- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #2299 üzenetére
ez igaz. de használtan egy rúter kerül olyan 10k körül (vagy alatta is akár), a fonera 5k. a gl meg 20k körül kezdődik még mindig.
-
ALI_G
veterán
válasz
Rommel6600 #2291 üzenetére
igen. Hát ez a dilemma, mert ha veszek routert akkor az tudjon mindent ami nekem kell <--> meg ott van a fon, amihez kapok egy közösséget, olcsóbb, viszont kaka a router...
szerintem ezen még rágódok egy darabig, addig meg hátha kijön az újabb router (és hátha telepaolják egy jó kis OS-sel). -
ngabor2
nagyúr
valaki egy nagy fon matricával meg tudna szánni? egyet kiragasztottam a kapura... de kellene egy nagy a notimra is.
-
Rommel6600
őstag
Ha olyan wiwif routert akarsz venni, amihez van fon-os firmware akkor ilyet vegyél:
Linksys WRT54 G/GL, GSV1-v3, GSV4
Buffalo WZR-RS-G54, WHR-G54S, HP-G54
De az az igazság hogy ezekhez meg ott van a rengeteg házi firmware: Tomato, DD-WRT stb., amellyekkel mindent fog tudni a routered (Bandwidth limiting, QoS, tcp timeout, statisztikák stb), valószínűleg erre gondoltál. A Fonerára is fel lehet tenni a DD-WRT-t, de akkor elveszik a fonos tagságod. Döntsd el mi kell neked: Közösség vagy router -
ALI_G
veterán
válasz
ngabor2 #2289 üzenetére
Az eszközre gondolok természetesen.
és a közösség lényege is átjön, csak az 5k amit jelenleg sokallok (főleg mivel nem olyan régen még ingyen lehetett hozzájutni, meg mert egy egyetemista mindig le van égve
). Szóval azért kérdeztem, hogy ha olcsóbban lehet itthon, még ha ezressel is, akkor is nem min. 2 hét még itt van,és rá tudom tenni az oprendszert én is (bár az nem tiszta, hogy alapból ezzel gyártották :S vagy ez a fon-os OS miben tér el). Mekkora sugarat lehet ezzel lefedni szabad térben?
Ha veszek itthon egy wifi routert (olyat amihez van fon-os OS), akkor ha felrakom az OS-t akkor továbbra is fog tudni mindent, vagy lehet h vmi feature elveszik az OS miatt? Ha már wifi router, akkor tudjon többet. -
ngabor2
nagyúr
ha arra gondolsz, hogy itthon megvásárolható-e boltból, akkor nem. ha arra, hogy házhoz viszik-e neked, ha kifizetted, akkor igen. csakhogy igazából nem a router a lényeg, hanem a közösség és a szolgáltatás. pl. elmész valahova nyaralni, de kockulni támad kedved, viszont nincs net a közelben. elkezdel keresgélni egy fon ap-t, és ha találsz, akkor tudsz ingyen netezni. feltéve, hogy te is osztod otthon a netet, hogyha valaki eléd keveredik, akkor az is tudjon netezni. az egész a kölcsönösségről szól. tehát nem az van, hogy hú, van 5k-ért egy fasza wlan routert, kapjuk szét, hekkeljük meg.
-
-
ngabor2
nagyúr
jó cucc lenne, ha szabadon lehetne a firmware-t átírni. így is használható, csak elég sokmindent nem tud. de annak megéri, aki sokat utazik, és jó, ha van net a közelben.
az új cucc már elég régóta vár bevezetésre. az 2 rj45-tel és usb-vel jön. de olvasd el az 1. hsz-ban benne van a pontos típus. sokan várják már... -
ALI_G
veterán
a mod még nem volt ott előbb
Csak azért mert én is ezt olvastam.
Tehát ~5000 szállítással, adóval a futárnak.
Megnézem a paramétereit. Amúgy megéri az árát, jó cucc?
ja azt is olvastam, hogy most vmi új eszköz lesz, talán augusztusban vagy mikor. Tudja valaki, hogy az miben lesz másabb? Csak modernebb? Többe fog kerülni?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
megveszed, utalsz (asszem paypal-en keresztül, vagy bankkártyával), aztán egyszercsak jön a futár.
kuka: nem, a futárnak semmit nem adsz, csak egy aláírást, hogy átvetted. monnyuk nem az utalás a megfelelő szó, de az ilyen banki cuccokban nem vagyok otthon. a bankkártya száma, lejárata és egy 3-jegyű kód kellett hozzá, ami szintén rajta van a kártyán. -
ALI_G
veterán
értem. Én múltkor is akartam már ilyen routert, de nem tudtam szerezni.
Most megint megláttam a topicot, és szeretnék egy ilyet. Természetesen megosztanám ingyen, Mezőberényben még úgy sincs ilyen (nem mintha sokan járnátok erre fonerasok), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).
Jelenleg hogy tudok egy ilyen készülékhez hozzájutni? Van akinek most van fölös ilyenje?esetleg meghívója, vagy milye?
ngabor2: az első hsz-ben is valahogy így írtátok(tad) le. És ezt a 20€-t hogy kell befizetni? Ez ugye akkor szállítási költséggel együtt ennyi?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Send each invitation to a friend who is not yet a Fonero. All you need to do is enter the information and we will send your friends an invitation they can redeem in the FON Shop. Then they'll need to register as a Fonero, enter their address and we will send them the La Fonera WiFi Router for just €/$ 20 (offer valid only in the European Union, Norway, Switzerland, US and Canada), including taxes and shipping.
tehát meghívó van, amivel €20-ért juthatsz a cuccoshoz. amúgy 34.44 + tax + ship lenne. tehát gyakorlatilag féláron. -
ALI_G
veterán
van most meghívó? Láttam első hsz-ben, hogy mostmár nincs ingyen reg (múltkor mikor itt voltam, akkor se volt
).
Egyébként még nem vagyok teljesen tisztában a dologgal, és biztos ezren kérdezték már, de akkor ez az eszköz, amit lehetett kapni, meg most is lehet kapni, ez egy sima wifi router?
A hálózat lényege pedig az, hogy rádugod erre a routerre a netet, és nem kódolod, engeded hogy bárki rá csatlakozzon, cserébe pedig én is rátudok csatlakozni erre a hálózatra bárhol a világon, ha találok vkit aki megossza a saját netét? -
ngabor2
nagyúr
valaki próbálkozott már a 2. antennacsatlakozó bekötésén?
-
ngabor2
nagyúr
-
dany27
őstag
pesten mennyire erősek a jelek lehet őket utcán normálisan fogni mert egyik ismerősöm akkor belépne....
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #2264 üzenetére
hopp, ennek viszont utánanézek, köszi.
-
tzs84
tag
válasz
Rommel6600 #2264 üzenetére
nekem az egyikre fel van rakva, repeaterként próbáltam (a másik privát ssidjén), és működött.
nem is kell flashelni, csak letöltesz rá egy szkriptet ami telepíti (persze ssh vagy soros konzol kell ehhez).
csak annyi a különbség, hogy az admin interfész kiegészül opciókkal -
Rommel6600
őstag
válasz
ngabor2 #2263 üzenetére
Idéznék a DD-WRT fórumából:
''i just reflashe done of my foneras wioth this freewlan thing, and i must admit, its far more easier than dd-wrt. i think 80% on this forum dont even need all features of DD-WRT, the most asked feature is a bridge. This does the Freewlan more then good.
Recommend this! Also much easier for newbies to reflash and your FON_AP will still be intact and act like it should, so no problems with FON and the promise whatsoever.''
Lehet megvan a megoldás? -
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2261 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
van egy szép leírás, hogyan lehet dd-wrt-t tenni a fonerara. egy kérdés marad: meg lehet oldani, hogy így módosított fw-vel is tdjam osztani a netet, és továbbra is fonero maradjak?
-
MichaelSD
őstag
Megjött a La Fontenna. Tényleg elég szappandobozos...
Megyek szénné égetni a járókelők fejét. -
klambi
addikt
LaFonera ezz micsoda mit jelent mert nevágom..
-
ngabor2
nagyúr
most olvasom, hogy van sdmod a fonerához. ez mindjárt felvet 2 kérdést:
- van értelme? tehát valahogy ki lehet értelmesen használni úgy, hogy továbbra is fonero tudok maradni?
- ha igen, akkor mire lehet használni? -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2254 üzenetére
Én is ezen agyalok, jön a szezon, jönnek a turisták, a router meg itt csücsül a 3-on az ablakban. Jól jönne a nagyobb hatótáv.
-
Thrawn
félisten
Megjött a levél nekem is, lehet beruházok egy ilyen antennára. Mennyi lehet az a 2 euro+pk?
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2247 üzenetére
Hát, eddig csak egyik cimbim netezett rajta szóval maradok Linus
-
kapcs-ford
őstag
Elvileg a Bill-ek is ingyé habár ezt nem olvastam. ez meg csak egy kicsire érti ha nézi a videót:
''We’ll even give Bills a bit of “dinero” from each video watched, so spread the word and change your profile. More visits, more money, more WiFi everywhere!!!''
Ha bill vagy akkor ha valaki regisztrál a neteden mondjuk egy 10jurcsis passt akkor abból kb. 4jurcsi a tiéd. Ha forgalmas helyen lax vagy granhotellel szemben akkor jól is mehet..
(évente 2x válthatsz)
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2245 üzenetére
Most Linus vagyok, ezek szerint ha Bill-re váltok akkor továbbra is ingyen Fon-ozhatok amerre járok, de részesedést kapok? Hogy is van ez
Csak akkor jön cash ha valaki az én routeremen netezik?
-
Thrawn
félisten
And that’s not all! Now we all share everything, WiFi and also the money our visitors pay for accessing FON Spots. Change your profile in the User Zone, and you can continue roaming the world for free and also make a bit of “dinero” by sharing your WiFi.
Változtassam meg a profilomat? Mire? Utána meg részesedést kapok? MIVAN? -
lorcsi
veterán
kaptam tőlök levelet, viszont nem tudom mit akarnak
:
Hola Fonero,
Did you know that our Community has reached 400,000 members? That’s good news for all of us! And there’s even more good news!
We have launched the La Fontenna, a directional antenna that sends your FON WiFi signal further, boosting the coverage of the FON Community by up to five times and improving your WiFi experience.
Buy La Fontenna, and together we’ll spread the FON Movimiento and free WiFi even further! The La Fontenna is not compatible and does not work on Linksys or Buffalo routers.
And that’s not all! Now we all share everything, WiFi and also the money our visitors pay for accessing FON Spots. Change your profile in the User Zone, and you can continue roaming the world for free and also make a bit of “dinero” by sharing your WiFi.
Finally, there’s a new way to promote our Community to non members interested in sharing WiFi. They register with FON, watch a short video (FON Ads), and get a 15 minutes free trial. We’ll even give Bills a bit of “dinero” from each video watched, so spread the word and change your profile. More visits, more money, more WiFi everywhere!!!
If you have any questions regarding the great news, please click here.
Thank you!
The FON Team -
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2233 üzenetére
én nem látom sehol hogy korlátozva lennének a billek
így már semmi értelme linusnak lenni, legfeljebb ha nem lehetsz bill a szerződésed szerint, vagy ellenkezik az elveiddel hogy pénzt keress vele, előnye semmi nincs
az alienek nézhetnek videókat és kapnak 15 perc ingyenwifit -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #2235 üzenetére
Na megnéztem, a kóddal 7 euró az antenna (antenna + adó + szállítás).
szerk: kapcs-ford megelőzött.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
€7.00 total shippelve
-
kapcs-ford
őstag
Nézzetek ide gyorsan
[link]
Már nem aktuális... fekete nagybetukkel fehér alapon csak ennyi volt:
It works!
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Hogy a fenébe lehet, h a publikus jel néha eltűnik ?
-
Drótszamár
őstag
válasz
500 az antenna, sztem min 2.000 a pk, a bank is lenyúl ennyit küföli utalásnál
-
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2231 üzenetére
kaptam kódot amivel 2€+pk csak, gondolom mindenki kap akinek van fonerája
és már a billek is ingyen csatlakozhatnak a fonspotokra
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #2215 üzenetére
Bent van a FONSHOP-ban.
€24.95 (tax, posta incl) -
biokill1
tag
válasz
gonsoz43 #2222 üzenetére
Szia!
Nekem is DD-WRT vel okosított 54GL-em van. Nekem az a problémám, hogy rá van kötve a fonera, DHCPvel. De ha a fonerához csatlakozok, akkor csak net van, helyi háló nincs.
Ami érdekes, hogy fonerán keresztül próbálom pingelni a Linksys-t de nem válaszol
Neked működik?
Mi az a VLAN beállítás? mire jó? -
gonsoz43
csendes tag
válasz
ngabor2 #2223 üzenetére
Köszi a tippet!
most úgy tűnik, hogy okés a dolog.. végigpróbáltam majd' az összes pipálási variációt (10/100/auto) és végül kiszedtem a felső pipát az 1. oszlopból, a többi 3-at meg bennhagytamremélem ez tényleg jó lesz...
más valakinél javaslat? (#2222) valami tudományos alapú? ;)))) ..nem pókeres-blöffölős? ;) -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2225 üzenetére
Én csak 1-et szeretnék. 5.000-et rendeljen a FON!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2226 üzenetére
Nagyon szeretnék egy ilyen routert, s kissé türelmetlenül várom. (Nem fontos, hogy FON-os firmware legyen rajta, gondolom, a torrent és ftp kliens az eredetin is működik.) Ezért kérdeztem, hátha tud valaki lelőhelyet hozzá.
-
kapcs-ford
őstag
Mielott megkerdezned tizedjere... :
# Fontennas coming out in May. These will be flat panel antennas to be mounted inside of window frames to boost range to 200 yards
# new La Fonera 2.0 will be launched in October. It will feature a USB port to connect a hard drive or memory stick and allow to integrate into Web 2.0 apps via it's own API
# for the beginning of next year, Foneras supporting 802.11n standard are planned. These will have a range of up to one kilometer and transmit data at a faster rate (probably around 200 Mbit/s) -
róland
veterán
válasz
Hol forgalmazzák az Accton MR3203A routert? (Ez lenne maj a FON Liberator.)
-
gonsoz43
csendes tag
iHola Foneros
egy kérdésem lenne... most jártam az origi. fonos fórumon és észrevettem, hogy mások is tapasztalták ezt a hibát, amit én.. de egyértelmű megoldást nem találtam.
az a baj, hogy csak ideig-óráig működik a la fonera.. azaz adja mindkét jelet a privátot meg a publicot is.. be is konfiguráltam, minden szép és jó.. de 1 óra 3 óra vagy egyéb (rövidebb) idő után fogja magát, aztán nem látni az elérhető hálózatok között egyik jelet sem.
a konfigom: linksys wrt54gl router dd-wrt firmware-rel, és ennek az 1-es ethernetére kötve a fonera DHCP módban, de mégis fix ip-vel (192.168.0.9) .. ha leveszem a tápról és visszateszem, akkor megint ad egy ideig, de aztán eltűnik a jele.
valami olyasmit olvastam, hogy a 10M -- 100M meg auto-negotiating környékén van a hiba, de nem tudok rájönni, hogy mit állítsak és hol, hogy jó legyen
itt van 2 kép, hogy látszik ugyan, de nem aktív éppen.. és h a VLAN beállításoknál hogy vannak a portok konfigurálva.. a FON a fon (az egyesen), a többi meg szgép.. a router többi portján:
remélem tudtok segíteni, mert kezdek megőrülni.. -
MichaelSD
őstag
válasz
kapcs-ford #2217 üzenetére
Mondjuk a -10 fok azért télen lazán megvan. A +55 azért még nincs.
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2217 üzenetére
Király! Kicsit megmoddolom az ablakkeretet, és nem ázik el többet a Fonera
-
Thrawn
félisten
válasz
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek de ez kültéri?
-
kapcs-ford
őstag
(A (#1860) post-ban volt róla szó korábban de inkább kikerestem és belinkeltem a képet és az infót ide is mivel most lesz aktuális.)
Hírek, újdonságok
Pár nap múlva kerül a piacra a fonantenna ami egy panel antenna lesz, az ára a már meglévő fonera tulajdonosoknak kb.15euro lesz. (nem hivatalos még)
Fontenna infók:
Specifications:
Frequency Range: 2400Mhz to 2500Mhz
Antenna gain: 7~8dBi
VSWR: 2.0 : 1 MAX
Polarization: Linear, vertical
Impedance: 50 ohms
Temperature: -10 to +55 Celsius
Connector: R/P SMA PLUG
[Szerkesztve] -
net84
őstag
csak egyet nem értek! Minek vesz az ilyen wlan routert, ha nem képes felkonfigolni? Minden értelmesebb routerhez van magyarnyelvű (a D-Link-hez pl varázsló is - igaz számora az már túl van butítva), ha normális szaküzletben veszi, még segítenek is neki beállítani.
De ha valaki netalántán nyiltan felejti a hálózatát, egy éppen arra járó meg felcsatlakozik rá, kihívja a rendőreket, hogy lopják a netet tőle, a szerencsétlent meghurcolják, pedig nemegészen ő tehet arról, hogy egy magánhálóra csatlakozott.
Azt viszont én sem tartom teljesen etikusnak, hogy bekódolgassuk a jelszóval nem védett hálózatokat. Én első körben, ha tudom, megoldom úgy, hogy jelzek neki valamilyen úton módon... pl. küldök neki egy mail-t -
shev7
veterán
-
-
Billu
aktív tag
Én a múltkor találtam egy nyitott hálózatot, a hálózati név alapon, router jelszó alapon.
Na én adtam neki egy wpa jelszót, sőt a routert is lejelszavasztam.
Egy reset után gondolom rendesen felkonfigolja. -
net84
őstag
az origo-n nagyon sok ''fura'' hozzászólás is érkezett...
Szerintem a lényeg:
az embert akkor is megbüntetheti a rend hű őre, ha nyitvahagyja az autóját, lehúzva feleti az ablakot, vagy jól látható helyen hagy értéket a bezárt gépkocsiba... (tény, hogy ha kirámolok egy nyitott autót, azért még engem megbüntetnek)
Tehát itt szvsz gyorsan el kellene felejteni, hogy a jóember szabálysértést követett el, hiszen nincs olyan törvény, ami konkrétan ezt kimondja.
Három wlan hálózatom van otthon, abból egy a FON, ami publikus, egy jelszavazott, amit csak nagyritkán használok, inkább csak akkor, ha konfigolok egy eszközt, és egy (szintén jelszavazott - talán még MAC szűrés is van rajt - de már rég volt, hogy konfigoltam) nagyobbacska hatótávolságú (hogy a szomszédtól is elérjem a saját hálómat), amiről netezek és látom a teljes belső hálót.
Ha a FON-ra csatlakozik valaki, akkor egészségére! A többit meg ugysem tudja olyan egyszerűen.
Azzal pedig szvsz egy wifi router tulaj se érveljen, hogy neki foggalma sincs, hogy mi a wifi, vagy hogy ő csak egy jöttment otthoni felhasználó és minek kéne neki tudnia, hogy hogyan védje le a saját wlan hálózatát.
Erősen érinti a szakmámat a wlan, sokszor találkozok olyannal, aki megveszi, de konfiguráláshoz már ''hülye''. De ha egyszer van hozzá egy magyar nyelvű leírás, képekkel illusztrálva, akkor nehogy már gondot okozzon neki beállítani. Ja! hogy luxus elolvasni vagy nem kapott hozzá - oldja meg - így vagy úgy - vagy kérjen segítséget.
bocsi, hogy kicsit hosszabb lett -
kapcs-ford
őstag
''Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőrségi szóviő érdeklődésünkre elmondta: bűncselekmény hiánya miatt szüntették meg az eljárást''
Azt szólom hogy ebben az országban túl sok embernek nagy a pofája és a zsaruknak a legnagyobb. Gondolom keménykedtek vele (mint legutóbb azzal a csajjal) pedig nem is történt bűncselekmény és a srácnak volt igaza csak ez nekik mégsem tetszett.
Az hogy az origo lehoz egy ilyen cikket csakhogynem bréking-ként azt meg elég ciki. Ja most az lett volna az állam célja hogy példát mutasson hogy milyen bűn az ha valaki wifizik akkor tessék kérem picit nyugatabra menni és benézni egy parkba etc... és fellebbenteni ezt a ''Tulajdon elleni szabálysértési eljárást - több más mellett -'' (de mi több más mellett????)
Ekkora baromságot.
''Más kérdés viszont a fiatalember jó- vagy rosszhiszeműségének megítélése.''
Hát ennek az országnak más baja nincs is. rosszhiszeműség -
ngabor2
nagyúr
válasz
ploteus #2201 üzenetére
erre szokták mondani, hogy ha titkosítás nélküli wlant használsz, akkor ne csodálkozz, ha néha valaki odatéved. persze vannak, akik kultúráltan használják, és nem élnek vele vissza. egyszer mi is használtunk egy nyitott wlant nyíregyházán. jól jött, mert onnan tudtunk feldobni 2 képet a paintballról. de nem gonoszkodtunk a hálón, nem ftp-ztünk róla, nem crackerkedtünk, csak egy kicsit ''kölcsönvettünk'' a sávszélességéből meg a forgalámból. valszeg a tulaj azóta se tud róla.
meglátásom szerint a leggyengébb titkosítás is többet ér, mint a titkosítatlan háló. ha az emberünk azt látja, hogy védett háló, és nincs sok ideje/türelme feltörni, arrébbmegy másikat keresni. ha meg az a célja, hogy mindenképp betörjön hozzád, akkor nagyon erős titkosítás kivételével úgyis fel fogja törni. de általában ez van ritkábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest