- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Egyszer nem neteztem még többi fon spot-on keresztül... legalábbis eddig nem volt rá szükség, de annyira nem is vagyok függő, hogy szükségem legyen rá. Egyébként fizetősre van állítva, kemény 14 Eurót szedtem össze eddig, de csak nyáron nőtt az összeg, ilyenkor nem nagyon. Talán egyszercsak összegyűlik a 30.
Egyébként ha több fonerám van akkor a többin befolyt összeg is egy számlára megy?
-
hzcs
senior tag
És ez mi mindenben tud többet/kevesebbet, mint egy átlagos, 10 ezer forintos wifi router?
Gondolkodok én is egy ilyenen, mert van egy wrt54gl-em, de akkor a helyére tenném ezt, a linksyst meg beállítanám repeaternek.szerk: ahogy nézem, 20-30km-es körzetben én lennék az első fonerás
-
ALI_G
veterán
a mod még nem volt ott előbb
Csak azért mert én is ezt olvastam.
Tehát ~5000 szállítással, adóval a futárnak.
Megnézem a paramétereit. Amúgy megéri az árát, jó cucc?
ja azt is olvastam, hogy most vmi új eszköz lesz, talán augusztusban vagy mikor. Tudja valaki, hogy az miben lesz másabb? Csak modernebb? Többe fog kerülni?
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
értem. Én múltkor is akartam már ilyen routert, de nem tudtam szerezni.
Most megint megláttam a topicot, és szeretnék egy ilyet. Természetesen megosztanám ingyen, Mezőberényben még úgy sincs ilyen (nem mintha sokan járnátok erre fonerasok), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).
Jelenleg hogy tudok egy ilyen készülékhez hozzájutni? Van akinek most van fölös ilyenje?esetleg meghívója, vagy milye?
ngabor2: az első hsz-ben is valahogy így írtátok(tad) le. És ezt a 20€-t hogy kell befizetni? Ez ugye akkor szállítási költséggel együtt ennyi?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
kapcs-ford
őstag
Elvileg a Bill-ek is ingyé habár ezt nem olvastam. ez meg csak egy kicsire érti ha nézi a videót:
''We’ll even give Bills a bit of “dinero” from each video watched, so spread the word and change your profile. More visits, more money, more WiFi everywhere!!!''
Ha bill vagy akkor ha valaki regisztrál a neteden mondjuk egy 10jurcsis passt akkor abból kb. 4jurcsi a tiéd. Ha forgalmas helyen lax vagy granhotellel szemben akkor jól is mehet..
(évente 2x válthatsz)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Uram!
Megjött az eszköz...meghozta a ''halottaskocsi''
Ilyenkor kapok én egy meghívót igaz? ...és az aki nekem adta meghívót az is?
Egyébként 02.23-án éjszaka rendeltem meg és ma, az-az 03.05-én kora délután ért idelepipálták az Ubuntu-t és a Microsoftot sebességbe.
technikai kérdés:
a La Fonera internet kapcsolata DHCP-re van állítva és egy router mögé van kötve
nem lesz probléma, hogy a router és a Fonera is dhcp-zik? Vagy a La Fonera csak wlan irányba oszt ki ip-t? -
ufonauta
aktív tag
Noha a firmware miatt villog, akkor had villogjon.
Már azt hittem tegnap megjött az első netvendégem. Pislogtam is ki az ablakon, hogy nem látok e valakit a parkolóban netezni, de csak a szomszédok kocsijai parkolnak odakint.
Pedig megkináltam volna egy kávéval az illetőt.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
A meghívóküldés tuti megy mert próbáltam.
Az aktiválás utáni meghívó jóváírás pedig még (szerintem) mindig bug mivel azt nem vették figyelembe mert nem volt róla szó... Ha biztosra akarsz menni az aktiválással és hogy meghívót is kapj akkor javaslom hogy várj még pár napot...
Akinek meg volt meghívója eddig és nem tudta elküldeni az most küldheti. -
Billu
aktív tag
Akkor előbb tisztázzunk valamit, ez a FON kütyü AP vagy router?
Mert szerintem AP. Úgy hogy mindenképp kell elé egy router.
házigazdák nem tartanak igényt a netre miután innen elköltözünk, mi lesz a routerrel?
Szerintem viheted magaddal és az új címen beregisztrálod. Valahol le volt írva, hogy 1 évig kell folyamatosan működtetni. Ha nem osztod a netet akkor te sem kapod ingyé. -
shev7
veterán
szerintem nem hasznalhato egyszerre az usb es az utp port a modemen. Legalabbis mikor hoztak a modemet szep nagy betukkel ra volt irva a hasznalati utmutatora.
Marcsak azert sem, mert egy kabelmodemhez egszerre egy mac-cim lehet beregisztralva, ehhez a maccimhez ad ip-t. Meg ha meg is oldod, hogy mindket satlakoztatott eszkoznek ugyan az a mac cime, az problemakat okoz. Sosem jo ha egy halozatban ket gepnek ugyan az a mac es ip cime is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest