- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2845 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy a Linksysen DD-WRT V23 SP2 van.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy óra alatt még mindig nem boldogultam a beüzemeléssel...
Valamiért nem akar a publikus AP IP címet kapni, míg a My Place simán kap (ráadásul elvileg jót, 192.168.10.xxx).(Konfig: Linksys WRT54G router, ez osztja a netet (wifi részét most kikapcsoltam), a fon kap is IP-címet tőle DHCP-vel, ez látszik az admin oldalán is (mind a linksysnek, mind a fon-nak), a fon DHCP módban van.)
Mi lehet a probléma?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Január 29-én rendeltem, és ma már meg is érkezett a Fonera és a Fontenna. (Most ment el a UPS-es srác.)
8 nap alatt ideért a cucc, ami egyáltalán nem rossz...Viszont: CD-t nem találtam a csomagban, és dokumentációt sem, csak egy QIG-ot és két matricát. Mindegy, a weboldalról majd letöltögetem a doksit.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2799 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam, erre valók az itt megadott kuponkódok, ha jól látom. Ezek közül az egyiket pl. én felhasználhatom? Vagy van valami feltétel?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem pontosan értem a rendszert: ez valamilyen meghívós közösség?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest