- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
kapcs-ford #2499 üzenetére
írj a magyar fogyasztóvédőnek, biztos segítőkészek lesznek, weh
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #2497 üzenetére
hat akkor ezt elb@sztak. Gondolom ket promo ment ki ugyanazzal a szoveggel. En ingyen kaptam harmat.
-
kapcs-ford
őstag
Nem értem, a 10júrcsis linkben ott van alatta "GET YOUR FREE FON WiFi ROUTER"
Nálatok is???Persze ingyen nem adja hiába írja.
A 2juró plusszért tényleg megéri az antenna is habár szétszedtem egy ilyen antennát mert levettem (tuning) a kábelt 30cm-re.
Hát amit abban a műanyagban láttam az borzasztó volt, tudják hogy kell eladni a dolgokat. -
djszido
tag
sziasztok!
nekem is tudna valaki küldeni egy "cén ojrós" kódot?? nagyon megköszönném. -
Gazala
aktív tag
udv,
ha lenne valakinek felesleges 10 euros promo kodja az tudna kuldeni? imadok halozatokkal babralni, illetve szivesen csatlakoznek a vezetek nelkuli jelek teritesmentes szorasahoz.
-
bodzasfanta
csendes tag
Én most rendeltem meg a routert + az antennát. 12 eurót fizettem. PayPal minden rendben. Most már csak az érdekel, hogy mikor jön meg.
-
manowarkill
tag
Windows Mobile oprendszeres telefonnal is fel tudok csatlakozni egy FON-ra?
mert hivatalos odlaon cska skype phone, meg Symbian van írva -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2486 üzenetére
há má csak nem kamu az egész
-
Zada
tag
Hali!
Akinek van a Mikulás csomagban ingyen 3 fon router, attól 1-t elfogadnék.
Előre is köszönöm. :-) -
Rick4
félisten
válasz
manowarkill #2487 üzenetére
nekem valami 1 hét volt, ismeretségi körben sem volt több, ott hagynak egy papírt, ha nem vagy ott, tudsz a szállítóval egyeztetni, mikor jöjjön másodszor..
-
kapcs-ford
őstag
Hát ez érdekes téma, hol is kezdjük?
2006 szeptemberére ígérték majd csúszott 2006 karácsonyára de nem lett belőle semmi.
2007 februárjában ismét volt róla szó hogy 2007 szeptemberére már lesz de semmi.
Nem mindegy hogy 1hónapot késnek vagy egy évet, jobb lett volna nem ígérgetni semmit.Véleményem szerint kamu az egész.
La fonerapluusz meg annyiba kerül hogy senki sem veszi, most kiszorják a maradék fonerát és majd a foneraplusznak csökken az ára de ez is csak találgatás.
-
kew
senior tag
válasz
manowarkill #2482 üzenetére
használd egészséggel
-
ludus
aktív tag
fon liberatorról még mindíg semmi hír?
-
Hülyesamu
csendes tag
Üdv, csak mondom, akik regsisztráltak, de nem vettek idáig routert, azok most kapnak 10 euroért router-ajánlatot.
DE
Állítólag a dolog összevonható az új router esetén 2 euróba kerülő irányított antennás ajánlattal, így 12 euróért kapsz mellé egy irányított antennát is, így ez tiszta ajándék.
-
gimmeFON
csendes tag
Ha valaki mikulást akar játszani az ingyen FON routerrel, akkor nyugodtan gondoljon rám Győr és környékén!
-
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford #2474 üzenetére
pedig általában elkerül a szerencse
itt a 10 euros promo kód, mivel senki nem szólt, hogy kellene neki
A509889572045265
az ár szállítással együtt értendő
itt beváltható.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2477 üzenetére
konkrétan erre az egyre nem gondoltam
-
ludus
aktív tag
de most tényleg valyon milyen alapon küldték ki a meghívókat? én pl. egy darabot sem kaptam...
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2474 üzenetére
erre szokják mondani hogy szerencsés csillagzat alatt született
-
ngabor2
nagyúr
én meg nem mondom, mióta szórom a netet, de nem kaptam ilyen levélkét.
amúgy ahogy utánaolvasgattam, a sima fonerát is eléggé fel lehet okosítani. igaz, hogy második lan portot nem nagyon lehet rátenni, de asszem kisebb háttértárat és hozzá való oprendszert (firmware-t, ami linux) igen.
-
-
kosaga
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a következő termékekről:
-Netgear WLAN router WGR614
-D-Link DWL-922 54Mbps WLAN router ?
Melyiket válasszam,esetleg indoklást szeretnék.Még valami:hallottam olyanról,hogy wake on lan.Ez azt jelenti,hogy távolról lehet "felébreszteni a gépet?"
Ezek valamelyike tudja?
Köszönöm -
kew
senior tag
más is kapott ilyet?
[I]SEASONS GREETINGS
WE'RE GIVING YOU THREE FREE FON ROUTERS TO CELEBRATE THIS HOLIDAY SEASON OF SHARING!It´s the season of sharing, and in that holiday spirit we at FON want to thank you for sharing your WiFi all year round.
We thought you might enjoy playing Santa by inviting someone you care about to join our WiFi Community. To make it easy we will send you THREE FREE FON ROUTERS.
Put a few bows and some mistletoe on them and you are good to go with a present of global WiFi. And if you´re really in the spirit, you might even help them install it:-)
So if you have a special three friends who you believe will make great Foneros just click on the Santa below which will take you directly to the FON Shop and enter this promo code:
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
We will then ship three FON routers to your home, even covering the shipping cost!
FREE FON routers here!
So THANK YOU for helping spread free WiFi and making the ‘season of sharing’ last all year! Happy holidays and best wishes for a WiFi New Year from FON!
This Promotion is limited to the intended recipient of this email and is valid until December 31, 2007. Any use of this Promotion by anyone other than the intended recipient will be immediately cancelled and declared void.[/I] -
ALI_G
veterán
és én micsináljak?
ráadásul most hazajöttem, itt van laptop, de a FOn-t meg az albimban hagytam én majom. De akkor majd hazahozom és elviszem haverhoz update-elni, mert itthon meg pont azért nem lehet amiért kéne rá a freewlan, a mac clone miatt. -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2462 üzenetére
a hwsw fórumán volt szó ilyesmiről, estleg nézzetek át oda is...
-
kapcs-ford
őstag
válasz
dwelablack #2455 üzenetére
Nekem is van egy ilyen. Úgy kaptam ajándékba mert a tulaja okoskodni akarta ddwrt-re ami nem jött össze.
Nem tudtam életre lehelni de ha neked sikerül akkor légyszi írj.Van jó oldala is, a bordáját leszedtem és ráraktam az én fonerámra plusszba.
-
ludus
aktív tag
válasz
dwelablack #2460 üzenetére
írtam privit nem olvastad?
-
dwelablack
tag
Na, megtaláltam mire van szükségem...
Nincs valakinek készen egy ilyenje?:
-
ALI_G
veterán
válasz
dwelablack #2451 üzenetére
jó drágán vetted...
mit akarsz megműteni? Ha feltétlen azok a lábak kellenek, van itt PH-n aki ilyennel foglalkozik , valami amatőrös topic talán. -
ALI_G
veterán
köszi, de ez a 4. lépés honnan van? ezt nem írja, persze attól függetlenül lehet kell, csak hát írtam is, hogy nem elég részletes stupid usernek (nekem)
egyébként jó lenne tudni, hogy milyen IP-t kap a fon a routertől, de gondolom ha 192.168.0.1 a router akkor a 192....3 jó lesz neki, hiába van a router DHCP-n, már fix ip-vel fog csatlakozni a routerhez a fon. ugye?
Azért kérdem mert nem tudom menyitni a webes admin-t, mert fogalmam sincs mi az IP-je a fon-nak, ha úgy van nálam a háló, hogy modem-->router-->FON és a PC-k. A belső háló DHCP, 192.168.0.X -
ludus
aktív tag
akkor namégeccer:
0. lehúzod a fonerát az internetről
1. beállítasz fix ip-t és default gateway-t a fonerának (az ip cím amit kapott a fonerád, pl. 192.168.2.x a másik rútertől meg a default gateway-t is itt látod. a netmask legyen255.255.255.0)
2. beállítod a fonera DNS-ét a 88.198.165.155 címre
3. átállítod a publikus SSID-t a FON_ADDON névre
4. kihúzod a fonerád a konnektorból, bedugod az internetkábelt, visszadugod a konnektorba a fonera tápját
5. egyszercsak lessz freeWLANnekem ennyi volt és azóta is műkszik
-
dwelablack
tag
Ehh... buktam már 5000Ft-ot nem egyszer, de ilyen gyorsan, ilyen csúnyán még nemigazán...
Este elgondolkodtam kicsit... szétszedtem... találtam a memória mellett 2x5 lábat... nem találtam nyákleírást sehol, de szerintem ezzel meg lehet műteni azt a hynix memóriát ami ott van mellette... (itt egy kép:
)
Valakinek itt a fórumon sikerült már azon a lábon "kommunikálni"?? Fontos volna, mert szerintem más esetben kuka a fonerám
Köszi!
-
ALI_G
veterán
up a 2 kérdésnek.
-
dwelablack
tag
Na, hátha tudtok segíteni:
Ugye volt a fonerám dd-wrt-s fw-vel, amit upgrade-eltem, csak upgrade közben valamiért feladta...
Resetelni próbáltam már, semmi
sem a 192.168.1.1 <--ddwrt adminoldala, sem a 192.168.10.1 nem válaszol (ami nem is csoda, mert wifin pl már nem is látom a kütyüt) nemtudom a dd-wrt-nek mi a lan ip-je, még talán azon el lehetne érni
Hogy tudom azt megoldani, hogy egyáltalán lássam a routert? (akár lanon, akár wlanon)?
Köszi!
-
ALI_G
veterán
megint csak az újabb FON verzió ment fel.
Az IP-s részét valaki magyarázza el.A DNS-t akkor a fon-ban hova? shottoltam már egy képet nektek, ez az R2-es FW, de nem látok különbséget az R1-eshez:
-
ALI_G
veterán
egyébként az is fura, hogy az előbb nem tudom mitől, felrakta a 7.2r2 FW, én meg a freewlan-t akartam akkor is...
most megint az 5-10 percemet várom. Egyébként utána újra kell indítani? Valahol olvastam,hogy 24 óránként indítja újra magát vagy mi. de nem találtam meg, hogy hol olvastam.mod: és ha a router mögé van kötve a FON, akkor milyen IP-n érem el?
most a fon-nak a 192.168.0.123 címet adtam, a routeré meg 192.168.0.1, de a 169.254.255.1-n nem érem el.
Amúgy most olvastam már kitudja hanyadszor és ez a FW verzió nem jó. Restart után felírtam, hogy 0.7.1.r1 volt, ami jó, viszont a 7.2 már nem jó. Megint mehetek restartolni.Ez egy max. 5 perces művelet lenne, ha rendesen dokumentálva lenne. ennyit szenvedni...
-
ALI_G
veterán
válasz
dwelablack #2444 üzenetére
freewlan
elvileg überállat FW, de én, a többiekkel ellentétben nem tudom felrakni.a többieknek megy.
Jelenleg is ezzel baszakszom. -
dwelablack
tag
válasz
dwelablack #2443 üzenetére
Esetleg egy fw csere? Tudtok ajánlani másikat?
-
dwelablack
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi, kicsit elkeseredtem
Végre sikerült szereznem egy fonera kütyüt, Firmware: DD-WRT v24 Beta (08/03/07) <-- ezzel az fw-vel... az a legnagyobb bajom, hogy kb 10-15 másodpercenként nem érem el a dd-wrt-s admin oldalt... 4-5mp mulva megint műxik, nem kicsit idegesítő, hogy szinte semmit nem tudok beállítani, mert folyton addigra elérhetetlen
Segítsetek, ez mitől lehet?
Más, aki ismeri ezt az fw-t... hol lehet pppoe-t beállítani?
Köszönöm,
Üdv Gy. -
ALI_G
veterán
Hát most megint volt időm baszkurálni...de azt a DNS-t elég fosul lehet megtalálni, mert alapból DHCP-n van, és csak static IP-nél lehet megadni DNS-t.
most átírtam, remélem megcsinálja a maradék részét, mert ha nem, akkor fogalmam sincs. Ja és persze a static IP-nél ki kell tölteni az IP-t (a legutóbbi IP-mre állítottam), az átjárót (a másik routernek állítottam be az ipjét, mert abból megy a net neki), meg a mask, meg a DNS.
Ha nem lesz jó, akkor én kevés vagyok ehhez, de nyugi, addig nyaggatlak titeket, míg meg nem csinálom. -
ALI_G
veterán
az eredeti FON-ban hogy lehet DNS-t állítani?
még mindig ezt akarom felrakni: [freewlan], de ott elakadok hogy
Change DNS to 88.198.165.155.
help! -
ALI_G
veterán
és ettől jobb lesz?
egyébként elhoztam az albimba, hogy majd itt megbuherálom akkor is, itt ment IP alapján a belépés, mint egy sima routerbe. Viszont itt meg nem tudtam bejelentkezni a PDA-mal, havernál meg amikor fel akartam rakni a freewlan-t, akkor meg igen.
érzem, hogy én vagyok a balf@sz. -
ALI_G
veterán
most monjam, hogy ups?
-
ALI_G
veterán
[I] * Plug off your La Fonera from the Web.
* Reset your La Fonera: Press reset button on the underside for 15 sec.
* Let your La Fonera boot without connection to the Web.
* Connect to your La Fonera via Myplace (192.168.10.1) or LAN cable (169.254.255.1) with login:admin and pwd:admin. Your FON Firmware now must be on version 0.7.1r5 or lower.If you have FON Firmware 0.7.1r5 or lower start here:
* Change DNS to 88.198.165.155
* Change public SSID to FON_ADDON
* Connect the La Fonera to the Web and let it reboot -> now the FreeWlan? Addons 0.9.0 will be installed - it takes a little time (5-10 min) so please dont touch the router and don't disconnect ist from the web. [/I]Ez a leírás, hogyan kell felrakni a freewlan-t, no de akkor amint fentebb is írtam, miért nem tudok belépni a 192.168.10.1-en?
A DNS-t gondolom a FON-ban kellene megváltoztatni, nem az előtte lévő routerben, ugye?
Ha a fon.com-on beállítottam a FON_ADDON-t, akkor az a routerben is átállítja?
Honnan tudom, hogy befejezte a telepítést? -
ALI_G
veterán
Próbáltam telepíteni a freewlan fw-t, de nem tudom sikerült-e. Miből tudom, hogy kész? ugyanis azt írja a leírás, hogy ez 5-10 percig is eltarthat. Na de aztán honnan látom, hogy kész? Meg miért nem tudok belépni a routerbe?
egyébként nekem a mac clone kellene nagyon, mert különben itthon nem tudom használni. Itthon a 192.168.10.1-en betudtam jelentkezni, de amikor elvittem haverhoz, ahol van normális router, ott már nem. Mit rontottam el?
egyébként PDA-mal simán betudtam rá jelentkezni mikor havernál volt. -
ludus
aktív tag
ok... akkor máshogy írom... szóval hdsnet-es kábelnet van nálunk ahol a modem csak a regisztrált mac című eszköznek ad ip-t de egyébként ugyanez van a chello-nál is mivel hogy az is kábelnet.. tehát itt nem mindegy hogy ki milyen gépet hoz mert nem fog működni rajta a net... na ezért kell a mac klónozás amit eddig nálam egy másik router csinált de mivel mostmár a fonerám is tudja így az már felesleges...
-
Billu
aktív tag
-
Rick4
félisten
nekem ma reggel is xarakodással indult, az asus usb-s wifi driverét újratettem, de kellett még pár percet vacakolni. most a public jelen keresztül vagyok fent, mert a myplace nincs sehol sem...
mival a fonera és a modem is folyamatosan megy, első körben azt fogom kideríteni, hogy egyik gépet kikapcsolom, másikkal meg nézem, hogy ha az egyik vacakol éppen, a másik mit mutat...kehet, hogy a fonera is lassít, mikor nincs aktív gép a közelben?
-
Rick4
félisten
most megint xarakodtam 15 percet, reset, nincs háló, reset csak egy háló van, nem tudtam kapcsolódni a nethez....viszont újraindítottam a gépet, és onnantól meg jó minden. ha legközelebb azt veszed észre, hogy fagy nálad, próbálj ki egy gyors restartot, mert lehet, hogy a windowsban kavarodik össze valami...
-
Rick4
félisten
ezt sasoljátok: [link]
-
ludus
aktív tag
válasz
danielh2 #2416 üzenetére
az lehet hogy hibás... az én routerem tökéletesen működik, soha semmi gondom nem volt vele mondjuk a legutóbbi fagyásaitól eltekitve... ezért is félek kicsit az új firmtől... tudod Murphy törvénye: "ami jó azt ne akard jobbá tenni mert elrontod" és ez nekem sajnos már egy párszor bejött...
-
ludus
aktív tag
-
Rick4
félisten
egyébként egyszer egyszer nekem is vacakol a fonerám, tegnap nem tudtam netezni kb 20 percig, mire magához tért, majdnem kivágtam....ma este ugyanez volt, indítok a géppel, minden működik, de nincs net, a wifim nem talál hálózatot. kerestetem, fon_ap, kerestetem, privat, kerestetem, fon_ap, kerestetem privat. azután csak meglett mindkét hálózat....ezt játszotta...
-
mizutani
csendes tag
a fonos funkciók megmaradnak a freewlanos cucc telepítése után is. ugyanis ez nem hack hanem addon...
ami pluszt tud adni, az a mac cím szűrés, wifin keresztül is tud csatlakozni pl egy másik routerre és tovább tudja osztani myplace-re és public-ra. tud mac klónozást, dyndns-t.
-
Rick4
félisten
válasz
ngabor2 #2406 üzenetére
a foonos funkció nem csak abban merül ki, hogy kér jelet ad, a fonera és a központ között kapcsolat van, gondolom logolják, hogy mennyit van a fonerád bekapcsolva...ezt a funkciót gondolom az alap firmware látja el, ha ez nincs, nincs log sem...kérdés, a hack firmware hogy van megírva, és mi az amitől jobb lesz...
-
danielh2
tag
válasz
ngabor2 #2404 üzenetére
Én a HWSW-n olvastam róla, de itt biztos leírják: http://trac.freewlan.info/
Igen, a fonos funkciók megmaradnak, továbbra is szór mindkét SSID.
(Ha valaki nagyon elvetemült, akkor a public szignált 1 júniksz paranccsal le tudja kapcsolni, és aztán bármikor visszakapcsolni. De ezt nem ajánlom
)
-
danielh2
tag
Sok mindenben: pl wifin is meg tudod táplálni a fonerát, mac cloning, dyndns, mac blocking, mail service, fejlettebb statisztika (uptime, cpu load), ssh szerver
Csütörtökön a HWSW egyik fon guruja szemre fogja vételezni a fonerámat, kíváncsi vagyok rá ki tudunk e találni valami okosat.
[a linkeket linkesítettem. NG]
[ Módosította: ngabor2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest