Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
igen, az alapból az.
HXY: igen, egy volt még, de azt nem is adom el, azon már freewlan van.
ehez kapcsolódik egy kérdésem is a freewlan felruházható sd/mmc olvasó képességgel? asszem a dd-wrt-ben van rá lehetőség. hogy ez mire lenne jó? pl. közvetlenül a routeren mehetne egy kis webszerver, esetelg ftp-szerver (2gb-os limittel természetesen), torrent, perverzebb esetben egyből tracker is.
a freewlan.info oldalon nem találtam rá utalást.
-
danielh2
tag
Sok mindenben: pl wifin is meg tudod táplálni a fonerát, mac cloning, dyndns, mac blocking, mail service, fejlettebb statisztika (uptime, cpu load), ssh szerver
Csütörtökön a HWSW egyik fon guruja szemre fogja vételezni a fonerámat, kíváncsi vagyok rá ki tudunk e találni valami okosat.
[a linkeket linkesítettem. NG]
[ Módosította: ngabor2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android felhasználók OFF topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest