- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi #3349 üzenetére
Nem akarok ezen pörögni, de az attól is függ, hogy valaki hogyan tudja megoldani a billentyűzet és a kormány elhelyezését. Nekem pl, teljesen előre kell hajolnom, mert a billentyűzetemet egy szinttel feljebb kell tennem, ha a kormány fel van szerelve. Mindemellett sötétben szoktam játszani, így elég nehéz megtalálni egy adott gombot a klaviatúrán, rádőlve a kormányra, fél kézzel irányítva és fél szemmel a gombot keresve.
Értékes másodpercek mennek el rá, ha nem az egész futam...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
hermanyi #3349 üzenetére
Pedig a g25-nek megkérték az árát és még gombot sem tettek rá?
De mondjuk neked van külön panelod, ahol van egy rakat gomb és könnyebb szabályozni, mint billen. Bár fene tudja
2 napja görcsölök a kormány vásárláson, de még mindig nem találtam jót. Amúgy melyik a jobb szerintetek? A megszokott kormány ami kb 90 fokba fordítható mindenfelé vagy pl az olyan, mint asszem a g25, hogy úgy viselkedik mint a normál életbe a kormány, gondolok én a kormányzásra, amikor 900 fokba lehet tekerni. Asszem annyit írtak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged