Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez kemény

Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.
Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest