- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Hali!
Próbálnám én is flashelni, mert bridgeként kéne használjam az egyik foneramat (azon routeren lévő nyomtatókat kéne elérjem, amire a fon van dugva és nem tudom az alhálózatokat egyeztetni).
Ott elakadok, hogy leszedtem a ap51-flash-fonera-gui-1.0-42.exe-t, de hiányolta a wpcap.dll, majd a pocket.dll-t. Leszedtem őket a netről, most meg belépési pontot nem talál (packetgetreadevent). Szeretné, ha újratelepíteném az alkalmazást, de csak nem az XPre gondol? :Đ
Vna ötletetek, mi lehet a bibi? -
appel
őstag
hidd el, hogy működnie kellene, ha ezzel bármit is lehetne vele kezdeni...
néhány napja raktam fel freifunk-winpcap-el a dd-wrt a fonerára (jól is működött), csak utána webes updattel akartam még újabbat, és elcsesztem. (ekkor még volt redboot)
redbootban döglött meg véglegesen egy fis -f init paranccsal, vártam egy darabig, és akkor a putty kidobott és azóta teljesen döglött.. -
appel
őstag
hmm ez sem megy... jól sejtettem én, hogy nekem már ennél is döglöttebb
amúgy ezzel csináltam akkor is, amikor először tettem rá dd-wrt-t, de aztán frissíteni akartam a legújabbra..
nagyjából tudom hogy minek kéne kiírva lenni, de ez most stderr, és no packet
szóval soros kábel marad, mert más esélyt nem látok erre...no mindegy úgy látom hamarosan lesz 2.0-s foneraazért köszi...
persze egyéb soros kábel nélküli ötleteket is szívesen kipróbálok még. -
appel
őstag
-
appel
őstag
a probléma valószínűleg azért merült fel nálad, mert szerintem az RC6.2-t akartad gui-n keresztül flashelni...sajnos szinte az az egyetlen verzió, amit nem lehet onnan (dd-wrt fórumon ki van emelve).
persze én is egy el**tt flash után olvastam csak részletesen utána, dehát ki gondolta volna, mert előtte is jó volt, és utána is jó
már nekem sincs redboot-om, úgyhogy én már feladtam...talán ha egyszer lesz energiám egy soros kábelhez...
Azért bármilyen sima utp-s megoldás érdekel ! -
poffsoft
veterán
nem, ha kábelen csatlakoztatod, más ip-je van a routerednek, itt a topikban is írják a frissítéseknél:
if connected via WLAN to MyPlace use IP 192.168.10.1, if connected via LAN use IP 169.254.255.1)
[link]/én is szívtam vele, mikor a wlan-on nem akart csatlakozni, és sehogy nem találtam a 10.1-en...
/
-
poffsoft
veterán
megnézem. perpill az a bajom, hogy a modemet nem érem el. lehet, hogy azért, mert az ip-je 192.168.1.1, a fonera meg ugye a 192.168.10.1 ??
(mondjuk addig kotortam a comodoban meg a foneraban, hogy kinyílott a port, bár elvileg eddig is nyitva kellet volna lennie.....)
köszikaller1: segítenék, de nem vagyok nagy spíler. esetleg itt kérdezd meg megint...
-
bnss
veterán
Én is meglepődtem, a transmit power növelésével némileg javítható a helyzet, de nincs rá szükségem.
(#3008) HXY: a csatornákkal még nem sokat variáltam, hamarosan az is következik. Elhelyezésbeli különbség is van a két router között, de az az 50 cm nem hinném, hogy ennyit számítana.
-
Rick4
félisten
szerintem a fonerának semmi baja. csak próbáld meg azt a rendszervisszaállítást...nálam a power led fixen világít, internet (középső) folyamatosan villog, mondjuk 2-3 villanás/sec sebességgel, a jobb oldali wlan led is világít, egyszer egyszer meg elalszik, vagyis ha adatforgalom van, akkor villog. így megy elég rég óta..
-
mandlisz
csendes tag
Gondolom ugyanaz. Nálam a dobozán lévő stickeren FON2200A-van, de viszont a router alján FON2200.
Szerintem nyugodtan próbálkozz:[link]
Csak vigyázz nehogy így járj: "Gondoltam leírom nektek, hogy milyen kis rendesek a srácok a foneránál. naivan megpróbáltam kézzel frissíteni a software-t benne, de türelmetlen voltam, negyed óra elteltével kézzel restartoltam. a fonera (fon2200) szépen meghalt. a wifi lámpácskája fel sem villan és vezetéken sem lehet elérni. sok ötletet kiróbáltam a netről, végül írtam a fonos srácoknak egy levelet, hogy mi történt. ez 2 hete volt, most tartunk ott (2 levélváltás után), hogy küldenek egy másikat, ezt meg dobjam ki. és ők ajánlották fel, még kérni sem kellett. így kell szimpatikus szolgáltatást nyújtani. szerintem"
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is az a firmware volt rajta, de ha lereseteled, meg kell nezni mi a gyári. Az pedig valszeg Kolofonium-mal "törhető" lesz.....
Csak elottet fel kell irni az ip-t, dns-szervert, meg a halozati maszkot, amit kapsz dhcp-val, mert direkt-ipre kell allitani, es oda kell kesobb a dns szerver ip. (először ugyebár a freewlan dns-re kell allitani, de olvass utana...
http://freewlan.info )
ha valaki akar irni logoutra, szoljon mar, mert akkor en nem csinalok.
mod: mi az az ipk csomag?
-
Rick4
félisten
gondolom a központtal való kapcsolattartás miatt lesz látható ott is, hogy használod...másik szofttal ez nem fog menni..ettől függetlenül a te dolgod, hogy a net megosztását hogy csinálod, de a fon térképen csak akkor fogsz látszani, ha a routered válaszolgat is néha nekik..
-
Rick4
félisten
ja, ott már én is találtam okostojást, aki a skystar2-es kártyáját 20ért akarta adni (12800 az új ára bruttóban) , ezt le is írtam neki, meg azt is, hogy 7K-t adok érte. erre leugat, hogy ő nem akar bukni. ja kis barátom, akkor vegyél aranyat, meg ingatlant...
utána visszanéztem, levitte 15K környékére...persze a beszélgetésünk ki lett törölve..
torrentre nem tudok mit mondani, nem élek vele..
-
Rick4
félisten
a myplace hálónak is kell mennie, azt célszerű neked használni, a publikus részt is csak azok használhatják, akik regeltek a fonnál, és van e-mail címük jelszóval..várj vele 5-10 percet, keress rá az új hálózatokra, ott lessz a myplace is..amikor odakattintasz a csatlakozásra, kérni fog jelszót, és felhasználónevet. na ekkor kell bepötyögni a készülék alján található számsort, ami az S/N után van..
-
ACE-
addikt
Az egy gáz vele, hogy nincs neki LAN portja, csak WAN, ezért nem tudsz hozzá vezetékes klienseket kapcsolni, csak WLAN-osokat. A Fonera+-hoz már lehet egy vezetékes klienst kapcsolni, vagy akár egy switch-et, így lehet egy olcsó vezetékes és Wifi routered is egyben. De az elég drága és nincs ilyen occsó megrendelési lehetőség sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest