- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kataiv
csendes tag
A regelés nekem is sikerült, de utánna nem csinált semmit s fon
A FOn MAC címe volt beregisztrálva, megnéztem, de semmi.A routeren nem kell valamit beállítani, A T-online-os netnél: pppoe és felhasználó + jelszó , kellet, de mi kell a UPC-nél ?
DHCP, static ip, pppoe, pppt? mit hogy állítsak be ?
-
Béló
aktív tag
Többször végigzongoráztam de amikro beirom akártyaszámom automatikusan nem a maestrot hanem a discover-t jelöli ki
Most haveri körben keresek olyan embert akinek van netes vételnél is jol működő kártyája.Amugy megéri megvenni a kiegészitő antennát is?
Kb mennyivel viszi tovább a jelet? -
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
nem egészen:
if connected via WLAN to MyPlace use IP 192.168.10.1, if connected via LAN use IP 169.254.255.1)
[link]A többi stimmel: lan kábel a net helyére, lankábel a pc-be, ip 169.254.255.1, és a rendes kezelőfelületére kell bejutnod(admin/admin), hacsak nincs megmakkanva a fonera....
Nagy reset-et próbáltad már (táp kihúz, 30 mp resetgomb nyomvatartás, netkábel bedug, táp bedug, vár,vár,vár (max 15 perc))???
-
poffsoft
veterán
netstrumbler-rrel nézzétek meg van-e valami jel. Ha van, akkor ringyóz makkant meg....
Esetleg kábellel felcsatlakozva a routerre, körül lehetne nézni rajta, valóban minden rendben van-e
-
hzcs
senior tag
wepet nagyon sok progi felnyomja, de fonerán alapból wpa van. Ott a csatlakozáskori csomagokat kell elkapni, abból fejti vissza valahogy. Wepnél elég pár spéci (pl arp) csomagot elkapni, és azt ismételgetni.Jó kártyával 1 perc alatt összegyűlik a 40 ezer iv, és abból 1 mp alatt kiszedhető a wep kulcs. wpa bonyolultabb.
-
hzcs
senior tag
Igen.
Sikerült működésre bírni a fonerát. Megoldás: mindkét kábelt ki kell húzni, reset gombot nyomva tartva áram alá kell helyezni, és kb fél perc nyomás után elengedni. Utána visszaáll a régebbi firmware-ra. Ezzel próbálkoztam korábban is, de be volt dugva az utp, és akkor nem működött. Már minden oké, addon is megy.Aircrack működik fonerán, de elvileg csak 1 fw van, amiben benne van a driverpatch, amivel tud csomagokat injektálni. Nekem sajna fagyi lett az airodump eredménye, de írták is.
Amivel működik az aircrack: LEGEND -
hzcs
senior tag
-
-
-
hzcs
senior tag
-
tideet
csendes tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Freewlan egy hallgatólagosan elfogadott fonera ADDON. Csak azt kapcsolja ki, hogy webrol a routeredbe bele tudjon a FON nyulni. Ami nem hulyeség, mert ha pl. a fonnál feltorik a cuccokat, mindenki fonérájába ártó kódot, password loggert, vagy akarmit tudnak telepiteni... És mellékesen sokkal okosabb lesz a cucc igy.
-
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
ha látja a fon is, hogy szórom a netet, vagyis ugyanarra a célra megfelel, mint amire kiadták eredetileg, akkor belevágok. De nem szeretnék soros kábelt csinálni, úgyhogy csak akkor frissítek, ha biztosan sikerül utp-ről.
Honnan lehet leszedni alternatív fw-t?Múltkor valaki írta, hogy nem szívesen adna olyannak kódot, aki megveszi a fonerát és egyből átflesseli. Vagy ez nem az a téma?
-
hzcs
senior tag
köszi! De pont fordítva jönnek nálam elő: először a privát, utána publikus. Ezért nem találtam a publikust. Már minden stimmel, kivéve: ugye csak beállítás kérdése, hogy menjen a torrent? Mert az 1 megás neten eddig 130-cal ment a linksyssel, most a fonnal csk 80-nal megy maximum, de inkább 70.
szerk: nem teljesen ide tartozik, de azért beírom: az előbb kioktatott a vaterán egy okostojás, hogy az internetelosztó switch-ként hirdetett 10-es hubja elosztja a netet, mint egy router
-
ngabor2
nagyúr
a ludus által linkelt cucc tényleg döngölősen egyszerű. a kapcs-ford által linkelt egy fokkal összetettebb, de így se egy bonyolult dolog. oké, az antennák általában nem bonyolultak, csak a megfelelő méretezés a kérdés. nem hinném, hogy emögött olyan hatalmas mérnöki és k+f dolgok vannak. bár az is igaz, a fonnak is meg kell élnie valahogy.
én is csináltam már antennát (igaz, az omni volt), ha ki volt számolva minden, onnantól kezdve türelem kérdése. csatlakozóval és szereléssel együtt 1 darab 2k alatt maradt. nagy tételben még olcsóbb lenne.
-
kew
senior tag
hm most néztem mit irt róla kapcsford
mondjuk nekem csak annyira kell h a lakás túlsó felébe vigye rendesen a jelet, mer muter mindig panaszkodik h szakad a nete, hátha ezzel jobb lesz kicsit.
mindenesetre ha valakinek van és nem kell neki, 1-1,5k-t megérne nékemtöbbet azé nemnagyon (aprón 4k-ért adná valaki)
-
ludus
aktív tag
ok... akkor máshogy írom... szóval hdsnet-es kábelnet van nálunk ahol a modem csak a regisztrált mac című eszköznek ad ip-t de egyébként ugyanez van a chello-nál is mivel hogy az is kábelnet.. tehát itt nem mindegy hogy ki milyen gépet hoz mert nem fog működni rajta a net... na ezért kell a mac klónozás amit eddig nálam egy másik router csinált de mivel mostmár a fonerám is tudja így az már felesleges...
-
ludus
aktív tag
-
mizutani
csendes tag
a fonos funkciók megmaradnak a freewlanos cucc telepítése után is. ugyanis ez nem hack hanem addon...
ami pluszt tud adni, az a mac cím szűrés, wifin keresztül is tud csatlakozni pl egy másik routerre és tovább tudja osztani myplace-re és public-ra. tud mac klónozást, dyndns-t.
-
danielh2
tag
Ezt látom a kártya speciális pontjában:
http://kepfeltoltes.hu/071007/p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ezt írja ki az access connections a kapcsolatról:
http://kepfeltoltes.hu/071007/p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@ALI_G: ha nem látod a FON_AP-t az azt jelenti h nem kap internetet a fonera.
-
danielh2
tag
Az eszközkezelőben hol keressem? Mert a wifi kártya tulajdonságai között csak egy "Speciális" fül van, ott pedig az a/b/g transmit rate-t lehet állítani meg van olyan hogy auto transmit rate on/off
Amikor kapcsolódik akkor 54 Mbps-t szokott kiírni ez pedig a g-t jelenti tudtommal
Infrastructure módban szokott kapcsolódni
Igen kimondottan a myplace jelre kapcsolódtam, az h "beszereztem egy fonerát" azt jelenti h megjött nekem a fontól, azaz én vagyok az első tulaj, a public hálón unlimitedre tettem a sávszélt. -
Thrawn
félisten
-
shev7
veterán
-
kapcs-ford
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest