Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
#198546 : Megpróbáltam ügyesnek lenni a Yettel üzletben, nem sikerült, mert a 15.000 HUF kupon nem alkalmazható feltöltőkártyás vásárlásnál. Pedig a törött kijelzős használt telefon beszámítása nem volt akadály. Szerencsére nincs szükségem a Vivo-ra (ott az új G86), de 52-ért kísértésbe estem.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
pit stop
üzenetére
Igen, az S25U is képbe került, még ha túl is lövök a kereten.
Igazából arra, a Xiaomi 15T Pro-ra és a Red Magic 10s pro-ra szűkítettem le a dolgot.
Egyértelműen a Samsung lenne a legjobb választás, de drága, Xiaomi-m már volt korábban, és bár szerettem, de ez a 15T pro olyan meh valahogy, a Nubia esetén meg fázok a szoftvertől, a megbízhatóságtól és a frissítések hiányától (bár ígéret van rá)Nehéz ez

-
pit stop
addikt
-
válasz
ggeleven
üzenetére
Szolgálati radírpók!
Kell az amúgy, bár a BB topikba bármikor írok, mindig hamar rövidre záródik a téma, de vannak más topikok is... Sorry, sajna rajta vagyok évtizede legalább a PH FBI-listán! 
Különösebb gondom sose volt a HyperOS-sel, most is kezdem belakni, a Google fiók átköltözés után fél nappal jutott eszembe a Mi fiókom, no az egész ügyesen áthozta még a mappába rendezett asztali ikonokat is.
Hú de jó, hogy említed ezt a kommentelős dolgot, simán kiment a fejemből, hogy töltő meg PB ajándék is van!

Ami fura volt, hogy átköltözés után töltőre rakva kiírta a rendszer, hogy 3-5 alkalommal töltsem fel maxra és merítsem le, hogy optimális legyen az akkuerő. Azt hittem ezekkel az akkukkal már nem kell különösebben trükközni. Akkuról azért eszembe jut, hogy Si/C akksit azt sajnálom, a 15-ben már az van. No majd legközelebb...
Azért sokkal jobb olvasni 15T-n, mint a 12X-en, ez tény, most is erről írok!

-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Még jó, hogy nem írtam rá a BB-ben, mert azt is vitte volna a radírpók.
Ne maradjon el az értékelés az ingyen cuccokért!
15T véleményFasza teló lesz és első körben kapjátok majd a Hyper 3-at. Azt nem ígérem, hogy jobb és bug-mentesebb lesz a rendszer, de legalább megkapjátok gyorsan.

-
Felmerült a Xiaomi 15T vásárlásával kapcsolatos kérdés a BB topikban, sajna a téma nem kenyérdagasztó, mosógép, mosókapszula és társaival kapcsolatos, így hamar törölve is lettek, ezért berakom ide a cache-ben maradt hsz-eket:

#205014 ubyegon2 ggeleven #205011
+1
Olvastam erről az irányítószámos mizériáról és is, de azzal nem volt gond nálam, viszont már másnapra írta a GLS a kiszállítást és pillanat alatt tudtam módosítani a weboldalon a kiszállítást!
Ami viccesebb volt, hogy cserekészüléket számíttatok be és ugye még írják is, hogy 14 napon belül kell eljuttatnom, hogy bevizsgálják és fizessenek...no a poen az volt, hogy ugyanekkora írták a csomagfelvételt is, nyilván ugyanaz a GLS futár már vitte volna a mobilt, de azt nehezen tarom végrehajthatónak, hogy az átköltözést megvárja. Viszont a csomagfelvételnél nincs olyan opció, hogy változtatás kiszállítás ideje, helyére. Írtam a mi.com helyett a recommerce.com-nak, egyből visszajött a gépi üzenet, hogy majd kapok választ, de még másnap sem jött és reggel már pontos GLS felvételi infók voltak. Kénytelen voltam telefonon elintézni a GLS-sel, hogy ne kelljen már a cserekészüléket egy nappal hamarabb elküldenem, mint ahogy megkapom az újat.
Ja igen, elég rég nyüglődöm már a mobilvételen, beszéltük is már, de mivel Ördi nyuszó kezelése már simán elvitte a Xiaomi 15 árát, így 15T lett az áldozat. Rettenet lesz megszokni a 12X mérete után, viszont azon már elég nehezen olvasgattam a szöveget, szóval jó lesz ez! :K
Előtte elmentem még egyszer megfogdosni, fotózgatni a Yetihez, no az azért jó poen volt...épp ráért az egyik ügyintéző és kérdezte, segíthet-e, hát gondoltam hamar letesztelem. Kérdem, mennyire ismeri a Xiaomikat, aszongya nagyon nagyon, még az arcán is ott volt, hogy ez a hülye miket kérdez! :D
Tesztkérdésem volt, kameraképességben melyik a jobb, a 15 vagy a 15T sorozat, kapaszkodj meg, magabiztosan rávágta, hogy az új 15T-k jobbak fotóban, mint a Xiaomi 15! Ööö...belém is fagyott a szó és el is köszöntem tőle. ;] (lehet csak azért mondta, mert épp nem volt náluk 15 és hátha így veszek valamelyik 15T-ből)
Nem lett volna rossz a wireless töltés, de most ez fért bele a nyusziköltségvetés mellett.#205015 ggeleven ubyegon2 #205014
Persze, hogy jobba a kamerája, hiszen arra kapnak most nagyobb jutalékot, mint promókészülék. :DDD ;]
#205017 ubyegon2 ggeleven #205015
Érthető a dolog, de ezek szerint ha valamit kérdez a nyilván nem hozzáértő áldozat, akkor ezen az alapon válasszolnak? :) Most gondolj bele, ha nem olvasgatom szorgalmasan a telós topikokat és nem kérdezgetek ott hozzáértőktől, akkor simán beszopom én is az aktuális szakértését a komának! No mindegy, amúgy épp a Yetinél volt legjobb áron, meg is rendeltem (online), de pont leltár miatt csak 20-án tudtak volna szállítani és nézegettem a YT-os arcokat, ahol ott volt a 20000 ft-os kód, amire nem is emlékeztem már, plusz cserébe leadom a 12X-et, arra is jött 20000 ft cserekészülék kupon, utóbbit majd csak a 12X árával kapom meg, de már akkor is egész jó áron lesz! Ha az van, amit ajánlottak, akkot 118eft-ben lesz a 15T 256GB, az már nyuszibarát ár! ;] Pár fotót lőttem tegnap és tökéletesen igazad volt, mégha 14T-ről is írtad, nagyon jó ennek is a fotóképessége! Szóval köszönöm a múltkori ajánlást, mert az sokat nyomott a latba. :R Amúgy majdnem 14T Pro lett, de nem bántam meg a 15T-t sem! Porszívó nem kellett amúgy sem nyuszi miatt, így az 512GB se volt lényeges, a 128GB is elég volt eddig felhőhasználat miatt.
-
vence
aktív tag
Mondok egy harmadikot !
Motorola edge 60 Pro
12 - 512 GB memóriával időtálló és
a 6.000 mAh -s akku sem általános
és ez egy modern és karcsú tel (jó fogású)
+ IP69 stb. is!A nevesebb helyeken biztosan meg tudod nézni, de venni inkább EU-forrásból lenne érdemesebb.
A németeknél vezeti az 500 Euro-s kategóriát,
a DXO -nál pedig az üzemidő-listán bajnok.és már € 400 !! körül elérhető, tehát ár/értékben is dobogós.
(Spórolhatnál 100k körüli összeget is!)Itt olvashatsz gyakorlati tapasztalatokat, ill. kérdezhetsz:
[link] -
cs.zs.
veterán
válasz
Courage_7
üzenetére
Sajnos 3 db sim-kártyám van, ezért 2 db telefonnal jövök-megyek. Átlagember 2-5 óra kijelzőidejét produkálom én is naponta, de ez 2 telefonra oszlik (+ esetleg még tablet is), és ebből szerencsére az jön ki, hogy nekem soha nem merülnek le estére az eszközeim.
Jelen pillanatban egy 100.000 Ft-os Samsung mellett egy 100.000 Ft-os Vivo van (utóbbinak nemrég jelentősen leesett az új ára), épp Redmiket teszünk le, azokból szállunk ki. Mindent kipróbálunk, veszünk ilyet is olyat is. A Samsungban én abszolút nem látom az innovációt, de vele szemben akár pl a Xiaomi 15-ben IGEN.Az elmúlt pár hónap alatt használva marhára bejött a Vivo, abszolút megvenném újra is, full szimpatikus a márka,
emellett nekem a világon a legszebb telefonok a NUBIÁK, link , link , link
eként a következő beszerzéseink vélhetően ebből a 2 márkából kerülnek majd ki.
Na meg a Motorola Razr Swarovski...
(anyucinak pl) -
Courage_7
aktív tag
Sziasztok! Berakom ide is, az ON topikban nem kaptam választ, hátha majd itt

Jelenleg iPhone 12 pro maxot használok, de kezd az idegeimre menni a hülyeségeivel, pluszban az iOS sokszor újratölti az appokat, és nem csak a közösségi médiás szutykokra gondolok itt. Másik telefont szeretnék venni.
- 250k környékén, vagy picit felette
- új és használt is szóba jöhet
- legalább 2-3 évre vagy akár többre is
- nem játszanék rajta különösebben, böngészés, email, minimális közösségi cuccok, multimédia lenne a lényeg
- csak android
- szeretem a nagy telefonokat, használtan S24U, újan Xiaomi 15T Pro néztem. Az S20U méretét, formáját imádtam, úgy láttam, hogy az újabb telók sajnos szélesebbek.
- eSIM legyen benne, legyen sztereó hangszóró, a kamera másodlagos, legyen relatíve sokáig támogatott
Ha a fenti kettő közül kellene választani, melyiket javasolnátok? Esetleg valami teljesen mást? -
5-ös kezelő
senior tag
Köszönöm, megnyugodtam. Telefonokon kívül is sok kisebb-nagyobb Li akkut tartok itthon, azért is kérdeztem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Fellelhető ilyen video a neten, de egyáltalán nem ez a jellemző.
Figyelembe kell venni a legyártott darabszámot, annak ismeretében az ilyen jellegű meghibásodás %-osan nézve elhanyagolható/0. -
Ájvé
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Magától nem kellene kigyulladnia, ha nem használod legjobb leadni szerintem. Ha még használható és ér valamit használtként eladhatod. Ha mindenképp megtartod (tartalék telefon), akkor fel kell tölteni és el kell rakni olyan száraz hűvös helyre ahol legkevésbé van kitéve külső tényezőknek. Ha nem éri nagy hő, fizikai behatás, kikapcsolva elteszed akkor nem igazán gyulladhat ki.
Ha nagyon félsz tedd egy fém kazettába, olyan helyre ahol nem tud tűz tovább terjedni (mondjuk pincébe betonra úgy hogy nincs éghető anyag a közelében. Egy ekkora akku magában nem csinál óriási tüzet, ha egy ilyen fém kazettában van onnan kicsi az esély hogy problémát okozzon.
Legjobb túladni rajta viszont, ha egyébként sem használod. -
5-ös kezelő
senior tag
Ugorgyunk.

Mi a valószínűsége annak, h a félretett, nem használt telefon akkuja gondol egyet, és öngyulladásba megy át? Víz stb. külső behatás nélkül? Lítiumos akkuk érintettek ebben, ha jól tudom. Senki nem szeretne tüzet a lakásában, ugyebár. -
Ájvé
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Jó igaz, prémium szegmensben csak. Rossz példa volt a Tv-s piac, hiába jobb az OLED, gyártás sokkal drágább, mint egy hagyományos LED Tv esetében, illetve vannak próbálkozások magasabb szegmensbe is eladni LCD Tv-t (mini LED Tv).
Mobil piacon viszont szerintem sokkal több az OLEDel eladott készülék, mint LCD-vel, persze lehet ez se igaz, fejlődő piacokon mint India biztos sok az LCD-vel eladott készülék, fejlett országokban viszont OLEDes a legtöbb eladott készülék.
-
Ájvé
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Nem értem mit nem értesz, nem akarlak meggyőzni semmiről, ezek tények! Arról volt szó miért van már szinte minden telefonba AMOLED LCD helyett, erre válaszoltam, erre beírod mi a hátránya az AMOLEDnek.
Nagyon korlátolt vagy ha nem érted miért írtam, hogy "szóval mi szól még az LCD (IPS) mellett?"
Helyes válasz, hogy szinte semmi se, persze beégés vagy PWM vezérlés (bár van néhány telefon ami tudja a DC dimminget is) még mindig hátrány, de ez annyira kicsi réteget érint, hogy szinte elhanyagolható. Mindenki más az AMOLEDet választja a vitathatatlan előnyei miatt (meg mert nem is tud mást választani lassan), ezek tények, nem érdekel mit gondolsz nem akarlak meggyőzni, csak nekem van igazam, ezért írok.
Egyben egyetértünk "Lapozzunk".vence
Egymás mellé tesszünk egy LCD és OLED kijelzőt nem hiszem hogy sokan választanák az LCD-t. Túlszaturált színeket most hagyjuk, ez technikai szempontból nem mérvadó, LCD-vel is lehet ilyet csinálni (csinálták is, mert kétlem hogy sok színhelyes telefont fogsz találni, mindegyik gyártóra jellemző, hogy ilyen módon befolyásolja a leendő vevőit), csak nem lesz olyan látványos, mert nem képes olyan mértékű színvisszaadásra mint az OLED.
Nyilván a Samsungnak érdeke az AMOLED, de már minden más gyártó is felsorakozott ez mögött, technológia meg fejlődik, jönnek újítások, telefonba eleve nagyon fontos a hely, AMOLED pedig háttér világítás híján sokkal kevesebb helyet foglal, ez pedig olyan előny a telefon gyártásban ami majdnem annyira fontos mint a kijelző minősége. Legtöbb haszon a felső kategóriás készülékekben van, ott pedig mindent bevetnek hogy lehetőleg mindenben túlszárnyalják konkurenciát, szóval senki nem fog egy halovány, gyengébb minőségű, több helyet foglaló kijelzőt választani.
Samsung ide vagy oda ez verseny már lefutott. TV-k piacán is OLED az uralkodó (még a Samsung is LG-től vesz OLED paneleket), egyszerűen jobb fejlettebb technológia. Ugyan az mint a plazma vs LCD volt korábban, LCD nyert plazma meg eltűnt (annak ellenére hogy technikailag jobb volt a plazma, de árversenyben alul maradt, most pont fordítva van, OLED drágább, de ennek ellenére is ki tudja szorítani az LCD-t). -
vence
aktív tag
Ez a - szerintem indokolatlan - AMO uralom, fétisizálás, már egy jó ideje gátolja a technikai fejlődést, fejlesztéseket is.
Sosem jó, ha valaminek nincs versenytársa, valódi alternatívája ...És ebben is - nem kicsit meg lettek etetve az emberek és rászoktak az AMO-k "szép" rikító színeire.
(Az sem probléma, ha cserében egy lassabb tel. a "jutalom"!)Azért a Samu-nak nem kis üzleti érdeke volt az, hogy ez így alakuljon!!!
Ettől már csak az a jobb. amit a ROM vonalon csinál a Galaxy-knál
..... és simán beveszik a vevők azt is.
-
Ájvé
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Ne nevettess már. A végtelen kontraszt, szinte tökéletes képpel szemben (vagyis LCD-hez képest biztosan) annyi hogy nem ég be az LCD? (Egyébként AMOLEDre se jellemző, technika már annyira fejlett hogy nagyon elenyésző ez a szám, tudom mert sok órát szoktam navigálni telefonon).
A kérdésre válaszoltam, vagyis miért van legtöbb telefonba LCD helyett AMOLED kijelző. Azért mert egyszerűen sokkal jobb és fejlettebb, azt nem azt jelenti hogy mindenben jobb és nincs semmilyen hátránya. Ez mellett persze nem sokkal drágább vagy nem számottevően. -
dzsi23
addikt
-
Joker88
őstag
ide irányítottak a másik részből..

azt vettem észre, hogy amik újabb újabb telefonok jönnek ki androidos olcsóbb és drágább árszegmensben, döntő többsége amoled megjelenítős.. mi lehet az oka ? Vagy csak én siklok el az IPS-es megjelenítősök mellett ?
pl drágább téren a sokat emlegetett xiaomi 15 , xiaomi 15t , vagy redmi note 14 , míg az olcsóbb szegmensben,pl a vivo v50lite , vagy realme 14t -
KIA Ceed
tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy A33 8/128 van lassan 3 éve. Tudása bőven elég nekem, (2 db fizikai nano sim a lényeg) de már a töltő csatlakozó hol megy, hol nem megy, válogatva a kábelek között, és az akku is kiszolgálta idejét. Maradva a Galaxy vonalon mire cseréljem? A56? Tudjuk esetleg grafitszürke színben, honnan rendeljem, hol van most a megbízható boltoknál legjobb árban? (8/128GB-nál nem kell több) Köszönöm! -
Talala
senior tag
Köszi a véleményetek. Akkor semmi esetre sem várom meg a 26-ot. Most még lehetnek jobb ajánlatok használtpiacon.
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
On topikban nem mertem bekérdezni
.
De valaki megdörzsölné azt a jósgömböt a kedvemért?
Jelenleg is elég korlátozott az S24u elérhetősége normális helyről. És ha akad is, borzalmas árakon.
Szerintetek az s26 megjelenésének lehet hatása erre? Esetleg kerülhetnek vissza bent maradt készletek üzletekbe normalizálódott árakon?
Jelenleg aprón látom a legreálisabbnak a vásárlást, de kicsit tartok kéz alól készüléket venni. (sose volt még erre eset). Ilyenkor esetleg pár ötlet mire érdemes fokozott figyelmet fordítani? -
vence
aktív tag
Edge 20 - téma folytatás a
Milyen okostel-t vegyek ? - topikból.Nem, nem a Saturn-nál botlottam bele.
de most, hogy nézem elég sokan árulgatják/-nák még.
De csak egy színből van, a másik már a szokásos horror,
gyűjtői áron megy.
Akkor valakinél még mindig komoly raktárkészlet lehet!Az SD 778G Antutu -ban egyébként 590k fölött van.
Nehogy már ne legyen említésre méltó (érezhető )
a + 50 % pl. a Dim. 6300 -ashoz képest ...
vagy akár egy SD 695 -höz képest is stb.De érdemes elidőzni a kamera speckónál is!
Bizonyos értelemben az utód Edge 30 is mutat visszalépést.
(képbe is került a 20-as anno, ill. a 20-as helyett lett inkább
az Edge 30 a befutó az SD 778 -as ligában.De inkább mások véleménye érdekelne
-
Tamy
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Engedjük már el ezt a G86-ot. Nem azt írtam, hogy nem ér annyit, csupán én nem költök annyit telefonra, ha kevesebbért is kapok az igényeimnek megfelelőt.
-
Tamy
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Láttam, de még az is jóval drágább, mint amennyiért a G84-ek mennek. Nem akarok G86-ot, paramétereit tekintve tökéletes lenne a mostani telóm, hiába 2019-es modell, semmiben nem érzem hátrányát, pedig elég sok mindenre használom (persze nem játékra). Ehhez képest a G84 előrelépés lesz, pedig nincs rá különösebb szükség.
-
Tamy
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Alapvetően egyetértek, fontosak a frissítések, DE... A G86 használtan közel 90e. Ft, annyit nekem nem ér egy telefon se. Másrészt a G84 még rendelkezik 3,5-es jack aljzattal, ez is előny. Harmadrészt a mostani telóm is igencsak unsupported egy ideje, remélhetőleg a következőnek is ez lesz a sorsa. Mármint abból a szempontból remélhetőleg, hogy csak alapos okkal cserélek telót, a támogatás megszűnése önmagában nem az. Így valószínű amit most veszek se fogom egyhamar lecserélni, tehát így is - úgy is ki fog futni a támogatásból (persze minél később annál jobb).
-
cs.zs.
veterán
Kérdésem nincs, csak véleményem.
A frissítések fontosak, minél tovább jönnek, annál jobb.A Moto G84 egy nagyon szép telefon. Nekem is nagyon tetszik, tavaly tavasszal majdnem megvettem. Pl a későbbiekben érkező frissítések miatt lett végül Samsung A25.
(de mindenkinek más a véleménye, és ez így helyes) -
Tamy
őstag
Talán itt nem lesz off a kérdésem:
EU-n belül nézegetek használt telókat, most főleg a Motorola G84 a kiszemelt, de még változhat. A kérdésem, hogy lesz-e benne magyar nyelv?
-
cs.zs.
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Friss info:
Nemrég vettünk emagon egy (~30.000 Ft-os) egeret, az eladó a Bestmarkt volt.
Tönkrement a görgő, hétfőn jeleztük az emag fiókban a megfelelő felületen a garanciális problémát, hívtak is, email-váltás is volt, kedden megjött emag-kuponban az egér ára, és vissza sem kell küldeni sehová.
Korrekt.
-
cs.zs.
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Értem, oké, de az emag nem szűnt meg.
Augusztusban több dolgot is vásároltam tőlük, többek között egy 4 év garanciás mikrohullámú sütőt is, így én is kiváncsi vagyok.
(de nem izgulom túl)
(ha meg kell b.szódni, hát meg kell b.szódni)
-
cs.zs.
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Annak nem érteném a logikáját, miért szűnne meg
-
cs.zs.
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Még ha fizikai boltként befejezik, az ügyfélszolgálat akkor is maradhat. Ha garis gondod van, a fiókodban kell jelezni, jön érte a futár.
-
nightshadow
veterán
Sziasztok. 2025 év elején vettem az Emagnál egy telefont, s a forgalmazó is az Emag volt. Nemrég olvastam, hogy a magyarországi Emag nincsen túl jó bőrben, az itteni nemrégen átadott új raktárukat is eladják. Ha netán kivonulnának, akkor elméletileg hogyan lehet a bolti garanciás Motorola telefon garanciáját érvényesiteni? Elméleti a kérdés, mert nincsen semmi baja a telefonnak, meg nincsen hír arról, hogy kivonulna az Emag, de ha mégis, akkor tudni szeretném, hogy mik a lehetőségek.
-
HaZsolt
őstag
Sziasztok!
Ha mondjuk veszek egy Samsung mobiltelefont olyan helyen ami szürkeimportos és elromlik a samu telefon és a samsung márkaszervizbe viszem akkor 3 évig kijavítják szerintetek? El akarom azt kerülni, hogy valami olyan oldalról vegyek aminek a beszerzése kétes volt és a samsung visszadobja a telefont egy meghibásodás esetén. Vagy a Samsung csak a telefont nézi és az aktiválást + a jótállási jegyet mindegy hová szól?
-
cs.zs.
veterán
De, ezt így személyesen, direktben, teljes mértékben besz.ptam.
Full hivatalos helyről, boltból, számlával rendeltem anno a Z-Flip 3 5G-t, amihez nem volt ilyen papír. Flipet és Foldot kizárólag az Oktogonon szervizelnek a központi Samsung szervizben. 1 éves korára a Z-Flipre semmilyen frissítés nem érkezett, minden a kibontáskori állapotot tükrözte. Letelefonáltam hogy hová kell mennem, és bementem vele Oktogonra, hogy bár teljesen jól működik, ez mégiscsak fura. Számla a nevemre szólt, első tulaj voltam. Nem volt ilyen papírom, ezért elhajtottak a f.szba.
Ez simán fogyasztóvédelmi aggályokat is felvet, és persze ha ráérsz ilyesmire, simán perre mehetsz a Samsunggal szemben.
A telefon megérezte hogy bajban van (közel állt egy falhozcsapáshoz), utána a napokban befrissült, mi pedig eladtuk. -
cs.zs.
veterán
válasz
duckload
üzenetére
Szia,
nem, nem tudja.
A Honorok 66W töltése 5-10-11 Voltos értékek között lépkedve valósul meg.
66 watt természetesen csak a folyamat elején, 11Volt x 6Amper segítségével áll elő, aztán lejjebb lép 10V x 4Amperre (40W), aztán még lejjebb 5V x 2Amper (10W).
Az általad linkelt töltő nem tud 10V x 4Ampert sem, és 11V x 6Ampert sem.
Ha feltétlenül szükséged van erre a sebességre, akkor ezt kell megvenned:
-
duckload
aktív tag
Sziasztok Honor 400 tölthető ezzel a töltővel 66 watton? A gyári töltőn kívül tudtok ajánlani hozzá olyat amin van legalább 2 usb-c meg egy usb a töltő?
-
cs.zs.
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Én nem tartom tanulópénznek. Egyszerűen csak meg kell nézni melyik milyen, aztán az egyik jó lesz.
Hiába jön be az ajánló emberkének, ha neked nem,
és ugyanez fordítva is lehet. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Mindenki szeretné a tanulópénzt megspórolni (anyám, én nem ilyen lovat akartam).

Nincsenek nagy igényeim, a P9 Lite 2017 is elég még, de a 16 Gb tárhelyből majdnem 15-öt elfoglal a rendszer, frissítések már nem is férnek rá. Tetszik vagy sem, vennem kell majd vmit, ez van. Remélem, belefutok az elnyűhetetlen olcsó igásló típusba - a Honda Innovám és a Sagem My400V telefonom pl. ilyen. Szerencse fel!
-
cs.zs.
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Sajna ki kell próbálni mindenfélét, aztán eccercsak megtalálod azt, ami a legjobban bejön. Természetesen egyáltalán nem biztos hogy az lesz az, ami nekem, vagy ami Vacs fórumtársnak, vagy Zsolt72-nek, vagy bárkinek, mert nem vagyunk egyformák.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Eként a használati értéke magasabb mint az ott becsült piaci ára, így megmarad.
Annyiért nem eladó.
Az nekem fura, hogy a kb ugyanannyi idős Snapi680 4G Moto, IPS kijelzővel, lejáró frissítésekkel fillérre ugyanannyit ér, mint a nagy fényerejű Oled, 5G-s Samu, még 3-4 év supporttal. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Tőled függetlenül írtam. Megérdemli a kislány, sokat segít a szülőknek, nem sajnálom tőle, de akkor is furcsa ez nekem. És nem is veti fel a pénz a családot, de összedobták a (?) 250 ezrest az új Iphone-ra. Többieknek is az van az osztályban, neki is az kellett.
A25-ről és Vivo-ról annyi jót írtál, h csupán ezért tetszik.
Segítségeddel megtaláltam a beárazós topikot is - köszönöm.
Lesz mit böngésznem, hamar elmegy a nap.
Szívem a HA-n hirdetett bontatlan G86 felé húz, de Telekomnál is van 25 ezressel többért.
Úgy egyheti összes jövedelmem, de még nem szántam rá magam, mivel nem létszükséglet számomra. Magammal cipelni meg kifejezetten utálom az okostelefont, elsősorban a mérete, másodsorban a "jobban kell rá vigyázni" érzés miatt. Szóval nehéz eset vagyok. Köszönöm a korrekt ajánlásokat, meggyőzőek. "V" kicsit mintha tukmálná a Motorolákat. Ha egyszer veszek, kiderül, igaza volt-e.
Valószínűleg nem lehet igazságot tenni, ismerőseim egy része boldog a Redmi Note-tal, mások szerint csak a Samsung. Zárszónak annyi, h én nem az okostelón lógok, hanem az asztali gépen.
-
cs.zs.
veterán
"...amikor ismerősöm mesélte, h kinézik az osztályból a tizenéves gyerekét, ha nem ájfonja van..."
a 196652-ben én inkább arra próbáltam célozni, hogy a gyerek benne van egy közösségben, akik LOL-oznak a laptopjukon, vagy CSGO-znak, stb, meg a telefonjukon is rendre ugyanazt csinálnák ha tehetnék, stb, és a lehetőségeinkhez mérten valahogy meg kell teremtenünk azt, hogy ne lógjanak ki, ne maradjanak le.
A nem-ájfonos, osztálybólkinézős kicsit durva, ilyen mifelénk nem volt. Mai napig nincs ájfonjuk - illetve 1-nek már van, a saját megkeresett pénzéből.
Samsung A25 nekem kissé háttérbe szorul amióta megvan a Vivo. Kártyacserék voltak, Vivo lett az elsődleges a hívásokban is, netezésben is, net-megosztásban is. A Samsung A25 legutóbbi üzemideje = kb 4 nap, ezalatt kb össz 3 óra kijelzőidő.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Én sem lógok a közösségi médián éjjel-nappal.
-
Zsolt,72
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kutya topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kell az amúgy, bár a BB topikba bármikor írok, mindig hamar rövidre záródik a téma, de vannak más topikok is... Sorry, sajna rajta vagyok évtizede legalább a PH FBI-listán!