- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
kitöröltem minden ssid-t a xp-s előnyben részesített hálózataiból, valamit letöröltem a asus gyári wifis progiját is.
semmi eredmény. hiába írom be a kódot nem lesz netem a myplace alatt csak a fon ap-n
olyan mintha myplace nem kapna netet csak a fon_ap.
van még egy routerem, de azt csak akkor tudnám használni, ha beregisztrálom... lehet hogy most megpróbálom azzal hogy hogy megy...
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
-
D4rkm4n
őstag
Ez már csak salakanyag pofozás. A lényeg, hogy sok más országban már piszokolcsón lehet elérni az extraszélessávot, míg minálunk aranyárban tolják a szolgáltatók.
Lehet, hogy a Google most visszatáncolt az ingyenrouter támogatásától, mert nem kis összeget költött a doubleklick megvételére?[link] (Mégmielőtt valaki linkért könyörögne!)
-
DeusHun
őstag
Vártam, hogy valaki ezért fog sírni
Valaki mindig leragad az ilyen jelentéktelen dolgoknál
10 mbit le 4 fel 2700 Ft-ért Szlovákiában (ha jól emléxem). Ezt itt az oldalon írták, egy egladó ház hírdetésénél.
''Ja, szélessáv: odakint ez 100 megabitet jelent, és nem ADSL technológiáról beszélünk, tehát a feltöltési sebesség sem sokkal alacsonyabb (30-40 megabit). Mindezt havi 10 ezer forintért'' Író: Parci (Link: [link] )
Akkor a 10mbit? -
Rommel6600
őstag
Aha, azt tudom, de az ilyen apróságokra gondolok, hogy például ne küldjünk ki már nem aktuális leveleket a frissen regisztrált usernek, hogy ezzel ne hülyítsük meghívó ügyben...
Erre céloztam a fórummal is. Mindenki vár a megerősítő levélre, és közben nem is létezik ez a funkció, de gondolom jó vele szivatni a fórumra regisztrálókat, mert más tippem nincs azon kívül hogy le se sz@rják. -
tényleg megy a totalcommanderrel. azt hittem, hogy ugyan azt csinálom ezzel a cd papranccsal amit a parancssorban is. mert ott hibát kapok.
szóval totalcommanderrel megy
/viszont ha a hálózatoknál próbálnám megkeresni a mappákat akkor nem látom őket, csak akkor láttam amikor egy hálózatba voltak a gépek. csak azt nem értem ott mért nem tudom betallózni.. -
nem nem nem!
nem forwardolni akarok. az okés.
a fonera a notebookomhoz kell, hogy tudjak netezni bárhol a házban.
viszont van egy d-link routerem. ami osztja a netet az asztali gépek között.
és van egy harmadik notim ami a foneraval megy a netre.
viszont a fonera csinál még plusz egy alhálózatot.
azt szeretném elérni, hogy a notiról tudjam vezérelni az egyik asztali gépet. ez megy is remote desktoppal. tökéletes.
viszont ha filmet akaork nézni a notin, amikor is a film egyik gépen van, na az nem megy.
csak akkor ha a letöltő gépet is ráküldöm a fonerára. /van benne egy fölös wifi hálókari/ viszont nincs kedvem mindig ezt megcsinálni.
ha játszok akkor az asztali gépen teszem ezt. foneran keresztül viszont nem jó játszani, mert a ping jó, viszont lagol a játék.
tehát:
az asztali marad a vezetékesen, közvetlenül a routerbe dugva.
és igy szeretném a megosztásait elérni a notival, ami viszont a ház körül mobil - fonera által.
nem hiszem, hogy másnak még nem jutott ez még eszébe.. -
azt szerintetek hogy tudom megcsinálni, hogy a fonon keresztül el tudjam érni a másik sz.gépem megosztott mappáit?? a másikk gép a rendes router 1. portjába van a fonera mellett, azaz nem egy álózatban vannak. a remote desktop megy csak a mappákat nem tudtam még ugy megosztani, hogy a foneran keresztül is elérjem őket a notebookkal.
és ugy kéne megcsinálni, hogy a net az maradjon mind a két gépen... -
ludus
aktív tag
szerintem ez valami olyasmi mint a mobilszolgáltatóknál a hűségnyilatkozat... őket csak az érdekli hogy a ''hűség'' idő alatt használd a szolgáltatásaikat, arról hogy utána mit csinálsz az nem igazán érdekes... mondjuk pont ugyanúgy arról sem szól a fáma hogy mi lessz az adott idő letelte után, ugyanúgy kezedben a döntés hogy használod tovább vagy nem (estleg a saját céljaidra fordítod a kis szerkezetet)...
de miért szűnne meg a Linus tagságod? ugyanúgy regisztrált fon-os vagy, csak már nem vagy köteles 24/7-ben osztani a netedet mint eddig...
[Szerkesztve] -
Marci_
tag
Kozben sikerult beallitani szinte meterre pontosan, szal minden rendben van. Azert varialtam egy darabig, mire a helyere kerult a narancs potty, mert maps.fon.com -on jobban lehet latni, de ott nem lehet allitani, ezert kozben aprankent mozgattam a beallitasoknal a terkepen.
-
Marci_
tag
Udv Tisztelt Foumozok!
Nagy nehezen vegigolvastam az egesz topic-ot, de megerte...
OFF
Csak annyit fuznek hozza, hogy szerintem nem az a magyar mentalitas, hogy sajnalunk 3000HUF-ot kiadni egy alapvetoen ingyenes/akcios dologra, hanem az, hogy penzt kerunk erte, de ez szubjektiv. Meg annyit tennek hozza, hogy ha egyszer sikerul meghivohoz jutnom, akkor tuti nem fogok penzt kerni erte, mert nem ertek vele egyet, inkabb teljesen ingyen fogom adni es nem azert, mert tele vagyok penzzel, hanem mert ez az egesz kozossegi dolog pont errol szol, hogy ''Ingyen netet mindenkinek!'' es nem azert, mert kapsz erte valamit, arra ott van a ''Bill'', hanem azert, mert masoknak nyujtasz valamit es hozzatennem, hogy meg kapsz is erte internetet a vilag osszes lefedett pontjan. Csak ismetelni tudom magam, ez egy szubjektiv velemeny, de orulnek, ha mindenki igy gondolkodna, akkor nem lennenk ''tipikus magyarok'', ugysem az en velemenyem fogja megvaltoztatni masok nezeteit ezzel kapcsolatban, de azert leirtam...
ON
Regebben olvastam errol a kezdemenyezesrol, de nem hittem volna, hogy azota ennyire elterjed.Csak igy tovabb, remelem sokaig elvezhetjuk a Fon elonyeit...
Tisztelettel
Marci -
-
amol
addikt
Nem haragszom a kérdésért.
Sima, teljes értékű routernek nem lehet használni. Nem szeretnék minden netezéskor belépni. Nem lehet rajta SSID-t állítani, azt elrejteni, és ha jól emlékszem még jó pár dolgot nem tud. Talán még mac address filtering sincs benne, de erre lehet hogy rosszul emlékszem. -
ngabor2
nagyúr
mert ez volt a kérdés...
régebben én is sok kérdésre workaroundot adtam, és nem arra válaszoltam, amit kérdeztek. de miután elég sokszor az volt a viszontválasz, hogy azt ismeri, de ő az adott progival szeretné megoldani, rájöttem, hogy a workaround mellett a kérdésre is ajánlott válaszolni, ha lehet. -
polszki26
tag
nincs szükségem rá, h megbizz bennem... és nem is volt... ;)
annál is inkább, h egy szlovén!!! sráctól most kaptam promo kódot ingyé, pedig eddig nem ismertük egymást...vajon Ő mit látott benne, h igy megbizott bennem?
hja, és előre szeretném jelezni, h lesz két meghivom ingyé, akinek kell!
(csak hogy rontsam a bótot itt...) bizalom vagy ismeretség se szükséges...
a maradék egy meg persze megy vissza a srácnak...
nektek pá, röviden ennyit a remélem nem széleskörü (magyar?) mentalitásnak, a kódot kérők pedig majd küldjenek mélt! -
polszki26
tag
nem értem, h vki miért regisztrálna biztosabban akkor, ha fizetett érte? ha csak nem akkor, ha ő maga is pénzt lát benne, igy keresni akar rajta... a jelképes összeg meg relativ persze... nekem ez jelképes kategória még, egy ebéd vagy vacsi ára, de sok embernek már a vizitdij (pl) se jelképes...
amugy komolyabb szükségem nincs rá, csak gondoltam, ha már én lennék olyan rendes, h aki erre jár az itt ingyen netelhet, akkor az is legyen olyan rendes, h ő se kér pénzt olyanért, amit ingyen(?) kapott....
de persze ne értsetek félre, ezután NEM KELL tőletek fonera promo kód, inkább megrendelem kemény 20 euroért... -
ngabor2
nagyúr
You get 1 invite when you live in the EU, and 3 when you live in the USA:
remélem csak félreértelmezett valaki valamit...
Steve Ross viszont azt írja:
Update: In Europe you will receive 1 invite at a time. When your friend activates La Fonera your next invite will appear!
tehát nem tudom... -
értem.
akkor valszeg szinten belül működne a dolog,mert gondolom egy házon belül is működik.
Másik kérdés:Nekem úgy van netem,hogy belső hálóról jön,ahol ellenőrzik a mac-emet,a hálózati nevem.Úgy működik a dolog,hogy a routert berakom a gép és az aljzat közé,és radugom a gépem.Gondolom eddig nem lenne probléma.Amit viszont nem tudok,hogy a router lemaszkolná-e azokat az embereket,akik rámcsatlakoznak,azaz belső hálón nem látnák,hogy én mit csinálok... -
Salex1
őstag
De sokkal jobb lenne, ha magyar ként összetartanánk, és ingyen adogatnánk a meghívókat, és akkor a lefedetség is jobb lenne! Ha lejár az akció nem hiszem, hogy a már említett magyarok annyira nagyon veszegetnék a 30€-s fonerát!
Szóval szerintem nem éri meg a fáradozás, árulás a 3K-t!!! Nem ebből gazdagszik meg az ember!
No meg az is kész, hogy én ennyiért vettem ennyiért is adom...ezért tartunk ott ahol tartunk! -
Konflikt
addikt
H miért kéne? Nemtudom. talán egy közösség tagja vagyunk? Illetve mert neked ez semmibe se kerül, miután én bereggeltem, te visszakapod azt a meghívot, amit nekem küldtél.
Es aki bereggelt, az is kap meghivot. Mi itt a problema?
Csakhogy én nem kérnék érte 3k-t. ennyi. Ha ingyen kaptam, ingyen adom tovább azt a 3 meghívót. Talán ha ez lenne az irányvonal gyorsabban terjedne az egész...
És ha már van egy ilyen kezdeményezés - ki tudja meddig - akkor minnél gyorsabban, több emberhez jusson el szvsz. Nem ez a lényeg?
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
jam, kellett volna egy mod2 a #735be, ez tényleg érdekesre sikerült
közben átolvastam a manual-t látom 2 wifi háló van egy privát, meg egy fonera.
azon gondolkozom, h a 2. lan portra csatlakoztatnám ezt az ap-t, akkor tudnék-e vele netet osztani? (egyetemi koter, router mögött vagyok,dhpc fut, mac-ra jön a net)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Hm nemtudom
lehet hogy valami nálam volt rossz. ma a sulibol tudtam nézni rendesen a hotspotokat de nem adott ki mindent csak a ''narancssrága nagyitósokat '' Aztán amióta tag vagyok
azóta zölden látszik a cucc..
Esetleg nem tudtok olyan megoldást amivel ki lehet listázni a magyar fonera hotspotokat?
[Szerkesztve] -
Billu
aktív tag
elvileg a notebook lathatja a vezetekes routerrre kotott eszkozoket, sot alapbeallitason latnia KELL, de visszafele nem megy sajna... baaaar, ha visszafele a fon router vezetekes routertol kapott cimet hasznalod, es a megfelelo portok forwardolva vannak, akkor meg mukodhet is...
Hamachi-val megoldottam, a külön hálón lévő gépek már látják egymást.
A NAS-t meg a notebook-ról a Sajátgép címsorába beirt \\10..0.x.x ip-vel elérem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest