Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez kemény

Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.
Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest