Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz Motion_Blur #3358 üzenetére

Ez kemény :DDD

Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.

Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.

Új hozzászólás Aktív témák