Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3434 üzenetére
Hali!
HDD-t mivel kötötted rá?
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3432 üzenetére
Hali!
Most nézegettem, hogy Transmission klienst használnak páran torrentezni.
Érdekelne, hogy miként is lehet ezt telepíteni.
U.i.: Privát is ment.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3434 üzenetére
Azért kérdezem, mert a megrendelésnél megadható kód is.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3432 üzenetére
Promóciós kóddal mennyibe kerül? Mert a FON Shop-ban van lehetőség promóciós kódot megadni.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3430 üzenetére
Ránézek.
Milyen a torrent kliens?
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3427 üzenetére
Kösz!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3425 üzenetére
Írtam privit.
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3422 üzenetére
Pedig mostmár itt lenne az idelye..
Mert 2-en egy USB sticket használni nem jó pofa.. Max notirol fogom osztani a router felé a netet, ami majd tovább adja, de ez milyen már?Bár a T-testvérnek is jöttek ki GSM-es routerei, csak mennyi lesz?
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3420 üzenetére
Áhhh, csak szenilis vagyok.
Akkor én is kérek 5leteket, GSM lekezelő routerre, mert eddig csak drákat láttam.. Linksys-t.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #3410 üzenetére
imho szétkapni kevés... ahoz érteni is kellene. bár ha hirtelen lát az ember benne 4 egymáshoz közeli kivezetést, akkor már bizakodhat, különösen, ha a 2 szélső között 5V-ot mér
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3406 üzenetére
Ez miért is jobb? Mármint ez a Linksys, nem tud GSM kártyát lekezelni.
Nekem meg pont olyan alternatíva kellene, ahol GSM-t is hozzá lehet csapni valahogy, akár usb stick-en kerszetül.
-
róland
veterán
válasz
NEkem nem tűnik annyival jobbnak a Linksys NSLU2.
Ráadásul nem tudom az milyen torrentezni. (7/24-es torrentezéshez kellene valami eszköz. La Fonera 2 vagy MSI Wind tetszene.)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
a fonera+-ra lehet vajon usb-t hegeszteni? mert ha igen... akkor nincs kérdés. 12k-ért valóban lehet jobb cuccost venni.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #3403 üzenetére
Lefújva!
Bocs róland!
(nekem se lesz)
Project lefújva, nem rendelünk. az ára miatt. Haverom ajánlott egy jobb cuccost aminek a neve Linksys NSLU2.
Mint az a fon fórumából kiderült, vagy legalábbis szerintünk gyenge a cucc és szinte ua. mint a foneraplussz.
A legjobb választás erre a célra az az NSLU2 (igaz jóval drágább).
* FON2100 aka La Fonera 1.0 :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/16MB, 1 Ether (blindage métal sur le PCB, connecteur console à 10 pins)
* FON2200 aka La Fonera 1.1 :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/16MB, 1 Ether (pas de blindage sur ls PCB, connecteur console à 4 pins)
* FON2201 aka La Fonera+ :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/16MB, 2 Ether (switch Marvell 88E6060).
* FON2202 aka La Fonera 2.0 :
Atheros AR2315 180MHz, 8MB/32MB, 2 Ether (switch Marvell 88E6060) + USB 2.0.The NSLU2 has an ARM-compatible Intel XScale IXP420 CPU running at 266mhz includes 32 MB of SDRAM, and 8 MB of Flash memory
-
róland
veterán
válasz
Engem érdekel.
De előbb jó lenne pár felhasználói véleményt, tesztet olvasni.
Gondolom, neked hamarosan lesz egy működő darabod.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
-
amargo
addikt
válasz
kapcs-ford #3399 üzenetére
Höhhh, az jó, ha ezeket tudni fogja!
Akkor megéri venni
Ui.: Már meglévő fon-hoz is lehet kérni? Utána olvasok..Szerk:
Bár látom nem is lehet rendelni..Ui.: hol tudom megnézni az aktív promó kódjaimat?
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3394 üzenetére
Itt a hír is a LaFonera2.0-ról.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #3394 üzenetére
Németben,franciáabn stb.. is lehet kapni.
Postaköltséggel:
EUR49.95 -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3391 üzenetére
Én koncentrálok, de akkor se látom ezen a képen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #3391 üzenetére
lehet, hogy a szemműtét ellenére én vagyok vak, de nem látom sehol
nem lehet, hogy te hispániából látod, mi meg magyarhonból nem?
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #3389 üzenetére
A La Fonera+, soha nem volt egyenlő a Liberatorral.
Ez csak annyival tud többet, hogy plusz egy RJ45 csatlakozó van rajta, így nem kell külön vezetékes router a beüzemeléséhez, hanem simán beköthető a meglévő hálózati eszközök közé. -
atexx
csendes tag
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
Sziasztok fonerok.Most regiztem.Lenne egy két kérdésem hozzátok.Remélem segitetek. Ez a FON cucc nekem új. Nem vagyok egy nagy számitógép zseni, nekem minden héber ezen a nyelven.Épp csak kezelni tudom.Én Német o.ban dolgozom, ezért lenne szükségem a cuccra, de nem tudom itt jó lenne -e. ez nekem.Ahol lakom, ott nincs vezetékes net, vagyis nem lehet bekötni. Vodafonos vezetéknélküli meg egy kalap sz..t nem ér, és 60 euro a havidíja. kb 14 km-re van egy fon pont, néztem a térképen.Mit gondoltok, működne ?
Ja, és a cím, ahol meg lehetne rendelni, az is fontos lenne. Köszi ha segítetek. Atexx -
hzcs
senior tag
válasz
kapcs-ford #2892 üzenetére
Szerintem nem. Nemcsak az 1000 forintról van szó, hanem a termék árának 30%-os árkülönbözetéről is. Szerintem sokan vannak, akik mielőtt vásárolnak valamit, megnézik például a neten, hogy hol, mi, mennyiért kapható. Mondjuk egy 200 ezres tv-nél 10 ezer forint különbségért is megéri elmenni más helyre, pedig az csak 5% különbség.
Persze ez a felvetés nem vonatkozik a kis értékre, pl. egy 1000 forintos billentyűzetnél nem éri meg elmenni 100 forint különbségért.szerk: magyar helyesírás szabályai
-
HXY
addikt
válasz
kapcs-ford #2877 üzenetére
mert akkor egy Mátyást meg lehet spórolni...
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #2774 üzenetére
jaaa, akkor nem szedem szét....nem lett volna lényeges, mert eleve kívülről nem volt szembetűnő a változtatás, csak a tipusszám módosítása okán joggal gondoltam, hogy belső érdemi változás is van..
-
hzcs
senior tag
válasz
kapcs-ford #2762 üzenetére
Pedig kellene 1 lan port is, akkor muszáj várnia, amíg lesz olcsóbb lanos változat. Bár magamnak lehet egyet be kéne rendelni.
A következő generációsban, amelyiken lesz usb port, van torrent kliens? Mert akkor magamnak meg azt várom meg -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kapcs-ford #2700 üzenetére
Megszivatott a leallast jelzo animacioja szerintem.
-
ALI_G
veterán
válasz
kapcs-ford #2681 üzenetére
én nem kaptam és tag vagyok egy ideje. Emléxem mikor osztották az ingyen acc-okat, de én nem kaptam, csak akkor is ilyen kedvezményesre lett volna lehetőségem vagy hogy is volt..
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #2617 üzenetére
ez egy antenna...minek kellene benne lenni? mikrochipnek? ledeknek?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #2612 üzenetére
mi van benne? egy fotót tudsz róla dobni?
-
Tonyo
őstag
válasz
kapcs-ford #2587 üzenetére
köszi szépen!Saját router tudok használni?MIért nem látok semmit a térképen?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #2573 üzenetére
majd ha a fonera+ lesz hasonló áron, akkor majd rácuppanok.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2575 üzenetére
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2572 üzenetére
kockakalács?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2567 üzenetére
mondjuk azért a FON is írhatta volna a válaszaiban hogy ezért van, nem pedig a sablon ügyfélszolgálatos "dolgozunk az ügyön majd értesítjük" duma...
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2549 üzenetére
Mások pedig nem ülnek a babérjaikon: [link].
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2545 üzenetére
Nálunk majd a Liberator-t fogják ennyiért szórni.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2545 üzenetére
Lehet majd a maradékból csemegézhetünk karácsony után
-
Blaise
veterán
válasz
kapcs-ford #2504 üzenetére
vagyis ingyen kaptad ?
-
Gazala
aktív tag
válasz
A FON pokok kozossege. Az egesz vilag kore halot FONnak, igy a vilag osszes pokja tud ezen a "pokhalon szaladgalni." Mivel fent emlitett elolenyek a halohoz a selymet ingyen "termelik", ezert teritesmentesen teszik kozze haloikat tarsaiknak igy segitve egy nagy pokkozosseg letrehozasat.
Mivel a pokhalo nagyon szilard, igy a kozosseg tagjai allando kapcsolatban lehetnek egymassal.
FONjunk egyutt egy vezeteknelkuli halozatert!
ezt most nem kodert
-
cse-cse
csendes tag
válasz
Ez egy olyan közösség aminek ha a tagja vagy akkor te is használhatod másik FON-os rendszerét bárhol a világon ingyen. Röviden és tömören megfogalmazva már ha erre gondoltál.
-
Thrawn
félisten
válasz
Hol lehet ezt a bevásárlást elintézni 'szabadon'? Én sehol sem találtam Fonero Gets Fonero linket, és emailt sem kaptam az akcióról
-
ALI_G
veterán
válasz
kapcs-ford #2501 üzenetére
én is küldök nekik már egy fenyegetőt. vagy küldenek ingyen fon-t, vagy nem osztom tovább a nete
-
ALI_G
veterán
válasz
kapcs-ford #2499 üzenetére
írj a magyar fogyasztóvédőnek, biztos segítőkészek lesznek, weh
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #2497 üzenetére
hat akkor ezt elb@sztak. Gondolom ket promo ment ki ugyanazzal a szoveggel. En ingyen kaptam harmat.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2486 üzenetére
há má csak nem kamu az egész
-
kew
senior tag
válasz
kapcs-ford #2474 üzenetére
pedig általában elkerül a szerencse
itt a 10 euros promo kód, mivel senki nem szólt, hogy kellene neki
A509889572045265
az ár szállítással együtt értendő
itt beváltható.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2477 üzenetére
konkrétan erre az egyre nem gondoltam
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2474 üzenetére
erre szokják mondani hogy szerencsés csillagzat alatt született
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2462 üzenetére
a hwsw fórumán volt szó ilyesmiről, estleg nézzetek át oda is...
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2365 üzenetére
Pedig nagyon jól jönne egy USB-s hordozható HDD-vel összekötve.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2344 üzenetére
no majd meglátjuk...
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2339 üzenetére
ez lessz aztán majd meglátom... kár hogy nem lehet egyszerűen csak kitiltani...
-
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford #2319 üzenetére
Hat ez nem tul jo hir. Itt nem logna be fa, vagy barmi mas, de igy nem merem megvenni...
-
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford #2317 üzenetére
Kifejtened bovebben? Csak mert korabban gondolkoztam rajta, hogy veszek en is, de eddig meg kimaradt, szal erdekelnenek a tapasztalatok...
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #2316 üzenetére
Nálam megy valami jó ez az antenna... nagyon rossz. Most levágtam a kábelt 1 méteresre de így sem vált be. Vissza a gyári omni.
-
DeusHun
őstag
válasz
kapcs-ford #2312 üzenetére
Access Connections megoldotta, rátettem, hogy ne kímélje az akksit, nyugodtan mehet a wifi teljes erővel és most nem dobál, megy az msn is.
Bár azt a ''kulcsfontosságú portok'' témát ez nem magyarázza... Azt még mindig nem értem/tudom mi okozta. -
DeusHun
őstag
válasz
kapcs-ford #2310 üzenetére
Uhh. Kicsit véges megoldásnak tűnik. Előtte letesztelem, hogy leszedem a powerManagement-et a gépemről és úgy hátha. Meg közben kérdeztem a gépem topikjában is, holnap letesztelem az ajánlott programmal, hátha.
Ha nem jön be akkor marad a reset.
Kösz a tippet! -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #2305 üzenetére
hw-ileg is ugyan az, mint a fon, csak ráügyeskedtek egy másik csatit, vagy újabb fajta alap-hw? ebből azt akarom kihozni, hogy egy kis forrasztással bárki rá bírna tenni egy 2. rj45-öt, ami működik is?
amúgy nem rossz lépés, de a liberatort jobban várja a nép szerintem
megj.: a fon oldalán keresgéltem... nem találtam infót erről eddig. -
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2261 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2254 üzenetére
Én is ezen agyalok, jön a szezon, jönnek a turisták, a router meg itt csücsül a 3-on az ablakban. Jól jönne a nagyobb hatótáv.
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2247 üzenetére
Hát, eddig csak egyik cimbim netezett rajta szóval maradok Linus
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2245 üzenetére
Most Linus vagyok, ezek szerint ha Bill-re váltok akkor továbbra is ingyen Fon-ozhatok amerre járok, de részesedést kapok? Hogy is van ez
Csak akkor jön cash ha valaki az én routeremen netezik?
-
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2233 üzenetére
én nem látom sehol hogy korlátozva lennének a billek
így már semmi értelme linusnak lenni, legfeljebb ha nem lehetsz bill a szerződésed szerint, vagy ellenkezik az elveiddel hogy pénzt keress vele, előnye semmi nincs
az alienek nézhetnek videókat és kapnak 15 perc ingyenwifit -
kapcs-ford
őstag
válasz
€7.00 total shippelve
-
Drótszamár
őstag
válasz
500 az antenna, sztem min 2.000 a pk, a bank is lenyúl ennyit küföli utalásnál
-
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2231 üzenetére
kaptam kódot amivel 2€+pk csak, gondolom mindenki kap akinek van fonerája
és már a billek is ingyen csatlakozhatnak a fonspotokra
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #2215 üzenetére
Bent van a FONSHOP-ban.
€24.95 (tax, posta incl) -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2225 üzenetére
Én csak 1-et szeretnék. 5.000-et rendeljen a FON!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2226 üzenetére
Nagyon szeretnék egy ilyen routert, s kissé türelmetlenül várom. (Nem fontos, hogy FON-os firmware legyen rajta, gondolom, a torrent és ftp kliens az eredetin is működik.) Ezért kérdeztem, hátha tud valaki lelőhelyet hozzá.
-
róland
veterán
válasz
Hol forgalmazzák az Accton MR3203A routert? (Ez lenne maj a FON Liberator.)
-
MichaelSD
őstag
válasz
kapcs-ford #2217 üzenetére
Mondjuk a -10 fok azért télen lazán megvan. A +55 azért még nincs.
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2217 üzenetére
Király! Kicsit megmoddolom az ablakkeretet, és nem ázik el többet a Fonera
-
Thrawn
félisten
válasz
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek de ez kültéri?
-
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2196 üzenetére
mi lesz az uj fwben?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2189 üzenetére
rajta vagyok az ügyön
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2191 üzenetére
Elírtam, nem 2 hanem 20
Mindegyik külön felhasználó alatt ofkorsz. -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #2189 üzenetére
Nyomom 2 ablakban is
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2161 üzenetére
ezmiez?
-
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford #2151 üzenetére
Baratnom mobiljaval tudnek csak fenykepezni, de o most tanul es vizsgazik, szal majd kesobb tudok csak kirakni fotot a tartorol, amikor majd o is at tud jonni. Amugy nem volt egy bonyolult mutatvany megcsinalni, csak egy plexi lap kell hozza. Az egesznek csak annyi volt a lenyege, hogy barmikor at tudjam helyezni a router-t es ne kelljen falat furni a rogzitesehez, no meg a melegedesi problema kikuszobolese, de mindenkeppen kozlok majd kepeket, ha lesz ra modom...
Az antennakeszitessel kapcsolatban egyetertek Veled, pont ezert nem lattam en se neki, annyira nem surgos a dolog, hogy penzt invesztaljak a dologba, inkabb varok meg picit, ameddig olcsobb lesz, vagy esetleg ingyen adjak.
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2156 üzenetére
meghívósdi ne is legyen, de azért a hűségünk remélem jutalmat érdemel
mondjuk azért a 80 euro elég húzós ár - szerintem annyiért nem fogják nagyon kapkodni...
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2153 üzenetére
Az elég drága mulatság. Remélem, meghívóval feléért is odaadják!
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2153 üzenetére
FONtenna:
végülis így is nézhetjük a dolgot, egyszerűbb a gyárit megrendelni, meg szebb is meg így még lehet hogy olcsóbb is....
FONliberator:
mutatvány már hogy mennyit késik
remélem ennek ellensúlyozására lessz vmi jó kis akció régi FONosoknak
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2151 üzenetére
Liberator-ról semmi hír?
-
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford #2144 üzenetére
Na igen, en is arra varok...
Par napja csinaltam plexibol egy FON spot tarto lapot FON matricaval meg mindennel, jol mutatna rajta ez az antenna. A lenyege a dolognak nem csak a design volt, hanem az is, hogy a router jobban szellozzon es ugyebar azt mar letisztaztuk, hogy ha az oldalara van forditva, akkor nem melegszik annyira. A masik dolog meg az, hogy az epulet, ahol van az egyseg annyira magas, hogy hiaba van ralatas, megsincs kielegito terero odalent es gondoltam, hogy egy iranyitott antenna sokat segitene, de nincs 8e HUF-om erre.
-
net84
őstag
válasz
kapcs-ford #2146 üzenetére
valahogy én is így gondoltam...
-
p126
csendes tag
válasz
kapcs-ford #2126 üzenetére
Szia,
ne haragudj, de az első hozzászólást nem változtatod meg?
2.) Veszel itt egy meghívót vaalkitől 3.000,- Ft-ért és a FON küld neked egy La Fonera-t ingyen.
Bocs, tudom ,hogy leírtátok, már többször a fórumban. -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #2122 üzenetére
egy kicsit vitatkoznék veled (bár a lényegen nem változtat...)
láttunk már olyat, hogy teljesen nyílt forrásból, lelkes programozók igen jó dolgokat hoztak össze (gimp, OOo. bár ez kicsit kilóg, vagy pl. a linux). ki lehetett volna tenni a specifikációt, hogy no, itt a router, mittomén 100 db-ot kiküldök önkénteseknek, feltéve, hogy fejleszt rá. ha nem fejleszt, akkor vagy visszaküldi, vagy 50€... ha meg összehoz a csapat egy jó fw-t, ami nyílt, kielégíti a fon és a közösség igényeit is, akkor nyert. igen, nagy a kockázat, és valszeg macerásabb, mint egy helyen fejleszteni az egészet. de könnyen lehet, hogy a szétszórtság ellenére mégiscsak gyorsabb és eredményesebb lett volna a fejlesztés. ezek az emberek egymással szakmailag kommunikáltak volna, és ha a 100-ból 50 keményen nekiesik, akkor valami értelmes csak kijött volna. -
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2115 üzenetére
én nem buzdítok senkit semmire. én is a sima fw-t használom, de amint valaki megoldja, hogy egy rendes, nem lebutított openwrtn vagy dd-wrtn menjen a chilispot, tehát lehessen fon hotspotként üzemelni, egyből váltani fogok.
szerintem felesleges szerződésszegésről beszélni ha már eleve kb midenki megszegte.
a szabad szoftver pedig szabad szoftver, ha nem fekszik nekik akkor nem kell openwrtt használni ennyi, nem a gpl megkerülésén kell dolgozni a'la tivo, hanem írni szépen sajátot nulláról. -
tzs84
tag
válasz
kapcs-ford #2112 üzenetére
az azért kicsit erős lenne, tekintve hogy ők is szabad szoftvert módosítottak, így a végtermékükre is gpl licensz vonatkozik
''This firmware is free software. You may redistribute and/or change it according
to the terms of the GNU General Public License as published by the Free
Software Foundation, in its current version 2.''
[link]
az tény hogy a fw lecserélésével a szerződést a fonnal megszeged, de a firmwarejükkel azt csinálsz amit akarsz, GPL_v2 kereteken belül.
de egyébként igazából MINDEN MAGYAR FONERO megszegi a fon szerződést.
''The user that opts for the Linus or Bill category, should, prior to accepting these
T&Cs and before registering with the FON Community:
(i) have a FON Social Router or a router that is compatible with the FON
Software and (ii) have a contract with an ISP that permits the FONero to share
bandwidth.''
[link]
kinek van szerződése a szolgáltatójával ami engedélyezi a továbbosztást?
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
kapcs-ford #2112 üzenetére
Hm, és a lecseréléshez? Pl. teszek rá egy OpenWRT-t? (Btw, mi az, hogy nem járul hozzá? Nem OpenWRT-ből való a gyári FW? Ami meg GPL-es..)
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #2109 üzenetére
a nyílt forráskód miatt eleve nem beszélhetünk warezről. mint pl: ennek : [link] az esetében sem..
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2103 üzenetére
jóvanna
-
realkubi
csendes tag
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
Hali!
Én kaptam egy ingyen meghívót, de a cuccos azóta sem érkezett meg. kb 2 hónapja. amikor megrendeltem, rá pár napra szünetelt a szolgáltatás. tudsz valamit mondani? -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2100 üzenetére
azt írja hogy 7.5V/1A-es a tápja, tehát meg kell nézni az adaptert így könnyen megkülönböztethető a két cucc...
-
Volkov
senior tag
válasz
kapcs-ford #2097 üzenetére
a selejt sohasem ment, azon nem volt mi melegedjen.
ami szépen megolvadt, az müködik gond nélkül, most is arról írok
egyik haver csinált rá aktív hűtést, nekem is kelleni fog asszem egy venti rá, mer ez így.. háát. vicces -
Volkov
senior tag
válasz
kapcs-ford #2091 üzenetére
most hogy van egy működő, nem akkora para hogy az első rossz, de akkor is zavar.
Én a 7.en lakom, az egyiket ki akartam rakni kívülre, hogy lehessen lent az utcán is fogni a jelet, mert ha a panelházon belül van, kint már semmi sincs a jelből
írok megint a supportnak, hátha van vmi ötletük még -
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #2064 üzenetére
Ludus, kapcs-ford!
Nem írnánk egy mailt a FON-nak? Hátha erre reagálnának is valamit, mondjuk egy fincsi pert -
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford #2070 üzenetére
Aki olyan eszkoznek biztosit netet, ami nem tamogat mas titkositast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest