Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Gart mindenkinek, Gabben ez szoros volt! de nem lrtem akkor sem ,hogy van ez?
míg Gabben után mentem addig maxon toltam a naftát neki,míg ő mix2őn,de a közelébe sem tudtam jutni,aztán sz@rrá koptatott keménnyel mentem +1kört és elég közelre sikeredett a boxból kijövet,össze is értünk,körözgetünk én megint mögé lággyal erre megint semmi kicsit hoztam kicsit veszítettem,nagy nehezem odaloptam magam mögé. és sikerült megelőznöm,vissza mix2re és ugy elmentem ,hogy csak néztem,megint box megint Gabben mögé jöttem
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.