nagyúr
nem +-os van itt a ph-n is, keress rá az aprók között.
- meghívóval olcsóbban juthatsz hozzá, ha rendeled.
- a leírás alapján elég egyszerű üzembe helyezni, pár perc és kész.
- nem kell hozzá linux ismeret, és jó eséllyel teljesen kompatibilis a vistával (hisz ez is egy külső hálózati eszköz, nem ezen fut a vista)
- fizetni... neten keresztül is lehet, ha közvetlenül a fon-tól veszed. ha a ph-ról, akkor egyszerűbb.
- wlan esetén ez egy eléggé kenőcsös kérdés, nagyon sokmindentől függ. a hozzá kapható antenna irányított, tehát csak egy irányba sugároz, más irányból nem tudod venni a jelét.
- asszem olyan +10 €
- ezt passzolom, én is linus vagyok. bill-ként csak akkor érdemes, ha sűrűn lakott helyen vagy. bár kishazánkban a fon mozgalom még nem terjedt el annyira, hogy túl jövedelmező legyen.
- ha regelve vagy, ÉS linus, vagy bill vagy, akkor bárhol be tudsz lépni az accoddal. ha más tudja ezt, az is. -
Olasza
aktív tag
Nézegettem az oldalt, meg is tetszett az ötlet. Nekem a +-os kellene. Lenne azért pár kérdésem:
Mit érek egy meghívóval?
Mennyire egyszerű kezelni, üzembe helyezni?
Kell hozzá linux ismeret, ill. mennyire kompatibilis a Vistával?
Milyen módszerekkel lehet fizetni?
Milyen távolságot tud átfogni, érdemes-e a plusz antennát beszerezni hozzá (szinte ingyen van)?
A 45€-n felül mennyit kell még rászámolni?
Bill-ként kapott már valaki pénzt érte?
Ha itt regelem magam, és netezek, akkor az apám betudna lépni az én accountommal külföldön egy FON hálóra?
Egyelőre ennyi. Köszi a válaszokat. -
Rick4
félisten
hogy is lehet perpill fonerához jutni?
és főleg mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest