Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
willike71
üzenetére
Az Assist ON! liga 18 fővel indult, mivel minimális az esély, hogy egyszerre 18-an tudjanak indulni..
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.
Autóválasztásra van egy bevált módszer: próbafutam(ok). Az első két ligában is túljelentkezés volt a csapatokra, ezért szerintem itt is az lesz...
De ha nincs átfedés az igényekben, nem tartom szükségesnek. Légyszi küldd el nekem privátban, hogy nálatok eddig ki milyen autóval ment, és meglátjuk, hogy vannak-e ezekre jelentkezők. Ha igen, akkor sajna próbafutam... 
(#6531) hermanyi: Mire gondolsz?
Motion: Sry!
Új hozzászólás Aktív témák

- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.