- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2799 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam, erre valók az itt megadott kuponkódok, ha jól látom. Ezek közül az egyiket pl. én felhasználhatom? Vagy van valami feltétel?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #2797 üzenetére
nem egészen. ez egy wifi közösség, amihez a "csatlakozási feltétel", hogy oszd a netet. a legegyszerűbb az ő ap-jukkal. ehez most meghívóval olcsóbban hozzá lehet jutni (negyed áron, szállítási költséggel együtt kb. 3k-ért). meglehetősen okos kis kütyü, 3k-t megér, feltéve, ha ki is tudod használni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem pontosan értem a rendszert: ez valamilyen meghívós közösség?
-
Hülyesamu
csendes tag
Aktuális kuponok:
B182152296992226
A209658840204041
B578385420030025 -
Marci_
tag
Hazudnek, ha azt mondanam, hogy engem egyaltalan nem motivalt az, hogy ingyen kapok egy routert erre a celra, de legalabb annyira jo dolognak tartottam, hogy egy ilyen globalis kezdemenyezes tagja lehetek es az itthoni netem megosztasaval mashol is elvezhetem az internet adta elonyoket. Nekem mondjuk meg sem fordult a fejemben, hogy csak beszerezzem, mert "ugyis majd jo lesz valamire", de ez felfogas kerdese. Szerintem add tovabb azokat a Fonera-kat, amiket nem hasznalsz pl. haveroknak, vagy rokonoknak, biztos orulnenek neki es legalabb igy is gyarapodna a hazai tagok szama, legalabb ebben tunjon ki az orszagunk...
-
Hülyesamu
csendes tag
Azt a hármat inkább azért küldték, hogy a haverok között osztogasd szét. A 14€ egyébként szép kis összeg, elég jó helyen lakhatsz.
Ez az egész meg még nagyon az elején jár, gondolj bele, két év múlva azt mondhatod majd, hogy kis hazánkban az elsők között voltál, ennyi meg ennyi új felhasználót invitáltál
-
ACE-
addikt
Egyszer nem neteztem még többi fon spot-on keresztül... legalábbis eddig nem volt rá szükség, de annyira nem is vagyok függő, hogy szükségem legyen rá. Egyébként fizetősre van állítva, kemény 14 Eurót szedtem össze eddig, de csak nyáron nőtt az összeg, ilyenkor nem nagyon. Talán egyszercsak összegyűlik a 30.
Egyébként ha több fonerám van akkor a többin befolyt összeg is egy számlára megy?
-
-
Hülyesamu
csendes tag
Még három:
B034789321614920
B956067881136926
A209658840204041 -
Rick4
félisten
pár okosság: [link]
-
Rick4
félisten
-
ngabor2
nagyúr
no, 3 kód:
B916841961550358
B976749614884724
B459078549105151
használjátok egészséggel. -
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #2774 üzenetére
jaaa, akkor nem szedem szét....nem lett volna lényeges, mert eleve kívülről nem volt szembetűnő a változtatás, csak a tipusszám módosítása okán joggal gondoltam, hogy belső érdemi változás is van..
-
Hülyesamu
csendes tag
Ha kell még invitáció, itt van még egy kód:
A209658840204041
-
hzcs
senior tag
válasz
kapcs-ford #2762 üzenetére
Pedig kellene 1 lan port is, akkor muszáj várnia, amíg lesz olcsóbb lanos változat. Bár magamnak lehet egyet be kéne rendelni.
A következő generációsban, amelyiken lesz usb port, van torrent kliens? Mert akkor magamnak meg azt várom meg -
HXY
addikt
Mennyi volt a leghosszabb idő mire megjött? Már két hete csak várok...
-
Rick4
félisten
nekem most jött meg két fonera pár napja, kibontottam, az enyém még 2100as modell volt, ez meg már 2200as...mivel tudhat többet/ kevesebbet? a tápcsati sem olyan, a lankábel csatija is fejjel lefelé van rajta...
-
ACE-
addikt
Az egy gáz vele, hogy nincs neki LAN portja, csak WAN, ezért nem tudsz hozzá vezetékes klienseket kapcsolni, csak WLAN-osokat. A Fonera+-hoz már lehet egy vezetékes klienst kapcsolni, vagy akár egy switch-et, így lehet egy olcsó vezetékes és Wifi routered is egyben. De az elég drága és nincs ilyen occsó megrendelési lehetőség sajna.
-
ngabor2
nagyúr
megjött a fonera meg a szappantartó hozzá :d hétvégén belövöm ezt is.
-
hzcs
senior tag
És ez mi mindenben tud többet/kevesebbet, mint egy átlagos, 10 ezer forintos wifi router?
Gondolkodok én is egy ilyenen, mert van egy wrt54gl-em, de akkor a helyére tenném ezt, a linksyst meg beállítanám repeaternek.szerk: ahogy nézem, 20-30km-es körzetben én lennék az első fonerás
-
hzcs
senior tag
jó cuccnak tűnik ez a fonera. Ez egy sima router, azzal a különbséggel, hogy mindenki használhatja? Haver akar wifi routert, lehet ezt ajánlom neki.
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok,
Késve bár, de törve nem, rájöttem milyen fantasztikus dolog a fon.com táborába tartozni.
Gondoltam hát szerzek egy ilyen routert, kódom már van, segítségével olcsóbban tudok hozzájutni a kütyühöz.
A gond csak annyi, nincs PayPal-om, így nem tudom megrendelni a cuccost.A kérdésem tehát:
Valaki, aki pestre valósi, meg tudná rendelni nekem?Üdv.
Ádám -
Ramius
őstag
No, rászántam magam a dologra, mergendeltem.
Köszönet ngabor segítségéért. -
Fonos
csendes tag
A régebi kódokat felhasználták.
Újabb 3 Promotion kód, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.B576953972289400
B070136051877529
B113432458447129https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel. Ha azt írja, hogy Invalid promotionalCode, akkor már valaki felhasználta. Fizetni a megrendeléskor dombornyomott kártyával vagy PayPal-on keresztül. ( Ha jól tudom, akkor PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, elég ha az aláírásnál van 3 jegyű biztonsági kód.)
Ezzel elfogytak a meghívóim. Amint újra lesznek, megosztom veletek.
-
ACE-
addikt
Szoktál bankkártyával fizetni boltokban?
Na az ugyanaz mintha neten fizetsz vele... A Neten sem jutnak más tudomására a kártyaadataid, azokat közvetlenül a kibocsátó banknak küldi el a cég.
Sőt, ha a szállítási címed nem egyezik a Bankban nyilvántartott címmel, akkor a bankod még fel is hív, hogy Te akartad-e ezt a tranzakciót, és ha kiderül hogy nem, nem engedi levonni a pénzt... Erre az ellenőrzésre szokott egy ideig csak zárolva lenni az összeg, és miután ez az ellenőrzés megtörténik, akkor vonja csak le. -
shev7
veterán
senki nem fogja "egesz veletlenul" tobbszor levonni a penzt a szamladrol. Ha ilyen tortenne, akkor felveszed a kapcsolatot a kartyakibocsato tarsasaggal, es ok eljarnak az ugyben... Hidd el, hogy a te parezer forintodert senki nem fogja a johiret kockaztatni, se a brit subaru, se a paypal...
-
(jan)
őstag
ense bizok az ilyenben ...
kp rulz
-
eddie303
őstag
A paypal megbizhato, nem kell felni tole, ebay-erek szazezrei hasznaljak, akkor miert pont teged roviditenenek meg? En is vasaroltam mar paypal-lal ebay-rol is, megjottek a cuccok nagy resze, ami meg nem jott meg, az is kell erkezzen lassan. A kartyaadataid a paypalon tovabb nem jutnak sehova, a masik csak annyit lat, hogy a te email cimedtol kap x eurot, s annyi.
-
-
ngabor2
nagyúr
előkapod a bankkártyádat, megnézed a hátán az aláírási sáv végét. ha ott van 3 szám, akkor tudsz vele fizetni.
felmész a fon oldalára, és rákattansz a shop-ra. kiválogatod a fonerát és opcionálisan a fontennát hozzá. utána a promotion code-hoz bemásolod a kódot, és továbblépsz. ott kérdezi az adatokat, ha még nincs paypal accountod. egyúttal meg is csinálja azt neked. én is emiatt csináltam. ott kellenek a kártya adatai, ez a 3 szám is. ellenőrzi, hogy valóban él-e a számla (megpróbál 1 ft-ot levenni róla, amit utána "rajtahagy"), aztán leveszi a fonera árát, miután mindent kitöltöttél. ha nyugisan csinálod, mindent 3x leellenőrizve, akkor akár 7 percig is el lehet húzni.
ha nem dombornyomott a kártya, vagy nincs a végén a 3 szám... akkor sajna macerásabb. ha bankkártyád sincs, akkor meg pláne.
-
Ramius
őstag
Nembízom a netes vásárlásokban. Ez a legfőbb visszatartó erő, különben már nekem is lenne.
-
(jan)
őstag
nemes cél becsülöm !
ha lenne pénzem biztos énis szolgáltatnék de sajnos szegény diák legény vagyok
nem is font vennék hanem linksys-t csak annak az árárbol 3 font kapok
-
ngabor2
nagyúr
mert ennek a routernek nem az lenne az elsődleges célja, hogy első mozdulattal feltegyél rá egy másik fw-t. ez egy közösség eszköze. persze, hogy jó dolog dd-wrt-vel. csak utána pont azt nem fogja szolgálni, aki az egészet összehozta, nem fog free hotspot-ként működni.
lehet, hogy én is fogok egyre tenni dd-wrt-t, ha megjön helyette a másik, már megrendelt. de legalább egy fonos mindig maradni fog. a jelenleg menő darabom már több, mint 1 éve szórja az okosságot kifele.
-
eddie303
őstag
Koszonom szepen Nektek, elhasznaltam 3 promo kodot, en rendeltem meg ket ember helyett, mivel van paypal-om.
-
(jan)
őstag
hello!
la fonérát vennék akár használtat is
a fon közösség nem érdeke ugyis egyböl lecserélem a fw-t dd-wrt re.
akinek van elado irjon mailt : jann90@gmail.com
üdv:Jann
-
ACE-
addikt
Úgy tűnik rendbejött.
Na sza'l nekem is van még 20 meghívóm, ha valakinek kell küldjön priviben email címet.
11 €uro nem a világ egy ilyen ketyeréért -
ACE-
addikt
Na felraktam a FreeWLAN-t a fonerára, ügyesen ki akartam próbálni a WLAN-os beállítást, amikor a WLAN-tól kapja a netet. Azóta nem tudok semmilyen módon rácsatlakozni, és a 30 sec-es reset sem csinál semmit. Ilyenkor mivan?
-
Hülyesamu
csendes tag
Üdv, nekem is van még 18 invitációm, PÜ-ben lehet kérni.
-
Fonos
csendes tag
Igazán kapósak a kedvezményes Fonerák!
Mivel a korábbi kódok mindegyike elkeltek, ezért újabb 3 Promotion kód, mellyel a La Fonera 10.98 Euro (szállítással, adóval, stb együtt) és ehhez a La Fontenna csak +2 Euró.B797219794828723
B662234052321252
B971429133812900https://shop.fon.com/ -> Hungary -> Promotion Code mezőbe kód beír, szükség esetén Fontennát kosárba tesz, megrendel. Ha azt írja, hogy Invalid promotionalCode, akkor már valaki felhasználta. Fizetni a megrendeléskor dombornyomott kártyával vagy PayPal-on keresztül. ( Ha jól tudom, akkor PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, elég ha az aláírásnál van 3 jegyű biztonsági kód.)
Már 12 La Fonera gazdára talált, aki szeretne az igyekezzen, mert lassan átmenetileg elfogynak a kedvezményes meghívók!
-
HXY
addikt
Nem minden hálókártya Win-es drivere támogatja a MAC spoofolást, de ha szerzel egy live cd-t, akkor biztos menni fog.
Linux alatt csak 3 sor:
ifconfig eth0 down
ifconfig eth0 hw ether XX:XX:XX:XX:XX:XX
ifconfig eth0 up -
ACE-
addikt
-
pvojnisek
csendes tag
-
vtechun
veterán
nemtom, nekem minden allowra van allitva a megfelelo helyen, megsem latja a helyi halot
pingelni sem tudom a masik gepet. Egy hagyomanyos routeren van a fon meg a masik gep is. masik gep ip-je : 192.168.1.2 fon-é : 192.168.1.3 , notebooké ami csatizik a fonra : 192.168.1.10 es pingelni a 1.3-at tudja, de az 1.2-ot nem
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kapcs-ford #2700 üzenetére
Megszivatott a leallast jelzo animacioja szerintem.
-
ludus
aktív tag
mondjuk ez nem volt igazán idevaló téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest