Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
willike71
üzenetére
Az Assist ON! liga 18 fővel indult, mivel minimális az esély, hogy egyszerre 18-an tudjanak indulni..
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.
Autóválasztásra van egy bevált módszer: próbafutam(ok). Az első két ligában is túljelentkezés volt a csapatokra, ezért szerintem itt is az lesz...
De ha nincs átfedés az igényekben, nem tartom szükségesnek. Légyszi küldd el nekem privátban, hogy nálatok eddig ki milyen autóval ment, és meglátjuk, hogy vannak-e ezekre jelentkezők. Ha igen, akkor sajna próbafutam... 
(#6531) hermanyi: Mire gondolsz?
Motion: Sry!
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Autós topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.