- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

--Lorant-- aktív tag Gart mindenkinek, Gabben ez szoros volt! de nem lrtem akkor sem ,hogy van ez? míg Gabben után mentem addig maxon toltam a naftát neki,míg ő mix2őn,de a közelébe sem tudtam jutni,aztán sz@rrá koptatott keménnyel mentem +1kört és elég közelre sikeredett a boxból kijövet,össze is értünk,körözgetünk én megint mögé lággyal erre megint semmi kicsit hoztam kicsit veszítettem,nagy nehezem odaloptam magam mögé. és sikerült megelőznöm,vissza mix2re és ugy elmentem ,hogy csak néztem,megint box megint Gabben mögé jöttem    Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe. Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.
 Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.