- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Bennem van a hiba nem regisztrálható kábellel. Mindenképpen kell neki net, szóval csak a WiFi-n keresztül lehet aktiválni
(ami meg is történt egy noti segítségével)
-
Thrawn
félisten
Erste banknál vagy egy Online számlának nevezett csomag, amihez nem jár dombornyomott kártya (persze kérni lehet hozzá), de lehet vele online utalgatni
-
Thrawn
félisten
Huh, hogy a fenébe lett 20 meghívóm
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2504 üzenetére
Hol lehet ezt a bevásárlást elintézni 'szabadon'? Én sehol sem találtam Fonero Gets Fonero linket, és emailt sem kaptam az akcióról
-
Thrawn
félisten
Most vettem észre, hogy van új firmware, 0.7.1 rev 5
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2254 üzenetére
Én is ezen agyalok, jön a szezon, jönnek a turisták, a router meg itt csücsül a 3-on az ablakban. Jól jönne a nagyobb hatótáv.
-
Thrawn
félisten
Megjött a levél nekem is, lehet beruházok egy ilyen antennára. Mennyi lehet az a 2 euro+pk?
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2247 üzenetére
Hát, eddig csak egyik cimbim netezett rajta szóval maradok Linus
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2245 üzenetére
Most Linus vagyok, ezek szerint ha Bill-re váltok akkor továbbra is ingyen Fon-ozhatok amerre járok, de részesedést kapok? Hogy is van ez
Csak akkor jön cash ha valaki az én routeremen netezik?
-
Thrawn
félisten
And that’s not all! Now we all share everything, WiFi and also the money our visitors pay for accessing FON Spots. Change your profile in the User Zone, and you can continue roaming the world for free and also make a bit of “dinero” by sharing your WiFi.
Változtassam meg a profilomat? Mire? Utána meg részesedést kapok? MIVAN? -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2217 üzenetére
Király! Kicsit megmoddolom az ablakkeretet, és nem ázik el többet a Fonera
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2215 üzenetére
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek de ez kültéri?
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2191 üzenetére
Elírtam, nem 2 hanem 20
Mindegyik külön felhasználó alatt ofkorsz. -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2189 üzenetére
Nyomom 2 ablakban is
-
Thrawn
félisten
Úgy látom más is lusta megnézni milyen firmware dohog a Fonera-jában
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Nálatok melyik firmware van fent a routeren? Most látom hogy letölthető a 0.7.1.3-as.
-
Thrawn
félisten
Találtam egy hírt: [link]
E szerint, ha valaki 30 napon túl nem szórja a netet akkor, nem csatlakozhat ingyen másokhoz. Ezt hogy értik hogy a korai modellek, nem jeleztek vissza a Fon-nak, hogy működnek-eMeg ez az ingyen Linksys router is érdekelne, e-mailt viszont még nem kaptam
-
Thrawn
félisten
Egy meghívó várja gazdáját!
-
Thrawn
félisten
Meg tudom nézni valahol hogy ha más routerjén keresztül neteztem? Travel log-ban csak azokat látom akik nálam neteztek.
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #1200 üzenetére
Valamiért te jutottál eszembe amikor ezt megláttam: [link]
-
Thrawn
félisten
válasz
repetix #1133 üzenetére
A Fon routerem cimbim MacBook-jával lett beaktiválva, és mind a két háló látszik rajta. Esetleg próbálj ki rajta egy firmware frissítést. Ha manuálisan megadod milyen hálót keressen akkor sem találja meg? A Chello-s modem nem MAC cím alapján azonosít? Mert akkor nem fog menni a net rajta szerintem.
A led villogása az új firmware miatt van, nekem sem villogott amíg fel nem frissítettem a legújabbra. -
Thrawn
félisten
Megnéztem a Fon Maps-on, fent vagyok zöld jelzéssel ott ahol kell. Mivan?
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #1109 üzenetére
A Configure your FON Social Router oldalon ott van a jel ahol lennie kell, a My Personal Info-nál hiába teszem oda visszaugrik az egyenlítőre
a fenti üzenettel.
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz
ngabor2 #1103 üzenetére
Fogalmam nincs most látok OS/X-et először A gépén elsőnek bejött a wifi.fon.com megcsináltam a regisztrációt, megjött a visszaigazoló e-mail, a fon honlapon jelezve van hogy van 1 db routerem. A számítógépemen beléptem a fon honlapon az adataimhoz, beállítgattam a dolgokat amik kellenek és kiléptem. Lehet nincs jelszó rajta?
FON_AP-n lépett beMy_Space-re nem tud belépni.
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
ngabor2 #1101 üzenetére
Ezek szerint kaptál
De akkor (elvileg) jól csináltam, csak a fon nem jegyzi rendesen Magyarországot.
Más: cimbi itt ül mellettem, és simán tud csatlakozni a routeren keresztül a netreNem kéne jelszó hozzá vagy valami? (MacBook-ja van és fogalmam nincs hogy kéne megnézni rajta, megvan-e mind a két jel
)
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #1064 üzenetére
Értem. Vasárnapig/hétfőig mindenképpen várnom kell, addig remélem a többi része is megjavul a rendszernek, és akkor oszogathatom itt a meghívókat
Arra mondjuk kíváncsi leszek, mikor derül ki, hogy a meghívó ugyan elmegy de aktiválás után nem generálódik újabb helyette. Lesz itt még nemulass -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #1062 üzenetére
Ezt azután az egy hsz után mondod, ami a fon fórumon van? Vagy valahol hivatalosan is megerősíteték? Épp ma kérdeztem ngabor2-t meddig lehet kézhezvételtől számítva aktiválni a Fonera-t, és mivel még van rá időm, inkább megvárnám amíg biztos lesz. Ha minden jól megy vasárnap vagy hétfőn tudnám aktiválni, remélem addig kitart a meghívózás...
-
Thrawn
félisten
You are the # 249532 member of the FON Community, and you're alien
Most már csak várnom kell -
Thrawn
félisten
Mikor bekötötték a netet, külön kihangsúlyozták, hogy LEHET használni az kábelmodem USB és Ethernet portját is egyszerre. Semmi MAC cím nem kellett hozzá, a szolgáltatónál csak a kábelmodem van regisztrálva, az nem érdekli őket ki mennyi gépet csatlakoztat hozzá. Ha akarnánk, a kábelmodem után tennénk egy routert és akár háromszázezer-harmincezer gépen neteznénk. Sőt az sem érdekli őket, hogy a 2 TV és egy TV tuner van az albiban, nekik ez természetes, nem kell mind a 3 után külön fizetni. Bekötéskor vagy 25 méter kábelt ''fektettek'' le, kicserélve a régieket, külön kábelt kapott a kábelmodem csak a 3 TV van egy kábelen.
Hiába no, ilyen szolgáltató is létezik Magyarországon
szerintem Thrawn kolléga azt szeretné megtudni, hogy amikor ő elköltözik az albérletből, viheti-é magával a szociális routerét. azaz a router névhez kötött, vagy címhez?
MajdnemEz nem kérdés, mert miért is ne vihetném magammal ha már egyszer megvettem? Sokkal inkább az izgat, hogy ha már nem szolgáltatok netet ezzel a FON routerrel (mert pl olyan helyre költözök ahol hallani sem akarnak netről) akkor mi történik? Letiltják a routert és az accomat? Visszaküldhetem? Másra átruházhatom? Eladhatom?
kábelről van szó és T-kábel szolgáltatja
Rugaszkodjunk el egy kicsit a kedvenc T betűs szolgáltatónktól, nem csak ő van a világon (szerencsére) Itt erről van szó: [link] (Keszthelynet) Ezt leírhattam volna előbb is, a félreértések elkerülése végett
házigazdák nem tartanak igényt a netre miután innen elköltözünk, mi lesz a routerrel?
Szerintem viheted magaddal és az új címen beregisztrálod. Valahol le volt írva, hogy 1 évig kell folyamatosan működtetni. Ha nem osztod a netet akkor te sem kapod ingyé.
Ezzazz! Az 1 évbe még simán beférek, szóval meghívót kérnék/vennék! -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #389 üzenetére
Beleolvastam, USB-n nem használható. Ezt sejtettem, ezért írtam, hogy a gépem menne a kábelmodem USB portjára, a router meg az Ethernet portra. Előtte össze kell dugnom a PC-vel, hogy be legyen konfigurálva, és mehet a kábelmodemre.
A kérdésem még mndig áll -
Thrawn
félisten
Lenne egy kérdésem mégpedig a következő (kifejtős
):
Jelenleg van netünk itt az albiban, szélessávú, folyamatosan online. A kábelmodemen van hálókábelnek (UTP?) hely és van USB port is tehát 2 gép is mehetne róla folyamatosan. Jelenleg az USB port kihasználatlan. Na tételezzük fel kapok/veszek meghívót és megjön a cucc, a gép átkerül USB-re, a router meg a hálókábelre és minden működik flottul.
A kérdés az, hogy ha a házigazdák nem tartanak igényt a netre miután innen elköltözünk, mi lesz a routerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest