Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Gart mindenkinek, Gabben ez szoros volt! de nem lrtem akkor sem ,hogy van ez?
míg Gabben után mentem addig maxon toltam a naftát neki,míg ő mix2őn,de a közelébe sem tudtam jutni,aztán sz@rrá koptatott keménnyel mentem +1kört és elég közelre sikeredett a boxból kijövet,össze is értünk,körözgetünk én megint mögé lággyal erre megint semmi kicsit hoztam kicsit veszítettem,nagy nehezem odaloptam magam mögé. és sikerült megelőznöm,vissza mix2re és ugy elmentem ,hogy csak néztem,megint box megint Gabben mögé jöttem
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.
Új hozzászólás Aktív témák

- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom ilyen nincs ,kezdődött minden előröl. azt nem értem ,míg mögötte voltam kb 2mpre addig szenvedtem,mindenhol eluszott az eleje,de miután megelőztem full kopott gumikon is tapadt...........pedig még a mix1et is használgattam utolsó körökbe.