- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
-
ngabor2
nagyúr
azt tudom... de legalább nem mondhatja, hogy nem tudta...
de egy másik, nem teljesen technikai jellegű kérdés (amit már egyszer kérdeztem, csak választ nem kaptam):
- van egy fonerám, ami több, mint 1 éve folymaatosan szórja a netet, tehát a "hűség" letelt. ez még az a fajta, amin viszonylag egyszerű fw-t cserélni, meg mmc-olvasót beépíteni. mennyire tartjátok etikusnak, ha én ezt lecserélem egy frissre, és jóól megberhelem? -
kapcs-ford
őstag
Hát ez érdekes téma, hol is kezdjük?
2006 szeptemberére ígérték majd csúszott 2006 karácsonyára de nem lett belőle semmi.
2007 februárjában ismét volt róla szó hogy 2007 szeptemberére már lesz de semmi.
Nem mindegy hogy 1hónapot késnek vagy egy évet, jobb lett volna nem ígérgetni semmit.Véleményem szerint kamu az egész.
La fonerapluusz meg annyiba kerül hogy senki sem veszi, most kiszorják a maradék fonerát és majd a foneraplusznak csökken az ára de ez is csak találgatás.
-
ALI_G
veterán
köszi, de ez a 4. lépés honnan van? ezt nem írja, persze attól függetlenül lehet kell, csak hát írtam is, hogy nem elég részletes stupid usernek (nekem)
egyébként jó lenne tudni, hogy milyen IP-t kap a fon a routertől, de gondolom ha 192.168.0.1 a router akkor a 192....3 jó lesz neki, hiába van a router DHCP-n, már fix ip-vel fog csatlakozni a routerhez a fon. ugye?
Azért kérdem mert nem tudom menyitni a webes admin-t, mert fogalmam sincs mi az IP-je a fon-nak, ha úgy van nálam a háló, hogy modem-->router-->FON és a PC-k. A belső háló DHCP, 192.168.0.X -
ALI_G
veterán
és ettől jobb lesz?
egyébként elhoztam az albimba, hogy majd itt megbuherálom akkor is, itt ment IP alapján a belépés, mint egy sima routerbe. Viszont itt meg nem tudtam bejelentkezni a PDA-mal, havernál meg amikor fel akartam rakni a freewlan-t, akkor meg igen.
érzem, hogy én vagyok a balf@sz. -
Rick4
félisten
nekem ma reggel is xarakodással indult, az asus usb-s wifi driverét újratettem, de kellett még pár percet vacakolni. most a public jelen keresztül vagyok fent, mert a myplace nincs sehol sem...
mival a fonera és a modem is folyamatosan megy, első körben azt fogom kideríteni, hogy egyik gépet kikapcsolom, másikkal meg nézem, hogy ha az egyik vacakol éppen, a másik mit mutat...kehet, hogy a fonera is lassít, mikor nincs aktív gép a közelben?
-
Rick4
félisten
most megint xarakodtam 15 percet, reset, nincs háló, reset csak egy háló van, nem tudtam kapcsolódni a nethez....viszont újraindítottam a gépet, és onnantól meg jó minden. ha legközelebb azt veszed észre, hogy fagy nálad, próbálj ki egy gyors restartot, mert lehet, hogy a windowsban kavarodik össze valami...
-
Rick4
félisten
tudom, anno mikor egyszer épp pesten voltam, megáltam egy nagy többemeletes társasház előtt, kerestem wifit, és épp Ufonauta
foneráját találtam meg..mondjuk volt ott másik 6-8 is...de a lényeg pont az lenne, hogy ezek a fonerák egymás hegyén- hátán legyenek, akkor lenne érdekes mindenki számára. most már ott tartunk, hogy vesz az ember egy HSDPA kártyát, és használja vele a mobilinternetet...perpill annak érdekes, aki mondjuk Olaszországba megy, vagy nyugat-európába, mert ott tényleg ingyen lesz a netje...
-
kapcs-ford
őstag
Rakd ki a bejelentkező oldaladra az email címed és írd oda hogy nem élősködőknek van hanem csak arra akinek nagyon fontos, ha pedig komolyan szüksége van a nagy sávszélre akkor vegye fel veled a kapcsolatot emailen.
adj neki 2napot és utána szüneteltetsz.
(Nálam is kint van egy email-cím)
Mikor utaztam akkor találtam olyan user-t aki azért írta ki az email-jét hogy ha valakinek netán lassú akkor írjon és kirakja az ablakba.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Sőt a PH-alapelvét olvasva tiltott is...
# ''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
DeusHun
őstag
Na ezt eddig nem tudtam (nem hiába, hiszen nincs fon-om).
Az a gond ezzel, hogy míg külföldön 10 megabit szinkront adnak 3000 Ft-nak megfelelő összegért addig a magyar ember örül az 1-2 megabites letöltésnek is (5-6-7 ezerért). 10 megánál az 512k csak 20-ad rész, de egy 1 megásnál a fele.
Külföldinek az semmi, nálunk a havi előfizetési díj jelentős részét teszi ki (átszámítva). -
SunBreeze
aktív tag
csak ez mind azért volt furcsa, mert mikor rendeltem a routert alapból ott volt a címem, tehát be voltam regelve...
viszont nem kaptam accunt megerősítő ímélt, és a főoldalon ezt ki is írta hogy ha ide kattintok akkor elküldik, nem küldték, azután nem is tudtam belépni
úgyhogy újból regisztráltam ... -
shev7
veterán
nem az a lenyeg, hogy a halozat fele milyen mac latszik. Amikor bekapcsolod, megprobal ''bejelentkezni'' a fon-hoz. Ha ez nem sikerul neki, akkor nem ad publikus halot, es a privat halon is csak a router konfigfelulete erheto el. Szted meddig tartott nekik egy tilto rendszert kesziteni? A router szempontjabol tokmindegy, hogy a fon.com azert nem valaszolt, mert nincs net, vagy azert nem valaszolt mert letiltottak, nem enged bongeszni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest