- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Én is meglepődtem, a transmit power növelésével némileg javítható a helyzet, de nincs rá szükségem.
(#3008) HXY: a csatornákkal még nem sokat variáltam, hamarosan az is következik. Elhelyezésbeli különbség is van a két router között, de az az 50 cm nem hinném, hogy ennyit számítana.
-
bnss
veterán
Akadt egy kis problémám, a Linksys WRT54GL által biztosított WiFi hálón keresztül megy minden, viszont a Fonera privát hálóján nem tudok netezni. Gondolom az a probléma, hogy a WRT54GL címét meg kell adnom DNS kiszolgálónak. A címek átirogatásán kívül van más lehetőségem?
-
bnss
veterán
Jelentem Pécs/Magyarország gazdagodott ismét egy Fonera HotSpottal.
-
bnss
veterán
Üdv, elmélyültem kicsit a témában, megtetszett a FON. Viszont sajnálattal vettem észre, hogy PayPal-on lehet fizetni. A gond itt kezdődik, mivel nincs megfelelő bankkártyám a fizetéshez. Nem lehetséges egyéb módon fizetni?
-
bnss
veterán
Üdv.
Olvasgatom a totyikot, felkeltette az érdeklődésemet a FON. Viszont van még nyitott kérdés számomra, ha nincs a közelemben FON hotspot (FON felhasználó), akkor így jártam, nincs net? Azért kérdem, mert Pécsett vannak FON-osok, de tőlem relatyve messze, illetve ahol fontos lenne a net (Harkány) ott nincs egy FON tag sem. Köszönöm a felvilágosítást előre, nem újonckodom többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest