- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Félkörpanorámás ASUS ház érkezett a nem túlságosan drága halmazba
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- ASRock lapok általában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
manowarkill #2593 üzenetére
nekem is folyamatosan villog. legalábbis most, hogy nézem....de működik jól hónapok óta..
-
ngabor2
nagyúr
a fon oldalán felvan néhány típus sorolva, amivel megy. viszont a fonera egyszerre 2 essid-t ad, tehát külön lehet választani a privát és a publikus részt, ezért jobb.
g.gergo: liberator már van, nézz be a fon shopba, szééép ára van. ja, fonera+-ként keresd.
manowarkill: nekem is villog, de a fon szerint osztom a netet, akkor nagy baj nem lehet.
-
manowarkill
tag
nem gáz ha az internet led nekem folyamatosan villog? Mert amit videókat láttma ott folyamatosna égett, amúgy minden tökéletesen működik.
Szerkesztve: rájöttem, hogy firmware frissítés kell neki
-
djszido
tag
Jó helyen keresed a pöttyöket?
Nézd meg Madridban. Ha ott sem találsz akkor van gond... -
g.gergo
senior tag
Mikor lesz már Liberator, már nagyon kéne.
-
Tonyo
őstag
válasz
ngabor2 #2589 üzenetére
nem úgy értem,h a saját wireless eouteremet használom erre a célre.Próbáltam de nekem nem jönnek be a pöttyök.Elképzelhető,h csak akkor látom ha rendelek routert?
Az egész azért érdekel mert "egyszer" veszek egy iphonet és kiváncsi vagyok,h mennyire lehet ezzel a megoldással a városban netezni.Tonyo
-
Tonyo
őstag
válasz
kapcs-ford #2587 üzenetére
köszi szépen!Saját router tudok használni?MIért nem látok semmit a térképen?
-
Tonyo
őstag
sziasztok!
Tud nekem vki meghívót küldeni?MIért nem látok egy fon spotot sem a térképen?
Segítsen vki!kösziTonyo
-
ALI_G
veterán
válasz
manowarkill #2581 üzenetére
1. hsz-t elolvastad?
alapból admin admin a név és passwd, a WPA pedig a router alján van, S/N után van felsorolva a szám, alapból ez a WPA "jelszavad". Meg lehet változtatni, de értelmetlen, hacsak nem került illetéktelenek kezébe.
ettől még olvasd el az első hsz-t. -
manowarkill
tag
Ha wifis eszköz segítségével csatlkozni szeretnék az admin felületre bármilyen menüpontra kattintva ez jön ki:
OpenWrt
Username:
Password:ide mit kell írni?
más: az internetes admin felületen ez jön be:
[link]a router és a wpa kód miben különbözik?
segítségeket előre is köszönök, még eléggé kezdő vagyok wifis halózatok terén
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #2573 üzenetére
majd ha a fonera+ lesz hasonló áron, akkor majd rácuppanok.
-
ALI_G
veterán
végre. nagy nehezen, röpke 2 óra alatt felvarázsoltam, csak ez is kellett hozzá.
-
-
PazsitZ
addikt
na megint fel akarom rakni a freewlant, de 0.7.2 r3 FW van rajta most vmiért, és mikor resetelem az alján lévő gombbal, akkor nem rakja fel a kívánt régebbi FW-t.
mit tehetek ellene, hogy végre felrakja megint a régit, hogy telepíthessem a freewlan-t?ui.: bocs, ALI_G vagyok, csak havernál vagyok és be volt jelentkezve.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2575 üzenetére
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2572 üzenetére
kockakalács?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2567 üzenetére
mondjuk azért a FON is írhatta volna a válaszaiban hogy ezért van, nem pedig a sablon ügyfélszolgálatos "dolgozunk az ügyön majd értesítjük" duma...
-
vtechun
veterán
Na gyerekek! Én is kaptam akciós ingyenes ajánlatot a 3 db FON-ram uton vannak felém
Már meg is van a gazdájuk.
A másik oka, hogy koptatom a bill-t, hogy 2 FON-om van. Az egyik tökéletes, de a másikra, ha rácsatlakozok mondjuk mondjuk 54 MBiten, 1 percen belul drasztikusan lecsökken 1 mbit/s -re. na ennek mi lehet az oka?
Ugyanolyan messze van mindkét ruter, ujra is volt inditva, gép is. stb. ha nem hasznalom, csak felcsatlakozok akkor lassabban csokken le a sebesseg, de ha mondjuk ftp-n probalok tolteni (mindegy hogy a FON_ vagy a sima halo) , akkor szinte masodpercenkent csokkenti a sebesseget es Kivalo jelerosseg mellett lemegy 1 mbt/s -re a csatlakozasi sebesseg, amit lent megjelenit, ha az egérre fölé megyek.
Arról nem is beszélve, hogy 100 kbyte fölé nem is megy a sletöltési sebesség. Sőt, inkabb csak olyan 40-60 kbyte. -
ngabor2
nagyúr
no, megvan az akció. 5.99 a fonera, +1.99 hozzá a fontenna. + adó + szállítás... asszem várok egy kicsit, hogy a fonera+ is akciós legyen, annak sokkal több értelme van.
-
ludus
aktív tag
viszont egyre informatívabb az user info rész a FON oldalon...
megtudtam pl. hogy miért buktam annak idején a 3 db ingyenes meghívóm...
a kedves ph-s kolléga aki elvitte a meghívóm, "elfelejtette" beregisztrálni a routerét miután megkapta
én meg irkáltam a fonnak a dörgedelmes leveleket... -
ngabor2
nagyúr
La Fonera+ EUR43.06
de legalább kapni lehet... ha 10, esetleg 20 olyróért hozzá lehet jutni, rendelek egyet.
küldtem egy másik címemre egy meghívót... nem sieti el a rendszer
-
Thrawn
félisten
Huh, hogy a fenébe lett 20 meghívóm
-
ludus
aktív tag
válasz
manowarkill #2556 üzenetére
Nem lehet hogy nem tud feljelentkezni a fonerád a netre? Pl. nem kap ip-t a szolgáltatódtól mert esetleg mac alapján azonosít?
-
Rick4
félisten
válasz
manowarkill #2554 üzenetére
gondolom, a fon.com oldalon már beállítottadd a fonerádat, ahogy az le van írva a manualban...ha regeled, kienged a netre...
-
manowarkill
tag
Fonerát üzembe helyeztem, teló/pda látja mind a két hálózatot, beírok egy webcímet bejön fon login, de amikor bejelentkeznék azt írja ki, hogy az oldal nem található.... hol rontottam el?
-
manowarkill
tag
megjött!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2549 üzenetére
Mások pedig nem ülnek a babérjaikon: [link].
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #2545 üzenetére
Nálunk majd a Liberator-t fogják ennyiért szórni.
-
manowarkill
tag
Az gáz ha 2 hete rendeltem FON-t 10 eurós kóddal és még nem jött meg?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2545 üzenetére
Lehet majd a maradékból csemegézhetünk karácsony után
-
kapcs-ford
őstag
Ausztria, Olaszo.Belgium,Hollandia, Portugáliában lakók 10jurcsiért vehetik e hónap 25-ig.
Felénk úgylátszik kimarad a karácsonyi szórás. -
róland
veterán
válasz
djszido #2543 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor az első hozzászólásban részletesen ott van, hogy melyik mi is.
De, íme:
La Fonera: az alap router
La Fonera+: az alap router kiegészítve egy 2. LAN porttal.
FON Liberator: az Accton MR3303A tipusú routere, azaz 2 LAN port mellé kapunk egy USB portot is, melyre külső adathordozó köthető. Szoftver terén a Liberator tartalmaz FTP és Torrent támogatást is. -
djszido
tag
köszi az infókat! azt hittem a plusnak a kódneve a liberator...
-
djszido
tag
a szoftverben valami változás? nincs beépített torrent kliense?
-
djszido
tag
a la fonera + ról tud valaki valamit??
-
kew
senior tag
válasz
dwelablack #2534 üzenetére
mér mit ártott neked?
-
dwelablack
tag
Na én asszem eladom a fonerámat, ha esetleg kell valakinek szóljon, mindegy mennyiért csak ne is lássam...
-
ngabor2
nagyúr
nekem is csak 20 ojrós cuccosom van. azért érdekes, hogy 20€/$... az euro 250, a dollár 170ft... aprócska különbség szért van, kb. 30%
-
djszido
tag
várom...
de úgy látszik keresleti piac van a 10€-s ra.
-
djszido
tag
ahhoz is jár +2-ért anntenna?
-
djszido
tag
Van még esetleg valakinek egy kódja?? Mert nekem is kéne ilyen izé, mer látom hogy ez jó.
-
Hülyesamu
csendes tag
válasz
manowarkill #2493 üzenetére
Üdv, a FON-t én Windows Mobile 2003 SE-vel nyomon, flottul megy minden.
Viszont a publikusra Linux alatt nem akar felmenni.
-
ludus
aktív tag
válasz
manowarkill #2513 üzenetére
manowarkill:
elvileg routert sem használhatszkapcs-ford:
értem én nno -
kew
senior tag
most hozták meg a fonerákat
jó gyorsak voltak -
Blaise
veterán
válasz
kapcs-ford #2504 üzenetére
vagyis ingyen kaptad ?
-
manowarkill
tag
ha router mögött vagy semmit sem lát a szolgáltató
-
manowarkill
tag
éljen a szabad net!
még nem jött meg FON, pedig pénteken este rendeltem meg
amúgy nem sietek sehova -
djszido
tag
Ez egy olyan közösség, amit az összes magyar netszolgáltató útál. Valamint nem legális a net megosztása, de tegye fel a kezét, akit ez érdekel...
-
Gazala
aktív tag
válasz
A FON pokok kozossege. Az egesz vilag kore halot FONnak, igy a vilag osszes pokja tud ezen a "pokhalon szaladgalni." Mivel fent emlitett elolenyek a halohoz a selymet ingyen "termelik", ezert teritesmentesen teszik kozze haloikat tarsaiknak igy segitve egy nagy pokkozosseg letrehozasat.
Mivel a pokhalo nagyon szilard, igy a kozosseg tagjai allando kapcsolatban lehetnek egymassal.
FONjunk egyutt egy vezeteknelkuli halozatert!
ezt most nem kodert
-
cse-cse
csendes tag
válasz
Ez egy olyan közösség aminek ha a tagja vagy akkor te is használhatod másik FON-os rendszerét bárhol a világon ingyen. Röviden és tömören megfogalmazva már ha erre gondoltál.
-
Thrawn
félisten
válasz
Hol lehet ezt a bevásárlást elintézni 'szabadon'? Én sehol sem találtam Fonero Gets Fonero linket, és emailt sem kaptam az akcióról
-
-
cse-cse
csendes tag
Hellosztok!
Ha lenne valakinek elfekvőbe egy 10 euros kódja azt nagyon megköszönném!
-
ALI_G
veterán
válasz
kapcs-ford #2501 üzenetére
én is küldök nekik már egy fenyegetőt. vagy küldenek ingyen fon-t, vagy nem osztom tovább a nete
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest