Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #3897 üzenetére
elvileg megadtam wan részben, hogy wlanról nyerje a netet, viszont géppel rákeresve, win7 csak egy "Egyéb hálózat" jelenik meg, konfigfelületen szépn látszik, hogy másik routertől kap IP címet is wlanon, megvan a privát és a fon ap neve is, de sehogysem tudom ezt másik wlanos eszközön elérni. Valakinek vmi ötlet?
-
válasz
vtechun #3893 üzenetére
Már nem tudom hogy milyen leírás szerint, de sikerült felrakni. Trükközni kellett a dns-ekkel, majd egyik restart után régi software fogadott. Nah ott el kellett kapni a grabancát, és ráerőltetni freewlant a megadott módon. Majd utána bohóckodni frissítésekkel, és voilá!!
Freewlan amúgy jó, én is ezt használom rajta.
-
vtechun
veterán
válasz
#94180096 #3884 üzenetére
dd-wrt-t simán felraktam ezen leírás szerint.
-
vtechun
veterán
sziasztok, tud valaki, valami egyszerű módot freewlan felrakására? Most jöttem rá, hogy nekem pont erre van szükségem. wlanon kapott netet akarok oszatni wlanon. Remélem sikerül felrakni. Elvileg ez freewlan.info/wiki/Documentation/Installation.html alapján sikerülhet felrakni, ugye?
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Tudja valaki, hogy a Fonera 2.0 tud-e PPPoA-t vagy csak PPPoE elérhető rajta?
-
törölt tag
Üdv!
Nagyon megköveznek itt hogyha dd-wrt-s kérdéssel állok elő?
-
ludus
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül hogy a T-mobile-os broadband stick 5 (zte mf 637) hajlandó együttműködni a a 2.0g-s la fonerával? Esetleg egy próba valakinél?
-
ludus
aktív tag
-
ludus
aktív tag
SIMPL
Bemutatták a szakmának... Van video is...
[link]
Aztán ennyi...
Nincs rajta USB, még mindíg egy 2.0g-re vágyom, csak lessz már valami jó kis akció féle hogy a mobilnetes stick-em ne állandóan a laptopba kelljen dugdosnom... -
-
jokerek
csendes tag
Sziasztok. Nagyon örülnék, ha tudna valaki egy meghívót küldeni, hogy kedvezményesen tudjam igénybe venni FON-t. Elúre is köszönöm. Zsolt
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical #3874 üzenetére
Nvm, visszaolvastam...
-
Realradical
őstag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy fonera 2100-as routerrel usb-s mobil netet osszak meg? Nekem nem akar összejönni...
-
ludus
aktív tag
válasz
kalmarattila #3872 üzenetére
Hát én is pont így állok ezzel... Három fonerám megy majd az elejétől kezdve (az első meghívóm még a topik indulásakor itt vettem 5000 Ft-ért), osztom a plebsznek a netet, igazán megérdemelnék már egy jó kis 2.0g-t!!! Valaki igazán szólhatna az érdekemben!!!
-
kalmarattila
csendes tag
Én is épp megrendelni akartam amikor láttam a 10 Eu szállítási díjat. Gyorsan szétnéztem Vaterán meg erre-arra, de épp nincs eladó egy sem. Pedig mikor megtetszett a dolog volt több is, csak épp pénz szűkében voltam akkor...
Szóval ha valakinek eladó lenne, akkor vevő vagyok egy Fonera 2.0G-re! Akár többre is, mert a havert is érdekli!
-
ludus
aktív tag
Tudja valaki hogy mennyi szállítási költség jön a FON 2.0 EUR 34,90-es árához?
-
AXisBOLD
addikt
de jó dolog ez, most hallok róla először.
hol lehet venni ilyen routert?
-
sittes79
addikt
Sziasztok Fonerások,
Hol tudnék egy jó tesztet erről a készülékről?
-tud torrentet
-rádugott vinyón lévő cuccokat meg tudom psztani
-tűzfal van e?
-n-es?honnét tudom a legolcsóbban megszerezni?
promo kód stb.?
köszönöm
-
ludus
aktív tag
Nincs valakinek eladó 2.0-ja? Adnék érte egy sima fonerát meg ráfizetnék még...
Na? -
róland
veterán
válasz
poffsoft #3857 üzenetére
Jelenleg ez az egyetlen fotó. De jövő héten jönnek az infók, mert Barcelonában bemutatják a nagyközönségnek.
(Még szerencse, hogy a 2.0g routerem utolsó RC firmware úgy működik, ahogy szeretném, különben nagyon bosszanta, hogy nem tudnak hozzá új véglegest készíteni, hanem mindig újabb eszközökre megy el az energiája a fejlesztőknek. [Most a 2.0n birtokosok is hiába várnak a megújult fw-re.])
-
róland
veterán
Újabb FONERA érkezik:
Bemutató: Barcelona Mobile World Congress
Forgalmazás kezdete: 2010. május
várható vételár: 39,- Euró -
nyirzoz
aktív tag
Írjátok le légyszi hogyan tudok dd-wrt-t rátolni.
Nekem még 2100-as van.
A Gargoyle féle megoldás szimpi,de a fonflash valami dll hiánya miatt nem indul el. -
amargo
addikt
Sziasztok!
Több mint 2 éve van Fonera, routerem. De most ezek az újak nagyon jók lennének, mert mobil nettel használnám. A kérdésem az volna, hogy kupont hol lehet szerezni? Ha ennyi ideje tag vagyok (és osztom a netet) gondolom járna, de hol találom meg?
-
-
poffsoft
veterán
fon2200A
Van egy nálam, független, Gargoyle openwrt-vel. Az a kérdés lényege, van-e ok rá, hogy esetleg lecseréljem. A dd-wrt-ről olvasok állandóan mindenfélét. Mondjuk most is működik nekem, tudja a repeater-t ez is szépen.
A magyar menü viszont picit hiányzik...
A sajátomon freewlan van, eddig az is gond nélkül tette a dolgát, de hamarosan lejár a függése, érdemes-e firmet váltanom? -
poffsoft
veterán
Apropo, ha már firmware:
openwrt (gargoyle) vagy dd-wrt a jobb? Esetleg francofon? -
sazabi
aktív tag
válasz
FABRICIUSZ #3831 üzenetére
Mennyivel erősebb így a jel? Megmérted?
-
FABRICIUSZ
tag
Ha valakinek gondja lenne a fonera melegedésével itt egy megoldás
[link]
-
FABRICIUSZ
tag
Kétszarvú [link]
-
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft #3829 üzenetére
Alakul...
szóval, openwrt gargoyle-vel.
Az első nagy kérdés, hogy vajon miért a 192.168.200.1 a címe 192.168.1.1 -helyett. A doksik szerint 1.1-nek kellene lennie...
A másikgond , hogy a 'password' jelszót nem fogadja el. és ssid-t sem látok, tehát asszem a wifi csatlakozás kizárt... -
poffsoft
veterán
Üdv!
egy fon2200A, gargoyle ddwrt-vel van nálam. Kábellel csatlakozom rá (konfigolás miatt)
A login oldalon kéri az admin passwordot. Amit találtam (password, admin) mind invalid.
Hogyan tudok bejutni rá ekkor? Hogyan törölhetem az esetleg korábban beállított ismeretlen pwd-t?
(ja, a 192,168,200,1 címen jelentkezik a router) -
sazabi
aktív tag
Megérkezett a csomag! Majdnem eldobtam a röhögéstől. Amikor regisztráltam, nem gondoltam, hogy valaha is kellhet a nevem, szóval Kacsa Hápi névre jött. És igen, táphiba volt a gond.
-
róland
veterán
Kezdek belejönni a RedBoot-os firmware telepítésbe. - De úgy kell nekem, nem bírja a sok egyidejű torrentet a 2.0g.
-
sazabi
aktív tag
Azért tanulságképpen, leírom, hogy milyen szívszorító szövegre adtak nekem új tápot(lentről felfelé olvasandó):
---------------------------------------------------------------
Response (Charles) - 11/01/2010 02.36 PM
Hello,Power adaptor is in the post.
Regards
Charles
FON Customer Care
-------------
Customer () - 11/01/2010 02.13 PM
Yes, those specs are correct.
Adress:
xxxxx
Thank you.
>
---------
Response (Charles) - 11/01/2010 12.03 PM
Hello,I can send a replacement adaptor
Can you confirm specs are Input 50/60Hz 0.3A | Output > +7.5V / 1A
Also please provide a shipping address.
Regards
Charles
FON Customer Care
------------
Customer () - 11/01/2010 12.41 AM
I tried everything the faq-s online said, without succes. I tried the
power brick, with another (working)fonera, and it wouldnt work either. So
propably the power supply brick is dead.
>
---------
Response (Charles) - 07/01/2010 01.02 PM
Hello,.You soft reset the router by performing a power cycling (unplugging the power cable and plugging it back in after waiting one minute).
Hard reset is to restore the La Fonera to its original factory settings. You reset it by pushing the reset button located at its base for 15 to 60 seconds until the power light is the only one lit. Once the power light is the only one lit, release the button and wait for the reset process to be carried out. This might take up to 30 minutes since your La Fonera will be synchronizing with our servers. After this, the La Fonera will have its default configuration
Very last resort is to reflash the Fonera as per
http://fonera.be/flash/But we do not provide support for it. Fonera should always broadcast a Private signal, whether it is conected to the internet or not, so there is a god chance it is faulty.
I hope this helps.
Kind regards
Charles
FON Customer Care
----------
Customer () - 03/01/2010 12.01 AM
I have been using a la fonera router for years. I arrived from vacation today and after turning the power back on, the router was blinking the power led and nothing else. Tried rebootig it, resetting it, still not response. No wireless network, no lan. Does not respond to ping, and does not seem to be damaged.
Fon2200 -
sazabi
aktív tag
Fon support válasza:
"I can send a replacement adaptor
Can you confirm specs are Input 50/60Hz 0.3A | Output > +7.5V / 1A
Also please provide a shipping address.
Regards
Charles
FON Customer Care"Elég lazák nem? Valahogy így kellene az itthoni cégeknek is reagálniuk..semmi küldd el a hibás egységet, bevizsgáljuk, aztán 1 hónapon belül talán megjavítjuk, vagy kapsz egy javítottat. Ehelyett, nesze itt egy új.
-
sazabi
aktív tag
válasz
poffsoft #3809 üzenetére
Hátha más is így jár, poffsoft privijéből egy részlet.:
"Vettem egy másik font, éppen árulták itt.
Ekkor kiderült, hogy az enyémnek a tápja halt meg (. Sajnos azóta sem sikerült egy helyettesítő tápot beszereznem (7.5V, 1A)."Szóval elvileg táphiba is okozhat ilyen power led villogós se kép se hang hibát. Majd megírom ha sikerült cseretápot szereznem..
-
sazabi
aktív tag
válasz
poffsoft #3751 üzenetére
Egy szép reggelen arra ébredtem, hogy a fon2200a-m nem műkszik. Csak a power led villog szaporán. Reset, mélyreset nem csinál semmit, továbbra is villogás.
Tippetek van, mi baja ilyenkor?
(p.s: nem, NEM flashelés miatt halt meg)Hi all
A fenti problémába futotam bele tegnap. Semmi reakció a fonerától..mi a teendő ilyenkor? Vehetek újat? -
zfarkas
senior tag
Most valami free shipping kupont küldtek, 67,15 EUR a Fonera 2.0n.
-
róland
veterán
Több mint 14 napja fut a torrent kliens, s seedel folyamatosan, ha van aki vigye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest