Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Érdekes amiket írsz mert 2010-ben szerintem minden szempontból hátrány volt a segítségek használata. 2011-ben lehet előny akár a nyers tempót nézve is?
Mondjuk nekem nincs ebben személyes tapasztalatom mert legalább 5-6 éve segítségek nélkül nyomom minden játékban. 2011-ben engem az lepett meg hogy kerékcsere után a hideg gumin mennyire kiszámíthatatlan az autó. Nagyon hirtelen dobja el magát és lehetetlen megfogni. Multin ezzel párszor "be is égtem" amíg meg nem szoktam. A kopott gumi már sokkal kezelhetőbb mert ott csak az orrát tolja és minden kanyarban 1-el jobban vissza kell váltani

-
AMD_ok
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Ezt én is észrevettem, polonic-al megyünk coop-ot, és nálam már volt defekt, benzinkifogyás (all assist off, kivéve esőben a TC), nála automata váltó van segítségnek. Mivel online nem tolom, ezért nekem tulképp ugye mindegy ki mivel megy, de az én meglátásom is az, hogy senkit sem kell kizárni a játékból, ha jobb vagy, ha rosszabb nála assist nélkül. Nekem így kihívás, jobban szeretem, ha teljesen én kontrollálom az autót, bár meg kell mondjam, nekem annyira ez a fajta irányítás nem jön be, mint a 2010-esben volt (valahogy nem érezni annyira az autó "súlyát"), de ez már legyen az én bajom
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem hál Istennek az F430-al nincsennek gomb problémáim.

Még a kormány hátulján lévő gombokra is be tudtam állítani a balra jobbra nézést.
Szerintem az autómata váltó miatt nem fogy ki a benya , mert mindíg időbe vált, nem pörgeti tovább a motort.
Én csak az autómata váltót használom és 4-5- teljes körre elég mix3-on az üzemanyag 20%-os verseny mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest