Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Gart mindenkinek, Gabben ez szoros volt! de nem lrtem akkor sem ,hogy van ez?
míg Gabben után mentem addig maxon toltam a naftát neki,míg ő mix2őn,de a közelébe sem tudtam jutni,aztán sz@rrá koptatott keménnyel mentem +1kört és elég közelre sikeredett a boxból kijövet,össze is értünk,körözgetünk én megint mögé lággyal erre megint semmi kicsit hoztam kicsit veszítettem,nagy nehezem odaloptam magam mögé. és sikerült megelőznöm,vissza mix2re és ugy elmentem ,hogy csak néztem,megint box megint Gabben mögé jöttem
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.
Új hozzászólás Aktív témák

- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.