Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #3335 üzenetére
Nem tudom Kari mennyit megy egyéb játék módokban, ha csak multizik, mint én, akkor elég nehéz begyakorolni minden pályát, ez tény.
Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb játékélmény segítségek nélkül menni, de minden esetre nagyobb kihívás.
Mondjuk nekem is a f@sz kivan, mikor egy hangyaf@sznyi gázadásra kipörög az autó..., de hát ez van, óvatosabbnak kell lenni.
Engem még az hátráltat amúgy, hogy olyan hangerővel tudom csak játszani a játékot, hogy alig hallom - ez a család miatt van. Viszont ennek hála semmit nem hallok a gumihangokból, csak érzésre tudom terelni a szekeret, illetve a kormányon érzem, ha csúszik a hátulja. Amikor viszont fülessel tudok játszani, mert az asszony vállalja az éjszakai ügyeletet, akkor érezhetően és láthatóan gyorsabb vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 49mm - Gyári fémszíjjal és egyéb gyári szíjakkal
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- Apple Mac Mini M4 garanciával
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest