Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3358 üzenetére
Ez kemény
Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.
Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Avast! Antivirus topic
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest