Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Mit találtam neked!
Régebbi leírásomat a Transmission torrent kliens telepítéséről a La Fonera 2.0g-re.
Ha megnézed, van pár kép, amin 40 feletti peer van.
-
rankesz
veterán
Én is kaptam szuperkedvezményes mailt, engem inkább az érdekelne hogy ki tudja-e majd szolgálni a jövő év elején induló 80/25 diginet megosztását?
Arra gondolok hogy ha max-al jön a cuccos a digi felől, akkor ha pl a notin netezek wlan-on keresztül akkor meg lesz-e vajon a max sávszél... -
róland
veterán
Mit linkeljek róla?
Mondjuk a hivatalos Wiki-t?
A saját leírásomat?
A Torrent 7/24 cikkemet?Esetleg a Fonosfera Blog-ot?
Amúgy a gyári torrent kliens (Enhanced CTorrent) letöltésre jó, de feltöltésnél csak áll és vár. Ezért használok inkább Transmission-t rajta.
-
poffsoft
veterán
már megáldott...
Persze, nem várom el, hogy visszaolvass....segíts már, légysz, hol írtam hogy 5 Ghz????
-
Marci_
tag
Hazudnek, ha azt mondanam, hogy engem egyaltalan nem motivalt az, hogy ingyen kapok egy routert erre a celra, de legalabb annyira jo dolognak tartottam, hogy egy ilyen globalis kezdemenyezes tagja lehetek es az itthoni netem megosztasaval mashol is elvezhetem az internet adta elonyoket. Nekem mondjuk meg sem fordult a fejemben, hogy csak beszerezzem, mert "ugyis majd jo lesz valamire", de ez felfogas kerdese. Szerintem add tovabb azokat a Fonera-kat, amiket nem hasznalsz pl. haveroknak, vagy rokonoknak, biztos orulnenek neki es legalabb igy is gyarapodna a hazai tagok szama, legalabb ebben tunjon ki az orszagunk...
-
Hülyesamu
csendes tag
Azt a hármat inkább azért küldték, hogy a haverok között osztogasd szét. A 14€ egyébként szép kis összeg, elég jó helyen lakhatsz.
Ez az egész meg még nagyon az elején jár, gondolj bele, két év múlva azt mondhatod majd, hogy kis hazánkban az elsők között voltál, ennyi meg ennyi új felhasználót invitáltál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest